Student!

Idag fick min älskade lilla vän ta på sig sin studentmössa! Fina Amanda! Vad jag blir avis. Helt otroligt vad jag längtar tillbaka till våran student! Det var ju så kul, känslan och bara få ha kul, känslan är obeskrivlig! 
Tänk så härligt! 

Ha minst lika kul som vi hade nu Amanda!! 

Speedway

Igår jobbade jag och slet, typ. Vi hade möte, avslutningsmöte hos Annette, och OJ så fint de bor! Helt underbart! Jag blir helt rörd av bara tanken, hon är så otroligt duktig och påhittig! Sådan insperation får jag så jag vill bara sätta igång och måla! Helt underbara tavlor gör hon! Hon är så fin, Annette! 
Hur som helst, sen åkte jag och Sanna till parken, där Bruno (som vi är hundvakt åt nu) och Bella (Sannas hund) fick busa av sig, Bella sprang ifrån Bruno utan svårigheter och det såg väligt roligt ut då Bruno bara pep tillslut för att han inte hann med! Haha!
Sen hem igen och jag åkte och klippte en kund och eftersom att vädret sprack upp så åkte jag och Jimmy på Speedway på kvällen! Vargarna förlorade tyvärr men det var en härlig kväll ändå, få sitta där, känna solstrålarna i ansiktet samtidigt som man hörde motorerna vråla och känna lukten av en gasande motorcykel. Jimmys första Speedwaykväll, jag tror han uppskattade det! 


Ebay igen

Nu har jag fått igång Ebay! Genom Jimmys kort! Mitt kort ville de inte ta! Inte mig emot ;) Nävars! Jag får föra över pengar till honom och sen shoppa för dem! Så nu har jag hittat lite som jag har klickat hem! Så otroligt kul! Jag hoppas det blir bra! Håller alla tummar jag har! 

Och en Guns n' Roses tröja som jag inte sätt förut! Så den ska bli spännande! Tyvärr kunde jag inte få tag på bild på den då de tagit bort annonsen! Men oj så kul! Allt detta har gått på lite mer än 200 kronor! MUMS!

Förändringen

Idag har jag suttit i tre timmar hos fina Jennica och fått håret fixat, och jag är alltid så nöjd när jag går därifrån, idag är jag lite extra nöjd! För efter imorgon så är min stora förändring klar! Och det blev så bra! Jag är verkligen jätte nöjd! 
Här får ni bilder, från dagens outfit + min förändring! 

Löshåret hann vi inte färga idag, så jag har själv avfärgt det och imorgon ska Jennica slänga i en kopparfärg och klippa lite sen är det klart! :) 
Vad tycker ni?

Acnekiller

Idag föll jag för grupptrycket och testade denna omtalade "acnekiller" Den var svart och kladdig, luktade faktiskt riktigt gott, den satt på där i 30 min som den skulle, när jag skulle dra bort den trodde jag att jag skulle dö, eller nej, absolut inte dö. Men förbannat ont gjorde det! Till ingen nytta, det sticker merst i de stackars små hårsäckarna i ansiktet nu i efterhand, och visst har jag pormaskarna kvar, men eftersom att jag köpte fem, så måste jag ju testa några gånger till, nästa gång ska jag ha duschat riktigt varmt så alla porer är öppna så ska vi se vad denna dundermask kan göra åt saken! 
Vi får se! Just nu är jag en besviken tjej med ett stickande ansikte! 


Ebay

Jag är för tillfället väldigt frustrerad, jag har genom Amanda upptäckt Ebay. Jag hittar så mycket fint! För så lite pengar! Det är liksom himmelriket! Och så nu dagen innan lön, så har jag lite pengar kvar som jag verkligen känner att jag förtjänar att göra av med på något fint! MEN DÅ FUNKAR DET INTE!! Det går inte betala med mitt skitkort! Fast att jag nyss fixat så jag ska kunna betala på internet med det.. Jag blir så ledsen! Riktigt upprörd för jag såg så mycket fram emot att få hem de där fina armbanden! Suck! :(

Vegas kepsen

Ska jag vara ärlig? Och berätta en jätte spännande sak? För mig iallafall! Jag ska fixa håret på onsdag nästa vecka! Jag ska alltså göra en totaly make over! SÅ SPÄNNANDE SÅ JAG NÄSTA SPRICKER! 
Och jag är så sugen på att skaffa mig en sån där Vegas keps, eller som vi svenskar mer känner den som, en sån där keps/mösse som Emil i Lönneberga har! Ur snyggt! Jag är väldigt sugen faktiskt! 

