Öland 2012

Det har varit en härlig helg på öland, inga måsten utan vi har haft det skönt och kul! Vi begav oss på fredageftermiddagen och stannade ganska tidigt och käkade lite, sen blev det raka vägen till Öland, väl framme bodde vi i en stuga hos Amandas gammelmoster, OTROLIGT fint! jätte jätte fint! det var så perfekt! kvällen bestod av alkohol och Alias! tänk så kul det kan vara! haha! 
Morgonen därpå begav vi oss runt till olika ställen på Öland för att se vad som menades med Skördefest, för det var det som var huvudgrejen denna helg på Öland! Skördefest, vi insåg snart att det innebar Pumpor, halmbalar och får! det var så otroligt mysigt! och det var så fint! Jag skulle verkligen kunna tänka mig att bo på Öland, det är så mysigt! 
På kvällen alias och mer alkohol! 
Imorse vaknade vi lite halvskapligt och lade oss alla och såg en film, sen skulle vi bli bjudna på Sveriges godaste Pizza! Amandas pappa skulle visa oss vad nyttig pizza var! ;) så vi åkte över på fastlandet och såg lite Kalmar och satte oss och åt Pizza, det skulle blivit strutsfilé pizza, men de hade inget strutskött.. skulle varit häftigt att testa! och den där nyttiga Pizzan blev en kebabrulle för pappafredrik!;) jag tog en kyckligpizza med grillad paprika och curry och grejer! VÄLDIGT god faktiskt! ;)
Sen lämnade vi Öland och Kalmar oss bakom oss och kom tillslut hem! Nu sitter vi och har det mysigt, jag och min finaste Jimmy, vi firar förövrigt ett helt år tillsammans den här helgen! ett helt år av kärlek, och vi har så mycket mer att se fram emot! älskade du! 
Nu blir det en liten bildbomb!

äventyr

Ligger i soffan och försöker hitta motivationen till att börja städa! den är långt borta för tillfället! men skulle vara skönt att få lägenheten lite ren och fin innan vi åker mot Öland! 
Jag har även hunnit äta en god rulle med Amanda.
Det soom jag blir himla lycklig över är att det är faktiskt fint väder ute idag! :D 
det ska bli så kul att komma iväg över helgen tycker jag! :D
en bild som gör mig lycklig! 

god morning!

Hellå mina gullegrisar! 
här sitter jag och äter frukost! Ska dra mig mot stallet snart så jag får det gjort, sen blir det även salladsdate med Leijonet! Efter det ska Sofia och jag dra oss mot stan, då min chilla Impulse, ska på undersökning för hans öga och Fias chilla har pungbrock! vi får se vart det slutar.. nervös är jag.. tycker inte om att gå till doktorn! om det så är med mig själv eller med djuren... doktor betyder sprutor och sprutor betyder panik..
Vi hoppas på det bästa! hur som helst så längtar jag till helgen!!
Skördefest på Öland står på schemat med fab4!haha ;)
nä nu är det bäst att sätta fart! 
Hade!
Fina pulsen!

Walk walk walk

Igår blev det som sagt en prompa med sanna och fia, vilket var stört skönt! Så jag ska faktiskt bege mig ut på en nu! Och klockan är bara 07.15! Duktiga jag! Fick ingen bokning så då får man göra det bästa av det! Sen ska jag åka till sonstort och mysa med fia nr två ;) stallet efter det och sen ikv ska jag till linköping och hälsa på nisan! Skoooj!!
Bäst att sätta fart! Pöss!


om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går

gårdagen var perfekt! Åkte ut skapligt till stallet och red, Ida var hiiiimla duktig igår! blir samma sak idag! 
Efter stallet begav jag mig till min fina lilla Fiaplutt! hälsade på hennes lurvisar, och åt revbensspjäll, M u M s!! 
Blev att jobba 16.30-21.30 gick bra, det är skönt att jobba kväll på hemtjänsten, går så otroligt fort! 
Idag var jag fräck och tog bort min tillänglighet, ville umgås med Sanna innan hon åker, hon flyttar till London på söndag.. jisses! vad jag är glad för hennes skull och ledsen för våran skull som blir kvar utan denna härliga människa! Ska även hinna rida, och springa med Amanda, FIT FOR FIGHT! (vi ska även tvätta hennes hår, ja ni hörde rätt... hon behöver hjälp med det! haha! sötan!) Sen ikväll blir det mys för hela slanten med Anna och Amanda! Idag blir det en sån här bra kompisdag! som jag behöver ibland! 
Nu ska jag sätta fart! bajs!

