Kvällsmyser

Såhär ser det ut oftast hos oss när jag inte jobbar kväll, då ligger jag med en katt på magen och oftast är det Wilma, ikväll har bebis sparkat väldigt tydligt och jag har både känt en och två hårda sparkar längre upp mot mellangärdet nu. Det är så otroligt mysigt och häftigt! Men det var inte det jag skulle säga nu, utan Wilma, som ligger på magen, har ikväll känt av bebis!! Haha! Bebis sparkade som bara den och Wilma låg väldigt fundersamt och funderade på vad detta kunde vara.. Varför rör det runt i mammas mage? Ja du lilla snutta, vänta du bara, bebis blir större för varje dag och snart kommer du nog inte ens vilja ligga kvar på magen när skrutt sätter igång och dansar runt i mammas mage ❤️ 



Baltazar en speciell filur

Baltazar, är en stor lurvig hund med ett hjärta av guld, han är nog en av de finaste hundar jag sett i hela mitt liv, det lyser av godhet genom de bruna kloka ögonen, första gången jag träffade Baltazar var för 4 år sedan, jag satt i soffan och plötsligt hade jag honom där i knät, elr knät är fel att säga, för när han satt i knät på mig så såg man inte mig, jag var pressad mot soffan och skrattade så jag tappade luften. 
Han har sedan dess varit en väldigt speciell kille i mina ögon! 
Sofia och jag har alltid sagt, hur ofta som helst, hur klok denna hund är, att han är som en människa som bara behöver titta på en med sina kloka ögon för att ge tröst. 
Förra vintern fick jag åka släde efter honom, vi hade så kul och efter när vi busade så kom han och skulle springa mellan benen på mig, han är stor och jag är kort, vilket slutade med att jag lyfter från marken! Inget som hindrar honom, han vill bli kliad på ryggen och sedan naffsar han i rumpan, han visste exakt hur mycket han skulle nafsa för att det skulle kännas riktigt ordentligt! Oj vad vi skrattade! 
Många gånger har vi åter igen suttit i den där soffan hemma hos Sofia och vi har bara legat och myst. 
Baltazar, denna speciella hund, blev idag ännu speciellare.. Han har rest till himlen.. Tårarna bara rinner och rinner, och det är inte ens min hund! Men han har ett så speciellt ställe i mitt hjärta. 
Tårarna rinner för medkänsla för min älskade vän.. 
Varför i hela friden blev det såhär.. 
Fina farbror B ❤️

Halvvägs-tisdagen

Idag känns som jag hunnit med allt och inget! Inget är fel att säga, då jag faktiskt hara hunnit med en massa! 
Jag vaknade skapligt och började dagen med att se gårdagens avsnitt av paradise hotel, som jag missade igår pga att jag var i Stockholm med Sofia och Susanna, där vi  hämtade chinchillor som kom ända från Estland! 
Hur som haver, såg det, pratade med Sofia i telefonen ett tag och sen gick jag upp och började fixa i lägenheten, plocka och dona, sen satte jag igång och städa chillaburar, med bra musik på max och mys med luddisarna mellan varven så är städningen rena terapin enligt mig! Otroligt skönt att få göra fint hos mina fina luddtussar! 
Sen vid 15 kom en dam ifrån Trygg Hansa och berättade om försäkringar för oss, så nu har vi fått ordning på det och vi har nog blivit lite klokare också! Både jag och Jimmy! 
När hon väl gått nästan 2 timmar senare trodde jag att jag skulle avlida av hunger! Så vi stekte på lite god pyttipanna och stekte några ägg. Efter att maten blivit intagen klippte jag Jimmy lite snabbt och smidigt. Nu har vi tagit kväll och jag sitter här i soffan med en katt i knät som värmer upp mig på bästa sätt. Så nu hade vi nog tänkt att se en film innan Paradise Hotel börjar. Imorgon ska jag jobba på hällestad skola och då ska vi åka pulka med barnen! Det kan väl inte vara någon fara? Det måste man väl kunna göra, elr? Att åka i full fart efter bilen i en pulka det ansåg jag att jag inte ville riskera, men vågar man åka pulka utför en backe? Någon som vet? 
Idag är vi halvägs! Vi längtar! Tänk om tiden kunde gå lite fortare nu! 

Så här såg magen ut för några dagar sedan! Inte har jag blivit så stor än, och jag måste säga att det är otroligt skönt! Jag känner mig fortfarande smidig och lätt!