Sen är jag väldigt sugen på att göra mina 2 första tatueringar! Jag kan bara inte bestämma mig för vilken jag ska börja med! Sen är jag ju så jäkla mesig, och blir väldigt nervös. Och när jag blir nervös så slutar jag andas och då tuppar jag av! Jag skulle vilja undvika detta! Så vad som skulle underlätta är om jag skulle kunna hitta en väldigt snäll och trevlig tatuerare som inte är så himla tuff och inget säger, för jag är då en liten mesig flicka som behöver snälla personer som gör mig illa! Haha! 

Idag har jag jobbat gärnet. Till 16.00 och sen åkte jag hem och städade chillaburar, åkte och visade min lägenhet och nu väntar jag på mat! Jimmy ska överraska mig! Jag har det för himla bra just nu känner jag! Och imorgon är jag ledig, så då ska jag och frugan åka till Sörping, till dollar store och shoppa lite och se vad vi kan hitta mer! Ska bli såå skönt att få ligga kvar i sängen imorgon när Jimmy åker till jobbet! he he! 
 

Hjälp mig!

Jag behöver hitta motivation, jag känner mig sååå obekväm med min kropp.. Men jag vill hitta någon träning som är rolig, för jag bara hatar att gå på gym, jag kan inte springa pga mina hälar. jag blir snabbt uttråkad och jag känner att jag verkligen skulle vilja hitta något som är roligt och som inte kostar en massa pengar. För jag har inte en massa pengar. Vill någon där ute hjälpa mig? Tips mottages med glädje! 

Varning för bilden, men denna kropp skulle inte göra något om jag fick tillbaka, med lite extra muskler också! 


Hurmörsvängar

Trött idag! Jätte jätte trött! Vaknade imorse av att mina små luddtussar gnagde lite för mycket på sin bur så det ekade i hela lägenheten, så jag for upp gav de äppelkvistar och gick och lade mig igen, men då var jag uppe i varv och inte allt för trött just då.. Sååå jag låg där.. till halv sex, då somnade jag, bara det att klockan ringde en kvart senare! 
Släpa sig upp och gå till jobbet! Jobba till två, hem och klippa Linnea och Gustav, sen åkte vi till Svärtinge, där bjöds det på en glad unge och god mat och mycket skratt!
Nu är vi hemma och jordens humörsvängningar från min sida! Jag är då lite hopplös med mina kvinnohormoner ibland! Tur att jag har världens bästa sambo som inte tar det så hårt.

Isadora BB-cream

Jag har hittat lösningen till allas problem om man bor i Sverige, och jobbar när solen är framme! Som jag! Jag jobbar alltid (utom idag) när solen skiner! Så då hinner man inte låta huden få i sig så mycket d-vitamin och man blir inte sådär överdrivet brun, men för att slippa se likblek ut så provade jag Isadoras BB-cream, den är som brun utan sol och har dessutom sollskyddsfaktor! Man ser lite lätt solkysst ut och man kan gå ut utan att känna sig som ett spöke!

http://www.kicks.se/isadora/makeup/bas-c94/bb-cream-all-in-one-make-up-spf-12--p24848?ticket=L3NlYXJjaF9wYWdlL3Byb2R1Y3RzZWFyY2g7cHJvZHVjdF9rZXk7ODExOTI5MjQ


Nu hann jag inte ta någon före bild, men iallafall, visst ser jag inte ut som ett lakan? Jag gillar iallafall! Tummen upp!

