Julhelg

Hejsan hoppsan! 
Jag har haft lite julledigt och tänkte att jag även skulle ha det här ifrån också, haft det skönt med nära och kära. 
Det har hänt så mycket och julen blev väldigt lyckat! 
På Julafton vaknade vi lite små skapligt och bytte julklappar ihop, bara jag och Jimmy. Och då kan jag säga er det, att jag fick en ring av Jimmy, så från och med den 24/12-13 är vi förlovade :) Sedan under hela dagen var vi hos Bosse och Tina och firade jul där, på juldagen åkte vi till Jimmys mamma och efter det åkte vi till min mormor och morfar och firade lite jul även där, sov kvar där och hade det allmänt jättemysigt. Annandagen firade vi hos min farmor och farfar, sen har vi tagit det lugnt, vi har stor städat och varit hos mamma och classe på en myskväll. I lördags var vi på det sista julbordet och hade lite små party med de andra paren i vårat fjollgäng! 
Det var lyckat och när de andra åkte till Hugge och festade vidare åkte jag och Jimmy hem, lite film sen sovdags! 

Idag var det en stor dag också ska jag säga er! Klockan tio så var vi på baby proffsen och kände åter igen på våran fina vagn som Tina har hittat åt oss, den är så otroligt jättefin och jag är så barnsligt förtjust i den! Den kommer passa så bra hemma hos oss! 
Här har vi skönheten. Emmaljunga Mondial de Luxe, vi har beställt den i marinblått och vitt. Med de stora pumpbara däcken, stålkorg och den ser så allmänt lyxig och klassisk ut! Den ända nackdelen med hela vagnen är att den är så förbaskat stor! Kommer bli otymplig men det får det vara, det är när man ska någonstans, så det är bara gilla läget! Den är förbaskat skön att köra och jag är så glad! Det känns väldigt verkligt nu. Lilla skrutt!
Titta på detta, det är jag och Jimmy, i ca 1-2 års åldern, hur söta var vi då ändå inte? TÄNK då hur söt våran lilla skatt kommer vara! Jag blir helt varm i hjärtat!


Hur som helst, idag har varit en så otroligt skön dag! Vi gick upp skapligt, det var fint väder och solen sken äntligen lite på oss och vi har hunnit med så mycket. Beställt barnvagn, beställt rätt storlekar på våra ringar, vi har hunnit med systemet och storhandla, vi har ätit en god lunch och nu sitter jag här i soffan och känner mig nöjd med dagen! Ikväll kommer Amanda på lite kvällsmys och så ska vi byta julklappar!
Imorgon är det nyårsafton och då ska jag först jobba 7-13 sen åker jag ut till min fina lilla mamma och lillebror, vi ska fira in det nya året, dock kan jag gissa på att jag kommer åka hem innan 00, då jag ska upp och jobba 7-13 även nyårsdagen, inte gör det mig något, jag personligen kan tycka att nyår är lite för överskattat. God mat och trevligt sällskap räcker gott och väl! 
Men jag hoppas ni får fira in det nya året på bästa sätt! 


Hur häftigt är inte detta?


Lilla bulleskrutt! ♥️

Uppsala, Stockholm och Håkan

Igår stod klockan på halv fem på morgonen, då begav sig jag och Fia mot Uppsala och Stockholm, i Stockholm virrade vi bort oss fullständigt, men det löste sig ändå! Vi hämtade chillor och trots en tidig morgon så var det en trevlig dag men min bästavän! 
Sen kom jag hem, hann med en snabb power nap, fixade mig sen var det bara att ge sig iväg igen! 
Dagen vi längtat efter var här! Håkan Hellström kom till Linköping och det ville vi inte missa! Så vi var ett gäng på sju glada pinglor som avnjöt en fantastisk konsert igår! Han är underbar, så är det bara! 
Tack Håkan! 



