kärleksfullt!

inga är som oss!

hockey

sitter och kollar på hockeyn, tro det eller ej! är nog för trött, haha.
så nu är allt färdigt för imorgon och jag kan sova lugnt! och länge! kl ett bär det av mot finspång till sannut! nu taggar vi nyår gott folk!

mellandags rea!

nyligen hem kommen från en härlig dag på stan med fina vänner!
jag fick hem sjukt mycket och är super nöjd!
det blev:
en huv tröja -mint grön-cubus
super mysiga strumpor! -vita-cubus
spets bh -svart-monki
blus -mint grön-vero moda
leggins jeans -svarta-vero moda
kofta -svart-gina tricot
linne med guld kjedja -mönstrat-gina tricot
Nagellack -mac-vero moda
jag är super nöjd och rätt så fattig!
är taggad för imorn, det kommer bli super kul!
sitter och myser nu med min nya tröja och min nya tröja :) super mys!
nu är jag hungrig så ska försöka tigga till mig lite mat här hemma ;)

uppdaterning!

super trevlig kväll med underbara människor! god mat och gott att dricka! kan inte bli bättre, nu är jag trött och ska upp skapligt imorgon för att som sagt åka in och kolla om det finns något på mellandags rean :)
det blir jag mia sanna anna och soffis :) super bra!
körde uppsatt halva kvällen men sen gav jag upp
nu ligger jag i sängen och ska sova :) så Godnatt!

vad är det för dag?

hm idag sov vi nog lite väl länge men vad gör det? vi har ju lov!
idag ska jag städa och fixa lite. Vi har bjudit över grannarna pettersson/joge på middag ikväll så det blir att umgås med bästa vän ikväll :) trevligt!
imorgon blir det staden med henne, sanna, mia och sofia :) hur trevligt som helst! :)
på fredag är det nyår, shit! är det bara jag som tycker att nyår är extremt uppblåst??
hm helgen kanske (förhoppningsvis) blir spenderad nere i djupvik, skulle vara helt underbart skönt att få komma bort ett tag!
nu är det bäst att jag fortsätter med städningen! hörs sen!
bild ifrån julafton! lillebror och kusin! långt ifrån små men annars så ;)
(bilden tog jag ifrån majas blogg :) )

signe anna linnéa

ibland har jag tråkigt, så ibland hamnar jag och mina vänner på ett papper ist :)
originalet!

gachbladach!

va fasen ska man göra idag???????

hiss eller diss?

var väldigt länge sedan jag hade håret uppsatt på riktigt, hm vågar man????

Idag mår jag bra!

sitter och har precis städat åt chillorna. så nu ska jag snart äta lite sen fixa mig för att sedan gå över till grannen för lite julklapps byte ;) kan bli spännande! måste bestämma mig hur jag vill göra med nyår också... suck! det är något jag inte känner för alls!! visst skulle det vara kul att vara med en massa vänner men det är så uppblåst alltihop. funderar på att bara dra iväg. skippa allt och bara åka iväg! skulle vara så skönt! men så kan man väl inte göra antar jag! ae usch så deppig jag är ;) det är jag ju inte egentligen! jag är ju hur lycklig som helst just nu :)
men vi hörs nog sen! lite söta bilder lär det komma :)
bye!

mormor och morfar :)

nu sitter man i soffan och är mätt och belåten, mormor och morfar är här och myser lite. så jag och morfar sitter och kollar på filip och fredrik just nu. ett rätt långtråkigt program! borde städa hos chillorna men det får bli framåt eftermiddagen när de vaknat. vad ska alla andra göra idag?? :)
'
me anna och linnéa <3

gamla bilder

typ nya bilder? hm haha nej! men man har inte roligare än vad man gör sig. nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och läsa! Godnatt!

julafton


majsan! :)

outfit! tröja från monki! :)
lockigt och uppsatt? inte allt för vanligt.
sötnos!

vad gör du just nu?