Sovmorgon

Idag har Wilma upptäckt både trädgårdsmästare och åska, gissa vad som var värst? Medan matte (jag) låg och var rädd när det åskade så var hon mest nyfiken men kom tillslut och kröp ner under täcket hon också, nu när trädgårdsmästaren är igång utanför det lite öppna fönstret så springerhon omkring som en avlöding och svansen är som en annan dammvippa! Herregud.. Knäppa katt! 
Jag har iallafall haft en skön morgon, ätit en god frukost bestående av Keso, tomat och ägg! Möms! 
Har vägt chinchillor och ska nu börja fixa för att åka till jobbpass nr 2 av 6 denna vecka! Imorgon jobbar jag bara till 14 så då har jag som plan att städa chillaburar och tvätta tills Jimmy kommer hem, då ska vi till Svärtinge och umgås med våran familj där! 
Vi ska nämligen försöka oss på att vara barnvakt åt lilla Tindra framöver när Bosse och Tina ska till Ullared (inte alls avis...) Så nu måste vi börja vara där lite oftare så hon faktiskt känner igen oss så hon inte skriker rakt ut när hon ser oss! he he!
Men som sagt! Sätta fart!

Hatten på!


Linnea Sofia och jag!

Igår bestämde vi att vi skulle göra den trippen vi gjorde förrförra året, nämligen packa med oss bikini jordgubbar choklad och lite mat, och åka ner till Djupvik, jag fick klartecken av mormor och morfar att vi absolut fick komma några dagar i sommar och njuta av ledighet och fint väder i vårat paradis! 

Som jag längtar! Förra gången så var det midsommar, solen sken och vi lekte som små barn! Faktum är att vi var där två gånger den sommaren! Och det var toppen, det var så skönt! Bara spentera tid tillsammans, fina vänner och njuta! Jag längtar så jag blir tokig! 

Full på kärlek

Tänk, att man kan vara så lycklig, känna sig så älskad, känna sig så trygg, känna sig så kär! Varje dag är en ny dag, tänk att det snart är 2 år, 2 år har det varit han och jag. Jag har hittat mig själv, tack vare Jimmy. Jag är så tacksam över att ha honom i mitt liv, vi kan busa som små barn, vi kan driva varandra till vansinne, och vi kan bara njuta av varandra! Min bästavän! Som jag saknar så fort han inte är i samma rum! Vi ställer upp för varandra och vi har vuxit i varandra. Tänk att vi känt varandra i över 3 år. En liten kommentar på bilddagboken, från hans sida, slutet av 2009. En kammentar blev lite meddelanden på bilddagboken, några meddelanden blev msn chatt, som vi höll fast i i en evighet känns det som, vi pratade och pratade och pratade, han ville så gärna se mig i cam, så efter ett tag satt jag alltid med camen på, pratade pratade pratade, och så kom den där dagen, när vi bestämde oss för att ses. Jag och mina vänner skulle ut på Hugo i Norrköping, han var också där. När jag såg honom för första gången tänkte jag bara "aaah, det är därför han kallas myran!" Han satt där på en stol precis vid ingången och såg så liten ut! Men så liten var han ju inte! Smal och ett halvt huvud längre än mig, han hade blåa jeans, ett rött linne och kavaj, skitsnygg om ni frågar mig, och den där bilden har verkligen fastnat. Vi pratade och pratade, så gott det gick till den höga musiken, dansade och jag kastade iväg hans nyinköpta snusdosa, då jag tyckte/tycker att det är förjävla vidrigt egentligen, han blev galen på mig men han släpte mig inte en sekund. Efter det träffades vi då och då, fikade, shoppade, sen sågs vi, igen, hemma hos honom, jag var så nervös. Men efteråt så kände jag bara, nej, det här är inte rätt! Han är ju min bästa vän, jag kan inte hålla på såhär med min bästavän! Så jag sa nej, att jag inte ville något åt det hållet, så hemsk kände jag mig. Men han "förstod" men han släpte mig inte då heller, vi höll kontakt, han träffade en annan och jag träffade en annan, men vi pratade då och då, bråkade som fan för jag var så arg på hur han lät sig behandlas och han var arg för jag lät mig behandlas av våra andra. Det tog slut och han kom till mig när jag fyllde 19, jag hade feber och satt osminkad med ruffsigt hår, med mina galna tjejer och så Jimmy, han höll min hand hela kvällen och han hade en snygg svart tröja med knappar, och hans hår var jättefint, ljusblåa jeans. Den kvällen kysste han mig hejdå, eftersom jag, Anna, Sanna, Sofia ochLinnea skulle åka till Turkiet. En vecka ifrån varandra igen, men det hindrade oss inte från att slösa lite extra pengar och skicka långa sms till varandra när jag var där nere. Det första jag gjorde när jag kom hem från Turkiet var att åka till Jimmy, det fick bära eller brista tänkte jag, för jag ville inte vara ifrån honom längre. 
Väl hos honom, så bjuder han på plankstek, och jag får träffa en nyopererad Ninni, som blev en bästavän vid första stund! Hon är som min egna syster, hon går mig på nerverna lika mycket som jag älskar henne nått otroligt! Fina syster! 
Tillbaka till Jimmy, det var nog inte sådär jättemånga som förstod, för helt plötsligt ville Jimmie och Maritna absolut para ihop oss, fast att jag tyckte att vi hade lyckats rättså bra själva, men det var ingen av oss som sa, så vi gick på lite pardejter och Jimmie ringde några gånger och frågade hur det gick med "Myran". Suck! Jo det går bra! Förbannat bra! Jag tycker ju om den här killen! Vi har redan kallat varandra Älskling i flera år! Han är min bästavän och jag vill inte vara utan honom en sekund! Klart som fan att jag ska ha den här killen! Sen har dagarna bara rullat på, varje dag är en ny dag, varje dag lär vi känna varandra lite bättre, men det är det som känns så bra! Det finns alltid mer att lära känna, alltid nya saker att upptäcka, tillsammans! Jag Älskar Dig Jimmy Lennart Jonasson! 

