Mörkrädsla

Jag sitter här och funderar, varför man/jag är så rädd för mörkret. När man står i ett rum som är ljust, som man sedan släcker, varför kryper ett obehag upp över ryggen och får ens hjärta att slå några extra slag, när man nyss sett rummet, man vet att det inte är något farligt, överhuvudtaget. Så varför känner man ändå denna panik?
Det är något av många tankar som snurrat i mitt huvud idag, efter alla timmar i bilen. Jag har precis blivit klar med mitt pass nr två och ska snart åka hem och krama om min älskade sambo som haft en riktigt tuff dag.
Imorgon ska vi fira min lillebror som fyller 19 år, han ska firas genom en runda på stan, där det innefattar middag och shopping, sen avslutar vi dagen med att åka ner till djupvik, där mormor och morfar har kommit hem efter mormors första cellgiftsbehandling för denna omgång. Vi får göra dagen till så bra som möjligt.
Håll mörkrädslan borta för snart kommer mörkret krypandes, solen går ner redan vid 22 nu för tiden. Det går fort utför men en bra sommar har vi trots allt!
Ta hand om varandra.
 

Boxholm och Hugo häng

Igår åkte jag och hälsade på Emma, hon och hennes sambo blev föräldrar för tre veckor sedan så igår åkte jag dit och myste med Knut.






det kändes himla bra att träffa Emma igen, jag har inte träffat henne på år och dar så det var verkligen på tiden!

Sen begav jag mig hemåt och bytte om och sen blev den en snabb förfest hos Mia! Vidare till Hugo käkade en god Plankstek sen blev det några drinkar ihop med trubadurer i bakgrunden.




idag är det slött! så som det ska vara!

Dunder och brak

Det åskar, det blixrar och far och jag tycker det är så otroligt obehagligt! 
Men nu sitter jag här och är så nöjd med dagen, trots obehaglig åska. Jag har jobbat 7-15 idag och det gick bra. En seg dag, då våra dagar på jobbet har blivit ovanligt långa. Då det är mycket vänta mellan varven, för tillfället! 
Hem och fixa djuren. Satte mig med kontraket för min lilla lägenhet som jag idag sålde till Pontus, det känns himla skönt! Och nästa Torsdag flyttar han in! 
Bra pengar som jag och Jimmy ska spendera genom en resa, alla pengar ska inte spenderas, det är bra att ha lite på sparkontot. Men vi förtjänar en resa!
Tänk om den där lägenheten hade varit sisodär två tre rum till, med ett riktigt kök, ja då hade jag bott där än i dag! För jag bara älskade den där lägenheten! Men nu blir det bra! Pontus kommer trivas!
 

Ett och två steg fram

Hejhopp! Ville börja med att säga att jag lever!
Jag har legat utslagen, orkeslös, med migrän i några dagar. Den tog rättså bra skulle jag vilja påstå! Och tack vare denna underbara lilla huvudvärk så missade jag självklart helgens festligheter.. SUCK! Men det var skönt att bara va när de värsta anfallena hade gett med sig, jag kunde bara ligga och mysa med min lilla katt och se på Greys Anatomy, vilken jäkla serie btw! Gråter floder och så fort de nämner en sjukdom tror man själv att man sitter inne med den. Det är väldigt farsinerande att man kan ryckas med i en serie på det viset! Helt underbart! Hur som helst, igår var jag ledig och då när Jimmy hade slutat jobbet åkte vi och badade, han tog med mig till en liten sjö som kallas för lilla Hawaii, vattnet var turkos-grönt, det var så fint! och varmt! Inte sådär så man var tvungen att tvinga sig i, vilket var tur, då både jag och Jimmy är riktiga badkrukor! Men i kom vi och det var himla skönt att få simma lite och sträcka ut sig och bara njuta av det halvsvalkande vattnet!
Idag har vi storstädat lägenheten, väldigt nödvändigt men också väldigt kul och skönt när det är klart, vilken skillnad det blir! Och det blir så mycket roligare när man hjälps åt! Chillorna har även dem fått det rent och fint, så nu känns det bra! Nu är jag på jobbet och ska sätta igång med kvällsjobben när som!
Ville bara uppdatera om att nu har jag nya saker att se fram emot! Imorgon ska jag ta en dejt med min sköna Pingla Linnea! Det behövs det ibland! Vi hoppas på fint väder så kan vi få bada lite!
På torsdag ska jag skriva kontrakt med Pontus på min lägenhet! Så skönt ska det bli! Ett steg framåt!
på fredag hoppas jag på lite styvmormys i norrköping.
På lördag åker jag skapligt till Boxholm för att umgås med Emma, min fina varndomsvän! Vi har vuxit upp med varandra och nu har hon blivit mamma! Så jag bara måste ju åka dit och umgås lite! Det ska bli så kul! På kvällen tänker nog jag och Sofia sätta oss på en uteservering och dricka goda drinkar och ha det bra!
Två steg fram!
Allt går, ibland lite haltande, men det går!
 

