helt galen dag!

Som jag sa imorse så kändes allt så himla bra, det fick jag äta upp rätt snabbt. suck!
nu blir det ett långt inlägg ;)
vi fick skjuts ut till bussen av Eva och när vi står där och väntar så kommer Annas syssling Emil förbi och frågar om vi ville ha skjuts och vi tackade självklar ja!
sen när vi kommer till finspång och ska säga hejdå så fastnar Anna i bildörren med tummen och Emil åker iväg och anna sitter fast! så det blev kaos, hon skrek och fick loss fingret och så fick Emil skjutsa oss till akuten för tummen svullnade och blev bara blåare och blåare.
så kommer vi in och får komma in till ett rum och får sitta där i en timme och vänta på en doktor, seriöst?! EN timme? på akuten? helt sjukt! sen fick vi komma till röntgen och det tog en halvtimme till innan vi kom vidare, sen fick vi gå och sätta oss och vänta lite till.. så till slut kommer de och berättar att hon stukat den riktigt jävla illa rent ut sagt, det var så nära brutet som de kunde vara utan att det var det.
men efter det så hade klockan blivit halv två så vi gick till skolan sen drog vi och käkade sen drog vi in till stan och där hade vi bara tur hela tiden! skönt!
Blev ett snyggt linne till mig och en mascara ;) tackar vi alex för :)
sen köpte jag en present till pappa :)
sen skulle vi hämta biljetter till hugo på fredag, och så var de slut!? men sen gick vi till ett annat ställe och då fanns det två kvar så då tog vi dom! himla tur! :)
sen höll vi på att missa bussen med men den hann vi med me ;) känner att körkortet ska fixas inom kort ;)
som sagt! dunderlångt inlägg men, överlev!! nu blire lite plugg :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0