snö och glöggmys

Idag var det en lång dag på jobbet, i timmar 7-17. 10 timmar! katching!!
Det är fullt med snö ute och det har varit spännande att åka i våra små bilar idag! speciellt när de släpper på ren, torr asfalt! himla bilar!
Det har gått i ett hela dagen och det var väl tur det när dagen blev lång! 
Nu är jag hemma och har bytt om, ikväll ska jag Amanda L och Therese äta på O'learys + bowla. Det ska bli trevligt! imorgon jobbar jag kväll och på fredag förmiddag sen åker jag och hämtar hem våran lilla Wilma! <3

Bilder.


tunga dagar

Idag sa vi hejdå en sista gång till dig Anki, idag samlades vi alla och sa "hejdå Anki, tack för allt" nu är det över och det är slut, aldrig mer får vi skoja med dig, inte så vi får ett bra svar tillbaka iallafall, aldrig mer, borta föralltid, ja kanske, men jag vill/ville fortsätta tro att du skulle skutta ur kistan och säga, den gick ni på va!? 
Hur som helst, livet är ovist, men du har det ju skönt där uppe nu va? svävar omkring och gör allt du alltid vill, utan tvång.
Sången vi fick höra, jag hoppas du också hörde den, jag tror det, för det kändes verkligen som du stod där och log och lallade med, fina du! Det är så ofattbart, men nu har du inte ont mer, aldrig mer behöver du vara orolig eller ha ont, det är över nu, njut! njut nu fina ängel!

Old nr 7

Rubriken har inget med inlägget att göra! Det var reklamen som var undertiden som jag såg precis! För er som undrade!

Iallafall! Idag var det min första dag på långvik:et och jag var så glad och lycklig! Tänk, ja tänk vilket gäng jag jobbar med! Åh dessa fina människor! Vad jag känner mig uppskattad och omtyckt! De är verkligen vänner för mig. Jag fick vara med på personalmötet vi hade idag och bara det känns så bra att det var så självklart! Och om två veckor ska vi få julmat, jag tänkte att självklart så måste jag ju betala det men nej, de ville bjuda med från sin kassa de sparat ihop. Lucky me!
Åh var bara tvungen att berätta om min braiga jobbdag! Ikv har jag myst med min fina fruga! Och nu ligger jag och min man myser i våran nya fina säng. Så nu säger jag godnatt!


Helgen

I fredags fyllde Jimmys syster år, äntligen! haha! vi åkte dit och firade henne, hon fick en massa fina saker. lite bilder kommer senare! 
Dessutom blir det snart snart tillökning i hemma i svärtinge! Tina ska få en bebis om en vecka, ska bli spännande! Kan inte bli annat än bedårande! Jimmy vill ha en bror, och det kan jag ju förstå när han redan har två systrar! jag själv vet ju hur kämpigt det kan vara med en lillebror, men jag vet att det kommer bli bra vad det än blir! :) 
Apropå nästa vecka, så ska jag på min första begravning på torsdag, fina Anki. Det känns jobbigt, det blir så mycket mera påtagligt när man väl sitter där!
Nog om det, det lär väl återkomma här i bloggen. Om hur det var osv.
Igår åkte jag och Jimmy ner till mormor och morfar iallafall, de skulle ha sin årliga syföreningsaktion, morfar och mormor var utropare, himla tjusigt! de var duktiga!
Det blev tacomys och Så mycket bättre mys, härliga Magnus Uggla, ni får säga vad ni vill men fan va jag gillar den mannen! och framförallt hans musik, det går inte beskriva hur "hemma" jag känner mig när jag hör hans stämma, hans musik är ett behov för mig! Han är klockren. Så är det bara!
Idag har vi bara tagit det lugnt, haft det skönt och njutit av varandra! 
Imorgon går jag på mitt långvik, som börjar med en ledig dag, buuujaah!
Jag ska besikta Alban imorgon, han ska få sig en tvätt innan också, sen ska jag klippa Susanne, inkl. träffa Sixten om han behagar att vara inne! Träffa Hanna som har skadat knät! hon kan behöva lite Signe då! ;)
Men OJ vad jag skriver! nu får ni se lite bilder istället av helgen! 

Fina Ninni

Älskade du

Sötunge!
Fina Älskade Nellabella <3 går inte beskriva hur mycket du betyder för mig.

