du är som sodastreemad oboy

Skulle bara vilja berätta att det är skitsvårt att sova när man har hakuna matata på skallen och det är fan ännu svårare att tänka klart på morgonen när man plötsligt har fått björn gustafssons låt på skallen, carina berg låten vet ni, fan blir galen..


i don't like it all the time

Den här dagen kan verkligen gå och ta sig någonstans, fy tusan vad jobbig den har varit, sovit extremt dåligt, har fått väldigt lite gjort pga det, jobbet var hur stressigt som helst, mitt under allt börjar jag känna mig yr och illamående, då kommer sanningen ifatt mig att jag inte ätit många tuggor idag, och som det såg ut för stunden höll det inte på att bli någon mat alls men det löste sig, självklart, det löser sig alltid. Så när jag äntligen stiger in innanför dörren, allmänt trött, jo vad ser jag då ligga på golvet? Jo Granskrället såklart! fy så sur jag blev, så det var bara at ställa upp den och börja sopa, ville inte dra igång någon dammsugare kl kvart i tio när det bara bor gamlingar här i huset, av erfarenhet så vet ja att de flesta lägger sig skapligt.
Tillslut tar jag tag i chillorna och deras bestyr och då är smågrabbarna på dåligt humör och bråkar om både det ena och det tredje, världens fajt blev det om vem som skulle dricka så det slutade med att jag stod och "vattnade" Tamlin så de fick dricka båda samtidigt... SUCK! men nu är det väl lugnt hoppas jag. 
Ensam hemma är jag oxå, Jimmy ska upp mitt i natten i natt och åka iväg och jobba så han sover i stan. 
Blä så jag gnäller men man har väl såna här dagar också, det är väl bara att acceptera det och vara nöjd ändå. Bäst att jag går och lägger mig nu känner jag! Godnatt och tack för denna härliga dag.
bild lånad av google.se, beskriver mycket bra hur jag känner just nu.

all i want for chrismas!

jag har fått hur mycket som helst, mycket saker till lägenheten! ska se om jag kan komma ihåg allt!
kan ju faktiskt vara kul, om inte för er så för mig att titta tillbaka på och minnas lite :) det är ju mcket därför jag skriver denna blogg, för att skapa minnen! :) 
så nu ska vi se! 
kan ju visa de bilder jag har :)
överkast och pläd av mami
presentkort av pappa zarah och eller på bolagret och presentkort på Åhlens av Ninni
nyckelskåp av Jimmy 
ljusset av Jimmys mamma
brödrost av Zarah
glasburkar av Matilda
Ljusfat av Emilia
Blommor av farmor och farfar
det var det jag hade lyckats på kort på
jag fick även en toalett av min pappa! hur nödvändigt som helst måste jag säga! dessutom fick jag största paketet, bara det är ju roligt ;) 
sen fick jag även massa kläder av min faster som jag fick ta med hem direkt efter vi varit och införskaffat dom för några veckor sedan, jätte jätte bra! 
sen fick jag även knoppar till köket av mamma oxå kanonbra, och det blev jätte fint, så det ska jag väl ta och visa er någon gång! 
jag fick pengar av farmor och farfar och av mormor och morfar alltid bra!
hm en chokladask av lillebror, hm jag vet att jag glömt en massa saker.. och det är kämpigt ska ni veta.. men detta är vad jag kommer på nu! nu ska jag gå upp ur min sköna säng och laga mig lite frukost/lunch!
sen börjar jag jobba vid två!

hello your fool, i love you

igår var det julklappsspel! det var himla kul att träffa lite tjejor! synd bara att det var så många som inte kunde, man känner att man tappar mer och mer med sina nära, nu är många av dessa vänner de man hade under gymnasiet, sorgligt men sant.
MEN det var inte det detta inlägg skulle handla om, nej utan jag ville mest visa upp vilka härliga vänner jag har, som jag fick umgås med igår :) 
bildbomb here we go!
mina vinster! jätte nöjd måste jag säga :) 
min finaste vän ju!

