Gravidtankar


Tänk att jag, som alltid drömt om att få gå runt med en bebismage, få känna den där känslan av lycka och kärlek, befinner mig just där, just nu! Det är ganska så fantastiskt! Och tänk att man kan längta till smärtan, till den dagen, då man önskar att man bara kunde få slippa undan, tänk att man längtar med en skräckblandad förtjusning, allt för det lilla livet i min kropp som då kommer vara redo att möta oss! Det är så mycket i en graviditet som förvånat mig! Så mycket som fått mig att stanna upp och bara känna sig alldeless lugn! Att ligga och titta på vårat okända mirakel i magen, där h*n sparkar och far så att man tror att h*n ska sparka sig ut ur magen, känna hur det spänner och trycker när h*n ändrar läge. Allt är så häftigt, och allt känns så naturligt! Jag längtar ihjäl mig efter dig, skrutt❤️

Förvandling

Igår var jag hos Klara, hon fixade mina naglar och förlängde mina ögonfransar, otroligt nöjd!! 





Hormondipp och shopping

Idag började dagen, trots solen, med störta deppen, allt var blä! Utan att vara blä, kände mig ensam och övergiven, ledsen och trist! Som tur va hade jag shopping inplanerat på schemat idag, med Mia! Tjuhu! 
Okej, de va inte tjuhu förren vi kom iväg, men efter några minuter i bilen var humöret på topp igen! Så idag har jag shoppat kläder till bara "me, myself and I" så att säga! 
Det blev tre klänningar, en bikini, ett linne och en blazer! Otroligt nöjd och glad att jag hittade saker jag letat efter så länge 😊 
Ikväll nu snart, ska jag till Hugo och käka med bruttorna! Jättemysigt ska det bli 😊 
Så en kass hormondipp blev en härlig vårdag med vänner! Det är himla trevligt när det blir så! 


Jag hittade en fodralklänning!! Som passade!! Jätteglad, den fick som sagt följa med hem. 

Jag dog lite, känner ni igen er? Elr är det bara jag?




Sophie, lilla loppa!

Idag kom en barndomsvän hit. Sophie, om man skrollar bakåt i arkivet så finns många inlägg att läsa om våra äventyr! 
Tyvärr har vi glidit ifrån varandra men försöker hålla kontakten, och jag känner att, herregud vad jag vill ha denna människa i mitt liv! Underbara Fi! Hon är så otroligt härlig och fast det var 1 år sedan jag träffade henne nu så kändes det som ingen tid har kommit emellan! Det klickar så bra och det gör mig så glad, jag har inga problem att öppna mig för henne, för det finns nog ingen ärligare och bättre människa, egentligen! 
Vi får verkligen kämpa lite för att försöka ses oftare, för vi är otroligt lika, tänker lika och har samma drömmar om livet! Våra katter speglar sig i oss, de är identiska och hur kul är inte det? 
Så faktum är, hur viktigt det än är att träffa nya människor och vänner, under hela livet, så håll förbannat hårt i de vänner från förr, om de är värda att hållas kvar! Du kommer tacka dig själv i all framtid för det! 


Gamla bilder, härliga bilder från den där dumma tiden som man gärna vandrar hand i hand med någon som funkar lika dumt, för att sedan kunna sitta i en soffa 6-5 år senare och kunna skratta åt det och drömma om framtiden ihop! 


Mvc

Igår var vi hos bm, kontroll. 
Har äntligen ökat i vikt, jag startade på 59,7kg sen rasade det ner till 54kg pga mitt illamående, förra gången var jag tillbaka på ursprungsvikten och nu är jag o bebbe uppe i 61,3 ihop, bebis väger ungefär 1,3 kg nu! Jisses amalia säger jag! Och magmåttet ligger på 27 cm och är perfekt, allting såg väldigt bra ut, vilket känns jätteskönt! 
Nu har vi bokat upp föräldrakurser och en "livet efter förlossningen" så i april blir det en utbildningsmånad för oss! Jättespännande! 
Bild från förra veckan, har inte hunnit med att ta nya 😊


