bögporr

hm, fråga inte om rubrien, det var det första som dök upp i skallen, de som känner mig vet att jag har lite konstiga uttryck för mig. så om det är någon där ute som gillar bögporr, go for it! 
MEN! iaf!
igår vart lägenheten min, på riktigt! betalad och klar! 
därefter åkte jag och jimmy hem till honom och hade mys kväll med walking dead, bra serie! lagom läskig för mig! kanon! 
sitter nu och har letat reda på mitt betyd och får lite ångest, känns som det var igår som vi fick dom och fixk springa ner och "sjunga" FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN! tänk att även om man upplevt den dagen så känns den ändå overklig? 
iallafall, i aug, var jag på arbetsförmedlingen och skrev in mig, tung dag... de sa iaf att de skulle höra av sig inom en vecka för ett möte, det har nu gått 3 månader sedan dess så de har långa veckor på det där stället! 
ska dit idag iaf och efter det ska jag träffa fia bus! ska bli jätte mys! har inte fått kramat om henne på jätte länge! 
vi har oxå en 50 åring i huset från och med idag, Clas fyller gubbe++! haha :) 
så det blir kalas här hemma ikv! ska nog låsa på mitt rum för det ser inte så bra ut som det borde just nu.. jag är ju liksom aldrig hemma? alltingen hos jimmy eller i lägenheten eller på jobbet, palla städa då? (a) haha! 
nä men skärpning!
Vi hörs! :)
nya håret!

jisses!

ojoj mycket har hänt sedan i fredags morse!
på fredagen blev det så pass att jag satte mig i frisör stolen då Jennica hade en tid över, jag vart otroligt nöjd så detta reslutat kör vi med ett tag! sen på kvällen åkte vi till skärblacka och till grabbsena där! såg äcklig film och typ dog. Sen var det bara att åka hem och försöka sova, dock blev det senare än vad jag tänkt mig och kl halv tre ringde klockan igen, tänkte mest att jag aldrig kommer klara av detta, packa in chillorna i reseburen och packa det som skulle med och bege sig mot skåne. Lång jävla väg kan man säga att det var men efter ex antal timmar i bilen och efter ex antal stopp på jakt efter min hot dog som jag var så sugen på så kom vi fram, utan min korv.. väl där vart det rättså kaotiskt för det fanns bara en domare, två av uppfödarna var sjuka och ena domaren hade fått förhinder, PANIK. Men det löste sig bra och mina två små grabbar var kanon duktiga. Tamlin skrapade ihop 80 p och Jason 83,5 och kammade hem sitt andra cert! (stolt matte) så vid två på natten var vi åter hemma och jag dunsade i säng och sov skönt till kl elva då ringer fredric och undrar om jag vill komma och kolla på lägenheten, sagt och gjort, men först åkte jag ner och köpte mig en telefon, så nu har jag en "ny" fin htc! känner mig nöjd! Vidare till finspång där jag får se lägenheten och det är nu bestämt att denna lägenhet är min, jag har fått nycklarna och ska skriva på nästa vecka så det är bara att sätta igång och ordna med allt och jag är såååå sugen! :'D 
lycklig lycklig lycklig! :')
just nu sitter jag hos pojken min och myser, åter igen ensam! men men gilla läget, ska snart dra mig hemåt känner jag, planera lite hur man ska lägga upp allt med lägenheten och så :')
sa jag att jag var lycklig förresten? JO MEN JAG ÄR DET!!!
:')
korven och jag kommer bo nära varandra! jag kommer bo nära så många! jag är glaaaad!

oh starlight, don´t cry we gonna make it right before tomorrow

vaknade för ett litet tag sedan, så nu sitter jag och myser hemma hos Jimmy, dock ensam.. inte lika mys!
men tar till reserven och lyssnar på bra musik och smaskar på naturgodis som jimmy var gullig att köpa :) 
ska snart hem och förbereda för imorgon, eller inatt ska vi väl säga, inatt halv tre åker vi mot skåne, jisses! ska bli spännande :) 
sen på söndag ska jag kolla på en lägenhet! :D hoppas hoppas!
allt rullar på så bra just nu, jag mår kanon! har jag redan sagt, jag vet, men jag vill upprepa det! för alla som läser men främst för mig själv! :)
ikväll blir det filmkväll med bästa gänget! :) 
och nästa helg åker vi på kryssning, då äre "gammel gänget" som åker, släktingar och vänner :) 
sen närmar det sig den 5e nov och då ska jag och jimmy hänga med gammelgänget och dansa i nyköping! :) 
åh det är så mkt som är bra just nu! :) 
bästa jimmy, bästa vänner, bästa jobbet, bästa livet!
just nu sitter jag och planerar lite resor med fia till våren! :)
men men ska dra mig hemåt :)
bye.
♥♥♥♥

Jobb jobb jobb!

