Omkring mig står skogen så grön

Egao.blogg.se 

Ett blogg ni måste läsa.. För där kan ni hitta livsglädje och förnuftiga resonemang, hon är även vegitarian och berättar om bra recept som man kan göra, enkelt! 
Det är också min bästa vän! Finaste hon! Finaste Amanda, finaste Nannis!

Just nu sitter jag och lyssnar på Mando diao, åh så bra de är! 
Låten :Strövtåg i hembygden, den är så skön att lyssna på, allt stannar upp och det är svårt att tänka klart för man vill bara falla in i låten. 
Idag är min älskade mamma här, jag bjöd henne på Chips Gratäng! Den blev faktiskt jättegod! Riktigt stolt blev jag! då det var första gången jag testade! 
Den innehåller:
Grillchips
Fläskytterfilé
champinonstuvning
Ost 
(egentligen skulle det vara tomat och lök i också men det glömde jag helt bort! hihi!) Men som sagt det blev gott! med en god sallad också! 
Mycket skitsnack blev det och mys med djuren! 
Nu spelas Stiftelsen i mina högtalare och jag måste säga det att jag längtar ihjäl mig till att vi ska se dem! 

Isfolkets chinchilla!

Äntligen!! Nu har jag fått till en egen hemsida till mina små luddisar! så jag kan hålla folk som är intresserade uppdaterade om mina små djur! 

http://isfolketschinchilla.123minsida.se/ 

Det enda jag väntar på nu är att min Domän ska gå igenom så den endast heter Isfolketschinchilla.se! 

Kika gärna in och säg vad ni tycker! 

För er som...

... inte tycker att våran lilla katt har vuxit? GAAAH! massor ju! var tog min lilla råtta vägen??

True Collors

Idag kände ja gmig lite bättre, tog mig en dusch, ansiktsmask lite unna mig själv mys! Sen bestämmde jag mig för att färga håret, mörkt blev det och jag vet att min fin frisör Jennica kommer blir gaaaalen på mig! meen jag stod inte ut med hur det såg ut just nu! haha! 
nu är det mörkt men bra ändå.

Isfolkets Tula


Fina lilla tjej. Det vr denna lilla dam som fick mig att bestämma mig att jg visst skulle ha med någon chilla från Danmark, dessa nervösa men ändå så speciella ögon som satt i sin lilla bur och spottade mot mig i ett försök att skrämma mig, det  funkade inte utan när jag väl höll i henne för första gången så kröp hon in och gömde sig i min jacka och jag var såld! Hon och Villemo fick följa med mig hem, hon var fin och jag trivdes med henne, hon var speciell och passade bra in hos oss! Igår märkte jag att hon inte alls var den lilla Tula jag lärt känna, hon var jätte hängig och blöt runt ögonen och när jag kände på henne hade hon en tagg precis framför ögat och då var det klart, det var bara att ringa till Hanna. Sofia och jag åkte och några timmar senare led hon inte mer. För mig var hon en fin chilla, en liten och fin liten luddtuss. Nattinatt luddis.

God natt Tula

Ikväll fick jag ta ett jobbigt beslut och som djurägare har man det som sin skylldighet.. Min fina lilla hona från Danmark fick ikväll somna in och lämna kylan! Det räcker så, hon har det bra nu.


Räddaren i nöden

 
Här är låten jag pratade om, lyssna på texten. Den stärker så otroligt, om man har en dålig dag, eller något svårt att ta upp. Gud vad jag älskar den, min fina mamma visade mig den förra veckan, Det är en typisk låt som gör att jag tänker på min mamma, min räddare i nöden. Älskade mamma!

Sjukstuga

Host host host! Snörvel snörver! Krax krax krax!
Så låter jag! Plus att jag svettas som ett ja jag vet inte vad! Härligt detta!
Fick ringa jobbet förut och sjukanmäla mig inför morgondagen! Träligt men så är det! Om man biter ihop så är det bara att köra på men sen får man tänka på att man jobbar med äldre människor och de har ett svagare imunförsvar vilket gör att man inte ska gå till jobbet om man precis har varit på jobbet! Då är man hellre hemma en extra dag för att försäkra om att det inte smittar!
Jag ska sätta mig vid datorn smart så ska jag visa den där låten också! Håll utkik!


Ärligt talat

Jag ligger i sängen och hostar med min lilla Wilma på magen! Min fina lilla katt! Jag är så glad att vi har henne!
Sjuk är jag också och slappar det gör jag och det är skönt! Tabletterna har dragit ner febern och det gör att det går!
Ligger och kollar på Mia på grötö och jisses, jag älskar denna människa och Peter Jöback, han är en klok person! Mer än så säger jag inte nu! Jag tänkte om jag kommer ihåg ska jag dela med mig av en fin låt med honom imorgon! Han har många fina låtar!
Ligger i sängen och underhåller mig
Med två nya spel till telefonen! Hay way och ordjakten! Tänk vad undehållande inlägg jag delar med mig av... Haha!


