Bråvalla 13,sammanfattning

Så trött! Otrloligt trött är jag! Men det känns himla bra att man har varit med på första Bråvalla! Trots vädret, snacka om pissväder! Det regnade, det åskade och det var stundtals så skönt med solen! 
Jag lär svettas alkohol i flera dagar! Men jag blåste en ren 0.00a idag så ingen behöver vara orolig om de möter mig på vägen! Ikväll ska vi dock ingenstans! Jimmy har sovit konstant i två timmar nu! Jättetrött och helt sönderbränd är han! Älskade lilla hjärtat mitt! 
Min fina lilla katt ligger bredvid mig och myser, hon har ju som sagt varit hos "mormor" (min mamma) nu när vi varit iväg! Och vi blir så stolta över att höra att hon sköter sig! Snuffsan! 
Men tillbaka till Bråvalla! Det började med att vi tog med ett tält som vi skulle sova i på onsdagkvällen, dagen hade bestått av att förberedelser inför festivalen, köpa det som fattades och fundera ut vad som skulle behövas. 
Vi åkte iallafall dit och mötte upp folket, började sätta upp tält och inser att vårat tält inte var ett helt tält.. Det var bara ett "yttertält" Så det fick stå sen åkte vi hem och packade, sen åkte vi och köpte ett nytt tält dagen därpå och begav oss mot Bråvalla igen, regnet hängde i luften och jag missade Eldkvarn för vårat nya tält var långt ifrån lätt att få upp! Hur som helst, tillslut satt vi där i stolarna och njöt av den första knäppta! ÄNTLIGEN! 
Det regnade och solen sken, jag kommer inte ihåg allt, det är så mycket som händer på så kort tid, vi såg Rammstein på torsdagkvällen och det är ju inget jag gillar, verkligen inte, gillar det inte mer efter att ha sett dem heller, de bjöd på show, sångaren satte på sin pianist i röven och sprutade någon sörja över publiken. Det var sjukt, hel sjukt.. 
På fredagen åkte vi till ica på morgonen och åt en fet räkmacka var och handlade på oss lite vatten, då det inte fanns vatten på campingen, (Otroligt dåligt..). Tillbaka till campet och folk rullar in, vi var närmare 30 pers och det var så roligt! Så toppen! Alla var med alla! Vi såg Hoffmaestro och det var så otroligt roligt! Så sjukt bra! Vi såg även Green Day, vilken energi, de höll på i 2 timmar och 30 min, jag var så sjukt trött och de gjorde allt för att underhålla publiken, så pass mycket så man blev otaggad, det var som att de glömde att de faktiskt var där för att sjunga, men det bästa de gjorde var att ta upp en kille på scen, det brukar de tydligen göra, men det var det att denna kille ägde! Han var så sjukt bra! Billy blev så chockad så han bara stod och gapade, sen fick killen gitarren som han hade spelat på! Hur härligt! Hela publiken blev som tokiga och släppte loss som bara den! Otroligt härligt! Fredagen innehöll dessutom mest sol! Det var här de flesta brände upp sig fullständigt! (Jimmy) he he !! 
Lördagen var jag så taggad, fredagen var jag bakis halva dagen, inte kul! Men vädret var inte lika taggat som jag! Det var mer laddat då det brakade loss med världens åskskur precis när vi skulle på kalle bah, det var inte värt det, så vi satt i tältet och tryckte, om åska är läskigt när man sitter inne så är det inget emot vad det är i ett tält! Fy fan! Usch! 
Men det gav efter och tillslut kom solen fram, och det gjorde även vinpåsen! "Kan Denka kan Denka kan Denka dricka vin!?" Så ska man hetsdricka vin... Slutar oftast väldigt bra! Faktiskt! Väldigt kul! Denka förresten, han var med förra året också och fyller år idag! Så vi firade honom igår, jag klippte en lugg på honom med hjälp av en fickknivssax! Ha HA ! Så söt blev han! 
Som sagt, det var sista kvällen och det spårade verkligen! Jimmy blev galet kul med allt sludderprat och vi såg Takida och Volbeat! Lyckliga jag! Vi skulle köpa mat, då kom det mer regn och vi stod i matkö, där hittade jag världens härligaste människa! Fy satan! Killen hade kilt, och all in för sin klädsel, han började med att tränga sig, utan att det var med flit, men sen började vi prata, och jisses! Han kunde inte sluta prata heller! Fy satan! Hahah! Det var en toppen kväll, det har i det stora hela varit en himla bra festival bortsätt från att det var väldigt dåligt med bajamajor, de toaletter som fanns var ständigt trasiga, det fanns absolut inget toapapper, inget vatten och de som arbetade var få och otrevliga. Finns en helt del att rabbla upp, men det pallas inte just nu! 
På återseende!
Sen var det ju så att jag inte tog med mig någon kamera, så jag tar en bild från Angelica och hoppas att hon gillar läget, för bilden var sååå fin! en fin bild på en fin tjej! 
 

