Förr eller senare exploderar jag

Jag har äntligen sett filmen "the fault in our stars" herre min gud... Vilken känslostormande film, vad jag ville hulkgråta till den, kunde inte riktigt göra det, då jag satt med Tuva i famnen. 
Och jag insåg då, hur mycket mer jag älskar min dotter, jag älskar henne så mycket att förr eller senare så sprängs jag! Utan tvekan! Så känns det. Jag förstår inte de familjer som har 12-13 barn, hur orkar de leva med all denna kärlek! Jag kan ju bara tänka mig hur det måste vara, när jag, som bara har 1 barn, känner problematiken med att kunna andas ibland pga all kärlek för denna lilla flicka! 
Cancer är fruktansvärt, hur man tvingas lära sig leva med denna sjukdom, det är mer vanligt än ovanligt att man får cancer i dagens samhälle. Många blir friska, men många, för många dör pga sjukdomen. Jag vet inte hur jag som mamma, skulle reagera om mitt barn fick en livsavgörande diagnos, det är något man inte vill tänka på, ändå kan jag inte låta bli, när jag har vuxit upp och "känner" 3 barn i min närhet som fått ge upp för cancern.. 3 st! Barn ska få vara barn, det är inte rättvist när en 3 åring, elr en 11 åring elr en 13 åring måste ge upp sina nyss påbörjade liv. Det är inte okej att som förälder, stå där på sitt barn begravning, det är inte så livet ska gå till! 
Hemska sjukdom, vackra film, mitt älskade barn! Så mycket känslor, att snart så exploderar jag.
Just nu, min älskade lilla Tuva ❤️


Bebismys

Igår hade vi pizzakväll med Karin, Agge och Milton, lille Milton är 2 veckor, alltså 8 veckor yngre än Tuva. Det är helt sjukt så mycket som händer på 8 veckor! 
Kolla så rart 😍
Idag ska Tuva och jag till min farmor o farfar på lunch. Sen ska vi till banken och gå i lite affärer. Ikväll ska familjen till Lina, Fredrik och Felix! Mera bebismys och jag blir så glad 😍


10 veckor ❤️




Ferdinand❤️

Livet är bra orättvist! Fy så orättvist det kan vara ibland! Varför ska en vän, som bara vill gott, bli så drabbad?! Att inom loppet av 8 månader förlora båda sina älskade hundar. Stor buffliga härliga Ferdinand, hälsa farbror Baltazar! Det är en sorgens dag idag. Fy! Vem du än är som bestämmer över livet. Leva elr dö. Lämna oss och mina nära o kära ifred nu!
❤️


Dagens pyssel👌👏




Mormor-mys❤️

Igår åkte vi och myste med mormor/mamma, jag fick mammas lasange😍 hur gott som helst! 
Vi myste hela dagen och klockan rann verkligen iväg. Att bara sitta och lyssna på musik, leta och hitta låtar som väcker minnen, vill lova att tiden bara flyger iväg! 
När vi skulle åka hem kom panikskriket igen, hjärtat brast och jag undrade, vad faaan gör jag nu? Jag är själv i bilen, kan inte göra något! Fick stanna stup i kvarten för att lyfta ur henne ur bilen och hjälpa henne, så gott jag kunde, hon slutade skrika när jag höll i henne men vad fasen? Vi måste hem? Jag kan ju inte stå här! En stor rap kom och jag hoppades att det var där skon klämde, icke hon skrek så fort jag spände fast henne igen. Det fick inte hjälpas, vi kunde inte stå där vi stod och hem var vi ju tvugna att komma! Så vi åkte, jag satt och hade ångest för att jag lät henne gråta.. fy fan för kolik! Tillslut hör jag ett brak och hon blir tyst, sen kom lukten, en redig fis hade kommit och äntligen släppte värken och hon fick somna ❤️ Väl hemma började det igen så vi provade pysventilen som vi blivit tipsade om. Det funkade. Hon fick käk och sen slocknade hela familjen. 22:30 en fredagkväll 👍 hela veckan har vi somnat runt 23:30 (jag o jimmy alltså! Tuva somnar 20:30)  men igår orkade ingen av oss att vara vakna längre! Imorse halv nio tyckte Tuva att det var dags o vakna, jisses! Inte mig emot! Snälla, goa lilla unge ❤️ Idag ska vi städa, jag ska hämta hö och ikv är det kalas! 





