-

dålig natt, dålig morgon, sjukhuset idag.

It's allways something that i done.

Här sitter jag, ensammast i världen, känns det som iaf. Men så är det självklart inte. Jag har ju mina fina små chillisar! som dock sover för tillfället, men iaf :) jag skulle städa idag, men har mest segat, känner att jag måste diska och dammsuga iaf.. fixa något att käka oxå, även hinna köpa hårfärg till mamma, så måste nog börja sätta fart! haha
Men iaf, jag var ute i fredags med Jimmys kompisar, vi firade honom och det var himla kul, dock blev jag jäkligt trött och jimmy mådde dåligt, så vi åkte hem och sov ganska skapligt, det var skönt det iaf, sen åkte vi till hans mamma i lördags och käkade mat och spelade lite spel, på söndagen jobbade jag förmiddag sen åkte vi till vilbergen och firade jimmy lite mer, vi kan sammanfatta det hela med att vi har firat Jimmy i helgen! haha
Idag åkte han ifrån mig, igen, han får jobb lite för långt borta så han sover borta på vardagarna och kommer hem på torsdagen, skönt det iaf. 
Så idag ska jag gå intro på Åstugan, ska bli lite spännande!
men vi hörs!

working 9 to 5 ? no way!

idag är jag ledig och gårdagen blev lyckad! samtidigt skönt att komma hem skapligt, någon mådde inte så bra, men det gick bra ändå! :) himla lyckat blev det hur som haver, speciellt när man är med så bra människor!
Idag, Jimmy håller på att städa och jag sitter här och är hungrig...... haha och lyssnar på sjuuukt bra musik, jag blir så lycklig :'D sen skiner solen så fint ute, det blir man oxå glad av, sen får jag spendera hela min dag med min prins :) ikväll ska vi äta middag hos hans fina mamma, spännande att se vad hon kommer att bjuda på :)
AJA! ha det så bra så hörs vi!

hittade en bild, ett år sedan, tänk så tiden går! btw, nästa helg var det två år sedan jag och Jimmy träffades första gången, den ni! om ni ville veta alltså..

i samma låga skor och leendet du log

Hallå allesammans! jag hoppas det är bra med er! 
idag har jag varit min första dag på Hällestadskolan, skolan jag gick på när jag var liten, och jisses vilka minnen jag fick, bara gå omkring i regnet och se hur barnen lekte i vattnet och sprang omkring och alla var uppdelade i grupper, tänk att jag också varit där, men alla mina vänner på den tiden, träffa alla härliga lärare, älskade kristina och underbara håkan, och alla de andra, lilla annamaria som man idag förstod så väl varför hon var där hon var, det lyser ur ögonen på henne, så lycklig är hon över att få vara med barnen. Det var väldigt spännade och lärorikt att jobba där, jag har ju bara varit på Grytgölskolan innan, och de barnen tycker jag om! men det är annorlunda med hällestad där jag känner så många fler. 
aja hur som helst! kom och har plockat lite, fixat efter igår när Anna och Fia var här och myste lite med mig, diskat och sa släpa fram snabeldragaren snart! Jimmy kommer snart till mig, min älskade älskling! oj så fel det lät^^ men ni fattar, jag blir glad!! :)
imorgon blir det Grytgöl skolan på morgonen, sen ska jag till hemtjänsten på eftermiddagen, sen på kvällen ska jag fira Jimmy, med utgång, har ingen aning hur jag ska få ihop det, men det löser sig nog :) Här kommer lite fina bilder hur som helst!
efter att denna lilla fröken fått tag på kameran kan man hitta ex antal liknande bilder! jätte söt, alltid! <3
leka hesten

JÄVLAR I HELVETE!

Jävlar jävlar jäääävlar!! fy fan, jag dör...! <3

im so happy im gonna die

Jag sitter och känner mig så lycklig så det nästan sprängs i bröstet på mig, tänk att jag sitter här, här, i mitt hem, mitt och Jimmys, och jag känner mig så nöjd, jag älskar verkligen min lilla lägenhet, den utstrålar trivsel och jag blir så glad när jag får höra att det är fint här hemma, det är så det tårar sig i ögonen på mig.
Idag fick jag hjälp av morfar att sätta upp mitt fönsterbräde, efter lite om och men så kom det upp och fönstret blev perfekt, det kunde inte blivit bättre, det är så vackert nu. 
Och tänk att några hyllor kan göra en sådan trivsel i ett så opersonligt badrum, det börjar ta sig det oxå, bara jag får in nya toaletten så får det se ut så här ett tag tills det rullat in lite mer pengar.
Jag har även fått en taklampa, äntligen, den blev jätte bra och gav alldeles lagom med ljus. Dagen har varit kanon bra, nu sitter jag och lyssnar på mina absoluta favorit låtar för tillfället, Starlight med Slash, inget ovanligt, sen sombody i used to know, den där videon när det är fem personer på en gitarr som jag länkade igår, jag hoppas att ni kollat in den annars har ni missat något, den går på repeat om och om igen, helt underbar! 
ikväll vet jag inte vad jag ska göra, jag har ingenting planerat och det är så skönt! jag kanske lägger mig och läser lite eller ser en film, jag gör vad jag vill helt enkelt :) 

innan
efter, underbart? inte sant? :')

