ullared och jobb

igår åkte jag till ullared, lr nä i onsdags, sov på hotell sen åkte vi till ullared! :D det var mys faktiskt! :) kul som fasen och jag hittade massa roliga grejer!:) 73 saker rikare och läskigt mkt mindre pengar fattigare!
visar någon gång kanske vad jag köpte, det var liksom hur mkt som helst! massa nagel grejer och annat smått och gott :) 
massa flyttahemifrån grejer! :D 
seeen så idag har jag jobbat och det har rullat i ett och helt plötsligt var det dags att åka hem! det var kul att få jobba faktiskt, vart glad när de sa att de saknat mig :) 
men nu har jag badat och fixat mig så nu ska jag till Jimmy, han ska bjuda mig på middag, (bevisa sina kock talanger) ska bli mys :)
imorgon är det himelstalund marknaden och där ska jag och mina släktingar stå och sälja fika, som alltid.. haha!
men men! nu ska jag dra mig! HAAA de!
BTW FIA! KOLLA IN HUR STARK JAG ÄR!


Final Destination 5

Bio igår, åkte in till halv åtta för att äta lite god mat, Texas longhorn var tanken, tanken sprack då det stängde kl åtta.. synd! var sugen på de där revbenen som mamma pratade om! 
så då gick vi till nått annat ställe, där var det thai mat, de andra lärde sig snabbt att jag INTE tkr om thaimat... bläch!
så då fick det blir max hamburgare! hahah! men det funka det med! dock var jag inte ett dugg hungrig. men men, kvart i tio började filmen och jag kan lova att jag har sätt så många bättre filmer!
jag kan säga så här, för att resumera filmen, alla skulle bara dö, alla dog inte, men alla bara dog. ojojoj..
haha ae det här var sista gången Jimmie fick sköta de här med att välja och beställa film!
Nu är jag hungrig och nu får en jätte "fin" bild på mig och anna från i lördags! jag var nykter.. syns ju??....
anna finfin! tur att jag inte syns så mkt ;)

några dagar! :)

Morfar är här och han gnäller lite på att jag inte uppdaterar min blogg ordentligt! så det är ju bäst att jag gör något åt det! även om jag nu tycker att jag sköter mig helt okej! 
men igår då!
Jason och Tamlin var urgulliga och duktiga! det blev lite fel men jag är stolt över dem iaf! :)
efter det vart det även utgång, så jag är lagom sliten nu :)
men ikväll blir det bio, det ska bli kanon! :)
tlött chilla!
söt tamlin, ful signe!
Fläsooon!<3
mormor och morfar :)
mamiii!

Slash, you are my guy!


stads häng med Jimmy

Idag blev det en mysig höst dag på stan med Jimmy, vägen dit var lång kändes det som, först fick jag traska ut till 51.an, det brukar inte vara så värst jobbigt att knalla de där 2 kilometrarna som det är, speciellt inte när det är soligt och fint! men jisses! jag trodde att jag skulle blåsas bort! vinden slog nästan omkull mig och det såg nog väldigt kul ut! 
sen är det de här med att åka buss... nu när man har körkort VILL man INTE sätta sig på en buss.. men men det finns inte så mkt att göra.. så tillslut var jag inne i stan, träffa jimmy sen gick vi och käkade och kollade runt på lite kläder och hade det allmänt mysigt :) 
nu är jag hemma och jag fick med mig:
En stickad skogsgrön tröja, helt toppen!
Två linnen, ett rött och ett svart, lite större men inte så stort som ja ville... så får se om jag behåller dem.. 
en klänning/linne vit med fin rygg
en grå snygg t-shirt
navelpercing
parfym
jisses! vart mer än vad jag räknat med.. men men! :)
imorgon är det spännande! då åker jag och mina grabbar till norrköping på utställning!
på kvällen blir det tjejmys så får vi se vart kvällen leder :) 
får se om jag orkar mer bloggande, är trött och måste fixa för imorgon! 

today!


långklänning?

prövade en långklänning, HMM... det är väl den första som jag skulle kunna bära, och den hängde redan hemma! bra då vet vi det. men vet inte om jag vågar ha den? 
HISS eller DISS ?

slash, du gör det som ingen annan!