Detta var den första bilden jag såg på Jimmy, mums ;)

Från min födelsedag

Sannas student förra året

Du v Jag
Tack hjärtat mitt!


Flower power outside


Djupvik i dimma


Vågor


Detaljer från Djupvik


Blommor i en gammal vattenkopp

Denna underbart vackra tillbringare fick jag av min fina fina mormor! Är den inte bedårande?

Regn och akuten

Igår var det bra väder till en början, men det märks tyvärr att det inte är sommar än! Det blåste rättså kallt så fort solen gick i moln! Vi hade det trevligt ändå. Wilma fick vara med ute i koppel och det gick riktigt bra! Elsa (mormor och morfars hund) var väl den enda som störde henne, hon kunde absolut inte låta bli Wilma, men förutom det så gick det bra! 
Vi åt grillat på kvällen och det var som att komma till himmelriket! Herreguud så gott det är med grillat alltså! 
Vi såg Eurovision och det var väl redan klart innan vem som skulle vinna, så det var ju inte sådär jätte skoj! Men vi var envisna och såg det iallafall, jag och Jimmy iallafall! 
Idag var det grått och efter middagen började vi packa oss hemmåt, väl hemma så åkte vi och lämnade mammas bil och när vi kom till Borggård, tyckte vi att det var lite konstigt att inte Simons bil stod parkerad (han köpte ny i onsdags). När vi kom in satt Simon vid datorn och vi frågade var bilen var. "Den är krockad" åhhhh.. Det visade sig också att han hade känningar i nacken så jag sa åt honom att klä sig för vi skulle till sjukan och se till att allting var bra. Vi åker in och när vi väl får komma in så visar det sig snart att han har muskelvärk, så lite panodil och lite yoga så ska han förhoppningsvis vara i toppform snart igen, kändes hur eller hur bra att han kollade upp det, ifall det blir komplikationer i framtiden! Hans fina bil är tyvärr skrot. Det är ju lite typiskt, men inte mycket att göra åt. 
Det var inte Simon som körde bilen, då han inte tagit sitt körkort än, bilen var för att han skulle få lite extra motivation till att göra färdigt det där förbaskade körkortet! 
Nu sitter jag nydushad och myser, Wilma har sovit sen vi kom hem! Och Jimmy ska snart få håret klippt! Vi har haft en bra helg, trots allt! 

Djupvik

Nu har vi kommit ner till djupvik, resan ner gick bra. Wilma var orolig till en början och skrek rättså bra men när hon istället hamnade så hon såg både mig och Jimmy medan jag höll in. Handen genom buren så var hon lugn! Jätteduktig! Väl nere så möts vi av en liten chock! Det var inte alls varmt! Hemma var det grått och glödhett men här sken solen men det blåste kallt från havet! Men vad gör det.
Vi hamnade ute på den inglasade ballkongen och pratade och pratade, vi kan prata i evigheter, och visst finns det väl inget bättre än att sitta "ute" en tidig sommarkväll medan solen sakta sjunker i horisonten och höra göken på avstånd, det är då jag njuter som mest, att sitta och kunna prata med mina älskade och bara känna lugnet och höra vågorna när de slår emot land. Underbara Djupvik! Tänk vad jag uppskattar detta ställe! Mitt paradis! Hoppas, hoppas att det är fint väder imorgon, men de säger att det ska regna! Men men!
Jimmy sover och jag ska göra detsamma!