ohhohohh sweet child o'mine

Godmorgon fina ni!
det är skönt att vakna till fint väder ute, inte för att solen skiner in genom mitt fönster här hemma men att se den blåa himlen och solens strålar mot tallarna är minst lika härligt :) 
Igår var det kanon kul, träningsvärk i magen och det är ett tecken på att man har haft kul!;) 
Men innan jag visar bilder från gårdagen tänkte jag visa vad jag gav Jimmy i julklapp :)

denna är från http://www.kandeeshop.se/sv/ jag diggade den stenhårt och tyckte att den skulle passa honom hur bra som helst :) 
sen fick han en nyckel till min lägenhet :) mest symboliskt men jag tycker att det var fint och det tyckte han med :')
Av honom fick jag det där fina nyckelskåpet som jag visade i ett tidigare inlägg, sen ett usb, mycket bra då jag själv hela tiden tjatar om att få låna ett för att jag inte har något eget, :$ och sen fick jag blåa matmått om ni fattar? decilitermått osv :D vi kör på vitt och turkosa inslag i köket så det var mest symboliskt ;) 
vad jag fick mer berättar jag i nästa inlägg!

all natrual

idag kör vi all natrual, typ, lite fixade ögonbryn och håret vart lite fluffigare! 
hinner tyvärr inte med någon mer berättelse än om den jag ska göra precis nu!
ikväll blir det tjej mys med mina favoriter! låter som det ska bli en hel del saknade ansikten som kommer dyka upp! 
jag och några till slår till på pizza ikväll, får vara färdigt med all denna julmat nu, hur god den än är ;) förr gillade jag inte julmat men nu går det ner lekande lätt ;) min favorit är laxen, helst rökt! halleluja så gott det är! haha! 
men iaf ja så lite julklappslek osv ska vi hinna med :) 
men nu måste jag rusa! 
Bye!


and you are?

Hej på dig, vem du nu är som läser detta, ni skulle inte vilja skriva en kommentar och berätta vem DU är? skulle vara kul att se lite vilka det är som läser min lilla halvbraiga blogg? vad tycker du om den? vad borde jag göra? :) tell me!
ska snart uppdatera om kvällens planer och vad gårdagenbjöd på även vad jag fick idag när min fina mormor och morfar var här :) 
ska bara dra ett varv genom duschen ;)

jul jul strålande jul

Jag sitter och tänker över min jul, den har varit helt otroligt bra, god mat dricka och människor jag älskar omkring mig ungefär hela tiden. För mig är inte klapparna det viktiga, det som betyder mest för mig är att kunna sitta runt ett bord med sina nära och kära och bara kunna skratta och ha det trevligt, bara få må bra! 
Julafton som jag fick fira med min prins var perfekt! juldagen var minst lika bra och på kvällen firade jag med mina finaste vänner! det var riktigt roligt att få gå ut i finspång och träffa människor som man inte sätt på evigheter! 
Idag ska vi fira med pappas släkt och det kommer nog bli bra det med :) 
Lägenheten är städad sedan igår och jag ska fixa mig för att sedan slå in de sista julklapparna! :) 
bilder på mina utfits nu under julen får ni här! :) 

dagens; jag kände för att leka lite med håret! vart nöjd! 
Nu när jag varit vaken ett tag känner jag att jag kört på både igår och i förrgår, jag vet julafton, inte ok men gratis är gott och jag hade det himla trevligt! det är det viktiga :) 
nä nu ska jag slå in julklappar så här efter jul ;)

Lilla ängel

Jag har skrivit till dig förut, sagt hur fel det är att du tvingades lämna oss, men jag kan bara säga det igen och igen och igen. När det närmar sig jul med stormsteg alla springer omkring och stressar för att hinna med allt, frågan är om de hinner med att leva, vi människor tar för givet att det alltid finns ett snart, senare och imorgon. Vi tar det som en självklarhet, det är så många, även jag, som måste förstå att det fungerar inte så, för inom loppet av en sekund kan det där senare vara förbi och man har inte en chans att ta upp det igen. Leva livet betyder inte att man ska jäkta igenom livet inte heller att man ska försöka hinna med så mycket som möjligt under ingen tid. Nu när man jobbar inom äldrevården förstår man innebörden av det, när man hör hur de berättar tillbaka på sina liv, de har upplevt så mycket och livet är så otroligt långt, om man får den chansen att leva hela livet.
Lilla ängel, ser du ner på oss? ler du åt hur vi stressar fram överallt för att hinna med så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt? 
Många kommer fira sin första jul utan dig, tror dem, bevisa för dem att dom inte är utan dig, var med dom lite extra under julen, lyft fram din mamma, pappa och bror så de orkar. Lyft fram de som älskar dig, älskar dig så det gör ont i hela dem.
Lilla ängel, du vet att jag tänker på dig, du vet att det är många som tänker på dig, så otroligt många som tänker på dina nära. Styrke tankar som önskar att de kunde få ner dig på jorden igen tillbaka till ditt och dina fina. Du vet att hundratals gråter för dig, av saknad och av ren panik över känslan att aldrig mer få se dig, aldrig få krama om dig igen aldrig, aldrig är ett stort och svårt ord att ta in. Hjälp dem, hjälp dem orka sina liv, ett liv utan dig men ändå ett liv med dig!
Lilla ängel god jul och gott nytt år. Jag skriver snart igen, om du inte misstycker.