Dagarna i snön

Hej på er! förlåt för dålig update, men har inte haft så mycket att skriva om, vi har hittat på en massa roliga saker dock! Jag passar på att umgås så mycket som jag bara kan med min älskade "syster" och bästa vän som snart ska lämna oss här hemma i kalla Sverige för lite äventyr i stora landet på andra sidan jorden, Australien! Jisses, jag får seriöst ont i magen av bara tanken på att inte kunna prata med henne när jag vill, inte få höra alla tokigheter som hon ständigt lyckas med med glimten i ögat! Nä! Inte sentimental, inte än! det är ju faktiskt lite mindre än en månad kvar! Många flera dagar ska upplevas med den skruttan! Vi har bla. haft filmkväll, vi har haft Aliaskväll och vi har haft en pulka-efterbilen-kväll! Jag körde bilen och efter satt Jimmy och Amanda på varsin pulka och tacklade omkull varandra så mycket som de orkade! Otroligt roligt och när vi väl kommer till vägens slut så märker de att deras pulkor har slipats upp fullstädnigt! Det var inte mycket kvar av dem!
Det har hur som helst varit många bra dagar med Amanda och Jimmy! Det är så kul att de två, som är de viktigaste i mitt liv, går så bra ihop! Det är lycka det!
Hur som helst, igår så såg jag och Jimmy på Frozen, KAN HA VARIT DEN BÄSTA FILMEN JAG SETT PÅ LÄNGE!
sen älskar ju jag disney och tecknat/animerat! Så det höjde ju allt liksom ;)
Sen när vi la oss i sängen för att sova så började skrutten i magen fara runt, så jag la Jimmys hand på magen och rätt som det var så kom det en liten spark, Igår kände Jimmy våran lilla skatt för första gången! Och imorgon har vi gått exakt halva tiden :')
Nä! Nu är det såhär! Att Sofia, min lilla höna, den rödhåriga faran, ska komma snart på lite b-day fika, då hon fyller 22 idag! Jävlar så gamla vi blir! Herre min skapare! Tur att det är typ 9 månader kvar till att jag blir så gammal!
Hur som haver, good bye.
Får bli en gammal bild på mig och Jims, jag sitter på hans dator och han har inget överflöd av bilder på den! Och jag tycker inte om att lägga upp inlägg utan bilder i!

Uv nr 2

Oj, den känslan när man kliver in där inne, allt är förberett och jag hoppar upp på sängen, nervositeten är ett faktum.. Fy så nervös jag var den här gången! 
Märktes ganska snart dessutom eftersom att när hon hade börjat kolla bebis så blev mamma Signe yr i mössan, inget ovanligt säger barnmorskan, nehe tack de va ju skönt tänkte jag, jag får då lägga mig på sidan för att återfå lite syre i huvudet och blodet var menat att komma tillbaka till mitt huvud, icke, istället kändes det som jag plötsligt låg på ett öppet hav och gungade fram. Vi tog ett avbrott och hon lät mig gå på toaletten medan hon sprang och tog en kopp kaffe, skönt tänkte jag för jag måste verkligen göra nr 2, till toan, allt går fin fint. Sen blir jag illmående igen när jag är klar på toan, kräks och allt blir svart! Vaknar upp på golvet och känner, AMMEH LÄGG AV!? Jag har ju inte svimmat en enda gång sedan jag blev på tjocken trots att jag käkts. Men denna gång var det nog inte illmående pga graviditeten utan för att alla nerver släppte.. Ställer mig upp och tvättar av mig. Nu känns allt som vanligt igen och jag går tillbaka in och hoppar upp på britsen/sängen och vi gör klart undersökningen som ingenting. Lite yr var jag efteråt, omtumlad, jag hade varit så inställd på att något är fel. Som tur var så hade jag fel, vilket såklart känns bra!
Himla typiskt att man ska vara så larvig. 
Jag hoppas, vem du än är där inne, så hoppas jag att du blir tuffare än din mamma, så du och pappa kan visa mamma att allt med sjukhusvistelser inte är så farliga. Allt behöver inte betyda hemska saker, du har visat det de senaste gångerna nu och jag hoppas det fortsätter så! Lilla skrutt! ❤️
Idag låg vi stilla precis i början sen körde vi tango resten av undersökningen så här har vi en betydligt större liten filur än gången innan ❤️



Brudhäng

Idag har vi haft en slappisdag, bara plockat efter gårdagens kalas och sedan har jag läst i min bok som jag fick tillbaka igår efter år av saknad! Jag glömde en Iskolket bok hos Matilda och Emilia för kanske 3 år sedan och igår fick jag äntligen tillbaka den, så nu har jag svårt att släppa den! 
Jag fick dock några fina brudar på besök, plus Knut. Så då slet jag mig gärna från boken för lite bebismys och allmänt tjejsnack! Tänk så skönt det kan kännas i hjärta och själ efter en kväll med barndomsvänner! Känner mig så lyckligt lottad, när jag ligger här, med bullen i magen som just nu dansar tango, kanske retar h*n sig på att Sally ligger på magen, jag själv tycker det är skönt att ha henne där, det vibrerar skönt när hon spinner och hennes värme mot magen känns avslappnande, men iallafall! Jag känner mig så lyckligt lottad som har så mycket fina människor i mitt liv! Det är obeskrivligt så lycklig jag känner mig just nu! 
Imorgon ska vi få se våran lilla skrutt igen! Se så allt är bra där inne, få höra på hjärtljud och bara få njuta av att se dig! Så spännande det ska bli! 
Nu ska jag läsa några rader (läs sidor, heslt kapitell) innan ögonen faller igen fullständigt på mig!
Dagens bulle! Jag är nu i v 19 (18+4), tänk att på onsdag har halva tiden gått! ❤️