Sommartecken

När jag och min mamma har målat tånaglarna, ja då är det snart sommar! Finns ju inget somrigare än fina färger på tånaglarna! Enligt mig! Haha! 

Morfar och Farfar

De två gubbarna, har verkligen format mitt liv. 
Min fina morfar, som alltid finns där för mig, min stora kärlek! Han är världens bästa han och mormor, utan dem hade jag inte orkat! Längtar efter ER !  KRAM!

Jag och morfar

Sen har vi min fina lilla farfar, som för 10 år sedan fick en kraftig Stroke, för er som inte vet vad det är får ni slå på det för det är inget jag tänker ta upp här. 
Han kan iallafall inte prata längre, han får inte fram orden. Han är förlamad ihöger arm och höger ben är inte lika starkt som det vänstra, men han är den starkaste människan jag känner, trots sin ålder och sin sjukdom så tar han sig igenom dagarna, han klarar så otroligt mycket själv och det finns ingen som kan se så lycklig över att bara få se sina barnbarn, älskade lilla farfar. Tänk om det bara kunde fått gått lite annorlunda, tänk så mycket mer roligt vi hade kunnat haft, vad mycket mer du kunde berätta för mig. Du är så fin!

Jag och farfar

Maaaaat

Igår blev jag bjuden på go'middag av min kärlek! Pressad potatis, fläskytterfilé och brunsås! Möms!!

Smultronstället

Idag jobbade jag mellan 7-16 dagen bara flög iväg och kl 16:10 var jag och Mia påväg mot firret för att plocka upp Sofia Amanda och Anna sen bar det av mot Söderköping! God glass och genomfrusna för vi absolut ville sitta ute i det fina vädret ;) 
Sen åkte vi till Dollar Store och kollade lite, jag köpte lite ansiktsmaskar ljus och ett par skit fräsiga glajjor! 
Se bild nedan! 
Sen åkte vi till donken och åt lite till. 
Nu är jag hemma och kollar på Eurovision, jisses, vilka dåliga låtar det finns! Ändå är man fäst vid att man absolut ska kolla på det! Suck! Haha! 
Imorgon åker vi till Djupvik, jag Jimmy Wilma och Bruno! Det ska bli himla spännande och se vad Wilma tycker om att åka bil så långt och dessutom se vad hon tycker om att vara nere i Djupvik! 

Liten vs Stor


Tindramys och Picknick

Igårkväll åkte vi till svärfar, styvsvärmor, och lillasystrarna Ninni och Tindra! Tänk så den lilla ungen växer! Och tänk vilken liten go unge hon är! Hon är lite blyg till en början och börjar oftast grina när hon ser Jimmy, men man får ge henne lite tid och snart får även vi som hon inte träffar varje dag ett härligt leende! Det finns nog inget bättre än att sitta och gosa med en liten bebis, den där speciella bebisdoften som inte går att beskriva med ord hur god den är! Och de små tårna och den lena huden, de nyfikna ögonen som inte kan sluta stirra när de hittat något bra att titta på. Hon är en liten bedårdande unge den där Tindra! Som var lite smågrinig igår! Men det blir ju så när man är liten, hungrig och trött samtidigt! Då blir vi alla griniga! Så det är ju helt okej! 
Det bjöds hur som helst på grillat! SOM JAG HAR LÄNGTAT! Jag har nog varit sugen på grillat i två veckors tid! Och nu äntligen fick jag mitt grillade kött och beasås! Mööms! 
Jimmy och jag åkte hem vid tio tiden och somnade snart, sov som en stock enda fram till kl 09:30! Då var det dags att stiga upp eftersom jag skulle få kunder kl 10:30, de gick för inte så längesedan, de blev fast lite längre, eftersom vi har de där luddtussarna som de ville hälsa på! Såklart! 
Snart ska jag och Amanda ha picknick! För idag är det bättre väder ute! Tjoho! 
Jag tar med mig kameran så ska ni nog få se på grejer! :)

Goa Unge!