Bullen/skrutt/Tjorven/Viggo

Kärt barn har många namn, jo, nu när magen kommer mer och mer så blir det fler och fler smeknamn, jag tror det är en liten Viggo, jag tror alltså att det är en liten pojke vi ska få, men har samtidigt alltid drömt om en flicka. Det kommer bli så spännande att se efter allt kämpande! Detta maraton som ska genomföras runt juni 2014 kommer vara värt allt! Hur som helst! Denna lilla filur har redan fått många kära namn och igår på Håkan konserten! (Kommer ett inlägg ang. Detta senare) så blev Tjorven ett nytt smeknamn och Sofia stod och myste mer med magen än vad hon myste med mig! *avis redan* men det är som de säger, plötsligt är min mage allas mage, människor vill känna klappa och mysa. När morfar gjorde det för första gången kändes det läskigt, för då fattade jag ju knappt själv att det faktiskt var våran lilla skrutt där inne, nu kan jag känna lite märkliga rörelser och jag tror bullen kör lite gympa stundtals! Det är häftigt! Känns som en bubblig mage men lite annorlunda, svårt att förklara! Nä nu! Skrev i all hast och vill visa att mycket händer! Magen kommer mer och mer! Nu ska jag till jobbet men skriver snart igen!
Vem du än är så är du mig så kär❤️


Hormoner

Detta med grav hormoner + ett stormigt liv förövrigt är inte lätt att handskas med. Och nej, mellan mig och Jimmy är allt tipp topp, men mer än så säger jag inte här. 
Men hormoner som sagt! 
Herregud, ena stunden fly förbannad, andra gråtandes, förbannad igen, stört gråt, varvat med jätteglad och hyper... Ae jag orkar inte... G.o.d N.a.t.t 

Ledsen arg och besviken

Livet är orättvist, livet är tungt, livet påminner ständigt om att man inte ska få njuta av varje sekund, någonsin, alltid ska en joker hoppa upp från kortleken och röra om mer än vad man själv klarar av att hantera. Livet är inte rättvist, livet visar inte vilka vägar vi ska gå, det är val vi gör i livet och hur vi än väljer att leva så kommer livet ikapp och slår dig hårt i ryggen så du faller ner på knä och kippar efter luft, luft som är så tung och den känns som tjära i lungorna. Livet är orättvist. Livet ger dig en hästspark i magen likt att bli överkörd av en ångvält tre gånger om, besvikelser som känns som att en liten djävul äter upp ditt hjärta. Ta ingen för givet, tro inte att människan lyssnar, ha inte för höga förhoppningar. Stanna alltid med båda fötterna på marken, då blir inte fallet lika hårt. Vad händer nu? Vad ska jag göra? Vem kan jag vända mig till? När tar denna mardröm slut? Kommer det bli värre, kommer det sluta i hysteriska gråt med blommor och jord? Vad kommer hända? När händer det? Livet är läskigt, livet är obehagligt, livet är skrämmande. 

The fooo

Hört om dem? Det är helt galet, värsta hysterin bakom dessa grabbar, och faktiskt, why, de ser ut att vara typ tolv, nu ser jag dem på musikhjälpen och det är backplay så det heter duga och där har de stackars flickorna stått i ett dygn i regnet för att se sina idoler och så kan de inte ens sjunga på riktigt! Usch vad dåligt. De försöker vara charmiga, men... Håller inte för fem öre.. Ledsen.. Usch! Hahha! Tacka veta vare mina directioners 😏😉😘 
Tummen ner för the Fooo 👎


Namnförslag

Igårikväll när jag och Amanda hade en mysig kväll med mycket prat satt vi och pratade om namn till bullen! Och när vi satt där och funderade, luskade och blev mer och mer exalterade över hela situationen! Det var när vi hittade några fina namn som det kändes så otroligt häftigt! Äntligen kom alla känslor och för varje dag som går är det en närmare dag tills vi får träffa våran lilla skatt! 
Ikväll ska jag och Jimmy på bio dejt, mat och bio står på schemat! Lite mystid ihop. Imorgon ska vi båda jobba! 
Men tillbaka till namnen, har ni, som läser några förslag på namn till våran skatt! Berätta gärna! :) 
Denna hittade Jimmy på fb, skulle vara klockrent att äga denna! 