Väderlekar

Hej hopp gummi ...?!
Vädret visade ju inte sin bästa sida idag! Igår var det destå bättre! Blev en bra ridlektion igår också! Idag blev det en blöt ridtur! Men vad gör det... Solen kommer ju ändå fram lagom tills att man börjar jobba! Öfkööörs! Haha!
Hann även med två klippningar nu innan fyra. Det härligaste är att när jag väl kommer till jobbet, tja jo då blrjar jag med en rast!!? Hahah så jag tänkte sätta mig och läsa ett tag! Lite avkopplande! Hoppas ni har en fin dag! Hörs!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1674990/images/2012/pic_50588182e087c321bd2e18b6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1674990/images/2012/pic_50588182e087c321bd2e18b6.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1674990/images/2012/pic_50588182e087c321bd2e18b6.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1674990/images/2012/pic_50588182e087c321bd2e18b6.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1674990/images/2012/pic_50588182e087c321bd2e18b6.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1674990/images/2012/pic_50588182e087c321bd2e18b6.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1674990/images/2012/pic_50588182e087c321bd2e18b6.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1674990/images/2012/pic_50588182e087c321bd2e18b6.jpg" class="image">


Sol vind och vatten

Idag blev det jobb! Kom hem till halvtre då jag även hann byta bil
Med mamma, behövde en dragkrok! För sen blev det helt enkelt så att jag drog med mig ambda och åkte ut till Rejmyre på ridlektion för sarah! Väldigt fivande och från sist så har det hänt MASSOR! Vilket är jättekul!
Hel slut nu! Min underbara säng!! Åh så skönt! Godnatt mina vänner!


vart du än går

Igår var jag hundvakt, självaste hundvaktandet skedde rum hemma hos mor, så vi började med en långpromenad. Hunden jag var hundvakt åt heter Bella och är en Golden retriver, hon är en omplaceringshund och har nu hamnat hos Maj-lis, våran gamla granne, Bella är 2 år och inget mer utbildad än sitt ligg och hon vet vad hon heter! Så det var en utmaning att bara gå i koppel med henne, men tänk! Hundar är verkligen inte dumma, men nog var hon envis och gav sig inte i första taget, man behöver helt enkelt få henne att förstå vem som bestämmer, hon visste inget när vi började och när vi tillslut kom hem så gick hon vid min sida, trött och lugn, precis som det ska vara! Så det blev väldigt lyckat och hon är ju så rar! 
På kvällen kom Melker och Amanda och vi skulle ha lite myskväll, blev lite spel och film kväll! Tummen upp för oss!
Idag när vi vaknade bestämde vi oss för att bege oss till Kolmårdens djurpakt. Lillebror och Emeli följde också med.
Mycket djur fick vi se och det var en himla lyckad utflykt! Träffade även på kusinvitamin som är så otroligt duktig! blir så stolt över henne! 
Vi kör en liten bildbomd!











20 år och yngre än någonsin!

Min 20 års dag blev helt p e r f e k t ! jisses så härlig dag det var! jag fick så mycket bra saker och hade så många som kom och firade mig, vad jag är lyckligt lottad! och i slutet av månaden bokar jag och min fina en resa till solen :') så otroligt härligt! 
Grattis även till pappa som fyller år idag! 49 år och ung, typ. 
ja ja jag vet inte vad jag ska säga mycket mer! vi hörs! 







Mycket har hänt

Mycket har hänt sen sist jag skrev. 
Våran älskade lilla Sixten har fått flytta till landet, då han ville ha möjlighet att kunna gå ut, bra för honom, sorgligt för oss, jag saknar honom så det gör ont i hela mig.. 
Jag har även fått uppleva en dålig Lars Winnerbäcks konsert. Faktsikt, dålig! för att vara Lars. blev verkligen besviken i hela bröstet, Publiken SÖG helt otroligt! så otroligt lame musik! Och Lars spelade samma låtar som på peace and love, dystra deppiga låtar, nu tänker ni, ja men va fan trodde du? lars är en deppig kille, FEL det finns så satans mycket bra låtar, tänkvärda låtar. Den bästa konserten jag varit på var med Lars, 2010, h e l t otroligt! jag får rysningar av bara tanken! 
NU till det största! JAG FYLLER 20 ÅR IMORGON?! vad fan hände?! ursäkta att jag svär.. åldersnojjan tar ut sin rätt, fy satan imorgon får jag gå in på systemet och köpa min egna alkohol, imorgon är jag vuxen, på riktigt?! för 10 år sedan var jag 10, var så stolt att jag äntligen fyllde två siffrigt, och om 10 år är jag 30 ?! bläää... hahaha! 
NJUT AV LIVET HÄR OCH NU! 
och jo visst, jag är nog inte mer vuxen än vad jag gör mig till för fy så jag längtar efter att få öppna presenter och alla kommer för att fira lilla mig! hihi!

Snart kommer mamma så ska vi hjälpas åt att städa lägenheten! :)
 
älskade Ida

RSS 2.0