Mina tjejer


När jag tittar på detta foto, så blir jag lite tjock i halsen! Tänk så mycket som har hänt sedan detta foto! 
Jag tänkte gå igenom var och en av mina fina vänner, så ska ni få höra vad som har hänt! 
Anna, bor nu ihop med sin kille, i Finspång, de har två katter som heter Stina och Agnes! De äger en fin lägenhet och har en fin bil! 
Sanna, bor nu mera hemma hos sin kille i Finspång, men hon har hunnit varit tre månader i England men längtade hem! Sanna och hennes kille har många bilar och en fin lägenhet som C hyr! 
Emma S, har bott en längre tid i Uppsala och är nu hemma igen och undervisar i syslöjd bl.a. på Hällestadskolan! 
Emma N, efter att denna fina tjej flyttade till Vreta, så gled vi ifrån varandra, men jag har nu fått reda på att hon och hennes kille väntar tillökning! Jag blir så lycklig över detta och jag önskar dem båda all lycka med det lilla knytet! Emma bor ihop med sin kille i Boxholm! 
Jag själv, jaa jag bor ihop med min kille i Finspång, med en katt och 9 chinchillor, men planerna går mot norrköping under sommaren, och till hösten hoppas jag på att plugga! 
Linnea, denna brud har verkligen tagit vara på tiden och snart efter att vi varit i Turkiet åkte hon till Spanien och bodde där i hela 9 månader! Nu pluggar hon och bor i Linköping! Hon pendlar mellan Firret, Norpan och Linkan då hennes kille bor i Norpan! 
Therese, har nyligen flyttat hemifrån och även hon har kille sedan en tid tillbaka. Även jag och Therese måste börja försöka ses mer känner jag! Hon bor inte långt ifrån oss! 
Och slutligen Jossan! Hon drog till Thailand och jobbade inom ving, hon har varit borta i en evighet känns det som, hon är nu mera bosatt i Cypern och jobbar där nu! Där har vi en tjej som vill se världen! 

Tänk! Tänk vad som hänt efter bara 2 år efter studenten! Jag är stolt över oss! Fina tjejer! Så många minnen ihop! 

Det är ju klart!

En annan sak som jag tänkte på, som är lite typiskt! Nu när jag fick läsa om alla som njöt av solen igår när de hade slutat igår, jag tänkte mest, åhh men jaa, det få rjag äntligen njuta av imorgon! JO JUSTJA! 
Det är blågråa moln ute! Typiskt! Var är min blåa himmel? 
Jaja, det är tur att jag har en liten galen fyrfoting här som gärna springer av sig genom att springa efter en tofs som jag kastar åt henne! Det bästa som finns! Ungefär.. Haha! 
Nu ligger hon dock utslagen på soffan och jag väntar på Jimmy! Jag hoppas ni där ute, har en bra dag, trots brist på blå himmel! 

Wilma


Detaljer


Spamys med mig själv

Idag kände jag för att börja min ledighet med att rå om mig själv lite! Ansiktsmask, tända ljus och en skön lång dusch, avslutningsvis smörja in sig med sina favorit krämer och oljor! Härligt!! 
Annars idag så kommer lite klippkunder och sen ska jag och Jimmy pröva på frisbieegolf! Jimmy har spelat det förr och nu har han fått lite sug på det igen! Roligt! Han har varit en av Sveriges bästa, säger han iallafall ;) Så nu ska vi pröva det! Förra året var vi nere hos mormor och morfar, men då hamnade dem ständigt i vattnet när jag kastade! Haha
Sen ikväll hoppas jag HOOOPPAS på grillat!

 