Jordgubben

Ibland saknar man saker och ibland längtar man till saker, i några dagar har jag verkligen tänkt tillbaka och saknat "Jordgubben" eller mera, mina och Amandas övernattningar där. 
Jordgubben var ett litet rum uppe vid Amandas stall, som kallades Jordgubben, det var målat i rött och hade en dubbelsäng och en bäddsoffa. Där hade vi många övernattningar, vi låg där i jordgubben med ett elektriskt elemet påslaget för att hålla lite mer värme. vi låg där och pratade tillfälliga förälskelser, läste hästtidningar och Fridatidningar, ringde hetalinjen och busringde. Vi var så otroligt busiga men vi var så glada och lyckliga. Vi gick upp tidigt på morgonen och hämtade Cazzandra och Nova och satte upp barbacka och red en mysig morgontur en tidig sommarlovsmorgoon.
En kväll i Jordgubben som jag minns extra väl var när Amanda hade pyjamasparty, vi var några tjejer som skulle sova allihopa i Jordgubben och Zarah kom upp med en pendel. Pendeln fick man fråga en fråga och då svarade den ja eller nej genom att alltingen börja gunga fram och tillbaka eller gunga i en cirkel. Vi var unga och det var inte så djupa frågor, men det var Amanda som undrade om det skulle vara fint väder dagen där på, på så sätt kunde vi se om det stämde eller inte, och den påstod att det skulle bli fint väder, dagen efter var det den finaste dagen på hela året. Lite häftigt, det är minnen som bara fastnar. 
Ikväll ska jag och Amanda ha en skönt och mysig övernattning här hemma på ängsvägen. Vi kanske inte ringer någon hetalinje, men man vet aldrig! 
Nu ska jag snart iväg och få naglarna fixade hos Klara, hon ska öva blommor i akryl, så jag tänkte att ja! Kör på bara! Så jag har ingen aning om hur det kommer sluta, men vi är båda lika taggade! 
Du och jag, min fina fina vän!

Julklappar

Jag är snart klar med de julklappar som jag ska köpa, det är bara farfar och Jimmy kvar. Farfar vet jag vad vi ska köpa, jag har bara inte kommit iväg till stan än. Det är värre med min fina sambo och pappa till min bulle! Han önskar sig inget, eller jo, med det är saker som jag inte kan ge honom, eller vill inte ge honom, "vadå??" tänker ni, jo han önskar sig pengar till tatuering, det är bara det att sedan vi träffades, även när vi umgicks bara som vänner, så har jag alltid sagt till honom att händerna och halsen inte är okej! Jag känner honom, han skulle inte nöja sig med en liten symbol eller text på varken hals eller hand. Sist det var tattoomässa här i Norrköping så kom han hem med en sugarscall på handen, jävla arsle, men man vänjer sig visserligen, men jag skulle INTE bidra till en tatuering som kommer sitta på hans hals eller på hans hand. Han är så fin som han är :) 
Sen önskar han sig nya dörrar till sin bubbla, ni hör ju... Han har redan köpt nya dörrar en gång men han kan inte riktigt bestämma sig för hur han vill ha saker och ting och när han lagom är klar så gör han om det igen. Han är en drömmare mitt hjärta!
Jag har köpt en liten julklapp än så länge, men jag vill köpa något mer, men samtidigt så fyller han år 3 veckor senare! 
Hur som helst! Har ni några tips? Släng upp alla tips ni har! Så jag kan få lite insperation och starta upp min fantasiverkstad!

 

Bäbiskula

Eller? Nja, mittimellan, men det går att blåsa upp magen så roligt nu! Magen blir enorm! Haha! Humor... 