jag sitter och laddar hem lite musik som jag kan lägga in på min fina mobil;) tss!
sen har jag även gjort lite julgodis! det vart gott sen faktiskt! det såg inget vidare ut till att börja med, men sen så! :) sitter även och kollar på harry potter! :) kan inte påstå att jag är jätte inne på harry potter filmerna men ändå.

julafton med Maja!


maja håller på att fixa håret ;)

min MIN egna telefon ;) minns knappt hur det var att ha en egen ;) den senaste jag hade var i somras men den halkade i vattnet och försvann sen dess har jag bara haft låne telefoner! inge vidare, men nu så! ihh! X8an som jag suktat efter är äntligen min! :)
jag har för övrigt fått en halsduk av mormor och morfar även pengar, sen en tärning som simon gjort på sin skola, det är en prydnadsgrej av något slag.
sen har jag fått grafittinagellack och påslakan. trooor de var allt och jag är super nöjd! nu ska vi snart fika. jag håller på att somna känner jag! inte sovit på jag vet inte hur länge! men ha det bra så hör jag av mig imorgon kanske:) bye!

Mulle blev 18 hon med!

super bilder ifrån malins 18 års fest förra veckan, var bara tvungen att visa några ;) inga är som vi! tur det!
mer bilder kommer från min och linnéas underbara dans ;) 
(jag snodde bilderna från malin ;$)

dan före dopparedagen

imorgon är det jul, jag känner att jag inte varit så aktiv här idag, jag har helt enkelt inte haft något att skriva. Nu har jag precis ätit julskinkemacka och druckit lite julmust! nu ska jag se film men min fina familj. God jul!

-

livet är inget man ska ta för givet.
imorgon är det jul.
God Jul alla.

Tobias

Eftersom att jag är en sån elak lillasyster så känner jag att jag ska vara en snäll syster nu! :D
du ska veta att jag tycker himla mycket om dig! du är tamefan bäst! du finns alltid där i alla lägen glad som ledsen så finns du ändå där. Alla minnen med dig får mig att le, för ingen har så många fina och roliga minnen. Alla år på tonår, alla fredagar där man alltingen grät eller skrattade så fanns du alltid där. jag vet inte ens vad jag ska skriva, det låter så larvigt! jag hoppar redan att du vet att jag tycker så sjukt mycket om dig storebror!
mohhaha!

Jullov!

äntligen så är det lov! som jag har längtat! nu sitter jag och myser med mitt täcke. Anna har varit här och vi har lagat amerikanska pannkakor och så har jag klippt henne :) innan det var vi i skolan och kollade på julrevyn och hade julmys med klassen! jag vann såpbubblor och en rosa leksaksbil. På revyn blåste jag en massa bubblor;) blev super fint! Revyn var riktigt bra! ikväll/natt blir det att hämta lillebror och oscar i stan,de ska på någon skolfest.

resultat!

blev väl helt okej :)

programmet presenteras av...

skolan var soft lite fika och lite diskution sen åkte jag hem, nu sitter jag med lockar i håret och funderar på att slå in lite julklappar medan jag väntar på sophie som ska komma hit, vi ska ses en sista gång innan hon drar sig mot thailandet! TVÅ månader?! herre jävlar.. det är några som har de bra.. men men, jag kommer sakna dig! :)
har aldrig prövat de här förut, får se hur det blir ;) jag har lockat håret och sen lockat upp den och satt fast dem med en hårnål, jag läste på "Lindas sminkblogg" att om man gör på det här viset så hinner lockarna bli lite kalla och håller då längre! får se om det funkar:)
aja! Jul klappar nu då! hörs!

Linnea OCH Signe, kan det bli bättre? NÄ just dä!

namnamnamnam!

Tomtenissedag

Idag i skolan ska man ha tomte luva på sig :) himla gulligt eller vid tycker ni? ;)
haha ojoj! men idag har jag en lektion sen ska jag hem till linnea på en massa mys :)) ser vi fram emot!
imorgon hoppas jag på att få träffa en jendeberg men ja vet inte hur det blir med den, hörde något om operation??? scary! menmen sen på onsdag är det äntligen lov!! guh så skönt!

