shopping döh!

snygg jacka! cubus!
mmmmmhm!
byxdress från HM himla somrig och gullig! vet inte om jag gillar den än, men om ja blir lite brun så, jorå! ;)
en toppen fin klänning ifrån HM! helt jätte kär! den kommer användas flitit i sommar!
ett litet gulligt linne, även det från HM
sportbh från HM, ett måste!
träningsbyxor, HM!
söt och enkel topp från Monki!
nytt sött smycke till naveln! :)
Som ni ser har jag haft en bra dag! en toppen dag med bästavän!
så nu sitter jag och snorar och tycker lite synd om mig själv! fast nä! bit ihop!
ska sätta igång att städa chillaburarna nu! hoppas de går fort så jag får sova sen! är för trött!

Djupvik

Nu har jag en sån här stark känsla av att bara vilja komma bort, bort från allt mitt här hemma, jag vill ner till djupvik, mitt paradis på jorden, jag vill njuta av friheten och lukten av saltvatten, njuta av att få vara med de människorna som jag älskar mest av allt! Min fina lilla Connmans släkt! jag längtar till sommaren. längtar så otroligt mycket efter att bara få vara och det ända måstet man har är att må bra!
men jag får bita ihop några dagar till så kan jag vara där i helgen sen är det bara några månader kvar till sommaren. Jag klarar det!

Glöm dagens bekymmer, imorgon kommer nya!


bilden har inget med rubriken att göra,
idag känner jag att bloggen kommer få lida, men så är det ibland, ni får nöja er med den här uppdateringen!

Vecka 13

här kommer veckans planer! + Dagens bild!
Måndag: Hjälpa Emma och Hanna, sminkning. Plugg...
Tisdag: Plugg...
Onsdag: Prov, Staden med Annut! Plugg...
Torsdag: Prov och övningsköring
Fredag: -
Lördag: Marknad
Söndag: Marknad

längtan!

åh vad jag längtar till nästa helg! då ska vi ha en årliga vårmarknaden och jag och mina två rara kusiner ska sälja fika, det har vi hjälpt mormor med i (iaf jag) ungefär 5 år om inte mer :) det är en liten tradition ;) och helgen efter det så ska kusin sophie följa med mig och mamma på chilla utställning, vi ska ställa ut min fina Jason och se hur det går för plutten :) sen ska vi även få med oss lilla Hulda med oss hem! himla spännande måste jag säga! :)
Sophie, Maja och Jag :) och sen lilla Elsa ! ;)
kusselino :)
:)

min finaste


lördagsmys!


studentmössan på!

snacka om härlig känsla! :)

utgång och magont!

igår blev det som sagt utgång, jag hade verkligen sett fram emot det och var taggad till tusen! för festen var klockren och jag tänkte att de här kommer bli bra!
väl inne på puls så får jag så ont i magen efter ett tag så att jag inte har en aning om var jag ska ta vägen! sååå, jag ligger i kramper i en soffa och försöker andas, oj vilken toppenkväll! haha men men så kan de gå, det bästa folket ändå :)

intensiv dag!

idag blev det preojekt dag och vi fick massor gjort på kort tid vilket var toppen! vi börjar närma oss våran kväll och vi kom även på ett namn till våran projekt grupp, anna fick en lampa över skallen och utbrister " JA VET! SMILE N' SHINE" så sagt som de var sagt, självklart ska det bli namnet!
det är kul när det går bra tycker jag!
efter de hade jag körlektion, som gick helt okej bra! börjar bli lite invecklat nu, men det går framåt!
det var bara att komma hem och laga lite mat och slänga i sig det sen bege sig till finspång igen för att sola och träna lite, gick himla bra och om vi nu kan få in lite rutiner så kommer nog även jag våga visa mig i sommar ;)
nu sitter jag och äter lite och ska snart ner och pröva lite kläder och även plugga lite, sen ska jag läsa min toppen braiga bok! och tagga för morgondagen! utgång med de bästa! de blir kanon! :)

Dagens bild

fotograf: Göran Molin

ny bild?


dagen har varit... bra!

jorå! den har varit bra!
har övningskört och varit med anna, börjar bli en vardag! borde dock plugga lite mer körkort! får bli imorgon efter körlektionen :) hoppas på träning imorgon med!
blir dusch nu sen ska jag nog lägga mig och läsa lite om slash!

önskelista!

