:(

förlåt, du är bäst. Jag kommer alltid finnas för dig ändå. :(

känner mig vuxen!

idag känner jag att jag börjar bli stor på riktigt! det är lite läskigt att tänka efter så jag låter nog bli ;) haha
men ja, iaf jag gick in på banken idag och fixade mig ett bankkort helt själv och fick en sån här liten söt dosa och massa viktiga papper! sen när jag kom hem så hade jag fått massa post med ännu mera viktiga papper. så nu har jag fixat mig en egen pärm med viktiga papper! shit så stor jag är! måste faktiskt till banken på måndag igen ! oj oj oj :D haha nu ska jag packa träningsväskan och bege mig till gymmet, anna och jag ska springa och sen blir det zumba ;)

träningsdag?

hm idag blir det en massa träning låter det som :) härligt! jag vet en som lär somna gott ikväll om hon gör allt det hon tänkt idag. haha ojoj. vi taggar till imorgon oxå ;)

Dagens kort

Allt är bra idag.
det känns skönt, jag älskar mina kort!

..!

jag spyr på skiten!

Magnus Uggla

Är en människa som jag verkligen älskar! Det finns ingen som han, han är hur skön som helst i alla lägen och lika mycket som han jävlas med andra lika mycket jävlas han med sig själv, är inte det helt underbart?!
tänk att vara så liten och ändå så dryg och härlig.
Jag kommer ihåg sommaren 08 när vi var på liseberg så såg jag en liten kille komma gående som sång precis som magnus, och jag ropar till mamma "titta mamma! vilken bra imitation av uggla!" nu var det ju så att det råkade vara just uggla! haha men seriöst? han var ett huvud kortare än mig? haha shit :D
Magnus Uggla är en jag lyssnat på sedan jag var 4 år gammal, ni kan ju tänka er hur det såg ut när en liten unge på fyra år går omkring och sjunger på ugglas texter som är allt annat än rumsren ;) det var så mamma och pappa fick gå och hålla för munnen på mig! haha
när man är deppig är det ett tips att lyssna på Magnus, man blir alltid glad när man hör han och hans texter ;)

dagens

idag har jag varit i skolan, kom till skolan vid åtta fast jag hade sovmorgon till nio egentligen, hm ;) men jag var så duktig att jag gick på lektion iaf! sen gick jag till på håret och där mötte jag upp vicki och anna. Där vi fick sätta oss vid ett dukat bord med kakor och te, jätte mysigt!
Det var Linda som är frisör och Anna-Karin som är hudterapeut/make up artist och a ja vet inte allt, som skulle berätta lite om sina yrken, super intressant! man kan tro att det bara är att klippa lite och sminka lite men icke! det är en talang att vara frisör och makeup artist, det är verkligen inte bara att göra något utan man måste försöka hitta stilen i sin kund. Detta pratade de om och det var grymt intressant, det visade sig sedan att Linda har gjort det samma som jag vill göra, gått lärlings utbildningen i linköping! så då fick vi något att snacka om! min dröm om att bli frisör som legat lite i dimman nu senaste året för jag trott att det var omöjligt kom plötsligt till gläntan igen! och jag blev riktigt taggad! en super härlig morgon med härligt folk!
sen blev det två lektioner sen åkte jag hem och tog en lång promenad med Bruno! super skönt så när jag kom hem så satte jag mig vid läxorna och nu är jag klar, jätte skönt!
här har vi alla härliga människor som jobbar på På Håret!
de två längst åt höger var de vi pratade med ;)

godmorgon!

vaknade för en kvart sedan, har precis duschat och nu sitter jag i sängen och värmer mig.
Idag har jag prov. SUCK! men det blir skönt att få det ur vägen, sen får vi se hur det går..
efter skolan åker jag till A och sover där :)
nu måste jag sätta fart!

