3 år

Varje dag är värd att firas när man har turen att ha hittat sin stora kärlek. Min fina Jimmy, tänk att just du har stått ut med mig i 3 år, i över 5 år har jag haft dig i mitt liv! Älskade älskade du! 
Jimmy, han finns alltid där, han ställer alltid upp och med honom vid min sida känner jag mig så otroligt trygg, tillsammans har vi klarat så otroligt mycket, han har verkligen byggt upp mig och jag är starkare i mig själv än vad jag någonsin kunnat drömma om. Vi kompleterar varandra så otroligt bra, min man och jag! Min fina fina karl! 
Han respekterar mig, han låter mig vara en tokig chillakärring och katttant, han älskar mig ändå, han står ut med mina konstiga påhitt och han har nästan lärt sig gilla alias.
Han är den bästa pappan man kan tänka sig, det märks så väl att vi även som föräldrar kompleterar varandra så otroligt bra! 
Min stora kärlek, näst efter min dotter, ja, även om jag älskar honom mer än någonsin så ligger han på en andra plats, för hans dotter har tagit mig så fullkomligt med storm! Tillsammans är vi oslagbara! Och jag ser fram emot varje stund ihop med min familj!❤️ 



Tillväxt

Tillväxt-period, måste vara det fulaste ordet... Efter vårtgård förstås! 
Hur som helst så är Tuva inne i en tillväxt-period just nu, när det är lite extra mycket tuttande som behövs, en såkallad beställningsvecka har det varit. Lite typiskt att jag är sjuk just när hon gick in i denna period, känns som jag inte riktigt kan bli frisk när jag inte får sova mer än 3 timmar i sträck, men vad tjyven, man överlever! Idag ska vi först till prästen och planera dopet. Sen ska vi åka ner t djupvik o mysa med hela tjocka släkten, som jag har längtat! 
Jag hostar mig smal iaf! Träningsvärk i magen av allt hostande, något possitivt iallafall ;) 
Just nu ligger min lilla tös och sover på mitt bröst, så otroligt mysigt, älskade lilla tjejan min ❤️ 
Ska betala räkningar och räkna på måndens budjet, sen skulle det behöva dammsugas! 
Min lilla tjeja, vad du växer❤️


2 år!!

Idag fyller en av de viktigaste filurerna i mitt liv, 2 år! Min fina lilla Wilma! 
Helt otroligt vad fort tiden går ❤️ 
Känns som det var max 1 år sedan hon kom hem till oss, men inte då! I snart 2 år har hon härjat runt här hemma och stulit våra hjärtan med bravu'! 


Vår fina lilla tussa! ❤️ 


Badbaljan

Jag vill bara tipsa och otipsa! 
Vi valde Stokkes ihopfällbara badbalja! Den är bra på alla sätt att det går att vika ihop den och gömma undan! Den är vi helnöjd med. 

Sen kommer vi till "badstödet" för bebisar, den som hör till badbaljan. Den är värdelös, ungen glider ner i den, ligger jätteilla och allmänt jättedåligt. Hade velat haft en med stöd för armarna, inte för att hon ska kunna bada själv, utan för att det nu är svårt att bada henne själv då hon glider ner, med hjälp av en handuk hjälper det en aning men inget bra ändå! På önskelistan har vi en badstol! Det skulle vara toppen! Hon är ju duktig på att sitta men inte själv ännu. Aja, här är badhjälpen.. 



Vem kan stoppa mig nu...

Tuva rullade just över från mage till rygg! Herregud så stolt jag blir 😍❤️
Min lilla unge!



Bästavänner









Sjukstuga

Här ligger jag i sängen, småsjuk o bara myser! Egentligen skulle Tuvas farmor mf komma, men vi skjuter upp det tills jag mår lite bättre. Fy för att vara sjuk alltså! 
Tur att jag har den här lilla gosmajan och min fina karl i sängen! Och juste! Jag hade visst en Wilma i sängen oxå! Min stora tjeja blir 2 år på onsdag!😍❤️
Vad gör ni denna gråa höstdag? 


Feber

Ca 8 timmar efter sprutorna kom febern. Äta, sova, gråta, det är ungefär det våran dag har bestått av. Det är så mycket lättare att hålla sig själv stabil när man vet VARFÖR hon är ledsen, med säkerhet liksom. Man får vara ledsen när man har feber ❤️ Det är helt okej. Mammas lilla hjärta! 
Hahaha dyngcharmig bild under våran skype dejt idag! 