you wanna know? how you make me smile

Jag sitter och funderar på livet, att för ett år sedan satt jag som så många andra på nålar över att snart få gå på jullov, jag vet att det nog är minst lika många iår som längtar efter jullov.
Själv har jag inte något mer jullov, jag ska istället för första gången i hela mitt liv kliva upp kl kvart i sex på julafton för att åka och jobba.
Likadant på nyårs afton, det blir inte stor fest för mig, jag ska istället gå upp tidigt dagen efter nyår och jobba hela dagen, nu kan det tolkas som gnäll, men det gör jag inte, jag gnäller inte, jag är så otroligt lycklig över hur mitt liv är just nu, om jag visste att jag skulle må så här bra för ett år sedan, ja då hade jag sett ljusare på framtiden. 
Jag har nu jobbat 12 långa dagar i streck och ska äntligen få vara lite ledig, imorgon ska jag och min älskade mamma åka och julshoppa, bara hon och jag. På kvällen ska jag träffa fina vänner och umgås med Jimmy. På lördag åker han och jag på julbord tillsammans med hans företag. God mat och bra underhållning, jag ska få klä mig fin och njuta av att få vara med Jimmy!
Tillbaka till nu:
Nu ska jag faktiskt ta med mig Bruno ut ett sista varv sen ska han och jag sova gott medan chillorna ska spela oss ett litet spratt, men med öronproppar i så går det hur bra som helst, jag älskar dem över allt annat så det gör inget att de låter "lite" på natten ;) 
Jag ska bli bättre på att blogga! jag lovar! :) 
men nu säger jag godnatt! sov så gott alla mina fina härliga läsare som ännu hänger i!

my life, my heart, my home

Äntligen har jag lyckats med att få igång mitt internet! som jag väntat! nu ska ni få se lite bilder på mitt fina hem, som jag bara stortrivs i! jag älskar det verkligen!
ni ska få se lite bilder :) 
Ni ska veta att det är långt kvar tills det blir "klart" om man nu kan säga att det kommer bli det :)
men så här ser det ut i nu läget :)

släng ner nyckeln min fina

Hej på er allihoppa, om det nu är så många kvar? tveksamt kanske, men nu kommer iaf ett inlägg bara för att min pojkvän tycker att jag är lite dålig på att uppdatera, dock borde han inte klaga för jag är ju med honom den mesta av min lediga tid.
MEN iaf, tänkte gå igenom lite om allt som har hänt den senaste tiden:
Jag har blivit vuxen och flyttat hemifrån, jag bor nu med mina fyra små luddtussar och för det mesta med min pojke i en rar liten lägenhet i finspång, så fort jag fått internet i lägenheten ska ni få se fina bilder från den, :)
annars jobbar jag mycket och umgås lite då och då med mina vänner!
Den här helgen jobbar jag och idag efter jobbet så har jag och Jimmy varit och käkat god mat och nu sitter vi hemma hos honom för en gångs skull och kollar på idol, för övrigt hoppas jag väl på robin så att amanda har en kariär framför sig! nästa helg ska vi till stockholm på julbord, det ska bli kanon! :)
och helgen efter det är det jul! tänk så tiden går, pojken min ska fira med våran familj! det ska bli kanon :)
öhm näää men ja vet ju inte ens vad jag ska skriva... haha känns bara som jag skriver något helt onödigt.. men men läs om ni vill så hörs vi!
Hejdå!

RSS 2.0