födelsedagsbarn hit och dit!

Lång dag idag! en helt okej skoldag, slappt var det! sen blev det att åka bil med mia lite överallt! fick en guidad tur genom Grytgöl. Det var himla intressant måste jag säga!
sedan kom vi fram till lilla Borggård, där det väntade en ENORM smörgås tårta som var bland det godaste jag ätit i hela mitt liv! gick nog upp 10 kr bara på den! ILLA!
sen blev det fika, mums mums och kladdmuffins.. shiiit...
hahah sen blev det prat prat prat, mys mys mys. vilka toppen tjejer jag har!
nu är klockan mycket och jag ska sova nu.
-
ibland tänker jag inte, eller jag tänker jag för mkt? på fel grejer iaf.. det är tydligt.

Mys!

Födelsedagsbarn!

födelsedagsbarn!

signe maria sofia connman

något gick ju helt klart snett!

28 februari

Förstå att min vän, Sanna Björk. Hon har gått och räknat ner till den här dagen från att det nästan var 300 dagar till idag. Idag är nämligen hennes 18e födelsedag och igår bröt hon nästan ihop för då ville hon plötsligt inte bli så stor. jag tror hon kommer klara det fint, men det är det som är det fina med min lilla vän, hon är inte som alla andra ;)
Grattis älskade vän! 
och grattis till världens bästa vän! gamle tant! ;) höhö! Anna Karin Pettersson Söljvägen 14 fyller 19 ;) ett år kvar nu bara sen behvöer vi inte fylla år mer!
Nu till det viktiga i det här inlägget!
Det är så att jag har ju ett rätt ovanligt namn.. Så mina föräldrar valde att ge mig de vanligaste mellan namnen istället! Nämligen Maria och Sofia, och nu är de ju så här att Maria står det i almanackan idag om man kollar! såå GRATTIS TILL SIGNE MARIA SOFIA CONNMAN! + Min söta vän! MARIA ROBERTSSON och så alla andra Marior här i världen!
en bra dag ska min namnsdag få! med smörgås tårta och grejer! tänk så min lilla vän styr för att få de bra för mig ;) hahah!
jag och sanna på nyåret !

det här med att köra bil!

fick skjuts till finspång, där handlade vi lite sen så fick jag köra hem, fasen! ja kan nog oxå få körkort en vacker dag! tycker verkligen att det är super kul! :)
på tisdag har jag min första körlektion! riktigt spännande :)
nu blir det djungelboken två!

Anton Fjanton!

Denna lilla goding har jag umgåtts med under kvällen! snacka om att man längtar till egna små skruttungar :) så otroligt söt är han så man smäller ju av!
Annars har det varit en toppen trevlig kväll med god mat vin och melodifestivalen! det var nog himla klokt av mig att inte gå ut idag för jag känner att den energin har jag inte! så det blir istället att åka till Henke och se lite film och prata ihop oss lite om balen :) jag är så himla taggad!! :D
ha det bra så hörs vi imorgon!

kalas!

nu har jag kommit hem från teatern, vi såg filmen och fick oss många gånger om ett gott skratt om hur vi ska greja det här, men jag tror på oss! jag tror det kommer bli toppen! ;)
nu ska jag vidare på kalas till Anna Karin Pettersson :) kommer bli kanon! världens sötaste lilla unge är där oxå ;)
men hörs senare!
boll till ansikte ja..

MAN HAR INTE ROLIGARE ÄN VAD MAN GÖR SIG!

bjuadsohrciwohuejrgfdsogsofngws
öhm
aa
flum tjej PUNKT se
jag längtar till fredag!
DÅ JÄVLAR SANNA!