Bh storlek

Jag har då alltid, från att jag började få bröst, haft väldigt små bröst. Jag själv har tyckt att de vara oproposkonerliga mot resten av min kropp, men sedan pluset visade sig har mina brön plusat på sig så pass att ha gått från en liten b kupa till en c kupa! Detta är helt otroligt enligt mig själv, jag stod i affren igår och tänkte att " den här kommer jag aldrig någonsin kunna ha! Den är ju enorm!" Men så skönt den satt, Täckte hela bröstet, satt bra runt om och kände att jisses amalia vilka snygga böst jag fått! 
Tänk vilket intressant inlägg men jag känner bara att detta måste skrivas ner! Lyckanär total! Puss på er!
I brist på bilder fick det bli en ifrån i somras! 


Dagen

Idag står jobb på schemat, ett litet tag, 9-14. Senak jag hem och ta en fika med Fia, vi har inte setts på evigheter och vi behöver ses, prata och prata! 
Nej för tusan! Sätt fart! 
Igår hade jag mys med mitt hjärta när jag kom hem. Han är en liten vilding, men såfort han får krypa in innanför tröjan blir han som förbytt! Härliga lilla mysskrutt❤️


Thomas mcdonell

Har ni hört namnet? Jag hade inte, förren ikväll! När jag och amanda satte oss och kollade på Disneys "prom" 
Vi fick en liten halleluja moment när han kliver in i bild i sin skinnjacka, halv långa bruna hår och ju mer vi såg ju mer blev vi helt fast i honom! Mamma mia! 
Det är just denna känsla man vill få ut av en riktigt töntig tjejfilm! En liten förälskelse i en av karaktärerna i filmen! 
Filmen var väl i sig inte tipp topp! Men inte heller dålig! Thomas närvarande räddade filmen! He-he!




Massage

Idag var jag på min första massage, jag var himla nervös innan, kände att, hjälp! Jag kommer säkert inte ens kunna gå där ifrån. Det gick såklart jättebra! Härliga fina Lisa gjorde ett toppen jobb och hon avskräckte mig inte! Tvärtom! Detta kommer jag fortsätta med! Det är tvunget! Mina axlar och skuldror behöver det. Man får inte glömma att man har ett tungt arbete, och jag som dessutom är en sådan latkorv att jag inte tränar något. Att slita, släpa, lyfta, dra, bära, som vi gör på jobbet och som jag gjort mycket när jag hölls mycket på pappas gård, utan att ha några ordentliga muskler att utgå ifrån, jag blir ju faktiskt mörkrädd hur elak jag är mot mig själv! Jag har lärt mig hantera hur jag ska vara, göra för att min psykiska hälsa ska må, nu måste jag börja lära mig ta hand om min fysiska hälsa. Jag fick lite små övningar av Lisa som ska stärka axlar, bål och framförallt bröstmuskler! Så, vad tusan, skärpning! 



Planer

Idag, så händer detlite saker, jag ska snart iväg på massage till Lisa, vi får se hur det går att ligga på magen, det är ju inte helskönt längre, lägger mig på mage i ren vana när jag lägger mig, men faller ganska snart över till sidan, känns mer fritt. Så vi får se om det funkar när jag ska ligga på en massagebänk, men jag är i behov av en massage nu, dels har jag fått känningar i svanken, sen har jag så sjukt mycket knutar i axlar och skuldrorna. 
Hur som helst, efter det ska jag klippa Rasmus och Alvin, mina stamkunder! 
Efter det ska jag invänta att Amanda slutar jobbet, vi ska hem till Åfallet ikväll och ha spa/tjejmys, ansiktsmask, hårinpackning (till mig) frukt och annat härligt mys! Vi ska även se på film. Åh jag längtar gärnet! Så skönt ska det bli! 
Nu är det bäst att jag sätter fart så jag kommer iväg! 
Kramgos!