Godnatt säger jag och bäbis

Badkar

Min största önskan, en kväll som denna, är att ha ett badkar... Herregud vad skönt det vore, jag är så otroligt frusen dessa dagar. När det är så ruggit ute, lever med tjocka tröjor och en filt omlindad runt kroppen! Det skulle vara så skönt att få krypa ner i ett varmt badkar och bara få slappna av! Ja.. Snälla! Ge mig ett badkar! 
Här kommer iallafall en magbild! 
Stående, börjar bula till sig lite iaf :) 


Blommördaren

Vill ni veta en hemlis? Och en jätteful ovana jag har? 
Jag SUGER på att lyckas hålla mina blommor vid liv. Eller, jag glömmer alltid vattna dem, så dör de, men sen har jag endel kämpar som jag haft nu bra länge som jag kanske inte vattnar på nästan två månader och sen kommer ja på! "Just ja, man skulle kanske vattna lite blommor!" Så får de vatten, sen glömmer jag det sen igen. Vi borde bara ha plast blommor egentligen.. Men då lär jag ju aldrig lära mig! Denna gen måste hur eller hur komma från min pappas sida, för min mamma är rena trädgårdsmästaren, älskar att hålls med blommor och kan hur mycket som helst. Medan jag är glad om jag vet vad en Orkidée är! De älskar jag, men även en av mina två riktiga, har jag nästan lyckats ha död på, mamma som påstod att det var omöjligt, nähärå! Gick hur bra som helst sa jag efter några veckor! Men mamma är nog blommornas Gud eller något för efter att hon har trollat lite så kom den sakta men säkert tillbaka och just nu blommar den för fullt! 
Helt enkelt, blommor är fina, jättevackra, men att sköta dem, det är inte min grej. 
Nu när mormor och morfar var här sist fick jag en fin julblomma som mormor hade pysslat ihop och jag tänkte direkt "oh hur ska detta gå!". Då kommer hon med den bästa kommentaren som jag hört på år och dagar, "Den där behöver du inte vattna!" Åh min skapare vilken lycka! Den har nu vuxit snart en dm på två veckor, vilket är väl ganska bra? Den kommer nog vara jättefin till jul! 
Hur eller hur, nu ska jag klä på mig och traska ut till min äckliga fula dumma bil som jag bara önskar vore Alban, ååh vad jag saknar min Alban! Min älskade lilla blå.. Men men, jobb står på schemat idag! 
Ha de gött! 
 

Ett långt inlägg om inte så mycket

Idag har det snöat, ja herre jäklar vad det har snöat! Frågan är om det kommer bli kvar till Jul, det återstår att se! 
Vi har precis ätit världens finaste söndags middag! Tacos! Möms! Synd att man lyckats krympa ner magsäcken så pass att man orkar max en hel tacos.. Det är ju liksom så gott! Hur eller hur, idag har vi städat hela lägenheten, i brist på annat att göra! Eller inte, det var verkligen nödvändig. Både jag och Jimmy är lite små lata och stökar ner mer än vad det är nödvändigt, men samtidigt så blir det ju så fint när man väl städar! Håller ni inte med? ;) 

Lyckades hur eller hur att somna om imorse och sov ända till halv elva!! Helt galet! 
Men antagligen nödvändigt, det har varit en lite små trälig dag idag, men så är det, minst en dag i veckan har jag en sådan dag då inget vill som jag vill.. Kroppen bara vägrar. "Lyssna på kroppen och få inte dåligt samvete för att du behöver varva ner och ta det lugnt" min barnmorskas ord. Det har hon ju helt rätt i. Så faktiskt, nä det är bara gilla läget och försöka anda sig igenom illamåendet, som imorse var det värsta på länge! Usch! Det var nästan ångestdrappat. Jag ringde hur eller hur upp poolen och berättade läget och de förstod de också. Så jag måste säga att jag känner mig otroligt stöttad ifrån alla håll! Det gör mig rörd och glad! 