Tonår

Jag skulle vilja backa tiden, till fredagkvällarna för några år sedan, när man åkte till Betania i Grytgöl och umgicks med vänner, med människor och gjorde utflykter. Jag träffade vänner för livet där och det känns så bra att jag var i Betania om fredagskvällarna istället för att ränna runt och dricka fulsprit när jag var i de första tonåren. 
Tonår är anordnat utav Bengt Danielsson, han vill skapa en trygghet för ungdomar, han och hans familj "offrar" mycket tid för att se till att ungdomar ska kunna komma till dem, hitta sig själva och träffa vänner på ett bra sätt. De anordnar resor till Åre, vi hade kanothajk en gång om året, vi åkte och badade i Örebro, lekte lekar i Betania, hade filmkvällar osv! Det var en otrolig tid. Man såg dessa fredagkvällar som veckornas höjdpunkter! Och det var de verkligen! Men lika ofta som jag var lycklig med de där gänget, så kände jag mig även så trygg, de var min famlij när det var svårt, det var många gånger som vi satt och Hampus klinkade på en gitarr och jag och Matilda satt tysta och grät. Det var så mycket känslor alltid, om det hade varit en jobbig vecka i skolan så släppte allting när man klev in inför de där dörrarna, ibland blev det så överflödigt så det inte gick att hantera! Alltingen tårar eller skratt, alltid kändes det så bra! Och bland det roligaste vi visste var att packa in oss i en bil när vi skulle hem, vilka som satt med vilka, och hur fort det gick, eller hur lite man visste var man var, eftersom ibland så hamnade man i ett skåp i en bil, så otroligt roligt! Bengan packade in oss och skjutsade sedan hem oss en efter en. Underbara Bengt! Jag är så tacksam över den tiden jag fick med det gänget! Tack Bengt! Tack Tonår! 
 

Delade pass

Igår kväll var vi bortbjudna på middag till min mamma och hennes gubbe, det blev potatisgratäng och fläskytterfilé med mammas goda bruna sås! Mums! 
Men när jag satt där på kvällen funderade jag på om jag jobbade dag eller kväll idag, alltså om jag skulle få någon sovmorgon eller om jag skulle bli tvungen att gå upp sådär tråkigt tidigt! 
När jag sedan väl kom hem så kollade jag på schemat, och det visade sig att jag både skulle få gå upp tidigt och jobba sent ikväll! Det väntade mig nämligen ett delat pass! Sådär lagom härligt att börja dagen med! Men nu sitter jag här, första passet är avklarat och det gick fort! Skönt! Hoppas på att kvällspasset går lika fort det! 
Sofia kommer snart förbi och vi ska fika lite, innan jag ska tillbaka till jobbet! 
Chinchilla utställningen som jag var på i helgen tänkte jag inte ta här utan den texten hamnar på min chinchillablogg på min hemsida (http://Isfolketschinchilla.se)
Annars så satt jag, Anna och Sofia i timmar igår på hennes balkong och lapade sol! Härliga vår! Synd att det blåser för fy så skönt det är när solen får ligga på! 

Redo!


Minnen

Här sitter jag, ska snart göra mig fin för kvällen, fin för solen och fin för mitt fina sällskap som består av en av mina bästa vänner och hennes sambo. Tänk så mycket minnen jag har ihop med den tösen, vi var verkligen de där vännerna som tog sig igenom svårigheter som tonåring tillsammans, aldrig utan varandra. Vi hade våra spa kvällar, då vi kunde ligga i hennes badkar hemma i Borggård och bara prata och prata och prata! Det spelade liksom ingen roll att vi hade varit konstant i en vecka, vi hittade alltid något att prata om. Vi låg där i badkaret, tills fingrar och tår var som russin och vattnet var långt ifrån varmt och skönt! 
Vi Älskade att stå framför spegeln och larva oss, älskade att stå och sminka oss, fixa och trixa och jag minns när Anna fick sitt ryck att hon skulle ta hål i örat, själv, med en smutsig nål, som hon torkade av lite snabbt med ett papper, jaaa, ett hål blev det, snett blev det också och självklart inte sådär jätte bra! Men sån var hon! Spontan och knäpp! 
Alla fester vi gått på ihop. Den första skolfesten vi gick på, vi delade på en cider och hade sminkat oss i evigheter, vi var båda jätte nervösa, det skulle ju bli jätte spännande! Vi var verkligen snygga! Och vi hade kul! Trots att vi bara hade druckit en halv cider var! Det var tider det! 
Min fina vän! När vi var riktigt små klädde vi ut oss och det finns en bild på oss än i dag där jag är spindelmannen och Anna hade klätt ut sig till en gammal tant! Vi åt Jordgubbskräm med mjölk ute i solen den dagen, jag minns den så väl, trots att vi max var 8 år gamla! Ja min fina vän! Tänk så mycket vi gått igenom ihop! 
Hennes familj är min familj, Annas mamma och pappa är världens finaste och de har stöttat mig genom så mycket, när jag behövde det som mest! 
Ikväll ska vi äta gott ihop med våra kärlekar! Tillsammans! :) 

En bild på våran outfit den där kvällen!
 