Mulan och lite teater

Vaknade för ett tag sedan så har precis käkat lite frukost och sitter nu och kollar på Mulan. Rätt så klockren film! :)
Sen blir det lite teater träning, vi ska även se filmen idag, kan va lite bra känner jag ;) efter det ska jag hem och fixa mig lite snabbt sen ska jag till min andra familj ;) ae men ska över till anna på lite taco mys :)
Lovet är snart slut och det känns lite synd för jag har haft ett sådant toppen lov och skulle inte ha något emot att ha en vecka till! men mitt lov har varit toppen på alla sätt utom att jag har varit väldigt förkyld ungefär hela lovet. men vad gör det. det har gått ändå.
http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE
Här är en video som jag inte kan sluta titta på eller sluta lyssna på. Helt underbar!

bildbomd

jag är trött och ska sova! så bjuder på lite bilder från Frugan och lite "pigga" bilder på mig, STÅ UT!
lägg märke till Frugans perfekta läppar!
skakigt på bussen!
vin och kex, vuxen poäng!
Godnatt säger jag av avslutar med en het kille!
(matilda och emilia, vad fasen har ni gjort med mig!?)
dregel dregel!

Sportlov var de ja!

Med en svullen rygg och en ömmande bak är jag nu hemkommen från två toppen dagar hemma hos kusinerna. 
De kom och hämtade mig vid elva igår och då var det bara att ge sig ut till stallet och ta in Rita och Thelma så blev den en ridtur. Det var läskigt länge sedan jag satt på hästryggen så det var helt underbart bortsätt från savsåret jag fick i rumpan. Annars var allt perfekt! när vi kommer tillbaka har de andra spänt för tre pulkor bakom deras fyrhjuling så då blev de att åka av och vi har nog alla träningsvärk i varenda muskel efter all skratt och alla gånger man flög ur pulkan, men otroligt kul och toppen väder pricken över i:et var att vi grillade korv!
Sen blev det att gå in och se en toppen bra film sen blev jag även frälst på GNR herrejäklar så heta killar! mums!
men så vaknade vi vid halv nio imorse och då drog vi på Troja och dreglade lite till sen gick vi ut och bar undan massa ris, sen in igen och käka sen ut igen för att rida. åh jäääävlar vilken träningsvärk jag led av, shieeeet! haha men oj oj så härligt det var! nu är jag som sagt hemma igen och har inte en aning om vad som händer ikväll. 
MEN! Vilket TOPPEN lov jag har! :)

sammanfattning!

Det blev en kul kväll igår och mina tjejor är dom bästa! självklart! det blev mycket dans och det tycker vi om! sen blev det cheeeese! världens lyckligaste, köpte faktiskt två, den ena smällde jag i mig rätt fort och den andra sparade jag till imorse. Fattar ni hur underbart gott det var att äta en CHEESE till frukost?! hahah jag är sjuk i huvudet.. Men frågan är ju, vad är normalt? inte fan vet jag iaf! jag vill inte vara där iaf!
Nu kommer iaf snart mina söta kusiner och hämtar upp mig, jag har packat alla varma kläder och sitter påklädd och svettas som en gris typ, nä men iaf! det ska bli en hel dag ute i snön med hästarna, vi ska rida och tolka och ha det allmänt härligt! sover där inatt sen imorgon hoppas jag på besök från morbror och ännu en kusin ;) vi gillar!
nae nu måste jag dra mig! PUSS på mina finisar!
det där med snöänglar är fina grjejer! speciellt när Bruno ska vara med!

tagg tagg taggeli tagg tagg

älskar dig frugan!

Bra dag!

superduper bra dag hit ils, Träffa Emma för fösta gången på typ ett år. Ny städat hos lurvtussarna och de har varit ute och sprungit av sig lite, Anna har legat på golvet som en padda och spanat på chillor som inte vill komma fram. Nu blir det mat hos Anna sen fixa sig för att dra sig till finspång sen blir det Party! bra lov!

alltså fan vad snygg jag är ibland.

har inte precis haft någon blogglust idag! har mest tagit det lugnt och lagat mat, fick lite besök ett tag och det är alltid trevligt :)
lagade plankstek nyss :) det var super gott! :)
blir att träna lite repliker nu sen sova ! :)

tänk tänk tänk!

sitter nu i sängen, själv. matilda åkte för ett tag sedan :) så tänkte vila upp mig lite sen blir det väl att se lite melodifestivalen. haha att de aldrig kan lägga ner.. haha men men!
härlig dag har det varit och ja lovet verkar redan uppbokat!
Söndag: Plugg
Måndag: Stan
Tisdag: Stan/Teater
Onsdag: Utgång
Torsdag: Ridning mm. hos tuld
Fredag: -
Lördag: Dubbeln
Söndag: SOVA
hm jaa.. det var det lovet det. och jag håller på att bli sjuk.. det kan ju bli spännande :)
ae, ska diska sen blir det tv!
bloggpose-bananen!

hej mitt vinterland!