4e advent

ojojoj! igår var det en toppen kväll och det vill jag tacka allt härligt folk för! bilder kommer när malin känner för att ladda upp ;) jag var lite dålig och lämnade kameran hemma så får se till att ta några av henne! :)
men det började iaf i finspång hemma i malins brorsas lägenhet och där hade vi SUPER kul! sen bar det av till stan med hälften av tjejorna och där dansade vi loss till usel musik! men de gjorde inte så mycket! :)
nu ligger jag och degar i soffan och kollar på ensam hemma 3 ;) där har vi en klockren film om något! nu är det så otroligt som så att det är lov om tre dagar! underbart!

taggad till max!

nu kör vi! :D

julmys!

Karleb, världens bästa tomte! :)
tomteland
karleb, döpt efter en karaktär från underbara isfolket :) mamma har gjort honom! :)
hm jag och simon tror ja?
vad får det lov att vara?
tripp trapp trull
vi har våran egna råttfälla vi, dock har han missuppfattat det hela väldigt stort för jag är då ingen råtta? hmm... ;)
mammiii :)
en av de finaste jullåtarna ska vi ha med!
en till (a)

aaaaAmanda!

mys dag med amanda på stan idag! ohhåjaja så bra tjejja de där är! vi hade himla trevligt, va fan är det för gubb ord egentligen? trevligt? nä fan, vi hade KUL! skit kul!
jag hittade en ring och ett par jeans till mig själv :) sen hittade jag lite julklappar och paket så nu är alla paketen klarra! härligt!
har gått lite modevisning nu underkvällen och försökt komma på vad jag ska ha på mig imorn ;) kommer bli super najs! längtar verkligen efter att få skaka loss lite!
hon är kool hon min tjejja!

-

åh fan vad jag inte orkar! ja skiter i det nu. orkar inte gå och vara ledsen längre, orkar inte försöka hoppas på något som ändå inte är möjligt jag orkar inte...
Paradise hotel final nu!

do they know it's christmas?

Idag på samhällen så hade vi lite sång och mys! inget ovanligt när man har göran.. men så sjöng vi den här låten och det har ALDRIG slagit mig att det är så sjukt sorglig text på den? :o ja vet inte vad jag varit i för värld när jag hört den men nä usch skäms ju va fan! fin låt iaf!
aja hur som helst så har jag äntligen gjort alla prov den här terminen! så skulle inte sitta fel med lite lov nu!

NÅGOT ALLA BÖR SE


GAMLA BILDER

2007
2007


2007
2008
uhhhää! hahahah shit

varje gång är som den första gången vi sågs

sjukt segt!
vet inte ens vad jag ska skriva, sitter och lyssnar på musik. tänk vad skönt det kan vara att sitta med ett tjockt täcke omkring sig och bara mysa men lite bra låtar!
borde nog plugga lite oxå! hm!
lenojsan vad snygg du var idag!
imorn blir det stan med världens bästa! mohaha!

tänkvärt!

såg bilden på kusins blogg (http://Soophiessophiie.blogg.se) så jag var tvungen att visa den! 
helt klart tänkvärt!

Sims 3

vart sugen på att spela sims förut så nu håller jag på och fixa det till datorn, mihi!

tröööötttrööööött!

fy fan vad trött jag är rent ut sagt! shit det var länge sedan jag var så här slut.
men idag i skolan så gjorde jag mitt psykologiprov, tror det gick bra. nu har jag suttit med datorn i knät allt för länge men det är så skönt bara för att den är så varm! mmmmys!
har precis målat om mina naglar, kändes lite sorgligt att ta bort det fina röda men det gick inte ha kvar längre! men det höll i nästan två veckor, riktigt bra!
stå ut med att jag ser helt sliten ut!
paradise hotel nu sen blir det en varm dusch, sen lite plugg!

jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig!

nu ligger jag i sängen! ska läsa lite psykologi och sen sova!
nattinatt!

lucia, sjunga eller inte?

sitter och kollar på lucian på tvåan och det är verkligen fint! maffigt att se ett så stort lucia tåg och att de lyckas hitta varandra när de är så pass många! men jag måste få klaga lite... lucian? jag personligen tycker att en lucia ska sjunga, ja menar de var ju hon som startade hela grejen, varför ska hon bara stå där och se söt ut? (kan inte påstå att hon var det heller) men men äkta julstämning är det iaf ! det är deprimerande att jag måste sitta med massa plugg bara.. men 8 dagar till lov!