Jag gillar!

 


Äventyraren Wilma

I helgen jobbade jag medan alla andra firade midsommar! Men det gick bra! Jag tog med mig Wilma, mamma fick vara kattvakt medan jag jobbade 13-21:30. När jag kom hem igen fick vi och satte oss på altanen, och då smet Wilma med ut, och vi tänkte att, hon lär ju inte våga gå så långt, hon lär ju bara vara på altanen, men icke, hon hoppade ner från altanen och kollade läget på gräsmattan, sen va hon borta! Vilken panik jag fick! Mitt lilla hjärta var borta! Vi gick och ropade och ropade, men hon fanns ingenstans, klockan blev 23, klockan blev efter midnatt, fortfarande ingen katt. Vi fick gå och lägga oss för jag skulle upp och jobba vid 7 på morgonen igen. Jag kunde inte slapna av, jag låg och tänkte på var hon kunde vara, jag tänkte att alltingen har hon jättekul! Eller så har det hänt något, min lilla skrutta! Kom hem. Jag var uppe och ropade på henne stup i kvarten och tillslut ringde klockan igen, jag hade inte sovit en blund. Men det var bara att åka iväg till jobbet, klumpen i magen växte och växte och jag ringde mamma stup i kvarten för att fråga om hon hade synts till. Icke, "Vi får inte ge upp, än" Åhh.. Än! Hur ska jag klara detta! Jag orkar inte! 
När jag kom hem igen var jag igång igen och ropade, letade och letade. Tårarna i ögonen steg mer och mer i ögonen och rösten sprack ständigt! Gick in igen, med tunga steg. Mamma föreslog att jag skulle gå ner till cykelbanan och leta.. Jag tänkte bara "åh vad fan skulle hon göra där..." Men men sagt och gjort, jag gick ner till cykelbanan, fick syn på mammas katt Beijliz. Gick sakta mot honom samtidigt som jag gick och ropade på Wilma, rätt som det var hör jag ett MJAAOOOOO, och tänkte direkt, det där var min lilla katt! Wilma! Wilma! Var är du hjärtat?! Mjaaaow mjaow mjaow! Hon blev som tokig, men jag såg henne inte, jag sprang upp på cykelbanan och hör att ljudet kommer inte ifrån marken, utan jag tittar upp och ser henne sitta i ett träd, ca 2.5 meter upp. Alltså så högt så jag inte kunde nå henne, och hon vågade inte komma ner, hon skrek och skrek, ville verkligen att jag skulle hjälpa henne ner, men jag kunde ju inte! Jag började ringa mamma och hon svarar inte! Panik igen. Men så går grannen förbi och jag ber honom hämta en stege. Stegen kommer och jag får ner min lilla rädda, insjunkna lilla katt, smutsig och uppjagad. Åhh, vad overkligt det kändes att hålla i henne igen. Mitt lilla hjärta! 
Hon var hos mig igen, hon gick inte ifrån oss en sekund när vi väl kom in, alltingen var hon hos mig eller hos mamma, vilket kändes bra, eftersom att jag skulle tillbaka till jobbet. Innan det var jag tvungen att sova, jag var så trött. Jag hittade henne bara 50 min efter att jag slutat jobbet. Så jag kunde sova 2 timmar innan det var dags att jobba igen. 