Godmorgon världen!

HALLÅ OCH GODMOOOOOORGON! är ni vakna? inte jag, knappt iaf! min morfar ringde och väckte mig, bra gjort av honom, suck!! men han är söt ändå som kommer idag och ska sätta upp lite hyllor och grejer hos mig, sen kommer mamma också, det ska bli kanon mys att få krama om min fina mamma igen :) 
Jag ska städa åt chillorna idag, sen får jag se vad jag ska hitta på när morfar är klar och när mamma har åkt till jobbet, vi får se, Jimmy åkte till Gtb idag, skoj. På hans födelsedag? snällt bosseboss,snällt! ska komma ihåg dendu! 
jaja hursom haver, han fick en kaffebryggare och en tattootidning av mig igår :) han ska få något mer när jag har lite mer pengar :$ nu ska jag äta frukost sen städa chillabur :) ha en bra dag så hörs vi snart!
btw vad tyckte ni om min nya heather? :)

sombody i used to know part 2

Hittade den här fantastiska videon igår, hur underbar? 
tänkte väl det, helt magiskt!
http://existenz.se/out.php?id=47000
klicka in och se! jag lovar helt otroligt!

Soppa!

Sitter och äter en himla god soppa som jag gjorde, den blev helt otroligt god måste jag säga!
Jag använde mig av
en halv liter vatten
två tärningar grönsaksbuljong
minipotatisar, som finns på burk,
mini majs
Champinjoner
lät det koka upp och lät det ligga ett tag, sen serverades den med lite ost och en klick cremefreach :) 

För övrigt idag så har jag jobbat, på högby, det gick väl helt okej bra, det var en lugn dag och det var skönt, inte lika skönt att gå upp på morgonen när det var 10 minus och Jimmy skulle bara ligga kvar i sängen medans jag gick omkring och hackade tänder och försökte få igång hjärnan! haha usch! i dessa lägen är jag så himla avis på Linnea, ditt rötägg.. jag vill oxå ha det varmt och skönt!
Snart kommer iaf Amanda, då ska hon hjälpa mig att hitta en present åt Jimmy som fyller 21 imorgon! synd att jag är typ helpank? men men något ska jag nog skrapa ihop till min prins :) 
sen skulle vi försöka ta lite kort, dock försvann ju solen... men vi får se om det går att få till något fint iaf, en ny header vore ju inte fel? right?! :)
ae nu ska jag äta klart så hörs vi förmodligen senare! Ha de gött!
Bild lånad från Google.se

for a year ago

Sitter och kollar igenom min blogg, det är helt otroligt vad man förändras på bara ett år, hur bra jag mår idag jämnfört med förra året, dock ser jag mycket bättre ut förut, inte håret, håret älskar jag nu, visst händer det att jag saknar det bruna "långa" men jag älskar mitt hår idag, och ajg lär älska det bara mer när jag klipper det nästa gång! (ni får se vad planen är senare!) men min kropp? den har spårat ur, jag måste börja träna.. måste gå ner lite i vikt, är det någon där ute som vill hjälpa mig att få motivation? få mig att göra det?! förslå inte gym, det har jag inte råd med och att stå och gymma är det värsta jag vet.
HJÄLP!
jag vill få en snygg kropp, inte denna lite halvmulliga pga av att ajg inte har några muskler på kroppen.

Hanna före och efter


Nu tänker vi håret här, ungefär såhär långt hår hade Hanna innan jag fick gå lös på hennes hår!