Take a walk

Vaknade, har feber, ont i hals och har leder som en gammal tant... Tråkigt skulle jag vilja säga!
Sängen för mig idag istället för att träffa mina fina tjejor! Sofia fyller nämligen år imorgon och det skulle vi ju firat.. Typiskt! Men de får nog himla skoj ändå!
Jag ligger kvar i sängen med mitt te!


Mitt bästa för dig

Jobbet idag gick bra, även om jag börjar bli sjuk! känns himla tråkigt men så är det, det är otroligt mycket basiller som springer runt och spökar just nu! 
Hur som helst, idag kom mina bästa kunder till mig och klippte sig, Rasmus och Alvin, Alvin är 6 och Rasmus 3, otroligt gulliga och väldigt duktiga, det är inte alla 3 och 6 åringar som kan sitta stilla och bli klippta, så det är himla kul! De har varit hos mig några gånger nu och nu börjar de känna igen mig bra! och det är kul!

Jag och Amanda har lite nya blogg planer och det ska bli spännande om vi får till något med det! håll utkik! det betyder ju inte att jag kommer sluta blogga på denna blogg, för det här är ju min lilla dagbok! 
Kolla in på Amandas blogg vettja! Jag älskar att läsa hennes blogg, hon skriver inspererande och om hur livet som vegitarian är! ;) Egao.blogg.se 
 
Ikväll kommer min Jimmy hem! Det känns skönt :) 
Jag ska se om jag hittar lite insperation till mer blogg senare! Håll utkik :) 

Gammal bild på mig och kusin Maja!

Studenten 2011


Dagen då jag stod där i solen och sjön/vrålade "För vi har tagit studenten!!" tillsammans med min klass, lyckan var total och iår är det både min bror och bästaväns tur att sjunga och njuta!

Remember my name, HAIR!

Här sitter jag och kollar tillbaka på min blogg, kollar igenom inlägg från ett och två och tre år sedan, tänk vad tiden går och det gör mig glad att jag har skrivit denna blogg, det är ju därför jag skriver, för att komma ihåg! Något jag kom fram till iallafall är att jag saknar, verkligen SAKNAR mitt längre hår, jag har älskat denna frisyr i över ett år och nu är jag trött på det, och nu håller det på att växa ut, eller något och det ser förskräckligt ut, jag avskyr det och jag vill att det ska vara fint igen! 
Ni ska få se lite bilder på hur jag hade håret förr, det var ju ganska tråkigt men jag kollar tillbaka och känner mig så fin i lite längre hår som ramar in mitt runda ansikte och stora kinder! mest av allt skulle jag vilja ha längre hår men ändå lite tufft och annorlunda, för jag vill inte vara som alla andra, och det är ju fel att säga också eftersom att det bara finns en sån som jag! Tänk på det! Du är unik, på alla sätt! jämför inte! du är DU och ingen kan någonsin vara bättre på att du än DU! haha flum!
Bilder var det!

Förbannat gammal! men här är mitt blonda "orginalhår"!

Sidecut hade jag där någon gång!

Mörkt mörkt och lite lockigt, lööööve <3

blekt blond och en brun slinga på sidan

Kopparrött och volym

Kort rött med olika slingor!

Brunt och axelkort, mitt hår ser tjockt och mysigt ut!


Det är nog det här jag saknar mest, att kunna sätta upp håret, eller
göra vad man vill med det, typ! ni förstår vad jag menar!

Långt brunt! mmmhmm! <3

Kort och blond!

Kort och brunt! Som ni kanske förstår så vill jag vara mörkhårig! med längd. Det kommer bli en utmaning för Jennica nästa gång jag kommer dit! Säg gärna vad ni tycker!

Om du var vaken skulle jag ge dig allt de där som jag aldrig ger dig!

