Fredag

Det är äntligen fredag! och jag har inget att göra, först skulle jag ha träffat matilda, men det regnar typ så vi sket i det, vi skulle ju ha ridit då.. såå, då hade jag hoppats att mamma varit bättre så vi kunnat åka in till Ikea för att hitta garderoben som vi ska göra om till en chilla bur :) ser söta tigrar på tvn, :)
ikväll ska jag nog träffa zarah, vi ska ha film mys med tacos! tror bröllopsfotografen står på tur :)
Imorn ska jag träffa Amanda och Tobias! de a ett tag sen så vi ska ha de mysigt :) imorgon fyler micke oxå om jag inte minns helt fel! och på söndag fyller anna och sanna :)
ne men nu måste jag nog göra något!
höres!

Pussis,s

Torsdag

Ett tag sedan man var inne nu! har lixom inte haft tiden ;) men det har ändå inte hänt så mycket, eller jo det har det väl men a iaf :) i tisdags örde vi släde borta vid hällestaskolan :) det gick jätte bra tills vi skulle hem och min kälke välter när tega ville ta en genväg genom en snövall :D haha mitt fel SJÄLVKLART!? men ändå :) jesper och anton tyckte det var kul och inget hände, Tega är bra hon :)
sen igår så var zarah ellen och jag och badade i vingåker och solade och hade det allmänt underbart! :)
idag vet jag inte vad som händer :) har varit ute med bruno och mamma är sjuk och clas sover... hm... men men nått får jag väl hitta på :) längtar efter att Nella och Dumpe kommer hem till oss :)
ne nu ska jag hitta på nått! försöka iaf..

Puss,s

Söndag

Tjohejsan!

Var med matilda halva dagen igår :) vi åkte till Oma och farfar och käkade vofflor :) sen gick vi ut och skyfflade bort en MASSA snö från studsmattan, matilda var himla duktig ;) hah :)
sen åkte jag till zarah så det blev lite mys där med melodifestivalen :) tyckte att det var den bästa omgången i år, gillade de flästa låtarna :) läste ut bok nr tio igår kväll ;)
Idag åkte vi hem till pappa och skottade snö och fixade en massa med grejs! sen när pappa kom hem så vart det att fixa med hö och vatten vilket inte var det lättaste... vattenledningarna nere i ladugården var/är frusna och hö balarna satt fast där de låg men vi löste det bra :) var lite nervörst när pappa skulle ut i hagarna med balarna, det är ju faktiskt nära 80/85 cm snö.. suck! det räcker nu...
aja, är helt död så ska sova :)

Puss,s


Fredag

mys dag idag :) ledig är jag oxå :) blev ingen vetrinär idag:) han var igår istället och det ser ljust ut för lilla bebisen :) skönt att höra! idag har jag varit duktig känner jag ! vaknade vid tio och läste ut bok nr nio! :) vet fortfarande inte om jag gillade den eller inte! det hände så mycket fast så lite så jag var tvungen att läsa vidare :) bara att börja på nr tio nu då :) har även skottat snö! det är grymt mycket snö nu! var nog nästan 20 cm nysnö! shiit! jobbigt var det oxå och bruno var med och hoppade i snöhögarna så det ramlade ner massa snö igen så man fick bara börja om.. jävla hund x) haha! sen har jag hängt en tvätt :) lite stolt känner jag :)
Snart kommer mamma hem och då ska vi åka och kolla på en chinchilla som vi kanske ska köpa (a) hoppas hoppas (a) sen blir det matilda och tobias ikväll :) himla mys :) men men nu är jag sugen på att börja på bok nr tio ;)

Puss,s


Torsdag!!

Idag i skolan gick det segt, var så grymt trött! ville bara hem och sen när jag sitter på bussen och snackar med tobbebubben :) himla trevligt och plingar försent så bussfan inte stannar så jag fick gå 2 km extra! (y) jippie!! kommer hem och lägger mig i sängen och läser lite :) gilla :)
sen drog jag och mamma och tränade :) och det gick skitbra! dock var jag GRYMT trött sista passet, så nu är jag hemma och har käkat :) ska faktiskt gå och lägga mig nu och läsa en massa :) imorgon är jag ledig så blir att hjälpa Göran med bebishästen sen träffa matilda och tobias :) får se vad vi hittar på :) AJAAAA!!!