Minne 1

Den här sommaren har gett mig så mycket, så många otroligt fina minnen, jag har känt mig så lycklig under den här sommaren.
Därför skulle jag vilja skriva ett minne om dagen, inte för någon annans skull än för min skull. 
Mitt första minne som jag tänker skriva om var då, under studentveckan, jag och anna åkte och kollade på allsång på slottet, med sång och dans och vi viftade med våra fina vita mössor, sjöng och dansade med matilda och lovisa, jag ringde min mormor för att berätta för henne att jag såg på hennes idol och att jag står och tittar på lasse berghagen medan han sjunger en kväll i juni, det är min fina mormor och min fina morfars och min sång, våran sång, så länge jag kan minnas. allsången tog slut och vi begav oss utåt för att gå på dubbeln, då ringer Rasmus och sa att han och hans vän var på väg att komma och hämta mig, så kvällen avslutades i åby, fina lilla åby som jag fått så mycket av den här sommaren, vi satt ute hos Freddy den här kvällen och drack cider, pratade och skrattade och lyssnade på dålig musik, myggen tuggade oavbrutet på mina fötter och tillslut gick vi hem till Rasmus, satte oss med ett varsitt glas vin och några ljus och låg och pratade, bara pratade om allt mellan himmel och jord, allt kändes så bra så perfekt. Den kvällen vill jag minnas och jag önskar att jag fick uppleva den en gång till. Tack för att jag fick dela den dagen med de som var med mig den dagen.

Hemmafru!

Idag vaknade jag rätt sent och fick lite dåligt samvete för att ligga hemma och sova när man inte har jobb tycker ja inte att man behöver göra, jag har sagt till mig själv att senast halv tio ska jag vara uppe så bruno får mat och kommer ut ordentligt, men inatt fick jag ont i magen igen så jag sov längre imorse och började styra lite senare, men mamma sov hon med så jag fixade lite frukost åt henne på sängen så käkade vi frukost i hennes säng tillsammans och pratade lite skit, det brukar vi göra, men det är en viktig grej att göra för oss, vi har ett så pass starkt band att vi behöver varandra i vått och tort, och nu på sistone har jag inte varit mig själv så skärpning på mig! mamma åkte till jobbet för ett tag sedan så nu har jag tvättat fönster, tvättat och städat mitt rum! nu ska jag fixa chillorna sen blir det en skön dusch!
HA DE!
min älskade fina tröja jag fick av bästa jimmy! bättre present kunde jag inte fått! :')

ängel

Det är helt otroligt, hur mycket man kan gråta över någon som man inte kände, men som man ändå haft i sin närhet så pass länge, sett växa upp och se skratta och leva som vilken människa som helst, det sägs att allting har en mening, det hade en mening, vi alla runt omkring vaknade upp och insåg att livet inte är något man ska ta för givet, då var det jobbigt, då när det just har hänt. men det blir bara värre, värre och värre, för man ser så mycket, man ser hur alla saknar och reagerar. Att se hur en mamma och en pappa ska klara sig igenom en sådan förlust, det är inte mänskligt. Det går inte förstå.
I kompis gänget har man en speciell plats, där man alltid finns, jag och  mina vänner har diskuterat detta så många gånger, frågan är hur man klarar att leva vidare, skratta och känna lycka, när man vet att en till skulle varit med, en till av mina bästa vänner skulle ha varit med.
Dina vänner är så otroligt starka, som orkar och inser att livet måste gå vidare, men att förstå att vi aldrig ALDRIG kommer få se dig igen, hur ska man orka det? hur klarar man det, jag skulle vara för svag, jag skulle inte vilja, för det blir bara värre med tiden, saknaden skulle bli för stor!
En ängel en ängel som vi fick låna för ett tag, ängla blont hår och ett lyckligt leende, jo du måste ha varit en ängel, från första början. Ett tecken som vi fick se som din mamma la upp, en bild på en handuk, i handuken var det ett tryck efter ett hjärta, jag rös i hela kroppen och tårarna kom igen, åter igen, jag kände dig inte, men jag ser och känner sorgen alla runt omkring bär på. det är förjävligt! det är inte rättvist.
fina lilla ängel, fortsätt se efter de dina och få dom att förstå att livet har en mening och att ni snart ses igen.



bloggtorka

helt otroligt vilken blogg torka jag har! jisses, men vet absolut inte vad jag ska skriva, ändå gör jag massor hela tiden. 
inatt vaknade jag av att jag mådde illa, sätter mig på toan och det blir svart, vaknar upp på golvet och bitit sönder min kind, slagit i kinden, huvudet och axeln.. VARFÖR ska jag hålla på att svimma så fort jag for ont! jag förstår inte! och det är inte det att jag inte andas ordentligt, för det gör jag oxå.. men men nog om det.
ikväll har vi kollat på bio! den var hiiiiimla bra och hette friends with benefits, helt otroligt rolig och het och sorligt och romantisk och precis allt! den var helt kanon! :D
men nu är jag trött så jag ska sova nu! längtar till helgen!
fredag blir det stanmys med jimmy,
lördag utställning med chillorna och på kvällen mys med tjejerna!
söndag fira mig med mormor och morfar och förmodligen bio på kvällen.
TRÖTT! NATT!