Dagens Kort

Du är så härlig

modell för en dag

Idag har jag varit modell för en dag! Dagen började med att jag försov de mig, fick fem minuter på mig att klä på mig och springa ut till bilen, sen bar det av, tåg till Stockholm och sen käk på donken, lite koll på stan och sen drog vi oss mot the studio. väl där inne så får vi sätta oss ner och sen blir jag sminkad och det blev möörkt! hade väldrigt svårt för att gilla det, men det funkade ;) sen fixa håret, det sög. hon kunde ingenting, men men! sen fick vi komma in och ta kort, och oj! så kul det var :) underbart! sen skulle vi välja ut kort oxå, hm inte det lättaste och jag kan inte påstå att jag är så nöjd med något av korten jag valde men de fick duga ;) emma och anna vart super bra! och sen efter det så drog vi och käkade igen och sen kom tåget och nu är jag hemma, en HELT UNDERBAR dag med flickorna! oj så kul :)
nu ska jag ringa till pojkvän!
hörs!

mamma blev snygg!

mamma har sett ut som hon gör på bild nr 2 hur länge som helst och även hon ville ha lite förändring så jag fick göra lite som jag ville så det blev kortare och skiftningar i lite nötblond/brunt skit snyggt tycker jag! :)

alexander

tog lite fina bilder på plutt när vi var nere hos mormor och morfar :)

tjalallalaa!

sitter i sängen, känns att man var ute igår, känner mig skön i huvudet. skönt att slippa känna bakisen, blir en skön dusch nu, sen plugggG! imorn bär det av till stockholm, det ska bli himla kul :) längtar! det är jag Anna och Emma som åker :) vi blir borta hela dagen, späännande!
pousspouss!
hahah!

ojoj

det har varit mys med pojken fre-lör sen igår då drog vi på dubbeln och inte igen :) jag har söta tjejer men finspång alltså.. nä!
idag MÅSTE jag plugga, imorgon blir det Stockholm.

Del 2 i roliga lektioner!


djur är undebara


Andrea Forsström

Är en person som jag delat så otroligt mycket med under min barndom, vi blev bästa vänner när jag var två år gammal och det höll i sig till när jag började sjuan ungefär. En helt underbar människa som jag skrattat med i år i sträck om man skulle räkna ihop alltihop! haha jag sitter och skrattar nu av bara minnet! Hon med det dära lilla extra som hatar pannkakor och som älskar att skratta!
Jag minns när vi la kottar över vägen för att vi skulle se vilka bilar som saktade in farten, de var de snälla människorna, de som bara körde på var dumma och om de hade otur så kastade vi en kotte på bilen oxå, själva satt i uppe i ett träd och kollade på dom, hahah åh så härligt! när vi var riktigt små så hade ni de där bamse hundarna och dom fick jag rida på och apropå rida, när vi red Pocahontas hahah oj så underbart! vi red samtidigt och pocahontas får för sig att gallopera och adde ramlar av och jag klänger mig fast runt halsen på min galna ponny och adde springer efter och skriker "MEN SIGNE!!! VÄÄÄNTA DÅÅÅ!! STAAAANNAAA!!!" hahahaha! oj vad underbart det var! eller när du gungade och gungan gick av och alla trodde du stor tjöt men du låg och dyng garvade! hahahaha åh shit! fy så härligt!!! :D

sweet!


julafton!2

hämtade även ut min Lars Winnerbäck box! oh shiit så stor den var :o ahah så himla dyng najs :) det är 112 låtar och massa annat roligt! :)
har lagt mobilen bredvid boxen bara för att jämföra hur jäkla stor den är !
MUMS!

julafton!

idag har det varit som julafton!
helt underbart :D
vet knappt vart jag sa börja :o
haha jag fick hem skorna och tröjan! och jag ÄLSKAR skorna!
mums!
tröjan var inte fel den heller ;) blir najs!
tröjan/klänningen
skorna ♥

idag

Blir det skola, sen sa jag hämta ut paket, sen hem och plugga röven av mig, efter det hoppas jag få höra något från min pojke att han är i Sverige igen! uuuunderbart!
Nu ska jag äta frukost! Pousspouss!!

roliga lektioner


-

två älskande unga, två änglar i snön ♥


JAAAAAA

nu har mitt paket kommit och även min lasse box som jag fick av pappa i födelsedagspresent! blir att hämta ut sakerna imorn! spännande ;)
förövrigt så är jag trött och inte ett dugg sugen på skolan, inte någon gång mer faktiskt!
suck och stööön vad jag gnäller, förlåt ;)
rara lilla Lars!