Aronmys

I Tisdags så kom Tobias och hämtade upp mig på morgonen, vi skulle hitta på något kul! Det slutade hemma i soffan hos dem och en massa härligt prat. Jag är så otroligt tacksam att ha honom i mitt liv, han är verkligen som min storebror, som man alltid kan vända sig till när man behöver prata eller bara gråta ut på en axel, framförallt så har jag så otroligt roligt ihop med Tobias!
Hur som helst så fick jag följa med upp till Aron när han hade vaknat, en yr liten gosse blänger som bara den på mig men skiner strax upp i världens finaste leende! Underbara lilla unge! Sen hade vi flirt kalas, Aron och jag!
Hela familjen Andersson/Svensson är helt underbara! Det är så skönt att komma dit, det känns så naturligt och bra och det är så kul att få se Aron utväcklas och få mer och mer egen personlighet!
Snart sitter vi där med våran lilla knodd och ser hur de leker ihop! Så otroligt roligt!
 
 

v 28 (27+1) igår torsdag


Bullen växer mer och mer och skrutt älskar att ge mamma halsbränna! Haha!♥
 

Självkänsla

Hej på er!
Vad glad jag blir av att se att ni håller er trogna och kollar in här varje dag trots att jag varit usel på att skriva de sista dagarna!
Är så trött på att blogga från mobilen, men min dator funkar typ inte och Jimmy har inga bilder... Haha! Dåliga ursäkter, okej, förlåt!
Hur som helst!
Tänkte ta upp lite saker som jag tänkt på den sista tiden.
Min mamma och pappa flyttade isär när jag var 5 år gammal. För mig har inte mamma och pappa varit några som bor under samma tak, inga som tycker om varandra och jag fick växa upp snabbt hemma hos pappa, det blev liksom så.
Han har ingen koll på städning, matlagning etc, han kan typ prata i telefon och prata häst. Inte alls för att smutskasta honom, det tänker jag inte göra här.
Men vi hade våran farmor som kom och städade och tvättade och lagade mat åt oss. Allt skulle vara som hon tyckte och hela livet på Emmetorp var ganska sjukt. Man levde verkligen två liv när man bodde ena veckan hos mamma och den andra hos pappa, så avskilda från varandra som man kunde komma.
Både jag och min lillebror har under årens lopp haft det tufft. Och vad jag menar med att jag fick växa upp tidigt var att jag var tvugnen att vakna och inse att såhär ska det inte vara, eller såhär ska det verkligen inte gå till.
I skolan däremot, där såg jag mina hållplatser, där jag kunde leka och bara vara jag! Inte jag som jag är hos pappa eller jag som jag är hos mamma, utan bara jag. Bara jag, var en tjej som älskade att leka, leka med många, jag lekte liksom häst ihop med 6 åringarna när jag gick i 6an och jag blev verkligen retad över det. Ärligt talat så brydde jag mig inte ett dugg. Jag var glad, larvig och jävligt barnslig, precis så som jag ville vara. Jag hoppas att vårat barn inte ska behöva uppleva frånskilda föräldrar, farmförallt inte föräldrar som hatar varandra, som knappt kan prata med varandra efter 16 år. Jag hoppas vi ska leva ihop föralltid, jag hoppas att mitt barn kan se det som jag gjorde i skolan, att bara för att man är äldst på skolgården så kan man fortfarande älska att leka häst, även om man ska leka tuff då, jag hoppas mitt barn vågar vara sig själv, genom hela livet. Att mitt barn kan känna att h*n kan vara sig själv, bara sig själv!

Vårkänslor!