Elr kanske kolik...

Efter gårdagens inlägg, kom ett till anfall av attackgråt... 1,5 timmes panikskrik, mitt hjärta brast, tårarna rann, Jimmy gick fram och tillbaka och hon bara grät grät o grät, inget hjälpte! Att se henne ha så ont av något som vi inte kunde göra något åt! Fy fan! Jag skakade och visste inte var jag skulle ta vägen, ville ta all smärta från henne! Kunde gjort det 100000 ggr om! Ringde tillslut 1177, där fick jag prata med det största puckot någonsin, hon frågade samma frågor om och om igen och när jag svarade avbröt hon mig med "aa, mmmh, ja okej" verkade totalt ointresserad och där gick jag fram och tillbaka med tårarna strömmande från kinderna medan min fina karl gick omkring och försökte trösta våran lilla flicka som skrek o skrek! Tillslut skrek jag på henne och klickade henne. Ringer sen 112, hon slutade inte, och jag visse inte vad som var fel! Farmor var redan påväg. Fick prata med en lika nonshalant kärring på sos, hon sa bara "ja men det är väl kolik?" 
Paniken kommer krypande, JA MEN OM DET ÄR KOLIK, VAD FAN GÄR JAG FÖR ATT HJÄLPA MITT BARN PÅ BÄSTA SÄTT! Höll mig så lugn jag kunde och tillslut koplar hon mig till en sköterska som var rena ängeln, hon frågade vettiga frågor, Tuva hade somnat av utmattning under den här tiden som jag pratat med dem, hon bad mig kolla om hon hade utslag, om hon såg annorlunda ut i munnen om hon verkade ha feber osv. Det verkade lugnt och hon sa att det bara var att komma in om det skulle upprepa sig.. Så la vi på. Farmor kom och Tuva vaknade till och började skrika igen, den här gången lugnade hon sig snart och jag försökte få henne att äta, hon var fortfarande upprörd men det var inte samma panikskrik, så tillslut tog hon tutten och lugnade sig. Vi satt uppe o pratade ett tag sen la vi henne och hon sov hela natten, vi oxå. Idag har jag varit livrädd och nervös att hon ska få ont igen, men vi har haft en sådan nöjd och belåten tjej här hemma idag, vi har varit och myst med Fia, lilla Greven och Ferdinand (och Micke när han vaknade😉) sen åkte jag hem satt nervöst och "väntade" på att hon skulle få ett nytt anfall av panikskrik, men hon sov, hon var vaken och nöjd. 
Det blev en liten tendens till panikskrik ikväll men det släppte väldigt fort och hon somnade vid 20, nu hoppas vi att detta var en engångs företelse. Imorgon åker jag o Tuva till mormor o myser! 
Min älskade unge, min älskade man! Min älskade familj ❤️




Tänder?