Promenad

Har varit på en härlig promenad! tog med Bruno, han blev precis tokig när vi kom ner till sjön, haha tokern badade.. hm ;) speciell hund man har (a)
nu blir det plugg,
imorgon kommer min favorit hem ! :) äntligen! veckan har gått alldeles för långsamt!
vi tog skolfotot idag med! spännande ;)

GAH!

fy så trött jag är hela tiden! jag blir så ledsen!
men men, nu blir det hälsopedagogik en timme sen har vi rast, till tolv, men så ska vi ta skolfoto vid halv elva så det blir nog bra iaf. får hoppas!
sen blir de göran i två timmar..jippiiii
efter skolan blir det promenad.
hörs!

Dagens Kort

Dagens kort lyder: Du Är Vacker Som En Ängel
pga. min kamera som är död
så får ni bara texten idag :)

Godnatt

klockan är tio, jag vet.
men jag hade velat sova för två timmar sedan! så, nu säger jag godnatt så hörs vi!
ser fram emot morgon dagen!
längtar till torsdag!

Jason

jag älskar dig min fina lilla bebo !! tihi

Tiiiisdag

sitter och har precis ätit en god pasta sallad :)
skolan idag var jobbig, vi var både arga och ledsna men det gick bra sen ;)
median var helt underbar! haha suck! ;)
fick skjuts hem och en bra pratstund :)
vårat äckliga prov är flyttat ;) så idag tar jag bara det lugnt! skönt! imorn blir det skolfoto.
jag saknar pojken ♥

skolan!

sitter i skolan och har haft både vredesutbrått och sammanbrott.
men just nu är det lugnt! haha :)
skola till tjugo i fem WIHU!
sen hem och pluuugga....
hörssssss!

Godnatt

Nu säger jag godnatt!
jag skulle vilja nämna att imorgon är det spexfoto med klassen! blir nog bra ;)
imorgon måste jag även plugga röven av mig..
skulle också vilja säga att jag saknar min pojkvän, VÄÄLDIGT mycket..
skönt att sova!
GODNATT

mmmmh!

himla skönt att få röra på sig!
och det var himla kul oxå! så länge man inte tänker på hur man ser ut så är det kul iaf ;)
haha :) nu ska jag tvätta håret och lägga mig och läsa lite :)
skönt med sov morgon imorgon. :)

Zumba!

Nu ska jag snart dra på Zumba träning! första gången på jätte länge, ska bli grymt kul!
ska bli "kul" att se hur mycket man tappat oxå. usch!
haha
men vi hörs efter det!

DAgens!


Godmorgon på er!

idag är jag rätt så pigg faktiskt!
men jag är inte sugen på skolan. usch..
men jag går bara till halv tolv så det är bara att bita ihop! värre är det imorn när jag går till tjugo i fem! men det är då! nu är nu :)
Hoppas på massa sol idag, det vore skönt:)

Dagens Kort


hoppsan igen!

råkade bli så att jag klickade hem detta nyss!
det är farligt att vara trött ;)

den här dagen..

den här dagen började verkligen jätte jätte illa.
tyvärr är den på väg att sluta lika illa känner jag.
men jag har ändå haft en bra dag med fint väder och den här helgen har varit himla skön ändå.
det är bara att börja tagga till nästa helg! härligt. 
Godnatt på er!

min rara lilla katt

favorit i repris! haha fy vad jag älskar bilden! 
hej jag är cp?
jag gillar datorer
OCH
jag heter Torsten
jag är en hon katt som är lite små speciell och gillar att sova.

suck..

är så trött på allt som har med politik att göra just nu, godnatt säger jag bara!

Camp Rock 2

hm jag är nog jätte larvig, men jag älskar såna här filmer, de är så larviga men jag blir så glad av dem! jag sitter bara och ler! haha (a)
haha kanske dags att växa upp? ;)
men jag hörde någon säga att man inte blev vuxen förs 20, såå jag har ju två år på mig! :D

promenad

nu blir det en promenad med Bruno, som lite paus mellan pluggandet.
fjaaaaanthunden! hih :)

plugg.....

sitter här, med mitt plugg.. håller på att gå ihjäl!
jag fattar seriöst ingenting av det här...
ger snart upp...