åh, vilket underbart väder det var idag! matilda och jag åt lite "frukost" och bestämde oss för en lång promenad, det blev att gå ut på gärdena och ta kort och så kom vi tillslut fram till ängarna, åhh det var himla vackert faktiskt :)
ni ska få lite bilder av alla som vi tog! helt underbart och ni får stå ut med att min hund inte alltid är den vackraste, men som sagt.. det kan inte ha rå för! jag tkr om honom för det! :)
det gäller matilda oxå ;) hahah!
klassisk snöängel
RÅVDJURET!
ahahhah jag orkar inte!!
bus!
varm oboy fick avsluta den sköna promenaden!

bra uppdatering och sådär!

mys med söt tjej igår och idag, det gillar vi ju helt okej mycket!
och man kan ha himla kul med en kamera!
låt oss demonstrera
matilda prövar på det här med mode!
snygg tjej de där! ;)
"ser det fake ut?" "öhhm.. ahha aaa"
tur att hon är ärlig iaf;)
ja en bild säger mer än tusen ord.. så jaa..

tidig morgon

gach! vad jag hatar att gå upp tidigt!
meeen inatt så har jag haft en irriterad katt på mitt rum, brukar ha dörren öppen så de kan komma och gå som de vill. men natten innan så var Bäjliz jätte jätte jätte dum.. då var han en billig katt.. han jagade på jason gubben, hoppade på buren osv, det är inte ok!
såå ist för att slänga ut honom på nätterna kom mamma med den briljanta (s?) idéen att "du får stänga in honom i ditt rum! ja menar? jippie? han var ju lagom road över att bli instängd så där, han är en katt, han gör som han vill.. så till slut demonstrerade han med att han la sig på mig, och försökte psyka mig eller något.. hur som så somnade vi och det var en lycklig katt som fick komma ut i morse ;)
obstinat!
trött tjej.. uhäää! att jag ens försöker!!

ibland undrar man..

hur mycket ska man behöva ta? hur mycket ska man klara av?
men jag vet att jag klarar det mesta, jag mamma och lillebror, vi har klarat allt de svåra genom alla år, vi kan fortfarande klara det. Frågan är bara när det blir bra.
Frågan är hur mycket ska man behöva klara av..
Jag och min mamma har en väldigt bra relation till varandra, vi bråkar nästan aldrig och är mer som bästa vänner än som mor och dotter, självklart är vi det också men ni fattar vad jag menar..
Min mamma vet nog det mesta om mig, mer än vad många av mina vänner gör. Jag vet det mesta om henne, faktum är att hon är min bästa vän. jag älskar min mamma!
Det jobbigaste som finns är att se/höra att hon är ledsen. som för några år sedan.. när allt blev kaos, jag har aldrig sett henne ge upp. Hon har alltid varit den starkaste människan i min värld, jag kunde inte tänka mig att hon kunde gråta tills hon inte orkade stå upp längre. Men efter det som då hände så vet jag, jag vet att även den starkaste inte orkar allt. Därför vill jag inte att vi ska hamna där igen. Jag klarar inte av att se min mamma ledsen, likadant med min lillebror. Det går inte ihop att de gråter! att jag gråter är inget ovanligt, jag gråter minst en gång i veckan av den ena och andra anledningen. Jag tycker det är skönt att gråta men när man ser mamma eller lillebror gråta så ser de så otroligt plågade ut så hela jag vill vända ut och in på mig själv för att få dem må bättre.
Min familj.. Mamma och lillebror, den är inte stor, men de är de finaste jag har.
jag älskar er
jag älskar min släkt, mormor, morfar, farfar, faster, kusiner, mostrar morbröder, tack för att ni finns. Tack!
jag är så oerhört tacksam över att jag har er. jag är stolt över er alla.