Valborg/Pistol

Änglarna har åkt på pisk
Gårdarna är grönsvarta
Och i Azalea kan man inte ungdå att bli kär
Där går en som svär att allt du gör är gott
Ja, jag är din
Om du vill ha en idiot lägg din hand i min
Lägg din hand i min

Har ingen plats att kalla hem
I detta pissiga vårregn
Ett förortsgäng kapar en spårvagn hem
I vårkvällen
Provsmakar livets heroin
Och om du någonsin
Vill ha en idiot lägg din hand i min
Lägg din hand i min

Du kanske aldrig når det du vill nå
Men du når mig
Du kanske aldrig får den du vill få
Men du får mig



_____________________________________________________________________________________


Det var ååår sen jag hade gått genom-
Brända städer och dyler
Med ett par kriminella på rymmen
Stirrandes på romantiska klysscher 
Hittar aldrig en plats att vila huvudet
Men bara när du finns i telefon
Dom kommer alltid åter på nåt sätt-
Ååå, Bryter ner dig ordentligt - grabben

Hem i gatorna du – på 
Var du än befinner dig.
Gå ut och dra i luften i paradiset eller renstenen

Ja som en pistol, det finns alltid något äkta att hålla fast vid.
Som en tick tickande bomb i nuuutid
Håll det hårt och slääpp det aaaldrig
Som sår i dina ögon – du kan bara se då och då med dom
Ge ingen tid till ånger – Det blir bra vad som än kooommer

Vinka åt nån – jag trodde jag kände
Men var var vi – just i det där bandet
Nej dem rostar inte
Nej dem bara brände ute

Ett år går fort mellan höghusen
Men det kommer gå fint om du hänger med
Och jag stryker utanför din dörr –
Precis såå som jag gjorde förr.

Hem i gatorna du 
Gå ut och dra i luften i paradiset eller renstenen

Ja som en pistol, det finns alltid något äkta att hålla fast vid.
Som en tick tickande bomb i nuuutid
Håll det hårt och slääpp det aaaldrig
Som sår i dina ögon – du kan bara se då och då med dem
Ge ingen tid till ånger – Det blir bra vad som än kooommer



Det händer så mycket!

Tänk så mycket som har hänt på sistone! Jag jobbar på som bara den, har ett vikariat, 100% på hemtjänsten i hällestad! Jätte roligt! Men man hinner inte så mycket mer än att jobba känner jag! MEn det ska jag ju abslut inte klaga på! Det enda som är lite jobbigt är ju att jag inte får komma och träffa alla mina goa ungar runt om på alla skolor! Jag saknar dem ju! Och nyss så skrev en av barnen från den ena skolan och undrade när jag skulle komma till dem igen, jag fick ju ge mitt tråkiga besked till honom och säga som det är, att jag inte kommer komma och jobba någon mer gång innan han slutar sexan och börjar på en annan skola till hösten. Han blev då inte glad och jag fick gått och lov lova att komma och hälsa på innan han hinner sluta! Då blir jag nästan tårögd! Fina ungar! Det känns så rätt att jag i framtiden vill jobba med barn! 
Annars så har vi börjat planera en massa roligt till sommaren! Bråvalla biljetten är beställd, putte i parken veckan där på! Men där imellan, ska jag, Sofia och Linnea passa på att åka ner till Djupvik och njuta några dagar hos min fina mormor och morfar! Åh jag längtar! 
Men jag längtar till imorgon och lördag också för den delen! 
Imorgon blir det Olearys med Anna och Jonas, lite go mat och dricka sen på lördag blir det chinchilla utställning! Det ska bli så kul! Jag håller tummarna på att det blir jag och Fia som åker tillsammans själva, spela bra musik och spela tokstollar! Väl där nere så kommer även mamma och Janne ner och hjälper oss på våran utställning! Sen hoppas jag på att få träffa Kim där! Skulle vara jätteroligt om han vågade sig på att komma och se våra utställningar! 
Åh idag är jag alldeless full av energi! Så roligt!! 
Nu ser jag Let's Dance och skrattar med Maria Montazami! Oh så söt! 

RSS 2.0