Röstat!

Idag har jag röstat! jag var den yngsta som fick rösta här i hällestad så det blev en jätte grej bara för det, det var det roligaste för dem den här dagen, jippie? haha!
men jag röstade på Moderaterna. Så nu vet alla det ;)

blääääääääääh!

fan, alltså, FAN
varför ska du lyckas varje gång!?
du är så sjukt patetisk!
ingenting kommer någonsin bli som det en gång var..
bara försök att fatta. Man får stå för sina konsekvenser..
en gång var jag sju, idag är jag 18, det är liksom bara att gilla läget!
-
Nu har jag skrivit av mig,
nu ska jag gå och rösta!
inte blir det rött iaf!

Dagens kort

det gäller nog bara att finna den

Det blir för mycket...

jag vet inte vad jag ska göra, det är för mycket just nu.
jag önskar det kunde vara enkelt någon gång.
jag saknar alex.
jag vill inte känna klumpen av dåligt samvete när det inte är jag som ska ha den.
utan det är du som ska ha det, men det kommer du aldrig ha. Det vet vi alla redan, så varför kan inte jag också förstå det?
det är så mycket som jag borde, men nu börjar det där obehagliga komma krypande som slutar med att jag bara lägger av med allt istället.
suck

håår!?

kollade runt på lite kläder nyss och fick se det här håret, jag gillar det! funderar starkt på att klippa mig en aning faktiskt. skulle vara bra både för mitt hår och för mig själv med lite uppfrächning!

skorna!

dom här finns på nelly.se och jag är grymt sugen!
frågan är bara om det kommer se ut som att man har jätte långa fötter i dom?
typ som pippi fötter om ni fattar vad jag menar ? haha hm tänk tänk tänk!

nyfärgat!

färgade ju håret igår! det blev mörkt! riktigt mörkt! men jag trivs med det ;) och så bleks det så snabbt på mig sen iaf så det gör inget :)

Balklänningar

åh, det känns så overkligt att nästa gång folk tar studenten så är det jag som gör det oxå!
jag ser så himla mycket fram emot balen! tänk att vara så fin så att folk bara står och bara njuter av att titta på en. Jag längtar verkligen, jag kollar runt efter den perfekta klänningen, eller på sätt och vis, jag har ju min privata skräddare ;) så jag kollar lite så man kan kombinera olika klänningar så det blir min dröm klänning! jag tror jag vill ha en lite mörkare röd klänning med lite pärlor och annat snyggt, vet inte om jag vill ha band eller ej, hm. ae det är så mycket som man får fundera på! haha :D tyck inte att jag är knäpp;) det är bara det att jag längtar så otroligt jätte mycket!:)
den här tycker jag är så grymt snygg! så enkel men jätte jätte snygg!
men vi får se ;)

Du är toppen!

förra veckan fick jag en lite små gullig grej av moster och de andra, det är 30 kort som det står något uppmuntrande på, till dem fick jag en liten träställning som man sätter fast kortena i, man ser ett kort i taget och byter varje morgon, och när man läser det på morgonen när man är lite lagom sur på allt så blir man genast mer positiv till att möta dagen. 
dagens kort är:

gooodmorgon!

sitter här och äter glass! mums!
ben&jerry's glass! det är grejer det! dyrt är det med, men värt det ;)
inte så mycket kex över det hela men ändå ? ;)
hihi blir massa plugg idag, inget vidare värst kul, men man vet aldrig vad dagen visar!

Sagan om Isfolket

är en serie på 47 böcker.
jag har läst dom sedan nyår och jag kan ärligt erkänna att ingen bok är dålig!
jag ska börja i bok 45 nu tror jag det är och alla är lika underbara!
det är något jag kan rekommendera!
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och läsa, imorn ska jag sova länge! skönt!
Godnatt ;)

Idag har jag..

lekt med Linnea och Amanda :)
vi har handlat mys mat och godis
vi har färgat mitt och Linneas hår
vi har ätit chips
vi har druckit cider 2.25% (y)
vi har lekt med cam
vi har skrattat
vi har slaaaappat!
slaaaamphhaa!
haha! ni är underbara!

dagens!