åhh jag vill vill vill vill!!!
funderar på det faktiskt!
det är nog en liten söt klänning oxå som jag vill ha som de inte fanns bild på.
åhh jag blir lycklig av såna här kläder :)
det betyder sommar!

I JUST LOVE MY HAIR !


före efter!

så såg de ut,
nu ser det ut så här!
jag är hel nöjd! :)

hårklipp?

Dagens plan är att jag ska klippa av en dm av mitt hår idag, hoppas bara min frisör har tid, hon skulle nämligen på möte med min lillebror, han är tydligen för smart för sin klass, hmm.. de trodde man inte! haha nä dum signe!
nu ska jag fixa mig färdigt sen bär de av till skolan i detta härliga väder! :) PUSS

GLAD TJEJ!


Dagens bild

liten häst stor tjej?
jag blir lycklig av att se den här bilden! fina hästen, det finns inte ord till hur mkt jag saknar er, ni stora fina mangefika djur!

måndag! :)

idag är det måndag, igen. tänk att för varje måndag som kommer så kommer vi en vecka närmare studenten! snacka om peppande! :)
idag så ska jag hjälpa emma efter skolan, hon ska bli sminkad och fixad inför någon fotografering till hennes och hennes kompis svenskaprojekt :) blir kul!
sen blir det Zumba på kvällen! jag är jätte taggad! det var för länge sedan!
tog lite bilder ifrån kusin igår, åh vad lycklig jag blev när jag fick se alla de här bilderna! åh vad jag vill dit igen! just dit, just de timmarna! få stå och vråla ut hans underbara texter tillsammans med tusentals andra människor en sommar kväll i juli. underbar känsla!

Dagens bild


Hulda

denna lilla sötnos ska flytta hem till oss inom en snar framtid :) min fina lilla Jason ska slippa sitta själv nu :)
jag är så himla glad! :)

tur och retur!

Idag vaknade jag med en stirrande Sanna på mig, hjälp! ahah blev att kolla färdigt en film, sen lite frulle. Sen gick jag hem och hade det skönt ett tag sen nu för ett tag sen åkte jag och mamma en sväng, jag fickk köra, det gick kanon bra fakiskt! körde till skärblacka och tillbaka. toppen fint väder är det oxå så det var skönt att åka omkring lite och njuta av att se vattnet rinna längs med vägarna. Hoppas verkligen inte att det kommer mer snö nu, det vill jag inte ha! jag vill ha vår nu så jag kan få sitta med lite bra musik i öronen ute i solen och bara njuta av livet! toppen skönt! :)
tänkte visa mitt lilla projekt som jag höll på med ett tag, gjorde den åt kusin som fyllde år nu. hon är ett betydligt större fan av guns än vad jag är (ändå så älskar jag verkligen bandet!) så aa, ni kan ju tänka er hur hon är ;)
så drf målade jag denna tavla :)
vad tycker ni? :)
orginalbilden!

tjejer!!

Sanna bus!
Jossaaan!
tesserese!
Mammamiia!
soodastreeem :)
nannis!
Hade en toppen kväll med dessa tjejer! sanna och jag blev var över natten hos anna och jag ska sova där inatt med :) myspys! nu ska jag hänga tvätt! sen blir det att åka och övningsköra lite :)

lite tjejer sådär!

söta är vi! bilder imörn! tänkte bara säga att jag lever!
mina tjejor, de ni!

telefon-kö???

sitter i telefon kö ang ett borttappat brev, lr innehållet av brevet..
super kul.. njää..
ska flytta hem till anna i några dagar med, hon är ensam hemma så de kan bli kul :)
ska slå in ett paket nu, sen packa sen dra mig till söjlvägen 14 !
undertiden får ni njuta av en snygg bild på min vän Sanna Björk!

en dag som alla andra?