Idag har varit den jobbigaste dagen för oss här hemma, Tuva har varit små grinig hela dagen o sen vid 14 tiden bröt det ut fullständigt! Inget hjälpte, hon bara skrek och skrek! Hon tog inte tutten, hon ville inte åka vagnen så när jag var som längst bort på våran promenad, var det bara att lyfta upp henne och gå med henne i famnen hem medan jag samtidigt skulle putta på vagnen, så fort vi kliver innanför dörren öppnar sig himlen och regnet och åskan brakat loss något helt otroligt! Så det var ju himla skönt att slippa det, men jag hade fortfarande en panikskrikande unge i famnen och hon tog fortfarnade inte tutten, men efter ett visst bökande, bråkande, halvgråtande mamma och illtjutande unge så tar hon tillslut tutten och äter sig mätt och somnar i min famn! Helt skakig och med tårar i ögonen av matthet lägger jag ner henne och mig själv och somnar en halvtimme. Hungrig borde jag vara men nä, jag har ingen matlust knappt längre, men jag tvingar i mig litenpasta sallad och nu håller Jimmy på att laga mat❤️ För nu är jag hungrig. Min älskade unge sover i min famn och hon har varit lugn sedan pappa kom hem, pappas flicka idag. 

Vi ska höra med bvc nästa vecka.. När jag var hos mvc förra veckan trodde hon att Tuva höll på att få tänder, då hon dreglar så mycket, tuggar på sina händer ofta och gillar att tugga på nappen stundtals! 
Så vi ska höra med bvc vad dom tror, om det kan vara det som gör min flicka så upprörd ❤️

Pappa/farfar bosse har fullt upp 😏😉


Nino/ninis

Tuva har fått en kompis, elr mer upptäckt, för den har funnits där sedan hennes första dag. Vi fick en fin vit kanin med ett beiget hjärta på bröstet. Den har suttit bland alla andra fina gosedjur som Tuvsan fått men förra veckan hade hon lite svårt att komma till ro, så jag la kaninen på henne, den är fylld med lite ris i fötterna och rumpan, så den ger lite lite tyngd, och vet ni? Hon somnade direkt! Sen den natten har det bara varit att lägga henne med Nino och även om vi lägger den på sidan om henne så lyckas hon böka upp den i ansiket på sig själv och så vill hon ha det för sen somnar hon. Bästa Nino! Den har redan hjälpt många gånger. 





Jag har en liten hund som har följt mig genom hela mitt liv, min älskade lilla Lisa! Som jag har anförtrott mycket till den lilla hunden! Hon sitter nu ihop med Jimmys favogose i våran bokhylla. Jimmys favogose är oxå en hund förresten :) dock mycket fulare än min Lisa! Men ändå är nog Nino den finaste av våra tre favoriter! Hoppas hon kommer på ett bra namn till den sen när hon blir lite större, sålänge får det bli nino elr ninis :) 

Tisdag!

Idag har vi haft en toppenskön dag! Vi låg i sängen och myste hela förmiddagen, sen gick vi upp och jag plockade lite. Myste lite till och sen ringde mormor o morfar och sa att de var påväg! Jahaja! De hade köpt med sig fika så vi fikade och de fick mysa med deras barnbarnsbarn!
Sen skrev Sofia R o fråga om vi skulle ta en prompa, så det var väl klart! 
Vi avslutade med lite lek i lekparken med Lowa-bus medan Fia fick gosa med Tuvsan! 
Efter promenaden åkte vi till farfar, Tina o fastrarna Ninni o Tindra! Åt gott och myste järnet, vi fick massa leksaker och kläder till lillsnörpan. 
Nu är vi hemma, Tuva sover och vi ser Paradise Hotell! Äntligen!!😍 
Jag är så jäkla trött!! 


"Mammisar"