nu säger vi godnatt!

nu säger jag och min navel godnatt! ;)

hoppsan!

naaaaajs!
men fy så ont de gjorde!

min fina pojke.

snart, väldigt snart hörs vi inte på en vecka, kommer sakna dig!
himla snygg pojke! hoppas du får det kul :) lova att komma hem igen ;)
puss på min fina fina pojke :)

Teia ♥

Min fina flicka, det känns som en evighet sedan det hände, samtidigt känns det som om det var igår. Jag vet i alla fall att jag saknar dig något så otroligt, jag visste inte att man kunde sakna något så mycket. Sedan du försvann från mig så har något saknats, och även om du alltid finns hos mig så är det inte samma sak. Jag önskar jag kunde få gå ut i hagen och se dig stå där med dina fina nervösa ögon och titta på mig och ge det där speciella glada uttrycket som du alltid gav mig.  Minnena av det svåra vi kämpade oss igenom, att känna dig under mig jobba så hemskt med din rädsla och att du samtidigt litade på mig så fullt och helt att du ändå gjorde det du absolut inte gjorde annars. När det gått som det gått med dig i körningen och jag körde in dig på nytt från din rygg, och där fick jag sitta även när de körde dig för att du skulle känna att jag fanns där.
Jag älskar dig


haha jag tycker om dig iaf (a)

signe 18

min finfina tårta :)
paket!
undra vad jag hittade?
ojoj :)
hahah ni är bäst tjejer ;)
signe maria sofia connman är 18 (yyyyyy)

usch vilken dag

jag är inte alls på humör för något känner jag, lr jo få åka till en söt pojke som jag tycker himla mycket om som åker ifrån mig imorn..
men det kan jag inte för jag har tio kilo med läxor..
och förövrigt är jag helt splittrad när det gäller en person.
jag känner att inget har förändrats för oss på ett år och jag börjar ge upp på riktigt. det måste nog vara helt sjukt det som händer egentligen, men det är min vardag, men ändå får jag den där klumpen i magen. usch!
jag vill inte. jag orkar inte falla tillbaka till det som hände för ett år sedan, orkar inte!!
nu har jag gnällt, får hoppas att jag är gladare när jag skriver nästa gång.

ojojoj ;)

på torsdag ska jag och amanda göra något lite läskigt!
finns en risk att jag kommer svimma på cupen men det är det värt :)
späännande!

gamla bilder!

ojojoj !!

hej hopp!

bara för att jag var blond en gång i tiden.

en helt vanlig tisdag, eller?

hm svårt att säga om den här dagen är vanlig eftersom jag bara varit vaken i en timme;) men jag ska säga att jag var så sjukt trött när jag vaknade i morse! ojojoj.. inget bra, jag somnade ju tidigt så jag är nog helt enkelt helt slut ;) får se hur det blir med helgen.
aja! ska kila till bussen nu som tar mig till skolan.
bye!

jag vet att ni älskar mina cam bilder.... hah ae måste fixa kameran alltså :)

livsnjutarN ;)


en helt vanlig måndag

skolan idag, media på morgonen, grymt segt som vanligt men det slutade väl helt okej. Efter det blev det svenska och efter det hade jag slutat så fick vänta på alex som slutade tjugo i tre. men aaaja jag drog till amanda och mös lite :)
hm sen drog vi till lotorp jag och alex. vi käkade och la oss och såg benjamin buttons otroliga liv, riktigt bra faktiskt!
kom hem för ett litet tag sen och är trött så funderar på att sova tidigt.
om 3 dagar åker alex till turkland :/ usch så trist! men men, får väl försöka överleva! haha
sleep well!

ett år sedan!

dagens låt

Goodspeed-The Red Jumpsuit apparatus
en helt otroligt fin låt som alex visade mig idag, jag är kär !
jag säger även godnatt nu!

lite fler bilder ifrån utgången!


jag är busig!

nu har jag tagit några bilder av söta johanna med (a)
det var ifrån kräftskivan igår :)

bra dag!