Så här blev det framifrån, bakifrån är det heltenkelt kortklippt,
sidorna går ner till page. den ena sidan, som ni ser, är en aningen kortare :)
Måste säga att jag blev väldigt nöjd och jag hoppas att Hanna är lika nöjd hon :)

hair hair hair

såhär megafint blev håret! dålig bild och håret är uppsatt där, men rött och fint blev det! faktiskt ;)
Sen idag kom Hanna förbi så jag fick fria händer, det blev kort, med längre lugg och halvlångt på andra sidan, väldigt bra blev det hur som helst :) nu sitter jag här och ska läsa lite bok medan Jimmy lagar mat åt oss ;) det är så det ska vara (a)
Ha en fin söndag så hörs vi snart igen! :)

En värld full av liv

min helg har nog varit en av de bättre, fy tusan vad jag trivs i mitt liv just nu! jag är så lycklig!
I fredags kom älsklingen äntligen till mig! han lagade god mat åt mig och vi hade det mysigt, bara vi två.
sen på lördagen spenderade jag dagen med Amanda och Sofia, vi käkade perfect, sen hade det lite mysigt här hemma med en film, senare på kvällen kom Anna Sanna CC Jonas och Jimmy hit, vi hade lite förfest sen drog vi in till stan och dansade loss galet till otroligt bra musik! sen kom Jimmy, som bangade utgång, och hämtade mig, sen åkte vi hem till honom och sov.
Idag åkte vi till kolmården och gick på tropikariet :) otroligt mysigt måste jag säga, sen åkte vi ut till mormor och morfar och fikade lite. Nu har vi ätit tacos och jag klippte pojken lite, han var i det behovet om vi säger så! 
nu ska vi lägga oss och se en film och äta lite godis och bara ha det skönt :) 
'
älskar dig, jävlar vad jag älskar DIG!
nyklippt och finast :)

sombody i used to know

Sitter med färg i håret, färg även på mitt linne och byxor... mindre bra.. men men är man klumpig så är man! :( 
sen har jag fixat naglara, måste säga att de blev mycket fina ^^ 
ska fixa mig lite snart och dammsuga här hemma, 
får nämligen hit lite härliga människor hit ikv, tanken var utgång även för mig, men mannen min är osugen, även så fia, och hänga med de där andra kärleksfjantarna ( ;) ) orkar jag inte! haha :) 
sitter även och klickar repeat, på mitt senaste fynd om amanda visade mig, vet inte hur många ggr jag lyssnat på den, det är så otroligt bra!!
ni får länken längre ner!


rainbow

jag prövade en sminkning, den syns jätte jätte bra på min cam! :D typ... kanske inte alls, men iaf!
visar inte ens den andra... hahah
nu åker jag till stan med daniel! trevlans! :) han ska hjälpa mig att välja en tv till min lilla lägenhet! :) 
sen blir det lite mer stan och lite käk! vi hörs sen! :)
http://www.youtube.com/watch?v=ZHf4P9kRNr0&feature=player_embedded
här är sminkningen iaf! :)

försent för edelweiss

Kroppen sa ifrån inatt, det blev dåligt med sömn och de lilla jag hade ätit under dagen kom upp igen under natten, så jag fick sjukanmäla mig och sova vidare, när jag väl vaknade igen så kände jag mig en aningens bättre, så då ville amanda komma hit och hjälpa mig lite och ha det lite mys, så vi har städat min lägenhet och sedan mest haft det en himla skön dag, det tackar jag så jättemycket för! blev hemkörning från babylon<3 deras pizzor är enorma så jag har mat för en vecka framåt kan man säga :) 
nä men sen såg vi film och drack lite vin, allmänt trevligt,
imorgon ska jag till stan med daniel bus, då ska han hjälpa mig köpa en tv och lite annat, sen åker jag ut till mitt paradis imorgon kväll, till min fina mormor och morfar och sover där, dagen där på åker vi till ikea och införskaffar oss lite saker till mig i lägenheten! :) spännande! 
så nu ska jag sova, min prins är i uppsala och jobbar :/ så jag är ensam till fredag.. usch och fy.
Godnatt

Happy new year!

Mitt nyår blev nyktert och väldigt bra! 
visseligen firade jag inte ihop med Jimmy, men det fick gå ändå!
vi var i hällestad skolan, Anna och Victor hade hyrt folketshus.
Det var härligt folk och inte förens kl tre kom jag i säng, åkte till Jimmy i stan, mest för att jag avskyr att sova utan honom, den där känslan av att inte känna sig hel eller att känna sig ensam, det gör jag alltid så fort han inte är nära mig, kärlek kan man också kalla det <3
men iallafall sov till TRE!?!?! på dagen idag, helt otroligt, behövdes antar jag, ändå har jag varit lika trött och feber tror jag att jag börjat få men det har jag inte tid med, jag måste till jobbet imorgon igen, till högby.. något jag inte känner för för fem öre, trivs inte ett dugg tyvärr.. 
aja! jag måste sätta fart betala lite räkningar sen sova!
bi får lite bilder sålänge!

RSS 2.0