Jag är trött! jag är på dåligt humör. jag känner mig rätt dålig. det finns så mycket som jag borde göra. men jag orkar verkligen inte!
vilken liten gnällspik jag är!
kan ju pigga upp mig med att städa chillaburar. det är ju kul? hm nä. men det måste göras, mina små fina måste ju ha det rent och fint!
fin katt har jag :)
Kinder Maxi! jägarns så gott det är! :)
en lagom glad henrik efter att jag fick lov att sminka honom! hahaha!
Glass premiär! mööööms!

outfit


man fick bli som man blev när man inte blev som man skulle!

hahaha ja du bruno.. du ska få mat..
Hahaha sååå fula!

vårvärme

Idag är jag trött och lycklig :)
jag är så glad över att snön försvinner mer och mer för varje sekund, jag njuter för varje solstråle och jag är allmänt glad! men trött! dåligt med sömn inatt. tror jag snart kommer ligga i feber. men det hoppas jag inte!
Imorgon åker jag till henke efter skolan, innan skolan ska jag ha körlektion! tors-fre blir det mys hos Anna sen ska jag fira Matilda på fredagen så får vi se vad kvällen har att erbjuda, söndag blir det fotokurs, det är så min vecka ser ut som jag vet än så länge :)
Det finns inget bättre än att se snön smälta, att höra fågelsången att se de små snödropparna kämpa sig utt genom snön. Det är då jag ser ett slut på allt mörker! helt underbart! och om planerna går som planerat så slipper jag iaf en del av vintern nästa år! det skulle vara underbart!

Pretty Woman

Sitter och kollar på Pretty woman, en himla bra film tycker jag! :)
Julia Robets, gach! så snygg! snacka om att jag vill ha hennes hår! riiiktigt snyggt!
trött är jag oxå! ska sova nu känner jag!
Godnatt alla Gullungar!
Tänk possitivt nu! 
"snart är det helg igen! snart är det helg igen!"

fetkatt och naglar

stora killen :) fina killen!
nya naglar :) tack tess!
-
Igår så kom tjejerna till mig, innan det var jag hos tess och fixade naglarna som sagt :) sen vart det tacos och melodofestivalen mys! seeen klippte jag av jossans hår, det blev himla bra faktiskt! sen toppade jag tessans hår :) så himlans kul att få klippa lite! det finns inget roligare! :)
sen på kvällen kom henke, han var ensam hemma och jag blev oxå ensam när tjejerna åkte hem, så det blev lejonkungen 3 sen deckade vi rätt bra!
Idag blev det som sagt fotokurs! 
sååå nu tror jag att vi är ifatt ;)

melodifestivalen

sure! eric var väl okej, men jag fattar inte hur Brolle kunde komma sist? hans låt VAR BRA! och han är nog Sveriges snyggaste man! lätt att han är! mycket mycket dåligt! men men!
Vem hejade ni på? :)

Fotokurs!

LärarGoran! duktig är han! allt de där om bländare och allt! först nu förstår man vilken komplicerad sak det är som vi håller i! coolt faktiskt!
duktiga tjejer!
här skulle vi få goran att bli helskarp. det var här vi märkte att min kamera inte klarar av allt, så det blev helt enkelt att ta över gorans kamera, då gick det bättre!
himla intressant!:)
känner inte för att ha måndag imorgon redan...

ingen är som jag!


jag kan visa en värld, vacker bländande härlig!

duktig tjej har städat rummet
duktig tjej sitter och lyssnar på fin musik
hon undrar om det finns något bättre än Disney låtar?
helt underbara!
lyssnar på skönheten och odjuret låtar, åh vad jag saknar allt redan!
meen, jag vill att det ska bli fredag nu, så jag går och lägger mig och njuter av min toppen braiga bok!
Vet ni vad Axl Rose hette från början? ;)
Vet ni var han är ifrån? ;)
Vet ni vad Slash's mormor hette? ;)
Vet ni vilka de va av de fem som startade Guns n' roses? ;)
Vet ni NÄR de startade detta underbara band? ;)
åh den är så himla bra!
såå godnatt!

när vi blev fulla för kärlekens skull!

Idag har det varit en lång dag! jag är redan trött! helt underbart att det är fredag imorgon!
Har gjort ett förbannat prov som jag bara blir arg av att tänka på så jag skippar att tänka på det och tänker på hur fin min balklänning faktiskt är! helt underbar är den! åhh vad glad jag är! :) världens bästa Amanda!
kom hem för ett tag sedan och tänkte att jag skulle städa lite, men orken finns inte. men jag MÅSTE det ser förskräckligt ut och på lördag kommer världens bästa tjejor hit på myskväll så det måste ju se lite okej ut ju..
så STÄDA SIGNE!!
annars så.. Imorgon åker jag till Henruk :) blir toppen det! skönt att sluta vid elva ju! :)
hittade en bild från soffis blogg förut, kände att okej då, den var ju helt okej!