vi börjar igår, jag och jossan åt massa kräftor, det är allt vi behöver nämna tror jag ;)
lr jo, alex kom igår kväll och sov till hos mig till idag :)
vi vaknade sex! usch haha men låg kvar till elva ! (y) det var då jag kunde börja fundera på att gå upp ;)
haha och då var det bara att sätta fart för sen skulle vi till mormor och morfar :)
så kom vi dit och det är lika skönt som vanligt att komma ner till mitt paradis!
jag fick lite paket och det var himla roliga och fina grejer :)
alex åkte hem för en halvtimme sedan ungefär och jag saknar honom redan! hm.
och på torsdag åker han till turkland! ojojoj hur ska jag överleva?
sitter och lyssnar på bra musik och måste nästan dra en dagens låt för er sen ;)
skulle bara vilja avsluta med ett grattis till min fina mormor och även säga att min pojkvän är bäst.♥

drar mot kräftskivan!

nu gör jag en sallad sen drar jag ! pouss!
finns på mobilen om den har lust att funka :*

girls night!

här kommer lite bilder då ifrån våran härliga kväll igår!
jag tog bilderna av vicki, hoppas inte hon blir allt för ledsen(;
en bild säger mer än tusen ord ;)

kom just på

att jag är nog fortfarande full. haha, aja så kan de gå! nu ska jag ta en dusch! sen ska jag stääääda!
lagom fräch så där, ae uschh!

hugos nattklubb

Underbar kväll igår!
förfest hos vicki med: Emma sofia linnea anna johanna jag och vicki
det var sjukt kul och jätte mysigt! sen tog vi bussen in till stan och väl där inne var det hur najs som helst! och så stor jag kände mig ;) kändes härligt att få visa legget!!:)
dock så slutade kvällen i lite frustration och ilska, men det ser vi bort ifrån nu ;)
jag var hemma runt fyra och somnar snabbt vill ja lova!
sen vaknar jag vid åtta och är dyng pigg.. hm.
ikväll är de bara påt igen! omg. haha! kräftskiva hos jossan men de blir inte länge! efter det kommer alex:):):) och sover hos mig och sen imorn åker vi till mormor och morfar för att fira mig och mormor :)
bilder från igår kommer!!

signeconnman


klänning

den här snygga saken ska jag försöka bära upp imorgon när vi drar till hugo och har så jädra dyng kul!

presenter ifrån världens bästa tjejer!

hahahahahahahaaha!!
idag har jag skrattat så jag har ont i hela kroppen!
underbara vänner jag har verkligen!
det kommer bilder men nu säger jag allt jag fick ;)
jag fick en jätte fin tavla av emma.
sen fick jag av mia lite små prylar som hon "gjort" som tatuering (vatten tatuering) kapsyl öppnare, reflex, ett hjärta hm vet inte om det var något mer där.
sen fick jag en snoppform att baka i! shotsblandning och kåtpiller.
sen fick jag godis och en dildo ;)
sen fick jag även snopptårtor och bakelser! åh så underbara ni är flickor!
jag älskar er!!

här är allt jag fått hittills ;)

sötnos <3

sötlisa kom ner med en cider till mig oxå, mohah :)

fina tavlan jag fick av emma och shot glas;)

i <3 shlager

muffins <3
ni är underbara tjejer!

sitter i skolan

just nu sitter jag i skolan och kollar klipp från world trade center, usch jag får så ont i magen när jag ser det, att se människorna stå nere på marken och vet att deras nära och kära har bara en väg att gå och det är mot döden, alltingen att kasta sig ut i tomma intet och slå i backen från 100 meters höjd. eller att brinna inne eller uppleva att golvet under dig försvinner. usch usch uschhh!
kak kalas snart!
blir mysigt!


nu säger jag godnatt!

för skuggan över gårn där aldrig solen lyste in för en ork som inte fanns.
gissa låten♥
hih
måste bara säga att pojken min är bra♥
Godnatt.

skånefruar

hmmmmmmmmmmmm.

helt galen dag!

