Det är inte lätt att vara ett

Jisses för denna unge, världens bästa, på alla sätt o vis.. Men detta humör?! Hur är det ens möjligt!
Hon som alltid sovit i sin säng bara totalvägrar.. Ena studen klättrar hon och klamrar sig fast om mig och andra stunden puttar hon bort mig! Alltsååå!! Missförstå mig rätt, det är skitmysigt o ligga o gosa med sitt barn jämt o ständigt. Det finns liksom inget bättre än när hon ligger och killar och klappar på mig. Men jag sover uselt med henne i sängen.. Jag har blivit mänsklig igen och behöver verkligen sova.. 
Åh älskade fia❤️ sov gott❤️
Önskat att jag kunde läsa tankar


Lillan blev muggdoppad!

Minns ni dockan Tuva fick av farfar o Tina? 
Idag när jag kom hem från jobbet, berättade J att han hade hört att T smällt igen toalocket, han kom in på toan och mycket riktigt stod den lilla terroristen där.. Och höll för toalettlocket. När J sedan kollar i toan, ja då ligger Lillan där..... Alltsåå jag höll på att smälla av! Unge! Hahaha! 
Så lillan har duschat!



Skorpan o mysse

Inatt hade vi en tjej som inte alls kom till ro, det blev max 3 timmar för mamman o pappan inatt. 
Men det blev inget med att ligga o dra sig då vi skulle åka och hälsa på på liten Ts dagis. 
Skorpan, ett ur och skur dagis ute i torstorp, jag tror det kommer bli helt fantastiskt! 
Tuva blev så väl omhändertagen direkt av två fina tjejer som ville visa oss allt! Det fick hjärtat växa sig stort. Fina barn! 
Därefter åkte vi hem och sov, hon iallafall och jag läste ut min bok, sista boken av grey böckerna, den va bra! Nu vill jag helst läsa om dem.. Men vi får se. 
Vi fick besök av Filla o barnen en sväng, lekte och myste lite. 
Nu har vi bytt om till kvällen, kräftfiske står på schemat! T somnade och jag tänker sluta mina blå tills j kommer hem! 
På återseende
Och som rubriken lyder.. Myssen skulle va på!

Mysdag

Idag vaknade jag av att regnet slog ner i backen, i vanliga fall brukar tankarna som "åh fy!" Komma, men idag kände jag bara, åh så mysigt! Kanske för att jag visste att vi inte hade massa planerat idag, vi skulle bara vara hemma o ha det skönt. Så idag har vi myst, fixat och bakat inför min födelsedag. Nu somnade liten T, så hon får sova lite nu så orkar hon härja ordentligt med pappa sen! Imorgon har vi tvättstugan och sen ska vi åka och kolla in gudis(Amandas) nya lya! Det ska bli spännande, kan tänka mig att det kommer va galet fint!
Vet inte när liten ska börja växa ordentligt?! Den här kunde hon ha i vintras/våras oxå! Jisses! 😍


RSS 2.0