Puss,s

Onsdag/minilördag

Idag i skolan var det softich! sen kom tobias och hämtade upp  mig och amanda :) vi drog och handlade sen så hämtade vi hem lite käk :) räksallad för mig! som vanligt.. känner att jag blivit lite beroende... hahah! sen kom vi hem och käkade :) såg två filmer, de bästa faktiskt (a) A walk to remember och twilight! gilla!!
massa massa godis massa massa chips ae! usch så tjock jag är!! imorn blir det gym!
känns surt att man inte kunde träffa J innan han drar iväg utomlands, i typ en evighet... men men... pallar inte :)
Ledig på fredag!! :D blir att hjälpa göran med lille Grim sen ska jag träffa tobias och matilda :) sen lördag ska jag och ellen ha lördags mys hela dagen :)
aaaaaja!!

Puss,s

OS,grejen! och mina skor!






Nu handlar ALLT om OS och det är lite kämpigt känner jag :o men ibland är det lite kul! det är kul att se att Sverige faktiskt kan :) nu har sverige tagit ett till guld i skidskytte :) bravo!
dock tkr ja inte om snö.. vill ha sommar nu.. idag snöade det mer här hemma och usch för det!
nu får det gärna vara sommar tack! känns som en evighet dit!
Jag har tankar om om man ska skaffa löshår igen ganska långt den här gången ! :) men jag vet inte :o skulle kanske bli ganska nice ändå :)
Jag vill ha ett jobb! jag vill tjäna pengar! jag vill inte gå i skolan mer!
men det är ju lov snart så jag får väl bita ihop:)
nu ska jag sova tror jag allt!
Puss,s


Jag säljer även mina skor! 250kr
strl 38 inte använda jätte mycket
orginalpris: 400kr

Tisdag

Ledig idag, låg i sängen till halvtvå ! läste ut bok nr åtta! helt klart en av de bästa! älska :)
idag ska jag skriva engelska och historia och svenska grej. GahH! trött på allt just nu känner jag :)
i historian så ska vi skriva källkritik mot bibeln,? Whaat?
och i engelskan ska vi skriva om sitt favorit djur.
äckliga skola.. vill också åka bort som alla verkar göra just nu!
aee,

hejs,s

Måndag

gahh, trött som fan men som sagt hade ju min efterlängtade bild ;)
och igår fick jag även mina glasögon :D känns lite ovant men underbart skönt :)
och när jag skulle hem så kommer inte busshelvetet! FY vad arg jag blev! Gahh!
frös typ ihjäl men malin räddade mig ett tag sen var de bara att ge sig ut igen för att stå och frysa i yttligare 20 minuter!
när jag kommer hem springer jag ner och gömmer mig under mitt täcke och värmer mig, och på sängen ligger det en choklad :) en fin sådan:) puss på min mamma som är bäst :) så fick iaf EN alla hjärtansdag present :) heheh!
ikväll blir det taimat. vet inte om jag sa skratta eller gråta.. :s hahah :)
imorgon är jag ledig har jag bestämt. så ska väl passa på att plugga lite då, sen hoppas jag väl på att träffa en liten korv :o men det kan man ALDRIG så noga veta... suck!
ae nu blev de lite för deppig musik på spotify så ja hör av mig senare!
Puss,s

Alla hjärtans dag!

Idag är det ju en himla mysig dag! då alla ska vara himla gulliga mot varandra ;) synd bara att man då inte har någon att vara lite gullig emot? :o inte sant?.. hah men men :) idag ska vi fira zarah som fyller 38 år :) saknar bästavän som är så långt borta! känns som det var en evighet sen hon åkte! de känns även långt kvar tills den 5 mars.. men det är bara att kämpa på !
längtar nästan till skolan imorgon :o känns så grymt skönt att ha bild igen! jag mår bra av att få måla, och då lite seriöst så man inte bara sitter och kluddrar.
Nu ska jag laga mat åt mig och lillebror, makaroner och köttfärssås blir det!


Stor PUSS på alla söta människor! hoppas att alla får en super fin dag!