BLÄ för feber 💔


Min lilla bebis

Tänk vad du är duktig! Mitt lilla hjärta! Idag var det dags för 3 månaders sprutan. Kl ringde 06:30, Tuva sov som en stock, jag har sovit uselt inatt, sjukt nervös för hur det skulle gå! Jag som inte är ett jätte fan av sprutor, och så skulle de där förbannade nålarna sticka min lilla flicka! Usch usch usch! 
Vilken jäkla tur att jag har världens bästa karl o Tuva har världens bästa pappa! 
Först vägdes hon, 5780 tror jag vågen stod på ( tankarna var för fokuserade på att inte visa Tuva att jag var nervös) sen mättes hon, 60cm lång! Sen fick pappa Jimmy ta över, jag fick sätta mig o läsa en brochyr om löss (nä jag var inte ett dugg koncentrerad på den där förbannade lappen). Tuva satt i pappas knä, med sina klara, blåa, oförstående, nyfikna ögon och så stack det till, gråten, gick över ganska srax, sen var det nål nr 2 i andra benet, den kunde tydligen svida, det är jag nästan säker på att det gjorde den. På med kläderna, sen var hon i min famn igen, min älskade duktiga flicka! Hon grät ett tag men sen har det varit lugnt, nu har hon snart sovit i 1 timme och det är skönt. Idag ska vi bara mysa, mysa och åter igen mysa! 
Igårkväll var det helmysigt måste jag säga!❤️


Tuva, min lilla unge!

Jag är så stolt så att jag nästan spricker! Att just jag fick bli din mamma, hjärtat. Tänk vilken otrolig gåva! Min fina fina lilla flicka! Tänk att du idag varit med oss i 3 månader! För 1 år sedan blev du till ungefär och den 4 e oktober är det 1 helt år sedan som vi fick veta att du låg i magen! Så otroligt häftigt! Mammas skatt, min dyrbara lilla diamant ❤️



Att små ord kan betyda så mycket



Det här med att vara ifrån varandra, fruktansvärt jobbigt, men ändå så nyttigt att få längta och sakna! Min fina karl, vad jag älskar honom! Tuvas pappa, tänk att han är min!❤️ 
Puttinuttigt och gulligulligt, ajamen, så sött så det kittlar i öronen! Men vad gör väl det! Jag är ju så gränslöst kär!

Weleda

Måste slå ett slag och tipsa om superbra produkter för bebisar och barn! Väldigt bra och innehåller endast naturliga produkter! Det bästa för en liten röd rumpa!



22 år och bitter

Jag är nu 22 år. Jag har alltid sett 22 som den speciella åldern. Har alltid sagt att jag vill ha barn när jag är 22, hon kom några månader tidigare än min plan, men jag är så lycklig! Så lycklig över att ligga här i sängen och titta på min sovande prinsessa! 
Igår fyllde jag 22, gammal o grå, typ. Igår firades jag inte så värst, vi firade Emilia som fyllde 18 ist! 
Just exakt nu känner jag mig deppig, antar att det är amningshormoner som spökar! Men oxå för att min kära man åker till Stockholm imorgon på jobb, och blir borta till fredag. För att min så kallade pappa inte ens bjöd på ett grattis igår. För att folk blir sura för att vi inte kan bjuda varenda kotte till Tuvas dop, det gör mig riktigt ledsen! Det är ju Tuvas dag, våran dag! Inte en tillställning för att folk ska visa upp sig. Jag känner mig ledsen, för jag saknar min bästavän på andra sidan jorden. Jag har snart varit ifrån henne i 7 månader... Jag saknar henne något helt otroligt! 
Blä! 
Nä! Nu har jag klagat färdigt! Måste ventilera ibland! 
Idag ska här tvättas! Mysa järnet och ha en riktig myskväll med pappa innan han åker till Stockholm imorgon ❤️





Min present av mitt hjärta! Så glad❤️

Jag älskar dig, så mycket ❤️


Dagen och helgen

Jisses så fort helgen gick! I lördags var jag och fixade naglarna! Den här gången gjorde jag enkla franska med akrylblomma och fjäril! Blev nöjd, svårt var det men lärorikt! 

Sen på kvällen åkte jag och Tuva på tjejkväll till min fina faster o kusiner, lite kräftor, hemmagjord pizza och alkoholfritt vin! Åh just det! En supergod tårta också! Det var en supermysig kväll och Jimmy var på kräftskiva hos sin mamma, så vi åkte dit på söndagen och hade en mysdag och åt bakispizza ;) 



(Supercharmiga bilder, oh yes! Haha! Bevisar hur kul vi hade!)

Lille Alfons❤️

Tuva och farmormys är ju det bästa myset! 
Idag har jag och kusin Matilda varit i stan och shoppat galet mycket! Men ingen ångest här inte, vi hittade så mycket fint! Och nu sitter jag här bland massa ljus och kollar Estonia dokumentären. 20 år sedan är det nu i september, helt galet! Så tragiskt!

Helt otroligt nöjd med denna del av vardagsrummet nu! Kistan innehåller Tuvas leksaker :) 



Mysstämning







RSS 2.0