Lucia 2010

fin fina bilder som finns på bergskas ansiktsbok!

lila panna!

aaaj

Lucia 2010

nu har vi haft lucia, jag blev lucia och jag överlevde, men nu sitter jag och mår illa och svimfärdig så det blir att lägga sig i soffan och mysa ett tag. bilder kommer nog senare :)

.......

FY HELSKOTTA SÅ NERVÖS JAG ÄR!
uschuschuschuschuschuschuschusch!
men det kommer väl gå bra? eller?

jag är inte dum,

sanningen gör ont. det är inte okej.

tomt

det är lite läskigt när man hittar en låt som man tycker stämmer in så sjukt bra på en själv. det är så att man ryser varje gång man hör den och när det är så att man tycker om en låt (för mig iaf) så lyssnar man på den hela tiden. med andra ord så går jag omkring och bara ryser och njuter och blir samtidigt lite rädd!
nä nu ska jag sätta igång och fixa i ordning mig. det blir pirates of the caribbean maraton ikväll!

Dum av dig

Har sprungit ända sen barnsben
Från allt jag egentligen var
(Jag sprang snabbt)
Sprickor blev hål i fasaden
Någonstans emellan var jag
Masaien, betongen, bastarden
(Jag sprang snabbt)
Utan någon egentlig plan
(Så en dag)
Raserades hela mitt slott
Allt jag var kom till ett stopp

För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig

Jag blir så dum av dig

Håll i mig och släpp aldrig taget
Tänk om jag faktiskt gick av
(Jag sprang snabbt)
Förlora mitt nyfunna hopp
Allt jag kom var till ett stopp
(Kör)
Svartskalle stoltast i staden
Spritt språngande galen
Faller jag nu går jag sönder
Dom kommer peka för alla har hört det
(Så)

För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig

När allt är miserabelt flyger en ensam drake
Högt över koppartaken, mellanmjölk och handeldvapen
Du är inte en i mängden men jag är en utav dom
Få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden
Du måste tro motivet har aldrig matchat ramen
Jag vill se alla sidor, TV:n visar en utav dom
Livet är fult du är fager
Vaken om natten och drömmer på dagen
(Så)

För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig

Dum av dig
Hey hey hey
Dum av dig
Hey hey hey

och här står jag kvar för jag blir så, dum av dig!

sitter och lyssnar på Daniel Adam-Ray och tänker på alla som ska ut och se honom idag! hade varit helt okej att varit där. men naaaae!
sitter istället och taggar inför att börja med mitt samhällsarbete.. jippiii !
fick veta en läskig/spännande/rolig grej förut men det kan jag inte säga något om än :)
ehm, mer taggande och peppande nu inför samhällen! kämpa! :)

sjuk...igen

igår trodde jag att jag var frisk. men så imorse när klockan ringde så hade jag inte kunnat sova en blund! så nu sitter jag här i soffan igen.. :( ska försöka göra samhällen idag. men jag fattar inte och jag orkar inte! jag måste vara frisk imorn! måste måste måste !!
men a vi hörs!

Rihanna-what's my name?

Hon är förbannat snygg faktiskt!
jag älskar låten, kan inte sluta lyssna!
men nu ska jag sova!
vem har sagt att man måste plugga? hmm....(a)
godnatt!

promenix!