Äventyr som satte nerverna utanpå kroppen för oss alla inblandade! 
Känns underbart att ha henne hemma igen!
 

lyckans dagar

Äntligen har han anlätt, lilla Aron kom inatt, min bästaväns son föddes inatt. det känns som igår Tobias berättade för mig att han skulle bli pappa! jag blir så lycklig att tårarna rinner så fort jag tänker på att min fina vän blivit pappa ♡ alla lyckoönskningar till den nya lilla familjen!
Imorgon bär det av, imorgonkväll åker vi till bråvallafestivalen, jag är så taggad!! iår känner jag mig inte det minsta sjuk heller! bara otroligt taggad!! lycka!!!!


just nu sitter jag och myser med min favorit :) jag ska berätta i ett annat inlägg om vad vår lilla katt gjorde i fredags! håll utkik!

Lägenheten

Idag åkte jag och Jimmy till Johan och Ickapicka och hade en toppendag! Vi körde lite frisbegolf och åt skaldjurs/fisksoppa, möööööms! En riktig lyxdag. Vi såg även en toppen film! Den var så spännande så jag höll på att skita ner  mig fullständigt! Och så när det närmar det sig slutet och det är som mest spännande och man sitter och hoppar i soffan och skriker "MEN DITT DUMMA FAN!! INTE SÅÅ GÖR INTE SÅÅÅÅÅ!!!" Då är det en bra film, haha! "The Call" hette den iallafall! Absolut sevärd!
Tänkte lägga ut lite bilder från våran lägenhet, då jg inte har några bra bilder ifrån idag!
 

Rörigt är bara förnamnet!

Snacka om att vara inne på djuptvatten just nu. 
Trots det så kan jag inte deppa idag, faktiskt, jag är så glad idag! 
Trots att jag saknar en tuss, och att farbror cancer inte vill lämna oss ifred, och att jag hittade min bil med en fet punka igår efter jobbet, så är jag glad idag. 
Vi har planerat Bråvalla och jag längtar! Det ska bli så otroligt roligt! Att se många bra band, träffa nya människor och bara ha det härligt. Jag och Jimmy har storstädat lägenheten idag, bäddat rent och torkat golv, rubbet! Tvättmaskinen går varm och det känns så skönt att det är klart nu. Vi åkte och bytte däck på bilen förut och mitt reservdäck var ett vanligt däck så om det blir krångligt att laga detta däck så känns det ändå okej! 
Min kära lilla katt har tömt ett glas vatten över min mobil så nu är den hel-cp ljudet funkar inte, SÅ JAG KAN INTE PRATA I TELEFONEN, SMS ENDAST. Blev lite små frustrerad och funderade på att bada katten så skulle hon få se att man inte ska leka med vatten. Men sen ringde jag Telia så nu har jag en Iphone 5, en surfplatta och en Samsung galaxy pocket plus påväg hem till mig istället. Det är ju helt okej måste jag säga! 
Nu ska vi fixa oss och kila bort till Hugo och käka plankstek och ha de gött ute på uteserveringen med fina vänner! 
Livet är här och nu. Lev det inte för går dagen eller för morgondagen, lev livet för idag! 


Bråvalla13'

 

En tung kväll

 
Ikväll är det tungt, så otroligt tungt, klumpen växer sig större och tårarna svämmar över ständigt. Panikkänslan över att tappa kontrollen över sig själv är oundviklig. Min älskade lilla tuss, som jag älskat så djupt sedan första stund, imorgon ska du få flyga vidare, imorgonbitti är sista gången jag får se dig, sista gången jag får hålla om dig, sista gången jag får se in i dina kloka ögon och bara känna den enorma kärlek som strömmar ur dig. Min fina lilla chilla, tänk vad du har förändrat mig. Tack vare dig har jag träffat så många fina nya vänner, tack vare dig sitter jag nu här hemma med 8 andra små luddisar, varav 3 härstammar ifrån dig. Ändå kommer det kännas så otroligt tomt utan dig. 
Det kvittar vad folk tycker, att det bara är en råtta. De vet inte bättre, de vet inte vilken otrolig personlighet en chinchilla sitter inne med, de känner inte dig. Om de hade gjort det, skulle de förstå. Det spelar ingen roll. 
För mig är du den finaste, varmaste, bästa och mest kärleksfulla vän man kan önska sig. 
Jag älskar dig, min snällaNella. Sovgott. 
 

