Försök till en ny header, hmm!

Vi skulle fixa med header idag, men jag kände att nää.. det är mörkt ute, jag vill ha en fin naturbild till min bloggis! men det blev lite bilder iallafall! 
Vill ni se? skiter i vilket här kommer lite bilder!

50 Nyanser av Honom

Har ni läst den? Har ni upplevt denna sug som denna bok ger dig? Rent ut sagt, man är ständigt kåt när man läser denna bok!! (förlåt morfar, men det är sant!) Den är så otroligt bra och man kan verkligen inte lägga ifrån sig den! helt omöjligt! Författaren skriver på ett så fästande sätt så det är helt obeskrivligt! Man undrar nästan hur en människa kan sitta inne med så mycket snusk som denna författare gör! Jag nästan längtar och hoppas att den ska bli film, för fy så spännande ;) Nä en sammanfattning, LÄS DEN! Har ni möjlighet så gör det! 

Lilla lyckopiller!


Du och jag, så det ska va'!


Seven days a week, Every minute of the day.

Snön faller och jag sitter i vårat hem och avnjuter skönmusik och en god cider, snart kommer mina finaste flickor hit och festar loss med mig, livet är för fint ibland! Människan är fin, korkad och idiotisk, varför var det vi människor som skulle få gåvan att känna så fruktansvärt många känslor på samma gång? Det är ett STORT frågetecken i mitt huvud, som förövrigt värker just för tillfället, men vad gör väl det!
Älskade lilla Wilma ligger i mitt knä och bara myser, eller ja, jag myser, hon sover!
Min fina sambo har åkt på julbord med jobbet! SF blir det då va? sambofritt! haha! det firar vi ju så klart!
Dagens rubrik är ifrån The Sounds låt "Seven days a week" stört bra!
Och jag måste erkänna det, jag har hållit emot för länge nu! Darin är störd i hela jävla huvudet! Han är så jävla stört bra! fy för i helvete vilken människa!
Mamma och jag diskuterade det idag att denna sisong av "så mycket bättre" är så fruktansvärt bra! helt otroligt!! Man har verkligen fått upp ögonen för dessa artister! (förlåt Sylvia, men nej jag menar inte dig...)
åhja! men nu är det fest,
ha det så bra nu raringar!

Otroligt gammal bild, jag sitter på Jimmys dator, jag saknar dock mitt hår där... faktiskt, mer och mer gör jag faktiskt det!
Härlig bild från i somras!

För har en speleman en enda gång börjat sjunga på en gammal sång...

Magnus Uggla, denna man, den lilla råttan, två äpplen hög och allmänt kaxig, den mannen är ett geni, det går inte ta ifrån honom det, han är HELT genialisk! Denna man har fått mig att känna så många olika känslor genom livet, helt oslagbart, det går inte beskriva mer än att han kan verkligen förgylla mitt liv med sina texter. Att jag denna sommar fick se honom uppträda TVÅ gånger, en av mina högsta drömmar gick i uppfyllelse och jag kan verkligen tänka tillbaka och bara le, han är min idol rätt igenom, hans musik gör mig lugn, spelar ingen roll var jag än är, så fort jag hör magnus ugglas kraxiga stämma så känner jag mig så lycklig! 
Han är en man som man alltingen hatar eller älskar, och det är nog sådan musik jag gillar, svensk "rock pop" Lars Winnerbäck Håkan Hellström och Magnus Uggla, dessa tre hjältar har verkligen följt mig genom livet, Lars och Håkan kom in på senare tid och nu i sommar SKA jag få se min tredje hjälte, Håkan Hellström, det kommer kännas så fullbordat när jag fått stå där på det ner trampade gräset och njuta av hans falska stämma till sommarkvällens svala luft och skrika mig hes till hans texter. 
Musik, vad vore vi utan musik? Jag skulle inte vara något, inget! 
Allting som ni gör kan jag göra bättre. Tänk, så klokt. Tro på dig själv, tro på dig själv lika mycket som Magnus Uggla tror på sig själv! 
Ut i kylan och ta med er ERAN favorit i lurarna och ta en härlig promenad i vinterkylan!
24/8-2012 

Wilma

Vi har fått hem våran lilla kissemiss nu, hon har nu varit hos oss i 1 1/2 vecka nu! det går bra och jag är helt chockad (inte) att hon har sån otrolig energi! Hon är överallt hela tiden, en översocial katt som vill vara med och är otroligt kärvänlig och retsam! Det ska bli kul att få fortsätta följa hennes väg till vuxen katt och få njuta av dagarna tillsammans med våran lilla tussa! Vi har valt att kalla henne Wilma och det är vi nöjda med! än så länge. 
Hon är en sköldpaddsfärgad katt med vit som grundfärg. 

Äckelbajsvagel

Okej, nu är det så, att jag har en vagel, eller vad det nu är, som är sjukt stor och den försvinner inte, den har varit där i 3 månader och 1 vecka nu, ungefär! När jag är trött i ögonen så känns det som det är något stort och klumpigt som sitter och trycker på ögat, typ, annars har jag inte märkt av den mer än att det syns nått otroligt när jag ler, och så, jag som redan har små ögon får om ens ett öga som är otroligt nog ännu mindre! Jag har läst att man ska massera på den med en frotehandduk, (rätta mig om jag har fel, väldigt gärna) det funkar verkligen inte! Jag ska nu gå på koksaltlösning, men vad gör jag om itne det heller funkar? himla bajsvagel, jag stör mig inte så mycket på den, mer än att jag ser invalid ut när jag ler! men det gör jag ju iallafall! så det är väl charmigt eller något! 
Tänkte visa er en charmig bild! och JA jag har smink på mig, för jag har inte sminkat mig knappt någonting för att få den här tönten till vagel att ge med sig men eftersom att det inget händer och av det faktum att jag vill se lite fin ut, så har jag smink på mig :) 

Musikhjälpen

Hej hoppa!
Musikhjälpen vet ni vad det är va? P3 och svt anordnar detta evangemang för att samla in pengar till folket i slummen, så de har en chans till rent vatten, imorse önskade jag en låt, och bidrog med 100 kr. Gör det med, önska en låt och bidra med 50, 10 eller 200 kr, för endast 50 kronor kan vatten rensar för över 5000 personer, förstå! Det är så otroligt lite som gör så mycket för andra! Var med och bidrag idag! Och kolla in gullungarna Jason Kodjo och Gina!
Puss och kram på er! Vatten behöver vi alla!


RSS 2.0