åh  vad duktig jag är! nu har jag dammsugit hela huset så nu ser det helt okej ut här hemma! nu ska jag faktiskt gå ut och gå en sväng med bruno, det kan vi båda behöva! sen måste jag väl inse att jag måste plugga.. sen ser jag fram emot lite sladdisaldd med daniel! :) hej så länge!

plugg

sitter och försöker plugga lite, men jag fattar verkligen inte vad jag ska göra? hur ska man då kunna göra något?
hmmm..aee! jag känner att jag skiter i samhällen och konsenterar mig på ir provet. och sen kommer anna förbi med psykologin!
känner mig rätt duktig, jag har tvättat hängt tvätt och fixat chillorna och plockat ordning i mitt rum :) ska dammsuga lite sen med. studenten nu? JA TACK!
-
..även om det är över nu, allting har förändrats men du finns kvar, allt var svävande men nu ser jag klart.

Frisk!

åhh! så skönt att vakna idag och känna sig helt utvilad och inte täppt i näsan och bara lite ont i halsen! åh så skönt att vara frisk! idag ska jag plugga, det måste jag för jag har två prov imorn och en inlämningsgrej, har inte gjort det än.. kan bli spännande hur jag ska hinna det... sen ska jag försöka hinna träffa daniel! vi ska åka och sladda lite sen blir det nog en film eller nått!
så ser min dag ut och klockan är nu 11.01 tycker lite synd om min projektgrupp! men hoppas ni klarar er utan mig iaf ;)
nu bli det frukost :)
byebye!

en peppande mening!

tack, tack för att du är dig själv.
tack för att du finns.
tack för att du är min vän.
det finns så enkla ord som visar så mycket. Jag kan personligen säga att jag blir jätte glad så fort någon säger något snällt till mig. det krävs så lite för att det ska betyda så mycket!
nu säger jag godnatt!
hoppas på att vara frisk imorn!

pepparkaksdeg och varmchoklad!

jag kommer bog bli fet!

hahaha!

hur jävla mycket snor finns det i min lilla näsa ! :o hahah!

hej mitt vinterland!

så underbart att vara sjuk och slippa! :) sen var jag tvungen att ta kort bara för att det är historiskt att han faktiskt gör något! :)

Ice Age

sitter och snorar och ser på Ice Age, underbara film! jag tröttnar aldrig!
just nu är jag väldigt irriterad, allt går käpprätt åt helvete idag...... jag skulle åka bort med en räkning till pappa men så har mamma slängt den, abc gruppen påstår att jag inte betalat studentmössan men DET har jag.. suck! sen är det allt plugg som jag inte klarar av just nu. oj vad jag gnäller!
sitter även och funderar på vilken mobil man ska ha..
x10 mini pro eller
x8:an?

ojojojoj

näsblod och nackspärr. bra början på dagen! suck!

skirva av sig! stå ut!

Det är inte mycket nu som är så vidare värst bra just nu, det är inte mycket som får mig att se det bra i dagarna men mina vänner gör faktisk att jag mår bra.
skolan är för mycket just nu och att jag på kuppen blev sjuk nu är inte det jag  behövde, får försöka hinna göra något imorn, men som sagt så är det inte så lätt när man blir helt vimsig av febern. Jag längtar till julafton! längtar efter min fina släkt ute i skyttholmen! längtar efter nyår med Amanda,(vi kommer på nått stumpan) det blir tredje nyåret med min snygging! jag längtar efter lovet helt enkelt!
jag längtar efter att få svar på så många frågor. jag längtar efter att.. ja vet inte! skit samma! haha nu är de som det är! lev i nuet!
ett år gammal bild

sjuk

Nu orkar jag inte vara sjuk mer.. suck! har legat i soffan och degat hela dagen. borde ta en dusch för att piggna till men det gör så fruktansvärt ont i kroppen! äckliga feber!
oj vad jag gnäller.. men idag får jag!
för ett år sedan var jag lucia, den du!

super duper bra helg!

