tänker jag inte så drömmer jag, drömmer jag inte så tänker jag


just do it

idag har jag städat och har varit på lång promenad med therese :) gick bra och av någon anledning har jag träningsvärk i hela kroppen, har haft det en vecka, men det är samtidigt skönt! för det tyder ju på att jag gör något ;) 
ska byta om och fixa mig lite för snart kommer lite rara flickor till mig och myser ikväll :) imorgon står jobb på schemat ! 
jag har så mycket planerat trots att jag inte går i skolan!
ni får en bild på mina naglar :)

Jag saknar dig

jag gråter än, det går inte att förstå hur en film kan få en så tagen, en svensk film, två flickor, två systrar med piteo dialekt, enäggstvillingar, en försvinner för alltid, en blir kvar. 
hela filmen.. det var.. jag har aldrig gråtit så mycket på bio förut! jag är nästan glad att jag såg den där först.. hade jag sett den hemma hade jag legat under täcket och gråtit för länge. 
om ni klarar av den tunga sanningen, att livet är en skör tråd, se filmen, den är så otroligt djup och fin, jag vet knappt vad jag skriver för det gör fortfarande ont i hjärtat och jag är fortfarande i lite chock. 
men det har varit en bra dag med tess! nya superfina naglar har jag och mätt och belåten är jag och nu ska jag gå och lägga mig, 
jag har namnsdag nu, det är mitt namn vi firar lite idag :) 
igår var det min fina vän Rasmus som blev bamsestor! 20 år och "vuxen"
imorgon när jag vaknar ska jag städa sen kommer fina tjejor hit och myser.
jag är kär,

haa haa!

oj oj oj!
jag är lite depp!
åkte till arbetsförmedlingen idag och skrev in mig.. tungt!
men ett måste! hoppas bara jag slipper sitta arbetslös allt för länge! de som vet något jobb, hör av sig gärna! :) 
ehum. vad har jag gjort i veckan? massor! fixat naglarna, utgång på hugo, jobbat, har harrypottermataron, varit häst vakt, och idag ska jag fixa om naglarna för det vart lite fel sist! så aa!
jobbar onsdag och fredag sen får vi se! lördag består av fest och det ser vi fram emot! sen åker jag nog bort ett tag och rår om mig själv tills vi ska åka till turkiet! 
det är inte långt kvar nu och jag längtar! :)
mitt liv är bra just nu :)

det här med att blogga?

jag höll på att säga förlåt för att jag inte bloggar, men jag ska vara ärlig och säga att jag inte orkar! har inte så mkt att skriva! så jag skriver när jag vill! 
Heidå!

Kärlek, så som den ska kännas

Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten, om att viska du är vacker tusen gånger varje natt
och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut.

ryggont och planer!

Godmorgon! 
Just nu sitter jag faktiskt och tycker rätt synd om mig själv! för jag har skapligt ont i ryggen efter ett fel lyft på jobbet.. har aldrig haft ont i ryggen förut, jag erkänner, det är verkligen hemskt! snacka om att det känns som att man blir som man umgås! haha ojoj!
och så är det något mysko med mammas bil så måste bort till pappa och kolla ifall det är nått som går att fixa, och om det går att fixa, då åker jag och amanda och shoppar lite i linköping, det vore himla najs! det är mysigt där! ska försöka hitta en snygg svart klänning! sen kanske något mer kul :) 
ikväll kommer min lilla fia hit och vi ska se på disnet filmer och äta taco! mys på hög nivå!
:) 
ae få tag på pappa och dra sig! HA DET!

kärlek

Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten, om att viska du är vacker tusen gånger varje natt
och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut.

och regnet bara fortsätter ösa ner


Black dress!

jag har ett litet problem! jag är verkligen på jakt efter en snygg svart party/fin klänning för en bra peng, och jag hittar ingen, det är faktiskt lite jobbigt!
någon som har några förslag på bra sida med snygga svarta klänningar :)

Harry P med en finne som skrattar på fel ställen!

