En molningdag i naturen

Idag vaknade jag skapligt, fick se att telefonen hade plingat av ett sms, En ridtur blev bestämd och vi drog ut, jag och Zarah, det var friskt och skönt och jag vet någon som kommer ha träningsvärk imorgon! men det var ändå en lång och skön ridtur!
Nu är jag hemma igen och ska sätta fart och städa åt mina små luddisar! appropå det, Nella som jag berättade om, hon är dålig, men inte jättedålig än. hon få rvara kvar hos oss ett tag till, jag njuter av hennes närvaro varje sekund, min älskade lilla flicka! Ikväll blir det iallafall att åka till jobbet! förmodligen sista jobbpasset innan jag börjar mitt nya jobb nästa måndag! för sen blir det lite på hällestadskolan också!
Spännande! Spännande!
nä som sagt! sätt fart!

Håruppsättning Jenny

Idag kom Jenny till mig, hon ville ha hjälp med håruppsättning, hon har långt tjockt hår, Vääääääääldigt långt! ungefär till rumpan! Så det var lite att jobba med! men det blev en halvuppsättning, och fina lockar!
här kommer bilder!

Denna känsla

Det är så jag säger det! Känslan som jag får av att vara nere i mitt paradis, det är ren skön lycka! Terapi för själen att få komma ner till Djupvik! Känna den svala luften från de salta vågorna! Se alla tusentals solstrålar som blänker i vattnet. Detta lugn denna harmoni. Mina älskade morföräldrar! Grattis morfar på födelsedagen!


Mediacentret

Idag har jag varit på arbetsintervju, och jag fick jobbet, jag är helt mållös just nu men jag är så glad! så otroligt glad! Hela jobbet låter så fruktansvärt bra och roligt! jag berättar mer en annan dag! hihi!!!!

Saker man inte kan förstå

Igår blev jag så lycklig, det var utställning i Uppsala och min älskade prins Jason fick 85.5 poäng och sitt 3e cert och fick i och med det titeln Champion. Jag var även så glad för jag fick sitta med och vara sekreterare för en av domarna och det var så otroligt lärorikt! Sen kom vi hem, Fia kände på mina tre honor. förmodligen är Villemo och Tula dräktiga, vilket är himla kul! sen kom vi till Nella, som har gått ner mer och mer i vikt på sistone, dock helt oförklarligt, så då fick Sofia känna igenom henne.. och förmodligen har hon tandfel.. tandfel har bara ett slut och det är att chillan får somna in. Alltså så kommer jag snart få säga hejdå åt min älskade fina tjeja.. min finaste finsate skatt.. Nella var den anledningen till att jag ville skaffa chillor, först var det inte chillorna i sig utan det var hon. Hon är så otroligt snäll och underbar, en sådan fin personlighet och i nästan 3 års tid har jag fått njuta av hennes fina närvaro. Det var så otroligt jobbigt när vi akut fick ta bort Dumpe och detta kommer bli minst lika jobbigt. Min älskade älskade flicka. :(

Det är så jag säger det

"För du är det finaste jag vet"
älskade håkan, älskade älskade håkan. Det finns ju ingen som du! 
älskade Sofia! min fina fina vän, vad jag tycker om dig! 
mina älskade vänner, som gör mitt liv och gör mig till den jag är idag, där jag är idag. 
Älskade Jimmy, min finaste. igår sa du något som fick det att pirra till i hela mig, "när vi gifter oss ska vi..." när vi gifter oss, det är ju det vi ska göra, snart, det är ju så det ska vara! du och jag hand i hand genom livet, hand i hand, medan händerna sakta förändras från lena fina och släta till mer skrynkliga och osköna, men de kommer endå vara hand i hand, hela livet. Älskade du!
Tänk så skönt det kan vara att bara ligga här i sängen och njuta av fina texter som strömmar ut ur Håkan, ligga här och tänka på allt fint i livet, man behöver stanna upp och tänka på allt fint vi har i livet. Kan man det, ja då är man rik, vänner och kärlek kan ingen köpa, det kan man bara förtjäna att få. 
Jag är trött, förtillfället finns det så mycket som tar kraft, men att bara få ligga här lite extra länge och bara njuta, får krafterna att strömma in. 
 