jisses, det är det ända jag gör, tror jag? haha nä inte riktigt! men det är kul! jag är lycklig på livet! och jag blir glad att det syns på mig, att de gamla även märker att jag mår bra! :)
men som sagt! som ni ser har jag blivit bilägare! till lilla alban! haha ;) (amanda döpte honom..)
men idag gick jag den sista intron på hemtjänsten så nu är det bara att köra igång :) 
efter det har jag fixat lite och målade naglarna, köpte så mkt roligt på ullared så det är kul att sitta och pyssla lite, det är bra avkoppling men jag fryser som ett as och har ont i ryggen efter ett fellyft här om dagen så jag ska krypa ner i ett bad ett tag, sen kommer Rasmus på fika. Imorgon är jag ledig, så då åker jag och sover hos Jimmy inatt :) 
men nä! bada!
hörs!
det är marinblått med silvriga sträck, orkade inte hämta kameran så gilla läget :D
på fredag natt åker jag till skåne med jason och tamlin! utställning står på schemat! :)

bilägare

min min min!!

someone like you

min helg har varit händelserik kan man säga! i fredags jobbade jag, sen kom jag hem och anna kom över så då klippte jag henne. sen kom pojken med varor, så då drog vi igång och lagade mat, tacos, enkelt men alltid rätt! blev en myskväll med idol och lite vin.
lördagen så åkte jag och J in till stan och jag köpte mig en klänning som jag ska ha på ett julbord vi ska på, återkommer om det och ni får se klänningen då, den är perfekt (a) 
sen hämtade jag upp amanda från tåget och åkte hem, jag och anna fixade oss och drog oss till blacka där det vart för mkt alkohol och kvällen slutade för tidigt i J:s säng, någon gång ska man uppleva den där brutalt snea fyllan oxå, tack mina änglar för att ni inte lämnade mig, bästa ni!
så söndagen har bestått av att ligga stilla och se på film efter film efter film och bara haft det skönt! nu är jag trött och ska gå och lägga mig och sova, imorgon tidigt ska jag och classe åka och kolla på en bil, hoppas hoppas hoppas!
anna sköter det där själv! till viss del ;)
hihi mys :)
godnatt!

RHCP


RHCP IDAG!!!!!

herrejävlar! idag idag idag! jag kan inte fatta det! men det är så!!! jävlar så jag längtar!

someone like you, you make me smile, you get my eyes shine


Middag!

Jag måste säga att jag har varit duktig idag! jobbat, först skulle det bli till halv två men blev till fyra, så det är jag nöjd med, när jag kom hem kände jag för att skämma bort min fina mamma lite! så jag åkte och handlade lite mat!
det blev potatisgratäng och fläskfilé, samt b-sås! och jag måste säga att det vart helt otroligt gott! vi festade till det med cola och lite ljus! kanon mys och idag har vi båda varit på topp humör, och så var det bara hon och jag, då trivs jag som bäst! min mamma är min bästavän! helt klart!
imorgon blir det jobb sen får vi se lite, hoppas på att jag åker till Jimmy på kvällen, hur eller hur :)
bild på middagen får ni, sen ska jag sova! :)

alias och kalas

Igår blev det somsagt lite kvällsmys med mina favoriter! det blev tacos och alias! Har ni testat? det är helt otroligt roligt, om man har en vän som sanna som är med vill säga..!
på natten åkte jag in till staden var jag lite chaffis och tog med mig en Jimmy hem.
Idag blev det sovmorgon och sen in till staden med Amanda och Daniel, käkade max sen åkte jag och Amanda hem och bakade, sen kom det lite folk och firade min 19 års dag, bättre sent än aldrig ;)
ni får lite bilder på gårdagen och kvällen!
sen ska jag sova! Jobb imorgon sju halv två!
nä nu orkar jag inte mer! godnatt!

torkade äpplen, chilla godis!

tidigare i veckan torkade jag lite äpplen, och idag fick mina små hårtussar smaka på det, det var väldigt populärt faktiskt!
bild på min cooling, (mest för att jonas tjatar..)
chillamys!

taco och spelmys

idag har varit en segar dag, efter att åka hem halv sju på morgonen total somnade jag om när jag väl var hemma och sov till elva, sen har jag legat och myst för mig själv och ska snart klippa mamma, hon börjar bli "långhårig" faktiskt, men ja tror minsann hon har hittat sin frisyr, och jag är nöjd att det var jag som hittade den åt henne (a) 
så det blir bara lite toppning idag, så hon får lite mer ordning på det! 
Sen ikväll blir det myskväll för hela slanten med mina tjejer!
det ser jag fram emot!

Fredagsmys på texas med Jimmy

Igår gick jag intro på hemtjänsten, rörigt som bara den och jag var helt slut, så det blev inget festande utan jag och Jimmy åkte och käkade på Texas longhorn ist, helt otroligt gott och mysigt!
sedan vidare hem till vilbergen, där det varit kalas. så blev ett glas vin och björn bröder! toppen kväll :)
plutt!
FAKE SMILE HERE WE GO! maha, trött på att ha ont i munnen nu, japp japp

Janet Devlin

vilken stjärna. jisses vilken röst

naglar för hela slanten!