igår var det en skön dag! låg och läste och hade det allmänt gött, på eftermiddag/kvällen kom Jaakko med räksallad och så startade vi upp våran Harry Potter maraton! tre filmer hann vi med, sen var vi så trötta att båda två låg helt utslagna i soffan! haha! det sura var att vi var ute efter att få se den absolut sista filmen och så orkade vi inte det! så vi bestämde att göra det idag ist!
så som sagt, somnade väl vid halv två sen ringde klockan på halv sex, råkade sova en halvtimme extra, men jag hann iaf! och på jobbet har de skrattat åt mig för att jag vandrat omkring som en levande zombie! men det gick det med ;) jobbar ju bara idag sen är jag ledig till fredag! ska bli skönt ! :) har lite planer för mina lediga dagar så det blir bra! :) 
Imorgon ska jag träffa min fina fia, min tanke är att vi ska se lite disney filmer och ha det mys! 
på onsdag åker jag med tessan till stockholm och får naglarna fixade! ska bli himla kul! en mysig utflykt dessuton ! :) 
på kvällen kanske det blir lite hugo? det skulle vara himla najs faktiskt! men vi får se vad vi orkar med :) 
torsdag kommer mamma och classe hem igen men har lite hemliga planer för kvällen :)

helt ok söt faktiskt! hahahha!
bilder lånade från google

konfirmation

min fin fina kusin, så stolt man blir när man har så fina släktingar! :)
nöjd med gårdagen helt klart :)
nu har jag äntligen diskat allt från i fredags! så nu ska jag även fixa lite frulle.. bättre sent än aldrig :) sen ska jag duscha och gå en sväng med bruno! sen ikv blir det harry potter och perfect sallad för hela slanten! helt kanon! :)

förvirrad

Idag, idag är jag 18 år och om 23 dagar fyller jag 19, jag var ju nyss 9 och längtade efter att få fylla 10 för det skulle bli en stor grej att fylla två siffrigt, nu står jag här. Slutat skolan och mina vänner försvinner åt olika håll i världen, är det verkligen min tur nu, är jag så stor att jag ska få leva för mig nu? bara mig? ja det är nu det börjar, livet. det är nu mitt liv börjar, nu som jag väljer vad jag vill göra med mitt liv. Igår kom vi fram till att det är viktigt att leva livet fullt ut, man lever bara en gång, som vi vet. varför chansa? det är det inte värt!
jag är stolt över mina vänner som vet vad dom ska göra i framtiden, att ta steget och flytta till en annan stad åka utomlands och inte komma tillbaka på lång tid, jag är så otroligt stolt över er! ♥

how let the dogs out?!

Bruno fick smaka på fest livet igår, han gillade det, för han var i centrum ungefär hela kvällen! imorse hittade jag honom på madrasshögen i mammas sovrum... hahah! hårt att ligga på topp Bruno!


Du ska veta att jag saknar dig, det finns känslor som aldrig tar slut. En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

Igår var det fieeest!
det var himla najs om jag får säga vad jag tycker! en chillkväll med härliga människor! tack för de!

idag ska jag och bror på konfirmation :) lilla kusin konfirmerar sig! lilla tösabiten!
det blir nog kanon :) 
sen ikv blir det mys med sanna björk för att sedan åka och hämta Amanda + folk!
HA DE!

Helgens planer

nu har jag jobbat klart för denna vecka och tar helg! helt kanon! 
startar upp helgen med fest här hemma! härliga folk kommer hit sen, och jag är rätt stolt, jag är klar med det jag måste, så nu ska jag bara plocka lite sen ska jag ut och gå med bruno :) det blir bra! men först ska jag äta något!
vi taggar till ikväll sålänge!
imorgon ska kusin konfirmeras, herrejisses så snabbt det går! känns som det var igår jag var där! men icke! så ska fira henne och på kvällen ska jag vara lite chafför :) 
på söndag blir det harry potter maraton med Jaakko! det ser vi fram emot! :D
men nu taggar vi först och främst för ikv och bortser ifrån att jag har ont i halsen och är hur trött som helst! man lever bara en gång! så det är bäst att passa på :) 

mama, i'm coming home

fin bakgrund..?

live your dream, just for you!

jo men tjeeeena!
igår var jag nog världens tröttaste tjej! blev inte mycket sömn av sina anledningar natten innan, men det var bara att bita ihop och cykla till jobbet! väl på jobbet gick det helt ok snabbt och jag kom hem och åkte med pappa till firret för att uträtta lite ärenden, jag köpte mig ett nytt skissblock och skuggpennor det ska bli spännande att få testa lite :) 
idag ska jag till staden och lämna min kära mor och hennes gubbe, de ska nämligen till turkiet i en vecka! det blir nog bra :) 
bäst att käka lite frukost nu! :)
super trött hund! så här trött kände jag mig igår! hahah det är så att tillochmed bruno är söt!

