Söndag

igår efter att jag och lovisa kommit hem från öppethus drog vi ut och red :) hon red spira och jag red nova, det gick kanon bra! men det var SVINKALLT så de fick räcka med en kort kort sväng :) men det gick iaf bra :) när vi kom in så mös vi i soffan lite sen åkte vi till finspång och hämtade käk :) sen typ somnade vi x) idag har vi sett svärdet i sten och tjockat ostbågar :) hon åkte hem för ett litet tag sen och nu är jag hundvakt åt sötmajsan :) har städat lite så jag ska väl sätta på en film igen eller något, senare kommer ellapella :) får se om ja åker hem eller inte sen :)

Btw!!!!!!!!!! fick se alla glasögon jag lånat hem igår :) de va skit snygga :) de e två stycken de står mellan de ena paret är svarta med lite rundade kanter och de andra är mörkbruna med lite kantigare kanter... SKIT svårt! men om de blir som pappa säger så får ja kanske båda ;) så de blir nog nice som fan :)

Puss,s

Lördag-öppethus-Lovisa

slänger in ett inlägg innan jag drar till öppethus, de var grymt jobbigt att ta sig upp imorse men det gick, fick in hästarna utom äckel edit! menmen:) sitter här med en klump i halsen och saknar Teia grymt mycket.. fattar inte att det är ett och ett halvt år sedan. usch! men men inget depp :) älskar henne vilket som!
Igår var det grymt mysigt :) de blev först att fixa håret! det blev SKETA bra :) Eve var super duktig :) sen drog vi till amanda och käkade pizza och såg film :)
efter öppethus hänger lovisa med mig hem :) mys på det säger jag ! :)
det är verkligen svin kallt ute! uschhhh!!
men men nu ska jag dra mig!

Puss,s

Glasögon


Här är ett par av de 6 jag har valt att låna hem :) hoppas de blir bra! finns faktiskt många snygga bågar så hoppas de kan finnas något par som funkar för mig :)
sidan vi kollat är är Favoptic.se.
nu ska jag faktiskt försöka sova :)

Puss,s

Grattis Maja!

glömde säga förut att min kära kusin fyller 16 år idag :) grattis på dig majsan!
sitter och tittar på robinsson just nu :) himla speciella människor alltså !
har himla tråkigt, längtar nästan till skolan imorn :) dock längtar jag inte efter att gå upp klockan sex..
men men :) halvfyra blir det klippning! :) sen träffa gullbarnen! innan ja ska klippa mig ska jag käka på grillen med amanda :) nice! :)
har ingen aning om vad jag ska skriva mer!
säger helt enkelt Godnatt!

Puss,s

Torsdag

Idag mår jag lite bättre faktiskt, är bara lite yr annars så! har varit ute och skottat snö nu i en halvtimme! himla skönt att komma ut lite faktiskt! blir förmodligen stan idag med pappa och kolla brillor. Mamma och jag beställde  hem 6 glasögon ifrån internet igår med så vi får se hur de blir :) imorn blir det skolan sen på eftermiddagen ska jag klippa och färga håret! himla spännande faktiskt. Efter det ska jag träffa tobias amanda och jonas :)
ska diska lite sen ta en dusch :)
Magnus Uggla på tvn just nu så disken får vänta ;) hih (a)

Puss,s

Onsdag



Gammal bild

vaknade runt halv två ;o usch! och mår inge bra, lr ja är pigg men ja får inte i mig någon mat typ, så de gör ju att jag inte alls är så pigg. MEN jag ska inte klaga:) det kunde ha varit värre!
idag är det förintelsensdag, usch, det är vid sånna stunder man skäms över att vara människa! verkligen jätte skäms! så idag ska jag inte klaga någonting. (från och med nu!)
mamma kom nyss hem från jobbet :) och jag har fått i mig lite gröt :)
ska ringa pappa sen så ska vi snacka lite om imorgon, glasögonen osv..
ska se lite paradise nu sen så får ja se, kanske gå ut en sväng? man brukar ju känna sig piggare då :)
aja!