L&H

http://www.youtube.com/watch?v=4SOQI95NQ_4&feature=related
Jävlar i havet rent ut sagt! tårarna tar inte slut! om och om igen! 
underbara killar de där!

alla hjärtans dag

idag är det alla hjärtans dag och jag ligger här och är sjuk! inte bra! tur att jag har godis kvar från när jag och amanda var iväg förra veckan, ;) ligger och myser med lite bra musik och längtar till onsdag :)
sen längtar jag till lovet nästa vecka! det ska bli himla skönt!
hade tänkt för religionen idag men hur många gånger jag inte sagt det liksom? men ändå, bara man kommer igång så borde det gå rätt så fort :) hoppas det iaf!
det får bli en mysdag med mig själv idag. det kan ju vara skönt det med liksom! gör det bästa av situationen :)
vill även säga GRATTIS till världens bästa Zarah som fyller år idag :)
onyttig tjej!

min fina!

vimmelbild från igår! haha! oj oj ;)
spännande att man stötte på den här killen som fimpat mig på armen en gång för ett tag sedan, jävlar va arg jag var på honom efter det, men de visade sig att han var helt okej ;) hahah!

Dagen!

dagen började med lite skidåkning sen lite mat sen åkte jag och mamma till finspång för att övningsköra på viberga parkeringen, det gick så himla bra så jag fick köra till Emeli där vi skulle hämta Simon. Lite kärringstopp blev det dock men utöver det så gick det himla bra! jag startade till och med i backe! ;) haha jag måste få skryta lite ;) och jag tkr det är himla kul!! :)
sen åkte vi iaf hem släppte av simon och åkte till Grytgöl för att se på Trassel, den nya disney filmen, jag ÄLSKAR tecknat och det var så himla härligt att det var en äkta "och så levde de lyckliga i alla sina dagar" film :') hihi helt salig (a)

skid outfit! + dagens outfit

sen var det jacka termobyxor och solglasögon på det med!
skön dag!
berättar mer i nästa!

skidtur bland gnistrande diamanter!

mamma drog med mig ut på en sväng med skidor, jag tänkte väl att näää fan jag orkar inte. men så sat jag och kollade ut på det underbara vädret i några minuter sen kände jag att jo det skulle vara skönt att röra på sig, så vi drog på oss lager på lager av kläder och tog skidorna och gick ner till banvallen och ställde oss på skidorna och gled iväg.. jo gled och gled.. jag staplade väl mest fram och mamma försvann rätt snart men hon väntade ifatt mig så kom vi ut på gärdena där det fanns lite spår, och det var det härligaste jag varit med om, när jag väl börjat få lite koll på skidorna så gick det galant, jag kunde till och med vända upp ansiktet och kolla mig runt och njuta av allt jag såg, det var så synd att jag inte fick med mig någon kamera, det går liksom inte beskriva med ord hur vackert det var, snön glittrade som tusentals diamanter i solens strålar. den klara blåa himlen allt var så vackert! och i nedförsbackarna, känna vinden i ansiktet. se bruno lycklig över att få springa löst och dyka ner i snön och ha det bara jätte härligt! dock var det lite synd om honom bara för att snön fastnade i tassarna på honom så han satt och försökte få bort det. men det såg lite komiskt ut!
ae om ni inte redan varit ute idag så sätt då fart!! UT MED ER! :)
ungefär så här härligt var det! men bara ungefär! ;)

gårdagen

igår var det riktigt kul! mycket härligt folk och idag mår jag riktigt bra! har bara sovit fyra timmar dock, men vad gör det.. pigg är jag!
IDAG
hoppas på att åka lite bil idag! sen blir det bio med mamma. Det blir nog himla trevligt faktiskt! vi ska se Trassel! min kära granne sa att den var riktigt bra och jag är ju lite små svag för tecknat! så det blir nog kanon!
vi hörs senare! vet inte vad jag ska skriva mer nu! ;) ha de!

outfit!