Fest!! :)

här kommer NÅGRA bilder från festen igår :)
inte alla, de flesta finns uppslängda på Bilddagboken
[email protected] om ni vill kolla in dom ;)
Folk!! :)



Fredag,,ffeeest

Idag vart det samhäll som var bra oseriös med miamunsår som vägrade ha röttläppstift som vi andra, dock vägrade sofia oxå menmen.. töntar ;)
sen drog vi och käkade på perfect (A) mums! :)
sen blev det musikdagen! de var skit bra ! jätte kul att titta på :) satt och tjöt i stolen stundtals så kul var det :)

Hörde att några söta flickor fyllt år och bestämt sig för att ha ett litet kalas med 32 tjejor :) himla kul kommer det nog bli ;)
prövade en lite speciell sminkning och håruppsättning så jag kommer se lite galen ut, men DET gillar vi ;)
snart kommer anna oxå så ska vi fixa lite :)


Min outfit och makeup (y)


Puss,s

Pulka åk!

haha när jag kommer hem från skolan idag så sa mamma att vi skulle ut och pröva åka pulka bakom bruno! haha båda tänkte nog att det kommer aldrig gå för han är så mjäkig och larvig, men vi försökte och i början gick det lite segt han förstod inte vad han skulle göra, men det tog inte fem minuter innan han fattade och så sprang mamma före så kom han efter och FYFAN vad det gick! hahahah! jag flög av två tre gånger!! men sen gick de bra och både jag och bruno fick in en snitts på det hela ;) hahah skitkul var det iaf!
nu ska mamma och jag käka sen blir det gymmet :)
imorgon är det fest och det kommer nog bli skit kul! :)

Puss,s

Förberedelser ;) och uppe på taket sitter Bäjliz dock syns han inte nu:)

tankar....

Sitter i sängen och ska straxt gå till skolan. Orkar inte känner jag.. Men men,
de snurrar i huvudet så mkt tänker jag just nu.. ja skulle bara vilja veta vad jag gör för fel?
någonting är det ju eftersom det alltid är något som går skit! ALLTID något...
jag skulle vilja veta hur du tänker? är det rätt? fel? vad kommer hända?
jag vill och jag bryr mig men vad hjälper det?
jag hatar tankar.!
skola nu....

Puss,

Grattis Josefine!

Idag är det Josefines 18 års dag:) så det blev att sjunga några gånger för damen och skolan gick fort :) efter skolan var vi hos jossan och käkade MASSA kakor och MASSA mackor (a) dom var grymt goda x) tror jag åt 6 st! sen åt ja upp deras ost ;$ förlåt (a) men det var gott ;)
Just nu sitter jag med Torsten bredvid mig och lyssnar på "Jenny" snart är den klar :) håller även på att sy om min klänning :) de blir nog bra faktiskt :) hade tänkt att skkriva historia uppgiften MEN jag minns faktiskt inte vad det var vi skulle skriva..(a) de va något om bibeln.. får kolla upp det ;)
Imorgon blir det gymmet igen :) tre pass ;)
ensam hemma till halv elva dock. segt! men funderar på att se dirty dancing (a)
blir nog bra :)

Puss,s

Tisdag

Idag var det en lång skoldag, men den gick fort ändå! sen blev det gymmet :) genomgång med annica :) gick skit bra :) sen kom jag och mamma hem och käkade pastasallad och såg sommaren med göran den var väl helt okej, det var några roliga grejer:) annars vart jag ganska besviken :// men men :) trött som fan och imorn fyller jossan ;) grattis pluttan ! :) blir att gå ner nu och läsa lite i min älskade isfolket ;) är inne på bok nr sex! :)
Godnatt!