Vilken skrämmande värld det är vi lever i! Där mammor tjuter över att behöva sälja en syskonvagn för att man fått missfall! Inte för att man fått missfall, utan för att man måste sälja syskonvagnen?! 
Fy fan vad jag är trött på facebook alltså! Spyr påt! Vidriga jävla äckelmänniskor! Mammor! Som ska ha mest uppmärksamhet! Där de tjuter för att deras partner inte spolat på toaletten efter att ha varit där, typ! Då går de och sätter sig på fb och tjuter ut det och gnäller o gnäller där ist för att ta det med sin partner, VARFÖR I HELVETE PRATAR INTE FOLK MED VARANDRA FÖR?! Och det mest skrämmande är att det sitter andra mammor och säger "lämna honom! Du är värld så mycket mer!" Alltså vah?! Mammor?! Människor som har barn ihop och det tycker de att man bara ska kasta bort, man ska gå isär och låta barnet leva som skilsmässobarn! 
Eftersom att jag är skilsmässobarn så vet jag vilket helvete det är, jag har nog bland de värsta tänkbara situationen, då mina föräldrar, sådär 17 år senare, fortfarande inte kan prata med varandra.. Jag vet dock att de kämpade in i det sista och det hade aldrig funkat att de levde ihop. 
Idag ger man upp ett förhållande lättare än att kasta en gammal NT! Skrämmande värld och det gör mig så upprörd! "Mammisar" är den sjukaste grupp jag någonsin stött på. 
Ja jag är upprörd! Jävligt upprörd!


Fransar och inbjudningar

Igår var det en fransdag! Kl 11 var jag på klaraBella salongen och fick fransarna fixade, Ninni skulle oxå fixa fransarna så jag och Tuva var kvar och myste lite. Sen åkte jag o Klara o sen lunchade på o'larrys! Hel mumsigt måste jag säga! 
Efter det åkte jag hem och fixade lite sen satt jag o Tuva och myste järnet! Elr jag myste, hon slocknade ju ;) så Tuva låg i min famn, Wilma låg i knät och Sally låg bredvid mig! Helmysigt! 
När Jimmy tillslut kom hem från garaget så satte jag mig ner för att skicka inbjudningar till dopet! Så nu är det äntligen avklarat och jag tror det gick helbra! 
Även Tuvas klänning som hon ska ha efter dopet är beställd! Så jag hoppas att vi ligger bra till nu, det känns så iallafall! 😊 
Idag har vi Inget planerat! (Kors i taket!) känns rättså skönt faktiskt! Vi får se vad vi hittar på, lite städning vore välbehövligt, tvätt och en promenad ska vi hinna med också! 


Tuva har fastnat för sin Kanin som hon fick ifrån farfar och Tina när hon föddes❤️ Den där kaninen kan trösta henne och hon ler med hela ansiktet när hon får pussar från den 😍 gullunge!! ❤️


Lördagen och konservburkar

Idag har det varit en toppendag! Först åkte vi in till stan, kikade på lagerhouse efter dekorationer till dopet! Sen kikade vi på marknaden, köpte en varsin munk och strövade utan någon drådska. Sen gick vi och kikade på norrköpings buggklubb som hade danstävling, Farmor Jeanette och Patrik var där, vi trodde ju självklart att de skulle vara med och dansa men näää, de sålde bara lotter, men vi fick dopklännningen med oss hem och vi fick se på lite härlig dans innan himmlen öppnade sig och regnet öste ner! Så vi skyndade oss tillbaka till bilen men vi hannbli dymgsura! Men vad gjorde väl det, vi åkte till finspång och käkade en sen lunch på Joans. 
Nu ikväll har jag och Tuva varit hos Anna på tjejkväll med Mia också, himla mysigt, vad jag saknat tjejkvällarna! 
Vi åt tacos och bekymmret kom när vi skulle få upp annanasburken, då Anna inte hade någon konservöppnare, så Anna sprang runt till sina grannar, men ingen öppnade! Haha! Så vi hackade ett hål i ananasburken och klippte upp den med en tång! Haha!! Bra gjort!!
Nu ligger vi i sängen, det blev sent ikväll för lilltösen, hoppas hon kan varva ner och sova gott inatt! Imorgon ska jag få nya fransar 😍 


❤️


2 månader

Det är helt otroligt, 2 månader! Hur kan det gå så fort?! Min älskade tjeja! ❤️ Grattis på 2 månaders dagen och tack för att just du är du! ❤️