Puss,s

ridning (;


kolla mer bilder på S-connman@bdb

Tisdag

nu känner jag att jag vill vara frisk, men nae.. jag sitter här och mår blä...
så nu har jag fixat med ridbilderna från i söndags! pinsamt att det var EN bra bild på nova och kanske 30 på guldar... :$$ haha ja ja :) kul var det iaf!
ikväll blir det att vara ensam. mamma jobbar och clas kastar pil. 
vet inte vad jag ska skriva mer.
så, uppdaterar senare! :)

Puss,s

Måndag

Igår vaknade jag och kändemig lite små seg, men tog en tablett och sen så gick jag och amanda ut och fixade hästarna och tog med oss kameran och red en sväng :) det visade sig dock ganska snart att det inte var novas dag igår, skit jobbig var hon :/ men guldar skötte sig galant:) hihi så det blev massa bilder:) dom kommer senare! senare på kvällen mådde jag sämre och amanda gick och la sig ganska tidigt :) sen vaknade jag och mådde ännu sämre :/ så är hemma idag. Är hundvakt åt majvor oxå! himla mys faktiskt!

har nyss sett G-force! den var himla bra faktiskt :) hihi
drar mig väl till mamma sen :)
hoppas på att jag blir frisk snart! orkar inte vara sjuk igen!

Puss,s

lördags mys

paket, en tavla med tre bilder på mig, plus ronny och matilda :) himla fina faktiskt! sen fick jag en cd med en massa bilder från i somras oxå :) imorgon blir myyyys!!:) sitter nu och kollar på bilder ifrån RILA 50 ÅR från i somras:) härliga minnen, man saknart!

Puss,s

Lördag

Åker till pappa snart, ska bara städa och duscha! sen så blir de lite kalas ikväll då! himla trevligt :) imorgon ska jag ha mys med bästavän! :) nu dör min dator så uppdaterar senare ^^ Puss,s

Glasögon...

hm, det var ju som jag trodde, synfel.. samma som när jag gick i fyran men nu är det värre.. grymt surt... inte ett dugg sugen men men svårt att veta vad man vill ha oxå.. :/ ae! uschh! men meen längtar till imorn :) ska bli kul! och söndag blir great! bästavän åker den 4.e och är borta länge :( men men :) taco mys hemma ikv, får se vad som händer! är död typ! jätte trött! men något vill jag hitta på :) puss,s

mys hos pappa

hemma hos pappa och har nyss gjort en kladdkaka med ellen :) så nu blir det fika innan vi ska dra oss till optikern! lite nervös är jag allt!! nu ska vi fika! uppdaterar senare! Puss,s

Fredag!

godmorgon!! :) äntligen fredag! himla mysigt, ska bara orka med en dag i skolan först. Sen optikern! sen får ja se vad jag hittar på, ska städa mitt rum och dammsuga sen fixa tacos till kvällen åt simon och emeli, mums! nu ska jag gå och käka lite frukost! sen dra mig till skolan. Puss,s

ljudbok

blev lite plugg och nu sitter jag och lyssnar på "Jenny" en bok utav Jonas Gardell, den är lite speciell. Blev en ljudbok som läxa, Kristina sa att den var väldigt läskig, just nu är den mest konstig :) men hoppas att den kommer igång :)

Torsdag

här är ett utav mina nya jeans :) köpte ett par svarta oxå!i skolan gick det hyfsat fort, maten sög! sen vid halv tre åkte jag in till stan. Blev att käka först, sen drog vi över och letade skor till farmor men hittade inga så vi fixa tröja åt simon och jag hittade ett linne för 99 kr på stadium, två par jeans 199 kr styck på gina, sen en maskara från kicks! himla nöjd faktiskt! jag som hade en sån ångest över att köpa jeans men det gick galant! :)
Nu har jag precis varit ute med Bruno, han fick pulsa i den höga snön längs vägkanten! så snäll är jag(: så det blev inte så långt men han blev trött iaf :)
Nu blir det att plugga natur sen läsa lite isfolket ! :)
imorn är det FREDAG!=fredagsmys <3

Puss,s


godmorgon

massa mys igår med twilight och lite ostbollar :) idag blir det som sagt staden! nya jeans måste jag ha ! fast jag tycker att det är skit jobbigt att köpa jeans.. men men :) vill ha fredag typ runt tre :) för då är det helg (y) :)
uppdaterar senare! skolan nu!

Puss,s

sophie

Idag följde sophie med, hon sover här så ska vi se film sen och lite mys :) himla trevligt! imorn blir det förmodligen staden med pappa! nya jeans är ett måste!
på fredag ska jag till optikern och få min dom...
sen lördagen blir det gäster och på söndag blir det amanda för hela slanten :) vi ska rida och ta fina kort! :)

Puss,s


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0