Som jag sa imorse så kändes allt så himla bra, det fick jag äta upp rätt snabbt. suck!
nu blir det ett långt inlägg ;)
vi fick skjuts ut till bussen av Eva och när vi står där och väntar så kommer Annas syssling Emil förbi och frågar om vi ville ha skjuts och vi tackade självklar ja!
sen när vi kommer till finspång och ska säga hejdå så fastnar Anna i bildörren med tummen och Emil åker iväg och anna sitter fast! så det blev kaos, hon skrek och fick loss fingret och så fick Emil skjutsa oss till akuten för tummen svullnade och blev bara blåare och blåare.
så kommer vi in och får komma in till ett rum och får sitta där i en timme och vänta på en doktor, seriöst?! EN timme? på akuten? helt sjukt! sen fick vi komma till röntgen och det tog en halvtimme till innan vi kom vidare, sen fick vi gå och sätta oss och vänta lite till.. så till slut kommer de och berättar att hon stukat den riktigt jävla illa rent ut sagt, det var så nära brutet som de kunde vara utan att det var det.
men efter det så hade klockan blivit halv två så vi gick till skolan sen drog vi och käkade sen drog vi in till stan och där hade vi bara tur hela tiden! skönt!
Blev ett snyggt linne till mig och en mascara ;) tackar vi alex för :)
sen köpte jag en present till pappa :)
sen skulle vi hämta biljetter till hugo på fredag, och så var de slut!? men sen gick vi till ett annat ställe och då fanns det två kvar så då tog vi dom! himla tur! :)
sen höll vi på att missa bussen med men den hann vi med me ;) känner att körkortet ska fixas inom kort ;)
som sagt! dunderlångt inlägg men, överlev!! nu blire lite plugg :)

jag sitter här

jag sitter här och väntar på att gå till anna för att få skjuts ut till bussen :)
jag börjar tolv idag och slutar två (y)
efter det drar jag och anna in till stan och fixar biljetter sen ska vi kolla runt lite
träning ikväll? hoppas! har saknat det som bara den!
imorn ska flickorna fira mig :) blir myspys!
jag funderar just nu på hur jag mår egentligen och jag kan bar beskriva det på ett sett, jag är så otroligt lycklig!
men så fort jag vågar tänka att jag är lycklig och att jag mår bra så blir jag rädd, jätte rädd. för mitt liv är något som alltid slutar med att något dåligt händer. Självkart är det fel att tänka så, men faktum är att min mamma är likadan, så fort något går bra så tror vi att något dåligt kommer straxt efter. Men jag har fått lära mig att leva i nuet och njuta av varje sekund, så det gör jag! just nu är allt underbart! och det lever jag för just nu.


Grattis Emilia

Grattis Snygging på din dag !! :) du hade ju turen att födas på samma dag som mig ;) fast fyra år senare!

Min 18årsdag!

Idag blev jag 18 år, det är sjukt vad tiden går och jag har haft världens bästa dag! helt underbar!
imorse fick jag ett gym kort och massa saker från aktiv, sen fick jag massa bestick. Sjukt bra ! :)
sen kom jag till skolan och alla är så glada och gratulerat mig och ah helt otroligt bra dag har det varit! solen har skinit hela dagen och klassen sjöng så fint för mig :)
efter skolan åkte jag och alex till lotorp och vi skulle ju ha åkt på Cirkus, men det blev inget, vi orkade verkligen inte! så vi käkade gott och så kommer han med tre röda rosor till mig och ett presentkort på HM! underbara du ! du gör mig så glad ♥
sen så kommer Erika med en stor bukett med massa färgglada blommor, jag blev så rörd! åh så glad jag blev! sen hade de köpt hem kladdkaka som vi smaskade på :)
åh så underbar dag jag har haft! :)♥
Tack alla för alla gratulationer!

media

hm, sitter och har media och kan inte påstå att det är det roligaste jag vet! usch.. amanda är sjuk med och pojkarna kollar någon sjuk video. bläää!
men jag har iaf en helt underbar dag :)

18 år

it's my day!

vi ses väl igen, eller hur?

jag saknar dig

jag saknar dig gumman

älskade gumman min vad jag saknar dig, det är så otroligt tomt utan dig.
det är så svårt att ta till sig att du har varit borta i ett halvår snart, 17 år med och ett halv år utan, älskade du jag hoppas att du har det bra, jag går ibland och tittar till din grav, i somras la jag en bukett varje vecka hos er, på din, helmers och stig-morgans. tänkt vad tiden går, tega har blivit så gammal det senaste året, jag vet inte om hon känner att det bara är hon kvar av er tre. vad jag ville säga var; att jag saknar dig, jag älskar dig gumman

jag taggar!