Helgen har varit helt underbart bra!
i fredags maskerad + utgång
och igår slappade jag tills amanda kom vid sex så drog vi oss mot viljan vid sju där vi såg lite bert ;) sen käkade vi tacos och kollade på så mycket bättre! underbara program! sen satte vi igång och färga våra hår, zarah var först ut och det blev super bra! sen slängde vi i lite brunt i mitt hår så nu är det mörkt och bra igen! sen så kom vi till amanda... fy fasen alltså! haha då var klockan typ halv elva när vi började och hon ville ha slingor så först klippte jag henne och det tog tid bara det bara för att hennes hår var så grymt slitet! så de blev rätt kort och ja trodde hon skulle börja gråta ett tag ;o men sen skulle vi färga och då satte vi på mössan och började och DET gör jag inte om igen! fy fasen säger jag bara.. haha men slut resultatet blir super bra och vi alla tre vart super nöjda klockan hann bara bli typ ett innan allt var klart (y)! dunder mysig kväll som avslutades med en promenad hem och mycket prat om vildsvin!
.
Idag så ska jag och mamma till mormor och morfar ett tag, det är med blandade känslor som ja åker dit idag, men jag känner att jag måste inse att våran lilla gusten gris inte finns mer. Det kommer bli jobbigt men hellre nu än under jul. vi får se hur de går.
ibland har man så himla tråkigt! så aa stå ut ! :D

maskerad -> utgång

så här söta var vi i början av kvällen! mitten av kvällen blev det lite ändrade planer, så vi drog in till hugos och dansade loss! slutade med trasiga knän och en döds trött signe, men kvällen kunde knappats blivit bättre! tack för kvällen tjejor!
Idag ska jag träffa amanda och sen ikväll blir det att dra sig bort mot viljan för att ha lite spa kväll men zarah och amanda. BEHÖVS!

ett sprucket men ett hoppfullt halleluja

haha!
ehm, skolan nu! först bild, sen blir det att dra in till donken sen blir det religon och sist men inte minst lucia övning! sen blir det att åka hem sen kommer sofia och linnea så ska vi fixa oss inför maskeraden :) hörss!

"om man trycker lite på korven så kommer det ut något!"

HIHI! underbara Linnea Strand! haha hon har sina citat!
idag så har vi gått i skolan och övat till lucia! efter det träffade jag Linnea vi var riktigt kreativa! uujujuj! och vi gillar tävlingar när man äter spagetti och ost/bacon korv med ketchup på, sen så får man inte slicka sig om munnen! jag förlorade :(( men haha oj så hett det var!
SEN ÄR DET SÅ HÄR ATT VÄRLDENS BÄSTA MIA HAR TAGIT SITT KÖRKORT NU! GRATTIS!
imorgon blir det maskerad! Labolina är taggad till tusen!
på lördag blir det tjej mys med Amanda och Zarah :)
och imorn så kör vi donken för att fira mia! :)

FRÅGESTUND!!

Fråga vad ni vill!
jag svarar!

mys dag!

idag tog jag och therese åtta bussen in till stan. vid halv tio var vi vid hennes skola (eller nått) där hon gjorde sitt slutprov och lackade mina naglar, ena handen fick hon måla med rött lack och den andra i fransk manikyr. Efter hon var klar med det så fick jag självklart välja om jag ville ha fransk manikyr eller röd lackat. jag valde då rödlackat! det var en himla härlig färg!
en super härlig färg som sagt!
efter hennes prov så tog vi bussen in till centrum och käkade sen tog vi ett varv på stan!
jag hittade en tröja på monki (första plagget jag köper där ifrån!!!) till mig själv..
en eyeshadow primer till mig själv..
tre navelsmycken till mig själv..
julklapp åt mamma!
julklapp åt pappa!
julklapp åt simon!
julklapp till julklappsbyte!
helt okej nöjd!
bling bling!
tack för dagen världens bästa therese!

detta fält måste fyllas i

hatar är ett starkt ord. men det passar in just nu. jag HATAR dig.
.
idag är det 24 grader kallt. fy helvete!
skönt att slippa skolan idag. idag ska jag bara ha en skön dag med världens bästa therese!
hörs.

RSS 2.0