Herregud vad jag älskar den svenska våren! Det är något alldeles extra med vårsolen, man blir så sprudlande glad, fåglarnas kvitter väcker liv i hela sinnet! 
Jag fick faktiskt med mig Jimmy ut på en promenad idag! Jättehärligt och bra för oss att få röra på oss! 
Han åkte nyss till stan nu, han och hans kompis Chrille ska till Stockholm på Bandit rock awards idag! Jimmy fick ju det av mig i julklapp. Han är supertaggad och fått springa fram och tillbaka flera gånger för han glömt något.. Först var det hans ring som han hade glömt att ta på sig igen efter duschen, sen hade han sprungit ut i jobbarskorna... Haha! Sen kom han tillbaka igen och sa "biljetterna kan va bra också, he he!" Sen fick jag påminna honom om laddaren också.. Nej, han är inte så smart alla gånger, han tänker inte längre än näsan räcker och han har ett minne som en guldfisk ;) men han är underbar! Underbar på alla vis! Haha! 
Vi har precis ätit innan han åkte och jag ska jobba kväll, så jag ska sätta mig och läsa lite nu innan jag ska iväg jag också! :) ha en fin vårdag! 
Så typiskt våra katter! 😉


Mammamys och biltvätt

Igår jobbade jag lite, det var ett vak och avbröts ganska snart. Så då åkte jag till mamma, det var bara hon och jag i flera timmar! Väldigt mysigt och välbehövligt. Mycket prat och mys med världens bästa mamma! Det är tufft att hon bor så långt borta, det tar nästan en timme att komma till henne, förut tog den 13 minuter, innan det var hon bara en trappa bort. Fy, jag behöver min mamma, det är hemskt att hon är så långt borta. Men dessa stunder, de är guld värda! Helt underbara! 
Hur som helst, jag kom väl hem vid 18 tiden på kvällen och då tyckte Jimmy att vi skulle åka och tvätta bilen, hm jaha, en fredagkväll tänkte jag... Ja ja vi åkte! Och tänk! Det var skoj! Jättemysigt faktiskt! Och fin blev han! Lille Uffe! Japp, det heter han! Och vi är helt förälskade i honom. Det känns underbart att äntligen få njuta av att åka bil igen! Få köra bil och njuta av det! Det var längesedan nu. Så vi höll på i över en timme och städade, tvättade och putsade! Jag brukar klättra runt som en apa och torka o fixa inuti bilen, men fyyy så osmidigt! Haha, det gick, men det var förbaskat osmidigt ska ni veta och jag fick sådan halsbränna så jag trodde jag skulle slita bort hela halsen på mig själv! Haha!
Sen åkte vi hem och åt korv med bröd och såg "12 years a slave", den var otrolig, på många sätt, hemsk, fin, fruktansvärd, tänkvärd och absolut sevärd! Kolla in den, snälla! Alla behöver se denna film! Kalasbra! 



Vi är så duktiga!! 😊

Bm och klänning

Ringde min bm (barnmorska) idag, då det blev lite sisodär förra gången när hon var sjuk och vi hade fått en annan för den gången. Vi klickade inte så värst och hon hade inte koll på mig/oss över huvudtaget. Så idag ville jag ha lite klarhet och ringde därför för att fråga lite frågor som inte blev besvarade förra gången! 
Världens bästa bm har vi! Jag trivs otroligt bra med henne och jag är så glad över att ha henne! Hade önskat att hon kunde hjälpa till vid förlossningen också.. Det skulle kännas så bra.. Men det får jag ju inte och detvet jag ju.. Det är märkligt att man har samma bm genom hela graviditeten och sen när man väl ska föda så är det en helt annan människa där, som man aldrig träffat... Men gilla läget helt enkelt! 
Jag mår hyffsat idag, ska ta mig till duschen och duscha av mig all sjukhet o se om jag kan bli en ny människa! 
Idag får vi hem våran bil! 😍 
Förresten är jag på jakt efter en långklänning att kunna ha den 24 maj, då vi ska på bröllop. Tror ni att denna funkar? På en bauta mage? Vill framhäva magen så mycket som möjligt på ett snyggt sätt! Den är i 100% polliester (s?) vad tror ni? Snälla säg vad ni tror 😘 


Baddräkt

Alltså åh! Denna baddräkt vill jag ha i sommar! Efter att bebis har landat, när min kropp inte är jättevacker, slapp och pluffsig, så kan man ju ha en snygg baddräkt åtminstone! Hihi! 
Sneeeela någon söt människa 😇



Finns på bubbleroom, 399:- 

Wilmamys

Såhär har inte Wilma legat på mig, på evigheter! Mysiga lilla tussa! 
Sliten mamma och en mysig liten tös!