Frustrerad

Jag sitter och tittar på Djursjukhuset, och jag blir så frustrerad när jag ser chinchillor som besöker vetrinären. I 9 fall av 10 har inte vetrinären en aning om vad det är de sysslar med. De kan inget om chinchillor, de slipar tänderna på dem, de söver ner dem, de har inte en aning om hur en chinchilla fungerar. Det är just det som är så illa, för det erkkänner de inte, de lossas att de har koll, de tror de har koll, men nej, de kan inte. De lurar tittarna att det är så eller så som man ska göra! 
Just nu handlar det om en chinchilla som äter dåligt, och som magrat av, de har inte nämt om den har förstoppning, de lyste med en lampa i munnen sen sövde de ner den. De slipar tänderna på dem, och fy fan för att slipa ner tänderna. Det är det enda de gör med chillor, hela tiden, slipar tänderna. Så nu tycker folk som inte kan att det är lugnt, vi åker och slipar tänderna. 
Jag som inte sätt mer än en rötgenplåt på en chinchilla som inte har tandfel. Chinchillan på Tv.n sa de att det inte är någon fara, men hon hade två piggar. Jo men lycka till säger jag.. 
Gå till Göran Lundmark nästa gång. 

"Och hör sen!" Säger Jason
 

Ja som en pistol, det finns alltid något äkta att hålla fast vid.


Kära Håkan...

Tänk, vad livet kan förändras, vad man själv förändras. Man måste mogna i sig själv för att våga tro på vad det är man själv tycker om, man växer i sig själv och det finns ingen annan som tycker tänker eller vill va som mig, det är bara jag! Och så har vi dig, du lilla Håkanbråkan, som jag haft i mitt liv så länge. Du var som pojkarna i klassen, lika irriterande som en liten pojk på 7 vårar, den där rösten som inte höll en ton, jag vill bara springa där ifrån när jag hörde din röst, men tänk vad mycket som kan förändras, du är fortfarande den där lilla irriterande 7 åringen, men ändå inte, för nu är du den finaste jag vet, din falska stämma som får hela mig att vilja sprängas, dina texter som gör mig så sorgsen samtidigt som jag blir så lycklig, det går inte beskriva, dina lockar på ditt huvud är de mest perfekta och ändå är du 39. Du är en konstnär Håkan, ingen annan kan va som du, hur många det än är som vill vara det så finns det ingen, jag vet ingen som har gjort så många bra låtar, alla dina låtar är bra, man lär sig älska, och det måste bli fel för att man ska kunna tycka att det blir rätt. 
Vi ses snart Håkan, vad jag längtar efter dig! 
Gör min sommar till den bästa, tillsammans med dig, och många andra! Vad jag längtar!
Det är så många minnen som gör att jag nästan kriverar samtidigt som jag bara vill resa mig upp och springa ett maraton, tänk. Älskade lilla Håkan! 
Vågorna dom krachar över dig och mig.

Bildkälla: Google

Dagen efter

Gårdagen var toppen! Helt kalas! Jag blev miss student 2013, haha! Och Amanda, firade stenhårt! Det var en riktigt lyckad kväll med många fina vänner! Vänner som man inte har träffat på länge och många fina minnen kom upp på ytan! 
Så här dagen efter så har vi varit allt annat än pigga! 
Men dagen har varit väldigt mysig iallafall!

Student 2013

Det får bli mer bilder! Mycket bilder, men jag hoppas inte att ni misstycker!

!!!!!!!!!!!!