Förklarar

Hejhopp,
Jag skrev ju för en vecka sedan att jag skulle börja på nytt jobb, här kommer berättelsen om det spännande äventyret!
Jag kom dit kl 09.00 på måndagen, ingen var där, utan det visade sig att de skulle börja kl. 12. det fick jag ingen information om, åker hem och får börja på tisdagen istället. Tillbaka där kl 09.00 då var det åtminstonde lite folk där, såd et var ju bra! chefen kommer och han har inte ens nyckel till kontoret, utan vi får sitta och vänta ännu längre på att bara få komma in till kontoret. Väl inne går alla till sina platser, meeen så var det ju så att lilla jag inte hade någon plats, så var tror ni att jag hamnade? jo mitt på golvet stående som ett annat frågetecken, som tur var kom en tjej och sa åt mig att sätta sig bredvid henne så kunde jag kolla på vad det var de höll på med. Det visade sig att de bytt från "Bara spara" till "solidar" som istället för elsparande handlade om pensionsparande, JAHA okej, let's go tänkte jag! 
Tanken var då att jag skulle få utbildning på morgonen för att sen kunna jobba på mitt manus som man har när man ringer till folk. Dock hade ingen tid med mig, jag sprang omkring som en jojjo som inte hittade fram, tillslut fick jag sätta mig och lyssna på när de andra ringde samtal, tiden gick och fortfarande ingen utbildning, första rasten, människorna jag skulle jobba med verkade himla härliga! det var en tjej där som också var intresserad av hästar så vi pratade en del. 
När rasten sen var avklarad hade de ett litet möte där de gick igenom hur dagen hittills hade varit, det hade gått väldigt dåligt, nästan ingen kunde svara pga att de var på jobb, (kunderna alltså) så då bestämdes det helt plötsligt att vi skulle börja jobba 13-21 istället för 09-17, visst okej sa vi, om vi får OB, men icke, det visade sig att detta företag inte var med i Facket (WOOOOW stopp?!) då reagerade jag riktigt starkt, vad tusan? Och det visade sig att de flesta inte hade fått något kontrakt på vad deras yrke går ut på, tider, eller ens lön. skrämmande! vad är det här för korkskallar tänkte jag. nåja, vi fortsatte och jobba på (jag satt där jag satt och lyssnade, eftersom ingen hade tid med mig) Det blev lunch och alla var rätt nedstämda och irriterade, jag kände mig mest i vägen hela tiden och så vill jag verkligen inte känna första dagen på jobbet liksom? Sen när jag tänkte efter, hm undra om jag ska sitta här hela dagen utan att få någon utbildning, aja, bara jag får betalt så är det ju lugnt, men för säkerhetsskull så frågade jag en av killarna hur det funkar med det, han svarar "nä det är ingen lö första dagen (utbildningsdagen)" NEHE!? så vad f*n gör jag här då, alltså hade det gått rvå extra dagar utan lön.. hur kul är det då? Chefen eller som han kallade sig "ordförandet" kom fram och sa att vi tar utbildningen efter vi ätit, han skulle bara ringa ett samtal, kl 13, fortsätter de med att ringa och jag sitter fortfarande och lyssnar, det hinner tillochmed bli rast igen och nu börjar även de andra bli irriterade på att jag bara får sitta och inget göra, de är allmänt irriterade på hela företaget och "chefen" och hela upplägget. Vilket jag förstår, jag var så förvirrad så jag varken visste ut eller in. Väl inne igen har vi ett till möte, där vi kräver att vi vill ha papper på vad det är vi tjänar osv. då kläcker den här människan ur sig (chefen) att nää, det har jag inte tid med nu. Det får vi ta en annan dag! då blir det lite kallabalik och alla vrålar på varandra, tillslut höjer chefen rösten och vräker ur sig "gillar ni inte mina förslag kan ni lika bra gå hem nu och söka nya jobb!" "ja tack" höll jag på att säga, jag ångrar verkligen att jag inte sa något! för fy vad irriterad jag var, jag satt nästan och gapade över hur de alla bettedde sig, usch!
Men hör och häpna, halv fyra fick jag börja min utbildning, han körde igenom allt på 1 timme, som i vanliga fall tar minst det dubbla, och jag kan INGET om pensionsparanden, förstår ni min panik? sen skulle vi ha säljarutbildning, men nä icke, det hann vi inte! 
Alltså skulle jag gått en till dag med utbildning, alltså en 3e dag utan betalt. Jag gick ut från den dörren kl 17.00 och jag kom inte tillbaka.. Mediacentret är ett jädra skitställe som inte har koll på någonting! Jag blir rädd, eftersom att jag hittade annonsen på arbetsförmedlingens hemsida?
Nä en sak är säker, jag är så glad över att vara tillbaka hos mina rynkiga små vänner, för det är va de är, mina fina vänner! godhjärtade och underbara! (de flesta) 
Fråga om ni vill veta något mer så kan jag försöka svara så gott jag kan! 
Kram

Förbannade sjukdom!

Idag fick jag veta att en helt fantastisk människa har lämnat oss.. Våran fina arbetskamrat. Du som var så fin och snäll mot mig och oss alla, du var speciell och inte alls som de andra. Du gav så mycket, tänk att en liten fläck på en lunga kunde ta dig från oss, tänk vad den där hemska sjukdommen kan göra.. Det är inte rättvist, det ska inte behöva vara så! Jag vill höra fler berättelser om dina husvagnsminnen, vad förbannad du blev på vissa saker, hela du! Fina du! Vinka ner till oss lite då och då! Hoppas du slipper ha ont från och med nu, hoppas du är stark igen, hoppas du mår underbart igen! Så som det ska vara! Godnatt Anki! ❤


Förändring står på schemat!

Hejhopp!klockan är 08.03 och jag sitter på bussen, påväg till mitt nya jobb! Ja jag är skapligt nervös men det ska bara gå helt enkelt! Jag skulle ha börjat igår egentligen men när jag väl kom dit så var det ingen där! Det visade sig att det skulle vara ledigt halva dagen och då fick jag ledigt istället för att krongla med att åka fram och tillbaka till stan! Så nu kör vi igen! Inte lika nervös som jag var igår, men ändå! Det ska bli spännande!


Håruppsättning Jenny 2

Idag var det dags igen! Åter igen skulle Jenny på Bröllop, jag blir himla avis!! hur mysigt är det inte med Bröllop?? 
Iallafall, det blev lite annorlunda idag mot vad det blev förra gången! Här kommer lite bilder!

RSS 2.0