Boy, I think about you every day now

godmorgon!
fina läsare, vad ska ni göra idag?
jag är rätt nöjd med att jag inte sov bort hela dagen! vaknade redan vid halv tio :)
så nu har jag ätit lite, sitter och kollar på en disney film nu medan regnet öser ner!
min fina familj kommer hem idag! känns skönt :) gillar inte att vara ensam allt för länge :o
ae men vi hörs :) bye!

he just playing with you

film mys med tobias, lisa och jocke ikv, det var himla trevligt! dock jobbigt att ena filmen hackade sönder mitt i allt spännande... inte ok. får väl ladda hem den så man får se slutet för annars var den himla bra! 
World trade center var det btw! sen såg vi i samlarens spår faktiskt bra, den med, lagom spännande, så där så att man inte vågar gå och lägga sig riktigt än! men jag måste sova nu snart för måste tänka på så jag orkar upp imorgon skapligt så jag inte sover bort hela dagen, imorgon börjar jobbet igen! Så Signe! sov för faaen!


What are words If they're only for good times


fly, fly like a butterfly


Röken stiger upp mot stjärnorna

ibland är det svårt, ibland vet man inte hur man ska göra för att få saker och ting på plats,
man litar på ord, men varje gång blir man besviken över att dessa ord inte blir sanna, det svårare och svårare att försöka tro på dem.


everything has a point

nu sitter jag här, ensam och har slutat jobbet :) skönt!
trött som bara den!
skulle behöva plocka lite på rummet,
skulle behöva laga något att äta! 
men det är så mkt som man inte orkar :)

När alla vill se dig dala nu som håkan hellström

hemma från jobbet nu, är trött så ja vet varken ut eller in, det är lördag och jag lär somna innan elva,
det är bara att göra iordning sig och hoppa i sängen!
imorgon är det sista passet sen är jag ledig till tisdag! måste upprepa det för att piggna till lite :) men dagens passa har varit rätt kanon! det blir så när man har de arbetskamraterna som man har! och de rara tanterna och gubbarna :)
godnatt på er fina ni <3

livet är som bäst när man är där man trivs

djupvik, underbara djupvik, som jag älskar det stället! som jag älskar mina vänner! 
vädret var helt kanon och vi lekte som små barn i vattnet, det kändes underbart att få släppa allt och bara få njuta av vad livet har att erbjuda, nu har jag jobbat igår och idag, hemma just nu för jag jobbar delat, hemma igen vid nio sen kör vi på sju-sjutton imorgon sen är jag ledig till tisdag eftermiddag igen, skönt!
ni kanske ser att jag gjort något med håret? klippte av närmare tre dm hår och jag är jäkligt nöjd!
vi får höras senare! ha det så bra mina fina! 
funderar på att ändra lite design men jag kommer inte ihåg hur man gör så jag känner att om det finns någon som kan och som kanske vill hjälpa mig så säg gärna till :)


släng ner nyckeln min fina, och få mig av den här jävla gatan, har stått i regnet så länge att jag börjat krympa,


jobb och mc åk!

usch vad dålig jag är på att uppdatera här! men! jag har jobbat mest sedan sist! lr, jo jag har bara jobbat! dubbelpass igår och jobb idag till halv två, hem för att vända för att åka in med motorcykeln med classe och åka och kolla på lite bilar! idag hade vi inte så mkt tur och vi hittade inget intressant men jag fick min mat från max och även jag har väl lärt mig lite idag! det är ju faktiskt bra!
har precis duschat och borstat ut mitt långa bruna hår för näst sista gången, ;) en ledtråd på vad som händer imorgon innan jag linnea och fia drar till paradiset över natten och har det skönt på torsdagen! det står att det ska vara sol så det hoppas jag verkligen att det blir! för det är då jag älskar det stället som mest! alla år som vi spenderat där nere, så många minnen, det är helt otroligt vad jag älskar det stället!
och mitt i allt skrivande började det en himla bra låt, nu känner jag mig lycklig!:')
jag ska nog lägga mig och läsa lite nu, är himla död efter allt jobb och farande på motorcykeln, men härligt har det varit! 
Godnatt på er mina fina läsare vilka ni nu är!:)
min fina prins, galen är han, men han är ju min cooling!

RSS 2.0