Puss,s

Måndag

Idag i skolan blev det matte sen estetisk/bild:) himla kul! sen blev det media, dock ganska segt... annars så :) sen blev det att träna, blev tre pass idag oxå! mamma vill nog ha död på mig.. så efter beställde vi hem räksallad från perfect! grymt nice :)
har inte så mycket att skriva! jossan fyller 18 på onsdag! :) blir fika då sen så får vi se vad som händer :)
fest igen på fredag ;) då för jossan och sofia :) sen på lördag hoppas jag på bio (a)
måste upp tidigt imorn... bläää!!
sååå
godnatt :)

Puss,s

Söndag

det är söndag... redan...
blää!
men himla mysigt hade vi igår :)
idag blir det väl att ta de lugnt åka bort till pappa och fixa min lapp till gymmet.
annars blir det en massa slapp :)
äckliga skolan imorn...
ae nu blir det "frukost" sen så får vi se vad som händer! :)

Puss,s

CONVERSE?


grymt sugen alltså! blir nog till våren!

sitter och väntar på att folket ska komma :) blir nog himla mysigt:)
den stora frågan är väl om man nu ska se melodifestivalen lr inte? hm..
mamma och clas är på fest och simon är hos pappa så helt själv:) lr okej, jag har torsten bredvid mig :)
men hon sover...

Puss,s

Fredag/Lördag


det var grymt kul igår :) först i skolan var det maskerad och viktoria och emilia från vårann klass kom trea och två ;) grymt jobbat tjejer! sen efter skolan drog jag hem och packade och bytte om så kom sophie så tog vi tjugo över fyra bussen till finspång för att träffa tobias där :) där käkade vi och hade det himla trevligt! :) sen tog vi bussen, de gick av vid centrum och jag fortsatte till amanda :) där hade vi himla kul! sen drog vi med halv elva bussen till hotellet där dansade vi och hade grymt kul:) saknade dock en viss liten person som inte kunde komma :/ men drog hem runt ett, var så grymt trött!!
Idag så vaknade jag runt halv ett och har käkat frukost :) snart kommer anna hit så ska vi dra oss till pappa för att kolla till hästarna :) sen ikväll kommer amanda tobias och jonas :) mys på det(a)
ne nu kommer anna så...

Puss,s

Torsdag/fredag

igår blev det att spela shakespeare hela dagen i skolan :) himla kul faktisk!! :) sen blev de att träffa matilda :) mys på det och det är ett måste att det blir av oftare!! sen drog jag och mamma till aktiv :) körde tre jävla pass!! känner mig grym ;) haha första passet var hemskt!! men jag lever iaf ;)
idag blir det maskerad på skkolan sen på kvällen skolfest :) nice fan :)
så det är bäst att sätta igång ;)

Puss,s

ONSDAG!

äckliga snöväder!! bussarna slutar gå och imorn kommer vi kanske inte till skolan, men va fan det är nice iaf :) blir att städa rummet snart! sen imorn om man kan ta sig fram ska jag till skolan sen träffa matilda som jag inte gjort på flera veckor! efter det blir det att träna! mamma vill dra med mig på TRE pass :o haha död signe jaaaoo!
fest på fredag! :) hoppas vi hittar någonstans att vara innan bara :) blir skoj! :)
lördag blir det nog mys :)
skolan är väldigt soft just nu ! inget plugg alls! :)

puss,s

Tisdag

Sista dagen med Amanda innan hon åker till Australien, hon är borta i en hel jävla månad!! :c
uschh:(
men idag blev det iaf stan efter skolan, hittade lite roliga saker så som en skjorta för 99 kr på new yorker ett linne för 199 kr på gina tricot halsband, armband, lösögonfransar och foundation svamp från åhlens :) himla nice :)
nu har jag även fixat ett gymkort på aktiv! känner mig duktig!! så blir nog gymmet imorn förmodligen :) himla nice! måste komma igång nu känner jag :)
blir att sova tidigt idag känner jag!

Puss,s

NY BILD



nyfärgade håret och brillorna jag ska ha :)

Måndag

idag blev jag väckt vid nio tiden och käkade frukost med zarah och pappa, sen ut och fixa i stallet, en av ett åringarna har fått ett jätte läskigt sår precis i ögonlocket, ett djupt stick sår som vara så ini H* skit äckligt, sen åkte vi till skogen med kravall och övningskörde lite, skit jobbigt (a) sen åkte vi hem och jag och pappa och åkte till farfar och fixade ved (jag körde!!) stolt ;)
sen så åkte vi in till stan för att kolla brillor, dock hade ja ju redan bestämt mig så de var mest att kolla om de fanns några andra:) men bild kommer snart :)
imorn är det skola och på fredag är de fest :) hoppas att det blir nice ;)

Puss,s

RSS 2.0