Feber och lycka!

Ja, här ligger jag, i sängen.. Med influensan! Tjuhu... 
Feber, ont i kroppen osv! 
Skulle jobbat igår till idag och imorgon.. Meeen nä.. De tyckte inte min kropp alls! Fy bubblan så surt! Men det är bara att kämpa på att bli frisk, vila, äta och dricka!! Massa massa massa! 
Hoppas jag kan jobba framåt helgen. 
Nu till de roliga sakerna, som får våra liv att sprudla lite extra trots min lilla sjuklighet! (Jag är som en karl när jag är sjuk, mest synd om mig i hela vida världen! Tur att katterna håller med mig o myser järnet med mig 😻) 
Vi har köpt bil! Tjuhu! Vad jag är lycklig! Äntligen slipper jag min pisshög till Audi, äntligen slippa ha hjärtklappning så fort man ska någonstans. Usch! Sådan lättnad! Den får bli en reservdelsbil nu, Jimmy tar med den till garaget och så får folk komma och köpa delar från den. Han får hålls! Bara jag slipper 😉 
Så det var den första glada grejen, glad grej nr 2 är att det är onsdag! Onsdag betyder en vecka mer avklarad av graviditeten! Lycklig! Idag går vi in i v 27, jag har alltså gått 26 fulla veckor.
Jag märker av bebis så mycket mer, det är ofta som ett litet huvud trycks utåt och det blir som en hård liten boll man kan klappa på, så fort jag smeker magen får jag en rörelse i bekräftelse. Åh mitt lilla hjärta, vad jag längtar efter dig! Vi längtar så otroligt! ❤️ 
Magen idag, v27(26+0) 

Min julklapp från svärfar o plastsvärmor passar äntligen 😍 trodde jag väl aldrig när jag fick den i julas!


 


Värsta dejten

Detta kan vara en kul grej att läsa, framförallt för mig, om några år. 
Tänkte berätta om mina två värsta dejter, eller vad man ska kalla det. De båda inträffade under gymnasietiden. 
Den första var en kille som jag hade träffat lite grann och skulle nu hem till honom efter skolan, efter skolan är man hungrig och trött och när jag väl kommer dit så står han och lagar makaroner ocb köttbullar! Åh herregud tänkte jag, vilken undrbar människa, han kan läsa mina tankar, mina tankar som bestod av "jag dör, jag är sååå hungrig!" Vi sätter oss och pratar och han tar fram en tallrik och sätter sig och börjar äta... 
En tallrik, och han äter, själv... Jag sitter där och vet inte vad jag ska ta mig till, helt chockad! Han erbjöd mig inte ens att smaka! 
Detta skulle aldrig falla mig in, vet jag att jag får gäster, framför allt en människa som jag fattat lite tycke för, så erbjuder jag självklart mat, och framförallt om jag själv äter! Det var så dålig stämning, för mig, han tänkte verkligen inte på det och pga detta blev det inte ett långt besök för som sagt, jag var döhungrig och för blyg för att kunna tigga till mig lite mat, så det slutade med att jag åkte hem.
När jag sedan avslutade denna "relation" eller vad man ska kalla det efter några veckors fling, så fick jag som svar "känns ju jävligt bra att man slösat en massa pengar på dig!" 
Jag bara gapade! Vi hade gått på bio en gång, vi åkte in till bion med hans föräldrars bil och han bjöd visserligen på biljetten.. 
Haha ja! Det var en spännande period det! 
Den andra dejten som inte var lika hemsk, jag fick väl skylla mig själv lite.. Men när det kommer till mat tar jag inte för mig om jag inte känner mig trygg, på den tiden var jag otroligt osäker på mig själv och skulle aldrig få för mig att sätta mig och äta själv eller att ens äta om jag inte fick erbjudande. 
Denna kille var iallafall den märkligaste människa jag någonsin träffat, otroligt nördig och väldigt speciell, men jag gav det en chans, träffade honom och han beställer hem en pizza, En pizza, utan att fråga om jag skulle ha och han sa faktiskt till mig att jag inte fick smaka av honom för han skulle orka allt. Så han satt där och gluffsade pizza och jag satt och smsade och önskade vara någon annanstans. 
Detta är också en situation som jag bara skrattar åt idag, faktum är att jag var så pass hemsk på den tiden att jag åkte därifrån och drog hem till en killkompis ist, kan lova att vi hade det betydligt trevligare! 
Haha ja, som sagt, förbaska kul att ha varit med om ändå, för det är kul att tänka tillbaka på, och kunna skratta åt det! 
Och kunna känna att jag har det så förbannat bra nu, med världens underbaraste människa, min själsfrände. Det känns ändå bra att man har gjort dessa stora missar med några killar, för jag kan idag bara njuta av att ligga och titta på Jimmy och känna ett lugn inom mig, en trygghet och en känsla av att kunna vara mig själv, fullt ut! 
Jag älskar dig, mitt hjärta!