Rix fm festival

Igår hade vi fullt upp! På morgonen var vi på faderskapsintyg, Jimmy blev officiellt pappa igår... Sjukt larvigt men nu är det gjort och nu har vi gemensam vårdnad över våran tös! 
Sen åkte jag hem o jimmy åkte till jobbet. Tuva sov fm så jag passade på att plocka innan Therese o grabbarna kom för att klippa sig! 
Tuva fick en liten mussepigg skallra av grabbarna och grabbarna blev snygga i håret inför skolstarten på måndag.
Sen skulle vi gå ut en sväng men natten hade inte varit toppen så vi somnade! 2,5 timme sov vi! Hur skönt som helst! Sen var det bara att fixa sig för vi skulle in till stan o käka med farfar bo, tina o tindra. Det blev o'learys sen såg vi rixfm festivalen. Jag fick se Ulf Nilsson så jag var hel nöjd! Tuva hade ett par hörselskydd på sig och var allmänt gulligt ihoptryckt! ;) 




Återkontrollen

Idag var jag på återkontroll till min barnmorska, jisses vad jag älskar den människan! Vad jag är glad över att fått gå till henne i ca 9 månaders tid! Fina fina Monica! 
Jag kände mig så stolt över att få visa upp lilla Tuva! 
Monica var med när jag plussade och nu, 10 månader senare sitter vi där men lilla Tuva i famnen! Så otroligt häftigt.
Vad sa Monica då? Jo vi pratade lite om hur det var, hon hade träffat Vanja (min bm som vi hade när Tuva föddes) och jag hade fått så mycket beröm för att jag varit så duktig! *stolt som en tupp!* haha! 
Vi pratade om hur jag upplevt förlossningen och vad för preventivmedel jag ville ha, jag valde mini-pe (mini piller) för att se hur jag reagerar på dem, om det funkar kommer jag nog sätta in en p-stav men eftersom att jag tycker att det är lite obehagligt sånt där så ville jag se om jag "tål" mini pillrena först, de funkar ju likadant och endel blöder massor av dem och endel blöder ingenting! Jag hoppas såklart på det sistnämda ;) 
Sen gjordes en gynundrsökning och jag fick godkänt i knipningarna ;) musklerna börjar återhämta sig bra och med yttligare lite träning är jag nog fit for fight igen! Sen är det så att när man ammar så blir en del torra som fnöske i nedre regionen (nej jag blev inget undantag) ganska psykiskt påfrestande när vi försöker på att ha sex för om jag ska uttrycka det så rätt som möjligt känns det som ett rivjärn som kommer in o härjar runt... Inte så najs om jag får säga det själv... Men det är mest att gilla läget.. Blä säger jag men det varar ju inte förevigt! 
Nä hur som helst! Det gick bra hos Monica och det var nästan som en klump i halsen när jag gick därifrån idag... Guh så jag kommer sakna besöken hos henne, även om hon stack mig nästan varje gång! Hon har hjälpt mig så mycket genom min sjukhusskräck och nålskräck! 
Tack Monica! ❤️ 


Mammas hjärta ❤️

Nageldejt

Ikväll har jag varit ifrån Tuva för första gången, ordentligt.. 5 timmar ifrån min lilla pärla! Ojojoj, vad har jag gjort då? Jo jag har spenderat den på bästa sätt ihop med min rara lilla Klara på hennes salong! Vi hade nageldejt och jag fick chansen att bygga och forma och pula ihop mina första egna gelnaglar 😍 det tog sån tid och jag fick ångest både en o två ggr över att vara ifrån Tuva, men det var nyttigt för oss alla tre att testa på att jag var ifrån dem 😊 
När jag kom hem låg hon och sov så fint i sin säng o Jimmy hade fixat så bra! Världens duktigaste pappa ❤️ Nu ligger hon o sover i min famn efter att ha käkat sig mätt inför natten! (Hade pumpat ur så hon käkade under tiden som jag var borta oxå, men jag höll på att sprängas 😉) 
Nu ska vi sova och imorgon blir det en mysdag med lite vänner ❤️