Snön faller tungt utanför, Sally ligger i elementkorgen och sträcker ut sig som aldrig förr, njuter av att kunna ta så mycket plats som hon bara kan! Söta lilla tjejan! Wilma har haft en sådan energi idag och trots att Jimmy har lekt med henne i evigheter så ska hon tracka Sally något extremt, men nu äntligen ligger hon och sover i våran säng. Jimmy sitter vid datorn. Vi har en skön Söndag och jag själv sitter och kollar på "Face off" just nu. 
Vilket långt och meningslöst inlägg! Men men! 
ha de så hörs vi snart igen! 
chiao!
sötkatt.se

Jobba Signe, jobba

Jo tjena, vaknade och kände direkt... Nope inte idag... Idag mår vi inte bra! Ligger i sängen, trött, ont i huvudet, kroppen bara vägrar och illamåendet är ett faktum! Suck! Sjukanmälan... 
Så slappna av, inte det nehe, må ännu lite sämre så att man inte heller kan försöka somna om.. 
Jag ligger alltså här, med illamående från en annan planet, inte kapabel till att jobba, inte ens kapabel till att sitta upp.. Inte heller till att somna om! Yey...  Munterjök! Gnällspik! Andas, lägg ner telefonen o sov! Godnatt

Aron

Idag var det Aron som stod i centrum, han såg ut att stortrivas och var otroligt nyfiken på hela dop-cermonin, prästen var himla bra och skojade med Aron som gjorde Aron ännu mera uppmärksammad! Det var ett lyckat dop och Tobias bror som nu är Arons gudfar, höll ett otroligt inspererande tal för Aron! Måste säga att det var en höjdpunkt under hela dopet. Vidare till Fallas folketshus, där vi blev bjudna på smörgåstårta och lite god fika. Helt perfekt! De fick så mycket fint, eller Aron, fick så mycket fint ;)
Av oss fick Aron: 
•en pusselmatta med bokstäver och siffror.
•fårskinnstofflor, som mormor har gjort.
•leksak som ska föreställa en bilratt med spakar och lampor som blinkar och låter. (tror pappa Tobias blev gladast över denna leksak ;) ) 
Aron fick dessutom ett jättestort gosedjurs hund, som han älskade! Han verkligen lutade sig fram och gosade ner hela ansiktet mot den stora mjuka hunden. Otroligt söt! 
Lisa och Tobias hade även gjort lite frågor om Aron, som vi alla fick gissa svaren på, det var riktigt roligt! 
Det var en toppendag hur eller hur och efteråt åkte jag och Leijonet och satte oss på Hugo och åt god mat och pratade en himla massa! En riktigt bra dag idag helt enkelt. 
Nu ligger jag i sängen och ska sova, imorgon ska jag jobba 7-17 får se hur det ska gå! Känner hur trött jag blir av bara tanken! Men det ska gå, helt enkelt!
Lisa, Tobias, Aron, Fredrik och Anna


Idolmys och dop

Imorgon är det dop för en av mina favoritkillar! Lilla Aron ska döpas och jag är så glad att få ta del av den dagen ihop med hans fina föräldrar. Världens bästa Tobias som finns där i vått och torrt! Nu ska vi snart också ha en liten knodd och det ska bli kul att se de två små få lära känna varandra och växa upp ihop! 

Här hemma har vi idolmys, det är ju final och jag säger då det! Vinner inte Elin så lovar jag att detta är sista gången jag kollar på Idol... Skitsamma! Vi har chips! 😁
Fina lilla barn! Lätt den coolaste killen i stan! :)


Facebook

Förut satt jag och rensade på vänner på fb, har undvikit det så länge för det har alltid varit så besvärligt om det är föer än en person som man vill ta bort från vänlistan. Upptäckte dock att facebook äntligen utvecklat sig så pass så det var bara att klicka på och allt gick otroligt smidigt! 
Funderade på varför jag hade vänner som jag knappt visste vilka det var! Varför har man de vännerna? Hur hamnade de där.. Jag kom fram till att om jag mötte denna person i den verkliga världen, skulle jag då hälsa eller bara lossas som att jag aldrig sett denna person tidigare, för pinsamt sagt så är det ju så det funkar! Så, sammanfattningsvis, så rök det en hel del personer från min facebook idag! Otroligt skönt.