Min kära vän

Idag är det 14 dagar sedan jag såg min bästa vän sist.. 14 ynkliga dagar, som kan bli 365 dagar... Usch. 
Idag saknar jag henne lite extra, min tokiga lilla loppa! Det var 14 dagar sedan jag fick klämma på henne, skratta med henne och äta en god frukost med henne.. 
Jag saknar min Amanda! Men det är okej! Det är okej att sakna, för jag pratar med henne, på fb, läser hennes reseblogg, och ser hennes bilder. På så sätt känns det inte som att hon är så fruktansvärt långt borta.
Och jag är så glad för hennes skull! Så otroligt glad för hennes skull, att honär där, att hon gör detta! Det är hennes liv, hennes drömmar och nu är hon där! Hon lever livet! 
Jag vill då säga att det är hennes drömmar, för just nu, lever vi båda våra drömmar! 
Jag ska ha barn, det är min dröm, mitt stora mål här i livet, jag har alltid ALLTID sagt att jag vill ha barn när jag är 22, våran lilla kommer att komma 3 månader innan min 22 års dag. För mig känns det helt underbart. 
För just nu, lever två bästa vänner, sina liv på milsavstånd, på två helt olika sätt men med samma lycka i bröstet, en längtan efter varandra och en spänning för framtiden! 



Fest

Suck, skrev ett jättelångt inlägg som försvann... 
Hur som helst! Igår var vi på fest! Jag har nog varit på två ordentliga fester sen i september, har inte känt behov eller ork av att vara med på massa alkohol, jag har hellre bjudit hem vännerna på myskvällar. Men igår fyllde två av mina finaste vänner år, och jag kände mig taggad, så vi åkte dit och hade så kul! Jag drack alkholfria drinkar och hade kul med fina människor ❤️ 
Livet är bra härligt! 
Idag har jag varit helt färdig, jättetrött! 
Så jag har bara skjutsat hem Simon sen har jag slappat med Wilma i soffan. 
Bebis har tryckt huvudet utåt flera gånger nu sista timmen, det är så sjukt häftigt! Det känns som en sammandragning, fast bara vid en liten del av magen, sen känner man och det är som en hård boll som trycks utåt. Lilla hjärtat, längtar efter att få ha dig här på bröstet istället, få beundra alla dina drag, andas in din doft och bara få älska dig! 
Vi längtar efter dig hjärtat! 
Otroligt charmig bild på oss alla utom Linnea som tog bilden, och anna! 

Snapchat jao! 


RSS 2.0