Alanya 2011

jag kan bara säga en sak. JAG VILL TILLBAKA!
en helt otroligt underbar resa och helt otroligt många härliga och ohärliga människor har vi träffats, men mina tjejer är verkligen de bästa, fy fan! 
nästa år igen, lätt, jag är fast!
Bilder: Linneastrands.blogg.se

min födelsedag

jag måste medge att min kväll vart precis perfekt! jag älskar mina vänner! de behöver inte komma med en massa presenter, jag blir så oerhört glad över att bara se dem, det blev tårta och lite fika bröd först! sen kom vi på att vi var hungriga så då åkte några och köpte sallader och pizza! mumma! äta bör man annars dör man! 
nu mår jag helt okej och jag taggar helt galet till turkiet! fatta att jag, lilla jag ska till turkiet! galet! som jag längtar :) 
ha det kanon så får vi se när jag skriver här igen! när jag kommer hem ska mormor och johan ha sin 110 års fest! mormor blir 70 och johan blir 40, det ska blir galet! och det känns galet att det redan är 10 år sedan sen sist! 
men nu, GODNATT!
fick bli en fin bild på min finaste tjeja! :)

Idag är det ingen vanlig dag! idag är det min 19 års dag!

och jag är sjuk...
imorgon åker vi, så jag ska verkligen ligga hemma och vila upp mig, hoppas på att lite sötsaker kommer ikv så att jag slipper sitta ensam hemma!
måste säga att jag är rättså deprimerad på denna dag..
blä

du är klart speciell!

jag älskar låten, verkigen älskar den!

gillar ni skvaller? gillade ni gossips? här är den nya!

http://juicygossip.posh24.se/
kolla in och få koll på alla b-kändisar här i sverige!

colors


kul jul!

köpte den igår, hann använda den i fem min, öhm, kul! ringfan...
någon som kan löda ihop den åt mig?

vad i helvete hände med vimmelbilderna? blääää

VARFÖR ska jag ställa upp på dessa äckliga bilder?!
blääää

jason, du är som du är, fina rara!

haha! jisses så jag skrattar när jag ser detta! ;)

a drop in the ocean

jag längtar efter solen och värmen! snart åker vi, jag ska bara övervinna min största rädsla imorgon innan jag åker!

Åh, titta vad jag gör! eller nej gör inte det! jag rymmer ju

haha rara små djur!

Elvis, the king

detta var mitt projekt till min fin fina kusin! :) tror hon blev glad och jag vart nöjd :)

en upplevelse,

min första födelsedags present var från min mamma :) vi bestämde att vi skulle ha en mysdag i linköping idag, bara hon och jag, så vi åkte till ikanohuset och shoppade loss, JÄVLAR säger jag bara! haha oj så mycket jag fick hem :D så nöjd och en bra dag, fick en himla snygg jacka av mamma som jag längtar att få gå runt och strosa i ! :)
bjuder på bilder :)
väska från lindex
bestemor! jackan är från vero moda :)

trosor är alltid bra, och så en liten plånbok till turket!
min älskade halsduk, en ring och tights :)

örhängen och maskara!

FYND! underbart linne, min lilla uggla ullrik, en snygg ring och ett par snygga jeans!

HELLOO ULLRIK!
var och gjorde dagens god gärning idag, jag och mamma ränsade alla våra gamla kläder och åkte och lämnade in dem :) jag hoppas att de kommer till nytta :)

allt och inget

Jag har mycket för mig om dagarna, ändå vet jag inte vad jag ska skriva? 
kan säga att jag har varit ute i åfallet i några dagar, ridit och firat ellapella,
jag har även jobbat med mitt lilla projekt till min kusin, hon fyller samma dag som jag,
vilket är på onsdag, men vi ska fira henne på lördag. 
själv vet jag inte hur va ska fira mig, lär väl bli efter turkiet, för på torsdag åker vi! och jag är riktigt sugen :)
imorgon är det fest! hejdåfest för linnea, sorgligt men det ska bli helt otroligt kul! inga sura miner när man ska stå ut med kvinnan en hel vecka i ett varmt land innan hon säger hejdå, och jag är riktigt avis på henne, för det låter som hon ska få det kanon bra :)
just nu sitter jag och kollar på true talant, jag gillart, skarpt, det är helt otroligt vilka röster de har!
men jag är trött och ska snart sova så jag orkar upp och jobba imorgon :) och dessutom ringa lite olika jobb :)
ae ha de så får vi se när vi hörs igen!

RSS 2.0