Matilda Creutz

hon, den donnan! fyller år idag! GRATTIS DIN STORE STARKE KAR!!
Bilder säger mer än tusen ord, det är tydligt. Det finns ingen som du! DU ÄR SÅ FÖRJÄVLA BÄST!

mina hårbollar

Det är inte klokt vad man kan tycka om ett litet djur, en liten hårboll som sitter i en bur. Hur man kan älska att sitta och bara hålla i dem, känna att de faktiskt tycker om mig och att de litar på mig. Att få ge dom de där russinet om kvällen som är deras frukost. att man kan älska allt som de små liven gör. Att man älskar att de har så skilda personligheter, de är mina finaste. Att få känna deras mjuka päls mot halsen när de ligger och myser på mig. att se dem skrutta runt av lycka över att få komma ut ur buren. Att se deras ögon lysa av bus när de gör något de vet att de inte får göra! ögon som lyser av bus när man försöker fånga dom och de hoppar så lätt undan. Att se lilla Jason längta efter att få komma ut och busa så som bara han gör, att se dumpe och nella vilja komma ut för att bara sitta och njuta av all kärlek de får. mina underbara så hårbollar. jag älskar mina små hårbollar, över allt annat <3
tyck att jag är knäpp, men så här är det! de är mina finaste!

skönheten och odjuret

Bilder ifrån DeGeers hemsida!
Emma och Kalle
Jossan och Emma , jag amanda och terese i bakgrunden

Linnea och Sofia
Jag Tess Linnea och Kristina
Ralle, Chrille, Kalle

Jossan, Linnea och Sofia

slutet!

säng häng heeela dagen!

min sjuke mor ville ha sällskap idag, då tänkte jag att ja då ska hon väl få det då! så jag har legat i sängen hos henne heeela dagen! har varit himla mysigt och välbehövligt! har sökt jobb och pluggat körkort så lite duktig har jag varit! borde ha pluggat lite mer IR meeen.. de får gå hur de går..
blir att försöka sova snart :)
imorgon blir det prov, sen pröva balklänning (!!!!!) sen ska jag försöka hinna med att fira Matildagull som blir 16 imorgon!! :) vet ju att hon längtar efter sin present! men den blir nog lite försenad, tills jag fått tag på en sista del!

Tatueringar

Everybody need somebody, you're not the only one.
åhhh! kan jag bara samla mod så vill jag göra dessa tre direkt!
alla tre betyder så otroligt mycket för mig så jag vill, jag VILL verkligen! :)

åh nej kära barn, jag är ju Eiffeltornet!

Igår var sista föreställningen med våran underbara teatergrupp.. känns himla sorgligt att det är slut..
meeeen igår gick det helt otroligt bra! och det var så himla kul men eftersom att det var så många som var där som jag kände, det var mormor och morfar, henke och hans kompis, classe, tjejerna, plus att vi filmade allt ihop. men faktum är att det gick himla jätte bra för allihopp!
idag är det studiedag och jag fick en chans att sova ifatt från i helgen, det behövdes verkligen! så nu ligger jag i sängen med en sjuk mamma. längtar till helgen, det blir nog helt toppen :)
här kommer en bild på våran fina teater grupp, har lånat bilden ifrån
http://amandalejbro.blogg.se/ :)

översta raden från vänster: Kalle Abrahamsson, Therese Östrem, Rasmus Abrahamsson, Kristina Hagstedt, Emma Söderberg
Mellanraden från vänster: Kristoffer Karlsson, Sofia Lundblad, Cissi Karlsson, Signe Connman, Josefine Maxe, Linnea Strand
Nerdesta raden från vänster: Terese Johansson, Amanda Lejbro
bästa bästa bääääästa!!

Ridån öppnas och strålkastarna bländar mina ögon!

Idag var jag i skolan från nio till tolv.
sen tog jag bussen till stan!
köpte mat sen så blev det att sminkas, plugga repliker och ha det allmänt mysigt.
dagen har varit så himla bra och detta gäng som vi är med, de är så underbara, ALLIHOPP!
vi har så kul ihop och jag kommer sakna allt det här så otroligt mycket när det är slut.
Idag hade vi våran premiär och det gick så himla bra!
dock gjorde jag bort mig lite, men det blev till en kul grej och alla skrattade mest, så det bjuder jag på!! ;)
Taggar inför imorgon! :)
nu är jag så himla trött så att jag inte vet ut eller in så det är bäst att jag går och lägger mig nu!
Godnatt alla fina läsare!
hoppas ni haft en minst lika fin dag som jag har haft!
Så himla söt är hon! :)
hoppas på bilder imorgon ;)

hmmm

måste bara få visa denna underbara bild, tänk så mycket känslor den förmedlar..
ahahha! fy fan, vi är sjuka!