Sötsnuttan ! :)
snygging! :)
haha tönt! men ja så här ser vi ut ikväll! tagga rå! :)

Sam Tsui

http://www.youtube.com/watch?v=29RsFUfdWjA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=uxTDK1S5qJ0
jag vet inte varför man inte kan lägga in videos längre men ni måste lyssna på den här killen alltså! helt otrolig!!

Balklänning

Ni har ju sätt hur min drömklänning skulle se ut, jag trodde aldrig att det var möjligt att jag skulle kunna få en liknande klänning. Men tack vare min underbara Amanda så har en dröm gått i uppfyllelse!
Jag kan inte sluta titta på den, jag är så himla lycklig!
Tack älskade du!
här är klänningen jag drömde om
här är min underbara verklighet

det är så vi gör

okej, ja vi är söta?
nu blir det kalas! :)
Grattis Josefine som fyllde 19 igår! :)

IDAG ÄR JAG NOG ÄNNU GLADARE!!!!!!

åhh! var i linkan idag och såg lite rättegångar, det var spännande, åkte med RÄSER MIJA! sen så åkte vi och äkade max sen hem och då hängde jag med kusin hem en sväng sen blev det bussen hem, när jag kollar posten ser jag vad jag fått. äntligen efter att ha väntat så länge! MITT KÖRTILLSTÅND! NU JÄVLAR SKA VI KÖRA!!! hahahah :D

idag är jag så glad!

Idag, åh idag! det har varit den bästa dagen på länge!
vaknar vid halv nio, beger mig till finspång till en yrvaken amanda som sminkar sig, tvingar henne äta frukost med mig, sen bär det av mot söderköping, lite fel körning men vad gör det när vädret var som det var! helt underbart! snacka massa skit och sjunga halsarna av oss, skrattat så man hade ont i magen! underbart!
Väl framme i söderköping hittade jag det perfekta tyget! det kommer bli såå bra! åh vad jag längtar!
fick läskigt mycket rabatt typ 50% underbart!
eftersom det blev så billigt så gick vi över till söderköpings godisaffär och köpte oss ett kg godis, VAR... hahah ae men det var mumsigt! ;)
sen åkte vi in till ingelsta och käkade och gick och shoppade lite.. haha fy jag måste sluta!
men så kom vi tillslut hem och då var det bara att packa upp och packa om och springa över till anna och krypa ner i deras underbara badkar och snacka skit i några timmar till! underbart!
kom nyss hem och vart lite arg på lillebror men det är det de är till för.. synd bara att stackars bruno ska behöva lida! men men!
nu ska jag ställa mig och laga lite mat tills min söta mamma kommer hem!
lååångt inlägg en stjärna i pannan till dem som orkar läsa allt ;)
trött fejksmile!
mmmmmh! :)

balfix och bubbelmys

Tråkig tjej är jag men igår hade jag ingen lust att blogga faktiskt! Rasmus kom en sväng så vi satt och pratade lite sen blev jag tvungen att bjuda på mina bräna sega muffins och han sa att han gillade dom iaf.. hahaha jo eller? ;)
men men!
IDAG!!
så åker jag och Amanda till söderköping för att skaffa tyg till min balklänning :D:D:D
åhh jag är en glad och lycklig tjej just nu ;) hihi sen när jag kommer hem så ska jag träffa anna. Då blir det bubbelbad och mys :)
så ser min dag ut! hoppas på att vi hittar ett bra tyg bara:)

Hemma fru?

hm idag har jag bakat, städat, diskat och lagat mat. hahah skulle nog passa som hemma fru, om det inte varit för att jag brände mina bakvärk och gjorde liiite mycket makaroner ;) ANNARS SÅ! haha

en vanlig måndag helt enkelt!