Ca 1 månad

På ca en månad har det hunnit hända en hel del! 
För en månad sedan kunde vi börja känna en liten bulle i magen, men syntes inte värst mycket, idag putar magen utåt (uppåt, liggande ställning).
Spännande att se var vi är om yttligare en månad 😍 
Tack för lugnande ord ang magens storlek iallafall! Man blir nog lite extra nervös över alltnär det är saker man bryr sig om och som man faktiskt inte har en aning om hur det funkar! Ni förstår säkert! 
1 bilden: tagen 1 dec 
2 bilden: tagen 5 dec 


Tjejmys

Idag efter jobbet hämtade jag upp Amanda L och åkte hem, plockade lite och allt eftersom kom även Therese och Emma! Emma har jag inte träffat på år! Det var väldigt mysigt att få träffas och prata om allt mellan himmel och jord. Vi beställde pizza och har suttit nu ikväll och bara pratat. 
Känns skönt att ha fått umgås med mina vänner en kväll, det var länge sedan det var en riktig tjejkväll! 
Nu blir det helt enkelt att ge chillorna mat, ge katterna sen kastar jag in handsken och går och lägger mig! 
Hörs!

Liten? För liten?

Det känns som att jag har en väldigt liten mage för att vara i v 18 (17+2). Är det så elr är det bara inbillning? 


Berätta gärna för mig! (Orolig för minsta lilla, jaa) 

Bye bye pärlan!

Idag började min navelpeircing klia, så jag tog beslutet att ta ut den. Känns himla konstigt att inte ha den där, men det är trots allt bara skrot på magen! 
Just nu ligger jag i sängen på jobbet och ska snart sova! 
Vad gör ni ikväll? 



gravidförsäkring och nyår

Tänk va! Igår gick vi in i vecka 18! det går läskigt fort tycker jag, samtidigt som dagarna sniglar sig fram, det är mycket att landa i så det känns ändå skönt att det är 159 dagar kvar till bf! Jag vill hinna landa, hinna förberede mig och längta mig sjuk till den dagen! Jag tänker njuta av varje sekund, när jag mår bra, av mitt liv som gravid, förlovad och kär! Tänk att vi snart är en familj, en ganska stor familj kommer vi vara, med mig och Jimmy som mamma och pappa till ett litet mirakel, mamma och pappa till två tokiga små katter och sen sist men inte minst, har vi ju just nu 9 chinchillor här hemma också! Så mycket att planera och fundera på, varje dag kommer vara nödvändig.
I måndags var vi och beställde vagnen, idag tecknade jag gravidförsäkring, det är bra att ha kompisar som har lite erfarenhet av det, så de kan påminna en, egentligen är det inte jätte bråttom att göra det innan v 22, för det är då de flesta grav. försäkringar börja gälla, men det kan vara en säkerhet för både er själva och för att slippa tjafs med försäkringsbolaget, OM något skulle vara fel och det skulle uppteckas på uv, för då är risken stor att det inte täcker. Det hände för Tobias och Lisa när de fick veta att Aron hade klumpfot, då täckte inte det försäkringen bara för att de upptäckt det på uv. Skrämmande tycker jag men inte mycket att göra något åt. Så nu har jag iallafall täcknat en gravid försäkring innan nästa uv!

Lite annat än gravidsnack då, idag är jag legid, jätteledig faktiskt, inget mer planerat än att städa chillaburarna och fixa hö åt dem. Otroligt skönt att få ligga kvar i sängen i morse när Jimmy gick upp, visserligen känns det skumt att han inte är hemma nu, vi har ändå varit lediga en vecka ihop och när jag jobbat har jag bara jobbat till 13 så då har vi haft mycket tid tillsammans iallafall, men men tillbaka till vardagen. I helgen jobbar jag, två dyng ska avverkas men det blir kalajs!
Annars då, nyår, det var en mysig kväll ihop med mamma och Simon, vi åt gott och drack gott (jag drack en mouserande jordgubbsdryck, som vi hittade på systemet, 5+ av 5 möjliga! Jättegott!) Vi pratade mycket och lyssnade på musik. Jag åkte hem så jag var hemma till tjuggo över elva och tänkte att jag skulle försöka hinna somna innan 12 slaget, bara för att slippa smällarna, men nä, det ville sig inte riktigt då de började smälla just då och höll på till kl 1 på natten, t j u h u, sa en kalastrött tjej som skulle upp 4,5 timmar senare för att jobba! Men det gick det med!
Måste då säga det att detta år har varit fram och tillbaka, som alla år, det hinner hända mycket på ett år och från att ha haft det riktigt tufft mellan mig och Jimmy till att sitta här idag, starkare än någonsin, förlovade och med världens finaste bulle i ugnen så måste jag säga att 2013 är det bästa året på många många år.
Det har även varit tufft pga en strulig lillebror och en cancersjuk mormor, men vi kämpar på, varje dag! Livet är fint, på sitt lilla speciella vis.
Långt inlägg, mycket att dela med mig av, kanske skulle börja skriva lite oftare istället! He he!
Men tills nästa gång! Hade!
 

RSS 2.0