peace and fukking¨ löööööv!

hähääh! lite små taggad jao! vi åker imorgon kl ett! hoppas vi slipper regn annars lär vi förvandlas till blötdjur hela bunten!
har fixat det sista och tvättat en massa så jag hoppas att det hunnit torka för det är en massa fajnt som jag vill ha med mig! det är nästan kul att tvätta sällan för då hittar man kläder som man inte tänkt på liksom! hihi
fan va larvig jag är! sööru! 
allstå gal1 att vi snart är där! som man hört så mkt om! äntligen! mohaha!
frågan är hur mkt kläder man ska ha med, om man ska gå omkring och lossas se bra ut eller om man barra är där och luktar illa i slutet och bara är de grottmänniskor vi egentligen är födda till! frågan är ju alltså! jag ser iaf fram emot att ha svamp stövlarna och fågeltröjan! jisses så hett det kommer bli!! hahah
ae nu ska vi fortsätta med det vi inte gör! hörs!
lånad bild från google!
fatta känslan! sorgligt att han inte är där i år.. satan då hade jag hyperventilerat redan igår! men alla, ALLA andra mina stora braiga musiker kommer vara där!!! åhhh :'D
hur ska denna vecka sluta.. det  är frågan! denna sötnos ska jag stå ut med iaf, kommer ju inte bli trist iaf!
Egao.blogg.se

everythings are fine in the dreams

Hålla mina fina läsare, de som fortfarande orkar med min dåliga uppdatering, jag har helt enkelt för mycket att berätta så jag struntar istället i det, hahah så sorglig är jag måste jag säga.
livets gång, livets väg, som jag sagt så många gånger förut, har sina upp och nerförs backar, just nu är den mest krokig neråt, jag är lycklig med min prins, vi börjar få det väldigt fint här hemma, jag ska visa bilder snart! men är inne på fel dator just nu.
Det som får min väg att kännas lite extra svår just nu är för att min älskade mormor går igenom denna förjävliga cancern rent ut sagt, men att få höra att hon mår bra för tillfället får mig att gråta av lycka, vi får ta ett steg i taget och leva i nuet. Det ska gå det här, det måste det. Ni som läst min blogg från start borde veta att hon och morfar är två av de viktigaste människorna i mitt liv. De står mig så otroligt nära.
Men idag ska vi som sagt vara glada för att det är en bra dag idag!
Bra och dåligt. det är idag ett år sedan den lilla ängeln som jag skrivit om några gånger, lämnade jorden. Det är ofta jag tänker på henne och hennes fina familj och vänner. Så ikväll ska vi gå och lämna blommor och en teckning till hennes plats.:)
nu står Jimmy och lagar mat! duttiga pojkar :)
Ha en bra midsommar nu alla fina människor där ute!

Gammal bild! som sagt kalas kul med jimmys dator..........

RSS 2.0