Sofia Nilsen säger:
Tänker på din mormor när jag hör den här. Vet inte varför, men det gör jag. Kanske för att låten är så fin som hon är.. 

Och lyssna precis innan han börjar sjunga så skriker en tjej i publiken: "HÅKAN DU ÄR GUUUUD".. 

"Det är så jag säger det"- Håkan Hellström

Höstfeeling

Nu sitter jag och sofia i bilen och ska åka till örebro för att hämta chillor! Omplacerings chillor!
Igår var jag hårmodell det var.. Spännande! Jag blev svarthårig och fick skarpa linjer.. Såg ut som adolf hitler.. Men har varit och fixat det nu på morgonen, men det var iallafall en kul upplevelse!:)


majvor da dogish!


mormor

Min mormor fick diagnosen äggstockscancer i början av året. Det har varit otroligt tufft och man har inte riktigt vetat hur man ska hantera det. Min mormor är en av de viktigaste människorna i mitt liv, hon betyder så otroligt mycket för mig, likaså morfar, världens bästa.
Idag har vi fått svaret, mormor och överlevt sin Cancer, hon är FRISK, åh mina tårar bara rinner och rinner av lycka, älskade lilla mormor, vad jag är glad att vi alla får fortsätta uppleva saker ihop med mina älskade morföräldrar. 
Äntligen lite lycka mitt i allt elende!
Just nu ligger en liten fin majvor här hos mig, var och hämtade henne hos frisören förut så nu är hon trött! 
Snart kommer älskling hem och ikväll kommer Amanda och Melker på lite kvällmys :) 

Får jag chans?

Idag har jag jobbat på Grytgölsskolan, det är kul! och jobbigt! ungarna är en rikktig utmaning ibland! men det känns himla bra när man får beröm över att de sköter sig bra när de är med mig! Det stärker mig!
Och jag får en sån nostalgi känsla när man hör meningen "frågade han på dig?!" "ihhhhh! hihihihi" hahah åh så lycklig jag blir hahah! söta små barn! och när pojkarna gör allt för att hitta sig en söt liten flicka, genom att bara fråga "får jag chans" tänk så lätt det var på den tiden! Men det är så det ska vara med kärleken, den ska vara lätt, den ska vara underbar, annars är det inte den rätta kärleken! nog kan den vara jobbig ibland, men den ska vara lätt som en fjäder! man ska ju kunna sväva på moln! 
Söta barn, kämpa på och lev livet! snart är ni stora!
 

livet

Livet är en bergodalbana, just nu går den neråt, det är mycket nu som gör mig så ledsen, orolig och besviken. Jag är helt ur balans i mig själv och skulle nog behöva gå till läkaren och kolla upp varför jag är så yr och får svimningskänsla stup i kvarten, men jag antar att det är mest för att jag är stressad, stressad över att jag inte får så mycket jobb, stressad för att jag vill hinna med så mycket hela tiden, jag vill vara på alla ställen samtidigt. jag vill vara med mina vänner hela tiden, jag vill hinna träffa min familj, jag vill hinna med Ida, hela tiden. Det får det att snurra så mycket, jag vill komma bort, komma bort till solen, jag behöver b-vitaminer, jag behöver det så otroligt mycket.! 
Saker och ting går inte alltid som man tänkt sig, jag önskar jag kunde förändra det som är gjort, inte i mitt liv utan hos någon annan, någon annan som borde ha pratat istället för att ha varit tyst, få ut allt som finns inombords, istället för att ta ut det på detta sätt.. besvikelse. så otroligt besviken och ledsen! 
och så vill jag säga, lillebror <3

RSS 2.0