Teaterapa!!

upp halv åtta och dra till teatern i stan och spela teater, shieet vad trött jag var/är!
det gick dock inget vidare men imorgon när det är uppspel så hoppas vi på att det går bättre!
efter det så åkte jag till henke ett tag och såg bland annat skönheten och odjuret ;) kände att jag behövde ladda upp lite, jägarns alltså! haha det kommer bli spännande hur jag ska klara av det här! ujujuj..
men vi får hoppas att det går bra! det känns skönt att vara ledig på onsdag, hoppas på lite mys med amanda då, det var för länge sedan!
nu blir det dusch! sen blir det plugg, körkort, engelska och repliker, lär få vara uppe hela natten..
bara att bita ihop!
bäst att sätta fart!
BYE
ny tröja från hm :)

gårdagen

toppen dag igår!
i skolan gick jag bara till tjugo över elva sen slutade jag, då käkade vi sen gick vi och handlade lite grejer, jag hittade bland annat mina studentskor! sååå glad blev jag :D
sen kom jag hem och då blev det att övningsköra med mamma, det gick helt okej bra :)
sen blev de att duscha och dra sig till sofia för att börja fixa i ordning sig, sen vidare till sanna och ha det sjukt kul!
mina tjejor är de bästa tjejorna! ;)
sen blev de bussen in till stan, pga av att jag vart så sjuuukt kissnödig så hoppade jag och linnea av i eneby.. jävla idioter.. gå från eneby till puls.. hmmmmmm??
ae fAN! usch.. men sen fick vi tillslut skjuts :) så vi kom fram tillslut ;)
där blev de sjukt mkt dans och allt var toppen!!
sen blev de donken sen tillslut hamnade jag i min underbara säng :)
.
nu snart kommer mulle och soffis hit så ska vi plugga och jag ska klippa soffis :)

världens bästa vänner har jag!

så himla bra folk så jag blir ju helt tårögd!
Toppen kväll igår! GRATTIS igen sanna!
lyckligt lottad tjej med världens bästa vänner!

TRÖTT TJEJ!

bra dag i stockholm igår!
Trött tjej idag! men uppe är jag! BRA SIGNE!
hittade ett par byxor och en body som jag ska ha ikväll, utöver det; en virkkad tröja och en Guns N Roses tröja!<3
TRÖTT!!!!!!!
glad!!!
nää nu bär de av till skolan, ha lektion till tjugo över elva, sen har jag HELG!! och ikväll SMÄLLER DET!!
BYE

trött tjej!

idag gick skolan fort, alla de här dagarna har gått fort! det gillar vi ändå!
Så efter skolan åkte jag till Åfallet och hade det mysigt, gjorde en kladdkaka och hade det allmänt trevligt!
på bussen hem vart det massa snack och skratt med tess! har beställt nagelfix hos henne till nästa lördag ;) hoppas att det kommer bli fiiint :)
sen kom jag hem och forstätte med mitt lilla projekt som jag startade med igår, hoppas det blir bra. ska bli en present ;) till världens bästa kusin och vän :)
nu ser jag och bror på The Pacific och efter det blir det sängen bums! upp tidigt imorgon för att åka till stockholm!
har laddat med en god frukost som jag ska ha med mig och så även muffins som jag bakat till min söta klass :)
vi får se om jag orkar blogga imorgon eller inte! vi får se ;)
haaade!

skolan

sitter i skolan,
skriver stilanalys,
jag har tråkigt,
jag är tråkig,
idag blir det bra,
det blir bra imorgon,
det blir bäst på fredag!

Godnatt!


ingen kan se ut som jag!

tur är väl det!

duktig tjej!

Idag har jag varit himla duktig! idag har jag kört min första körlektion och det gick så bra som det kunde gå! Det var så himla kul kan ja lova! mindre kul är de här med teorin ;) men den har jag faktiskt koll på oxå :)
nu ska jag käka sen se pacific SEN SKA JAG SKRIVA ENA RELIGIONS UPPGIFTEN!
söt bild på mig och fru

RSS 2.0