hm skola, vi förberedde musikdagen mest, det kommer bli grymt ;)
sen så kom jag hem och skulle fixa lite kladdmuffins,
det skulle bli så himla bra!! meeen så vart de brända :( usch så ledsen jag blev!
men men!
vill visa en söt bild på Bäjliz ist ;)
han blir man ju glad av :D hahah

shopping, Ikea!

sov i svärtinge, blev film och melodifestivalen! helt okej jätte bra!:)
sen kom mamma och mormor och hämtade upp mig så åkte vi till linköping och shoppade och gick och kollade på Ikea :) super trevligt! men nu är jag trött! haha :)
här kommer dagens köp!
Tröja från Gina
Byxor från Vero Moda, har redan ett par, men jag älskar dom verkligen!
Byxor från Gina, gach! ni anar inte hur länge jag gått och kollat på de här byxorna men jag har inte vågat pröva dom ens för jag trodde att det skulle se gräsligt ut! meeen så prövade jag dom och jag vart kär!
köpte lite trosor och sen vet jag inte vad som hände med mamma! hon hittade hur mycket som helst! haha ;)
jag hade det super trevligt och nu ska jag sätta mig och söka lite jobb!
btw så fick jag en julklapp idag ;)

Trött tjej!

oj en sån seg och skön dag det har varit!
men skönt ändå!
nu har jag fixat mig och snart ska jag iväg :) blir nog trevligt!
vad ska alla andra göra idag?? :)

dagen efter...

tkr vi inte om! uäk! haha men ligger iaf skavfötter med mamma och myser lite, det gör vi varje helg på mornarna :) så det är mysigt! igår var vi hos elin innan vi skulle ut och hon bjöd på god mat och hade det super trevligt! sen bar det av på något så coolt som skolfest, och det var då inte himla kul men men ;) nu sitter jag med ett dunkande huvud och lider lite! men det överlever man väl :)

det räcker nu

Kan inte påstå att den här dagen har varit den bästa jag varit med om.. den har varit  rätt sugig känslomässigt, men det är slut på den här skiten nu. nu är det bara jag.
hade en trevlig eftermiddag med Amanda iaf :) hittade lite snygga kläder som jag ska ha imorgon ;) sen började vi på min balklänning (a) det kommer bli så himla bra! åhh! :)
Det är tur att jag har världens bästa vänner. Helt underbara är ni!

Mauro och Pluras kök

lars lars lars lars lars!
hähä jag gillar onsdagar! det är min tv dag :)
sitter med mitt magont och har det bra!

Du finns inom mig, alltid

åhåå! jag ryser i HELA kroppen av Tarzan, underbara film! helt underbar! musiken, den är så otroligt bra! jag blev verkligen hur lycklig som helst när jag såg att den skulle gå på tv.n :')
hihi!
idag gick skolan segt! inget blev som vi tänkt oss och efter skolan blev det prat. det var skönt att få svar på ett och annat. tänk att ingenting kan gå enkelt någon gång.. alltid är det något..
hoppas på djupvik i helgen!
nu ska jag som sagt se Tarzan
jag bjuder på en fin bild på min tjocka katt!
han är så himla fet!

swicchhh!

idag har det inte hänt så mycket, jag och vicki har skrattat så otroligt mycket så det är inte klokt! till slut kunde vi inte ens kolla på varandra! hahah söta tös!<3
just nu väntar jag på en ugnspannkaka som jag och mamma fixade ihop lite snabbt:)
jag var smidig imorse och försovde mig till kvart över åtta, tur att jag är så himla snabb!! så jag hann ;)

mamma längtar efter att få slå mig!

jag utbrister
"ååh idag är en sån där dag då jag inte har koll på något, jag vill bara gråta!"
(hade hoppats på en stöttande kommentar ifrån mamma)
"åhååå! men jag kan slå dig!"
"tack mamma det var ju verkligen det jag menade...."
"vadå! när jag äntligen kan hjälpa dig med någonting och så får jag inte hjälpa dig??!"
hmm...

RSS 2.0