om 1 timme och 45 minuter är jag 18 år! WAOW!
haha det blir mysig frukost imorn med familjen, blir firad på morgonen eftersom jag åker till alex efter skolan :)
åker till finspång och skriver in mig på körskolan och drar till skoklan och genomlider den till tjugo i fem, sen åkker jag som sagt till alex. Vid sju blir det cirkus!
allt jag önskar egentligen är att hen här födelsedagen blir betydligt bättre än den förra! snälla,


på topp!

idag hade jag en lektion! jag drog till amanda innan eftersom min buss går nio och jag började halv elva.. men det blev en jätte mysig frukost där sen drog vi till skolan och hade svenska, efter det drog vi till stan och jag hittade present åt Emilia, himla bra blev det! jag hittade oxå en klänning som jag ska ha på fredag, dock ångrar jag att jag inte köpte den andra oxå faktiskt! men men, får bli en annan gång ;)
jag är glad! imorn är mina 17 år slut, och börjar vid 18 ist! NAJS

1

Idag är det inte bara en dag kvar tills jag fyller år, det år oxå ett år sedan det där jobbiga/sköna hände, känns det verkligen inte som jag kan inte fatta att tiden går så fort! ja menar, nyss var jag en liten skit som gick i sjuan och tyckte att åka buss var det coolaste jag kunde göra eller något? nu är det en dag kvar sen fyller jag 18 år, helt sjukt så tiden går! det har hänt så mycket oxå som ändå är så bra för mig det här året samtidigt som jag absolut inte vill uppleva ett liknande år igen, det har varit så otroligt kämpigt och jag har gjort så sjuka grejer som jag absolut inte trodde om mig själv, jag kan fortfarande inte tro det! men hur som helst så är jag här nu, i min säng en dag innan min födelsedag, inget kan väl gå fel idag? den 6 september som jag för ett år sedan kallade upp brytar dagen, låt den bli bra!
för ett år sedan
hm jao så kan de gå :)

<3


Dagens låtar

Lars Winnerbäck-Gråa dagar
Lars Winnerbäck-Innan mörkret faller

åh när man ser ut så här?

då klistrar vi på ett leende och går till skolan och har en mysig fredag!

när man ser ut såhär..

när man ser ut så här när man vaknar är man inte sugen på någonting!

mina dagar framöver

fredag: ska jag till skoklan för att ha EN lektion, känns grymt ovärt! men jag ska även ta och skriva in mig på körskolan och sen åka hem och gå över till min kära granne och få massage! därefter hem till pappa för at invänta mina snygga kusiner matilda och emilia! saknar dom nått grymt så skka bli hur härligt som helst! vi har hela gården för oss själva i helgen ;) kan bli spännande!
lördag: som sagt vara med matilda och emilia! pyssel med hästarna och film mys <3
söndag: åker flickorna hem lite skapligt och jag drar till Lotorp och umgås med min snygging, bakning står på schemat!
Måndag: vanlig skoldag som består av två lektioner! funkar (y)
Tisdag!: IT'S MY B-DAY ullala! härligt, blir inte så mycket att fira, jag får av familjen här hemma och sen ska jag och alex på cirkus låter det som! himla annorlunda och spännande! åter kommer!
Onsdag: hmmm
Torsdag: fika hos Amanda för att fira mig!
Fredag: Fira mig på pappas sida, därefter dras det mot finspång och sen vidare mot hugos!
Lördag: kräftskiva?
Sändag: fira mig och mormor i djupvik
-
där ni!

lite seg är jag nog

jag har ju inte ens sagt vad som hände igår?! jag är nog lite trög, men här kommer det! jag fick hälsa på självaste Tai Woffinden! ojojoj! haha men det var det pinsammaste jag gjort i hela mitt liv, usch! så det nämner vi inte mera nu, mera coolt att kasparchack(nått!?) kollar på mig sen går förbi och sen vänder sig om och tittar igen och sen hälsar! (y)
men iaf!
idag har det varit myspys! nu blir det dusch
pöss

RSS 2.0