Påskrivet och klart!

Vinna på lotto vore inte dumt! Men allt går! Skulle bara önska att man kunde ha råd med att köpa på sig en massa fina saker till lägenheten! Nu är det påskrivet, hyran betald och imorgon hämtar vi nyckeln :)
Spännande!:)


Lycka!

Idag har Dagen varit så otroligt bra! Det går inte beskriva! Den har varit oslagbar! Klockan ringde kvart över åtta och kvart i nio satt vi i bilen påväg till kolmården, vädret var lite småkyligt men vad gör det? Vi såg så många fina djur, jag blir som ett litet barn när jag får gå omkring där! Vi åkte linbanan och det hisnade i hela magen när vi åkte upp upp upp! Otroligt vad vacker utsikt det var! Björnar lejon giraffer!
Sen åkte vi och käkade, skjutsade hem chrille. Påväg hem åker vi förbi mediamarkt och katching så hade vi köpt en kamera! Haha impulsivt är det ända rätta! Våran kamera,:) väl hemma tog det inte lång tid innan vi åkte till bovistas kontor och gick sen bort och kollade lägenhet, och den var... Perfekt! Helt otroligt perfekt!
Ett problem, hur ska man höra med min nuvarande lägenhet! Någon behöver hyra den av mig!
Lyckan är obeskrivlig!


Cancer

Ordet är så obeskrivligt, ordet förändrar hela livet, morgondagen ser plötsligt inte alls ut som man tänkt sig, men ändå finns hoppet, hoppet är det sista som lämnar oss. Hur mycket ska man hoppas? När man sen får ordet spridning. Cancer och spridas, det är en mardröm, man önskar det var en mardröm, då kunde man få vakna utan att cancern finns kvar där. Vi visste redan att livet är skört, vi behövde inte att cancern skulle säga det till oss. Gå iväg med dig nu, dumma cancer, jag vill att min mormor ska få uppleva mina barn. Så försvinn nu cancer, få henne stark och låt henne vinna över dig! Snälla


Walk of the life

Hemma i sängen, utslagen!
Jobbat 9-13.30 sen åkte jag till pappa och pratade lite, han är rätt korkad, oftast, men idag var han en bra och peppande pappa!
Väl hemma åkte jag och J och köpte en crosstrainer! Körde ett pass och sen åkte vi och solade. Sen tvingade jg med jimmu på en promenad! Det var skönt faktiskt! Nu blir det att hoppa in i duschen sen ska vi in och äta och se bio! Hunger games ska vi ge en chans! Vi får la se om den är bra!:)
Ha de gött! Imorgon händer det grejer!


Det var bättre förr

Livet går upp och ner ibland, just nu går det lite nerför, det är rörigt och jag mår inte bra av det, samtidigt som jag är så lycklig över vad jag har.
Jobbet är tufft, lite för tufft.
Det är solen som får dagarna att gå, jag älskar denna värme som faktiskt kommer mer och mer! 
jag längtar efter sommaren, längtar att få se vad den har att erbjuda!
Jag har en önskan, det är att hitta rätt i jobbvärlden, jag vill hitta ett jobb som är Signe, och jag trodde att jag alltid vetat vad jag vill. men så plötsligt så vet jag inte, jag vet inte alls vad jag vill.. jag vet att jag inte vill jobba med det jag jobbar med just nu, jag känner att det vill jag inte. Jag är en skapande människa, jag vill skapa saker, frågan är var jag ska hitta min väg, vilken väg är rätt i livets stora laburint, jag vet att jag hittat några vägar rätt, jag vet vem jag är och jag vet att jag har hittat min andra halva. jag vet att det är han som gör mig hel och det är han jag vill sitta med där på en bänk vid vattnet om 60 år eller något, och mata ankorna. men det är lång väg dit, och jag vill känna när jag sitter där på bänken hand i hand med Jimmy, att jag hittade rätt på alla livets vägar. men för att hitta rätt måste man våga göra fel! så jag måste våga ta steget och försöka! 
Det är helt otroligt hur skönt det är att skriva av sig, det känns så mycket bättre redan, när jag satte mig och började skriva så skakade jag för att jag var så arg och ledsen på allt! nu känns det skönt, och jag ser solen och alla ljusa stunder som den för med sig. Älskade sol! 

Min dag i bilder

Idag har vädret varit helt underbart! Efter jobbet begav jag och fia oss in mot stan för att hämta en chilla åt fia, vi tog ett glassstopp på vägen! Underbart gott! Sen gick jag och Jimmy en promenad, hälsade på pappa, vars ett sto nyss fått en bebis! Helt beddårande! Min dag i bilder, nu ska Vi sova snart! Imorgon blir det jobb, stallet och Hannamys! Underbart:)


RSS 2.0