Japp, fortfarande själv chockad över att de blev rosa! Jag som inte alls gillar rosa, men man ska ju utmana sig själv så jag måste erkänna att jag blev kalasnöjd! 😍

Trafikerat

Fyyy så trött jag är på att bo "centralt" denna jävla trafik! Det är inte klokt så mycket bilar det är som åker fram o tillbaka hela tiden, och det gasas o bromsas o musik o hjulskrik! B l ä ! ! Godnatt

Dansa sakta

Mah har ni hört Linus Svennings senaste låt? "Dansa sakta" hur bra som helst! Den är lite svag i början men kommer sig riktigt ordentligt efter bara några sekunder!👍 Lyssna o njut! 

Idag har jag haft Therese och Casper här, lilla plutten Casper har blovit en stor plutt 😍. Therese skulle på sin systers bröllop idag så jag gjorde en enklare håruppsättning på henne, glömde ju såklart att ta kort.. Men det blev tillslut väldigt fint! 
Sen begav sig familjen till Hällesté marken! Tradition, trevligt att komma ut o spana på folk, köpa marknadsgodis o känna doften av kålsoppan! 
Träffade så många fina människor på en o samma gång så det var inte klokt! Hur mysigt som helst. 
Ikväll har jag fixat med inbjudningar till dopet, Jimmy har lagat plankstek och tillsammans har vi försökt trösta Tuva som både varit övertrött och haft magknip... Ingen kul kombo, fy så ont de gör i mig när hon är ledsen och även om Jimmy måste få trösta oxå vill jag bara ta henne i mina armar o ge alla tröstande ord jag känner medan all min kärlek omfamnar henne! Tillslut lugnade hon sig och Jimmy fick pröva mata henne då jag ska iväg en stund imorgon kväll! Återkommer om det ;) 
Hur som helst så gick det väldigt bra! Hur skönt som helst! Nu hoppas vi att det går bra för dem imorgon och förhoppningsvis behöver hon inte ens äta under den tiden jag är iväg, men för säkerhetens skull pumpar vi lite :) 
Nu sover Tuva och jag ska nog följa hennes exempel, även om det är cindurella story på tv ;) 









Allsång på Skansen

Att äntligen höra regnets smatter mot balkongräcket ger ro i själen, äntligen får våra torra marker lite regn på sig! Jag njuter att ha kunnat sitta med en filt om mig ikväll och med en gosig o trött liten bebis i famnen ❤️ 
Allsång på skansen var det ikväll, äntligen var Lasse Berghagen med, det var äntligen så som det faktiskt ska vara och han sjöng en kväll i juni för oss, det dröjde inte många sekunder innan min fina fina morfar ringde och frågade om en dans, en sån nostalgi. Min Morfar o jag, det är våran låt det, det sprängs nästan i bröstet av lycka, när den låten spelas på allsången, ja då är det sommar! I alla år, så har just allsång på skansen varit så betydelsefullt för mig! Helst ska den avnjutas nere i djupvik ihop med mormorfar och volymen på max så vi kan sjunga högt o gräsligt o dansa ihop! Åh vad jag njuter av alla fina minnen jag har ihop med mina fina morföräldrar ❤️ 



Kräkor o ledsna miner

Oh min älskade lilla unge :( tuff dag idag, började med världens kräka, sen en till o en till osv! Bajs på det och sen jättegnällig o ledsen :( gör så ont i hjärtat att se henne såhär..:( väldigt trött, sovit massor idag o det brukar hon inte göra på dagarna, så någonting är det, nu ikv har hon blivit jättekladdig i ena ögat oxå.. Nä usch för denna dagen! Hoppas verkligen att den blir bättre imorgon! ❤️ 
Efter alla kräkor tog vi oss ett bad/dusch, min lilla puppa!❤️ 