Idag vaknade jag utvilad och ändå lite orolig, det där med drömmar kan ju vara himla härligt, men dagens dröm var det inte och den vill jag bara radera ifrån minnet, den delen vill jag utnyttja av något annat bra att minnas! Det log mig föut att jag saknar Jimmy, det blir nog så när man är så van vid att han ska komma hem någon gång mellan 15-17 varje dag och så gör han inte det, min fina! Men visst, det är himla nyttigt att sakna och längta och då känns det bra att sakna honom!
Sitter nu och ser lite tv och har precis ätit en supergod brunch! Ska pallra mig till badrummet och ta en lång skön dusch + så ska jag lägga på en härlig ansiktsmask! 
Jobbar kväll idag och det är faktiskt himla skönt att göra! 16-21 då hinner man med lite på dagen och sen hinner man inte bli hel slut på jobbet av ett långt arbetspass! Jag gillar 16-21 passen! Har nog med att göra att jag gillar att ha sovmorgon! ;) 

Logiskt

"Det är så logiskt alla fattar utom du!"
Här sitter jag med min fru och vi har en varsin datorn i knät och myser, ja jisses vad vi myser! Någon måste jag ju mysa med när min prins är i huvudstaden och jobbar!
Vi satt och diskuterade ett läskig men ändå ett intressant ämne, filosofi! Frågan kan man vara säker på någonting? Finns det något man kan vara säker på? "Ja, att vi alla kommer dö" visst gick den tanken genom ditt huvud? Men hur kan du vara säker på det? vad som helst kan hända som gör att din död inte kommer att ske, eller? Det är spännande att diskutera och speciellt med Amanda för tankarna flyger verkligen omkring! Hon är en klok liten tjeja! 
Men om man tänker för mycket får man huvudvärk och det är ju onödigt, så njut att ovisheten och lev i nuet och trivs med livet! Man vet aldrig vad som händer!

JA MÅ HAN LEVA!

Jag vill bara säga GRATTIS till min fina Jimmy, som fyller hela 22 år idag! Gammelgubbe <3
Älskar dig!
Lite bilder från årets gång, och oj vad jag älskar dig! min fina!

Vi har vingar av guld

Jag lovade min allra finaste vän att skriva ett blogginlägg, men som ni märkt så skriver jag bara när jag vill få något sagt! Idag vill jag säga att jag är så lycklig där jag är just nu, jag är lycklig för ett litet ljus som lyser fint i en ny lykta som min älskade fina mormor har gjort, jag är lycklig för att jag har en kärleksfull katt i min famn, jag är lycklig för att jag har en så otroligt fin vän, min vän som är min bästa vän, min kärlek och min livskamrat, min underbara Jimmy,min! Jag inser så många gånger att det inte finns någon annan, som just han, han är verkligen världens ödmjukaste, vackraste och mest kärleksfulla människa jag känner. Jag vet ingen som inte tycker om honom, han är en sån där människa som bara smälter in och alla bara trivs med honom, och han är min! Jag känner mig så speciell när jag tänker på det. Han och jag! 
Jag är även lycklig för att jag har fått träffa en gammal vän idag, som jag är så glad över att ha! Fina Rasmus som man bara njuter av att få prata med! 
Jag är lycklig för att jag lever mitt liv, att imorgon är tredje gången som jag ska få fira Jimmy på sin födelsedag, tre gånger har jag fått vara del av den dagen, åter igen känner jag mig speciell! 
Var tacksamma för livet fina vänner, i helgen ska jag bli full, mest för kärleks skull! 

Irritation som kanske leder någonstans

Just nu är jag så irriterad, på allt, har ingen lust att göra något vettigt, jag vill bara sätta mig och läsa min bok, som jag redan läst ut, men som jag vill läsa igen och bara få vara ifred, denna irritation som kommer ibland, som man inte kan förklara var ifrån den kommer, den är ganska skrämmande ibland, för oftast är det någon som blir drabbad utav denna irritation, PMS, jo tack det finns, och den korkskallen till man som kom på att det inte alls fanns, det är nog där jag skulle lägga min irritation på, men jag vet inte vem denna såkallade forskare är. Jag vet bara att han tycker själv att han hade kommit fram till något väldigt bra.. Vilket inte jag håller med om punkt slut. 
Det värsta som finns är att börja tjafsa med någon och sen bara känna irritation över att denna person inte förstår att jag är irriterad, så satans irriterande är det måste jag få be och tala om. Bara förstå att jag är arg idag, låt mig va.. ska nog köpa mig en sådan tröja, för när man väl sagt att jag är irriterad idag, då ska folk ha en förklaring och när man förklarar att man inte vet eller att man har PMS, och folk säger "jaha var det bara det" (!?!??!) bara det? har jag missat något här eller? jag själv tycker inte att det är något bara eftersom att mina hormoner spelar mig ett spratt och jag känner mig allt annat än glad och balanserad i tillvaron och då är det "bara det"... Folk ibland!
Nu sitter jag i soffan, men Wilma på magen som en levande värmedyna (älskade lilla katt) och datorn i knät för tillfället men den ska strax bytas ut till min bok. Nu har jag skrivit av mig och jag hoppas att det leder till att jag låter bli att skrika på min stackars sambo igen när han kommer tillbaka.. Du är då omöjlig, Signe Connman.

RSS 2.0