i torsdags mötte jag upp min fina vän therese när jag hade slutat jobbet, åkte hem till mig och satte oss och lekte lite med nagellack och ni ska få se reslutatet i bilder, jag lovar att det här är det roligaste jag gjort i "nagelkonst" väg :)

det som är det roliga med detta är att det blir samma färg men inte ett dugg lika mönster på någon av naglarna, och det blir så otroligt häftigt! det som är synd är att det sitter lite dåligt och det kan bli lite bubbligt eller till och med klumpigt, meeeen det här var andra gången jag prövade på detta och jag tycker det var bra! 
de blågröna naglarna bilden åvan höll bara en dag, så då gjorde jag om de igår, se bild nedan :)
vad tycker ni? visst blir det häftigt? :)

closer to the edge


http://egao.blogg.se/

Min finaste vän här i livet, har en blogg som hon visar er hur man ler så hela världen lyser!
kolla in den okej?
http://egao.blogg.se/

torkade äpplen


vissa gör konst på papper, jag gör konst på min hund!

okej, rubriken överdriver lite! men jag vart satt på att klippa hunden idag, och det var verkligen inte det lättaste jag varit med om, så många skrymslen och pill så jag är helt skakis, rena träningspasset, sen att han inte vill vara stilla gör inte sakern lättare, men jag förstår honom, jag skulle inte heller vilja ha en stor låtande maskin i örat, men har man en massa hår där så får man bita ihop. Sen det där med att bada är inte heller så kul, ju härligare är det att bli torkad, det är det bästa som finns om man heter bruno.
tog lite bilder på honom så får ni själva skåda min fula hund men snäll är han, lite trög men snäll :)

Före
under, han fick tuppkam ;)
efter, vet itne om det vart bättre direkt men men, nu slutar han fälla iaf:)
outfiten idag, gillar ni den? ;)

Ring ring

i helgen köpte jag mig en ny ring, det som jag gillar är att den är handgjord och är i glas, 
den är fin och jag gillar den väldigt mycket!

morfar är min drömkille!

så har det alltid varit och kommer alltid vara! jag vill ha en man som min morfar! han är den bästa mannen i världen!

Ullared tur och retur

I förra veckan åkte vi ju som sagt till ullared, vart en mycket lyckad resa måste jag säga! en bra födelsedag, jag gillar att få upplevelser i födelsedagspresent, det ger mer för själen, även om jag redan varit i ullared så var det rolig väg dit och hem, en mysig resa helt enkelt! :)
jag fick ju som sagt med mig helt otroligt mkt roliga saker med mig hem, rättså omöjligt att visa allt!
så jag visar lite bilder från resan istället :)
rara lilla Ellinore!
"rara" "lilla" pappa :)
fina Zarah :)
och så jag med mitt troll hår som var väldigt kul!
Det var vi fyra som begav oss på en resa mot ullared och GK!
nu var det så att vi omedvetet lekte en lek, om vem som kunde bli fulast på kort.
vi börjar med den minst fula och avslutar med den fulaste ;)
pigg ellapella! jääätte söt ;) hon lär bli sur :D
Zarah, hon var inte med på noterna riktigt!
och så... den värsta av de värsta! hahah jisses! och ser det de minsta skönt ut eller? NÄ! får ju ont i  nacken av att bara kolla på bilden! hua!
med dennaa bedårande bild avslutar jag!

ny design och allt vad det nu skulle bli

det kan vara mycket krångel med det ska jag säga er! men efter mycket om och men blev det ju något iaf! ;)
nåja, jag och amanda har lekt lite med kameran, men det är mest tillfälligt eftersom det hann bli mörkt innan vi kom hem och kunde börja med något, 
vad tycker ni? :) 
iallafall, skulle bara säga att jag var duktig och åkte till tandis, där jag vart mottagen av en rar tandläkare, han var riktigt smaskig ;) haah! men jag fick iallafall berätta vad som var fel och efter min inte så korta beskrivning så undrade han om jag var tandläkare, och det kan man ju inte påstå att jag är? huuaa! men bra beskrivning av mig helt enkelt, så han sa bara att det är så det kan bli när de där läskiga visdomständerna kommer, så han sa att han skulle spola rent, problemet var bara att han använde sig av en spruta, med en lång nål till... och sprutor är verkligen min värsta fobi, jag blir heeeeelt panikslagen, så när de väl började och när han dessutom började sticka i kinden på mig så kände jag att nä nu tuppar jag av, men icke! det fick bra! lite kvid och gny vart det väl. men vad kan man vänta sig av mig? största mesen ;) 
ae så efter det var han iaf inte lika söt... 
så nu går jag på soppor och sköljmedel för munnen.. kul det med? kanske kan gå ner i vikt?? ;)
ae sova nu!
haa de!

akuttid till tandis...

ingen sömn inatt pga av min jävla mun, den är infekterad på vänstersida i tandköttet, bara det att nu gör det jävulskt ont i käkbenet oxå så nu är det väl inflamerat där med, kul.. jag som älskar tandläkaren :(
så idag är jag liten flicka som kommer gråta och hålla pappa i handen, efter det ska vi fira farmor och farfar sen ska jag och amanda fota och greja för att få ordning på våra bloggar ;) låter väl bra? :D
nä men önska mig lycka till, jag hoppas jag överlever!
gammalbild!

RSS 2.0