Min fina fina vän tar studenten idag, tänk att vi äntligen är här! Dagen är här! Det kommer bli så fint! Jag hoppas dagen blir oslagbar! Och jag önskar alla lycka till!!

Våran första sommardag!

Idag när klockan ringde begav jag mig mot familjen Nyman, klippning av grabbarna Rasmus och Alvin stod på schemat! De är absolut mina favoriter! Tänk så härliga de är! 
Hur som så när jag kom hem igen bestämde vi oss för att åka till Svärtinge och hälsa på, blev lägligt, då vi fick vara lite barnvakt åt Tindra ett tag. Gick ju faktiskt hur bra som helst! 
Äntligen vågade man sig i vattnet och jag har bränt mig på armarna, äntligen! Faktiskt! Hur skönt som helst att ha fått lite färg på kroppen äntligen! 
här kommer lite bilder!

Nationalfirande

Igår fyllde mamma år, men hon var på egna äventyr, så jag åkte helt enkelt med Sofia till Örebro, där var det rocka billy och bilträff! Helt okej! Vi var dock helt ovetande, vi skulle leverera pellets, så det blev en härligare dag än vad vi räknat med!
Grattis älskade lilla mamma på dig dag!
Och Grattis till min älskade lilla tuss, Nella, som fyllde 10 år igår! Ett längre inlägg kommer finnas snart på bloggen på isfolketschinchilla.se.
Hur som helst, så åkte jag och Jimmy på kvällen, till Åfallet och på partaj där! Jag var nykter men hade otroligt roligt ändå! 
Ni får lite bilder från kvällen!

Simons student


Grattis älskade bror, äntligen är du färdig, jag hoppas du känner samma lättnad som jag gjorde när jag tog steget ut på trappan, äntligen är det över, aldrig mer känna att man inte duger. Aldrig mer känna det man har känt i alla år för skolan! Duktiga du! Jag är stolt över dig, Simon. Det är du, jag och mamma mot världen, det är bara så. Nu ligger hela livet framför dig! 
Dagen fick framträda i bilder!

För jag har tagit studenten! Och nu jobbar jag

Lillebror tar Studenten idag, det ska firad! Men först ska jag jobba lite!


Balen 2013

 


Bal-brud nummer 2.




Jag flätade en fläta på varje sida, satte i lite pärlor och lockade hennes dreads, och oj så fint det blev! Tycker jag! :) Jag är så nöjd med var jag åstakommit idag! Amandas blomm-pannband så struntade vi i det! Det var fint som det var utan! Och strax kommer det ett till inlägg från själva balen!

Bal-brud nummer 1.

Julia och Emilia dök in här vid 10, så satte vi igång med smink och hår. Riktigt nöjd blev jag och Julia är så vacker i sig så det kunde inte bli dåligt! 
Det kommer mer bilder ikväll när jag har fotat henne med klänning! Nu får ni bild på hår och smink!

Blod, swett och tårar

Det är helt galet, jag har inte uppdaterat min blogg på evigheter känns det som, men det var ju faktiskt inte så länge sedan, iallafall det har känts som att så fort jag och Amanda fått en ledig stund så har vi suttit med hennes hår för att det skulle bli klart tills imorgon! Och det blev det! Ikväll kl 19.30 blev det helt klart! Det känns så bra! Och det blev så bra! 
Jag tänkte visa lite före och efter bilder, även lite under arbetets gång. Amanda har verkligen offrat blod svett och tårar för sitt hår, herregud, hennes fingrar är helt såriga pga virknålen som bokstavligt talat köttat sig in i hennes fingrar! Så vi plåstrade om dem med lite alsolsprit så hoppas vi att det ser bra ut imorgon igen! 

Här har vi korvarna innan!

De ljusa är nya och de gröna är gamla! Ser ni hur fint det börjar bli!?

Kamma kamma kamma! 

Blödande och svullna, men fint omplåstrade!

Titta titta tiiiiitta så fint det blev! DUKTIGA OSS! Hon kommer va så vacker imorgon! Vackrare än vanligt! 

Yeah! I'm serious


RSS 2.0