Sofia 31

Mycket födelsedagar nu, i Torsdags fyllde även Sofia år och även om man jobbar hela dagen, så kommer man inte undan att bli lite uppvaktad, så jag o Tuva åkte till jobbet o firade henne, detta fick hon! (Tuvsan ingick inte, men hon får låna henne ibland 😘) 
De ska få en hundvalp om ca 1,5 vecka så då var han ju tvungen o ha en säng! Tuva fick agera modell! (Ovanligt..;) ) 


Simon 20 år

I onsdags fyllde Simon 20, det firade vi med att åka in till stan o shoppa lite, sen på kvällen käkade vi på Cromwell med familjen, DET ÄR SÅ SANSLÖST GOTT DÄR!!!! 😍

Sen firade vi honom här igår, pappas sida. Det blev lyckat och Tuva gosade för fullt med McTuld!

Gos gos gos 😍


Balkonghäng

Det är så underbart härligt att äntligen fått upp kattnät på balkongen! Så vi kan ha öppet o att katterna kan få va ute! Helt underbart! 

Nöjdaste tjejen i stan❤️ älskade tussa!


Min vackra onge ❤️




Lilla grodan, vad jag älskar dig!

Kalas

I lördags var vi på kalas! Jimmys kompis JimmIE hade fyllt 23 hela vårar så det skulle ju självklart firas! 
Det blev ett himla bra kalas! Urmysigt att hans päron var med oss o festade! Jag festade loss på Fanta, o Jimmy på Cocacola ;) helvilt! 
Tuva stal nog showen lite ganska mycket, alla grabbar flockades runt henne, UNDRA hur de kommer bli framöver! Hm! Haha närå, Jimmys grabbar är alla som hennes farbröder! De tycker så mycket om henne och det känns så himla bra i hjärtat att se henne ihop med grabbarna! ❤️ 
Här har vi hela gänget! Otroligt skoj! Tack åter igen för en toppenfest! 
Jag o Tuva åkte hem o sov medan de andra festade vidare, Jimmy var nykter så att han kunde komma hem på natten o pussa på oss :) 


På order av troget fan

Nu måste här uppdateras! Ajjemen, sagt o gjort! 
VILKEN JÄÄÄÄÄLA VÄRME! Alltså jag missade när jag flyttade till varmare breddgrader, fine! De va ju typiskt att man skulle göra det nu när man har en liten som får PANIK av värmen. Men snart sitter jag här o gnäller på kylan o brist på solstrålar så jag kan inte förmå mig att klaga på solen, bara en aning på dessa 35 grader av hetta! 
Ständig huvudvärk för de går fan inte dricka så man kan tillfredställa två tuttar som producerar litervis av mjölk och en svettandes kropp! Så nu är det resorb varje morgon som gäller! 
Vad det gäller Tuva så måste hon vara den bästa ungen i världshistorien, lätt! Kl 21 hamnar hon i sängen, sovandes elr ej, men när pyjamasen är på och hon ligger i korgen så slocknar hon!❤️ Underbara unge! Sen sover hon till 04, äter, kanske bajsar, sen somnar hon om till 07:30!👍 
Idag har vi varit o hälsat på på jobbet, jag hade saknat gamlingarna och både McTuld och Hanna jobbade så det blev en superdupermysig fm! Sen har jag klippt Therese och Fredrik och sålt lite gravkläder! Helbra! 
Faster Ninni kom även på besök o myste lite. En helbra dag trots 35 grader varmt! 
Imorgon hoppas vi dock på sol så ska jag, Tuva, Zarah o Ella ner t Djupvik o ha det gött över dagen! De varna dock för åska men det har jag svårt o tro.. Isf ge mig massa åska o MASSA regn så att hela Sverige slipper brinna upp! Lider med de människor som måste evakuera sina hem pga skogsbränderna som härjar! Hua! 

Igår blev hon 7 veckor gammal ❤️

RSS 2.0