Första magbilderna

Magen börjar sakta men säkert komma! Detta är både häftigt läskigt och känslosamt! 
Varför det är läskigt är för att plötsligt känns det inte som min kropp längre, när man känner på bulan så känns det så svindlande och så märkligt! Men ändå så naturligt! Tänk vad en liten slämmig spermie och ett ägg kan åstakomma! 
Börjar kännas utmattande att må dåligt nu, det skulle vara skönt att bara få börja njuta nu! Men jag hoppas det kommer vart efter! 
Nu är inte jag världens smalaste person, men att dra in magen har aldrig varit svårt för mig, men nu, nu går de icke! Något är ivägen för att det ska gå! En hård liten grapefrukt typ! Bulle bull! 

Bebis ligger just nu mellan troskanten och upp mot naveln, inte riktigt enda uppe vid naveln men bulan är som min hand ungefär! Spännande o se hur stor man blir! 
Igår införskaffade jag mig mina första mammajeans, svarta strech, otroligt sköna och väldigt snygga faktiskt! Varför jag redan införskaffat det är för att jag tycker det känns obehagligt när det trycker på magen, det hjälper inte mot illamåendet, så nu sista veckan har jag haft en toffs i mina andra byxor så jag slipper knäppa knappen! 
Fick även ett jättefint linne av mamma där magen får plats att växa i! Amningsanpassat dessutom så det var helt enkelt perfekt! 
Nu ska jag åka mot jobbet i stormen, det blåser väldans mycket ute! Ska jobba 17-21 hoppas det går! Yrsel och jobb är ingen bra kombo! Men signe och pank är ingen bra kombo heller! 
Pöss på er!

Skolminnen

En sak som alltid har farshinerat mig är stjärnorna och stjärntecken! Måste säga att det är nog en sak som jag minns som mest ifrån lågstadiet. Hur vi lärde oss se stjärnhimlen och alla stjärntecken, jag minns att våran grupp hade vågen, vi gjorde stora plancher med våra stärntecken och lärde oss var de låg och hur många stjärnor se innehöll. 
Såhär i efterhand tycker jag att det är lite tråkigt att man inte fått lära sig mera eller åtminstone fått detta upprepat för sig så man kunde förnya minnet lite. Stjärnhimlen är för mig det vackraste man kan än skåda. 
Vad har ni för starka minnen ifrån era första år i skolan? 




GeKås

I lördags ringde klockan 04:00 och det var dags för oss att stiga upp, ganska snart märkte jag att kroppen hade en dålig dag, magen sa ifrån genom att sätta käppar i hjulet. Men kläder på, kämpa sig upp och märka att mina älskade åksjuke armband, som jag haft på mig i veckor, plötsligt bara var ett... Fan, rent ut sagt, kunde inte hjälpas. Upp på fötterna och ut till bilen, där ute kräktes jag, o tårarna rann, magen värkte och allt kändes så otroligt ovärt! Men så fort hulkningarna ger med sig så vaknar man på nytt, vi begav vi oss mot Svärtinge där vi mötte upp de andra, sen begav vi oss mot Småland och Ullared. Väl där hade vi en otrolig tur! Bara en pytte kö och snart var vi inne, men herregud vad folk! Att ta sig fram med en vagn var en mardröm, hur eller hur så löste vi dagen riktigt bra, trots en ömmande rygg och ett värkande knä! Vi fick med oss många julklappar och jag kände mig nöjd med dagen. 



RSS 2.0