Livets nerförsbacke

Livet går rakt neråt just nu, ungefär. Jimmy och vännerna håller min näsa ovanför vattenytan. 
Våran familj har fått höra att våran fina mormor/farmor inte kommer bli frisk från sin cancer. 
Jag citerar det jag skrev på min facebook igår. "Om jag inte har sagt det förut så vill jag säga det ordentligt nu. Jag hatar dig, Cancer, jag vill inte veta av dig mer! Försvinn från våran fina mormor/farmor! Stick och brinn!"
Jag hatar dig, Cancer, jag HATAR dig! 
Sen är det min fina mamma, hon har sålt vårat hus i Borggård, 19 aug ska hon vara ute ur lägenheten, det är om en månag. En månad kvar av huset som jag har bott i under hela min tonår. Så mycket minnen som finns i det huset, så många fina stunder. Det är en självklarhet för oss alla att hon säljer huset, men det är tungt, det är svårt att förstå!
Jag kom inte in på skolan, eller jag blev inte nekad, men jag är reserv, plats 42, plats 42, finns det ens en liten chans?
Jag vet inte, jag tycker bara det känns så trist. 
Min mage har krånglat en längre tid, idag hamnade vi på sjukan, ett stick i fingret och urintest visade röda blodkroppar i urinet, vilket tyder på njursten. Härligt! 
Som ni hör, så flyter jag inte lätt på ytan just nu. Det är tungt, men, en fin vän sa till mig, nu när jag behövde det, jag behövde höra "Det löser sig" 
"Allt löser sig Signe, det är precis vad jag tänker när allt är botten och värdelöst, för efter allt det onda, även om man ej märker det, så lär man sig att än mer uppskatta allt det goda! Tänk på att du har ett underbart liv ändå,  du har jättefina vänner som bryr sig om dig, en underbar pojkvän och familj som du betyder allt för! Ni har en jättefin lägenhet, en super go' katt, mysiga chillor som du är stolt över! Allt kommer ordna sig. Det löser sig!"


Imorgon ser jag fram emot dock, man måste se fram emot saker för att orka! Imorgon ska vi på dop, Jimmys lilla kusinbarn ska döpas, sen fyller hans underbara mormor 60 år! Kalas!
Amanda fyller 19 också, men det får bli en annan dag som jag får fira henne! 
Blicka framåt och försök att se alla ljusglimtar här i livet!
Dagens pyssel, skingra tankarna!

Putte i parken

Håkelihåkan fredagen var perfekt! 
Jag fick träffa lilla Aron på förmiddagen, efter att vi kollat på lägenheten. Mysiga lilla unge! 

Sen vid tre begav vi oss som sagt mot Karlstad. Det tog sin lilla tid, men vi hade bra musik och var pratglada alla tre! Så vad gjorde väl det att det tog lite tid! När vi kom fram vid halv sju så satte vi oss på en pizzeria och käkade lite och njöt av solen! De säger ju att det är något speciellt med solen i Karlstad, det är jag villig att hålla med om! 
Fina tjejer dessutom!
Sen bagav vi oss till "Putte i parken". Både jag och Mia, som hade varit på Bråvalla festivalen, blev helt förundrade över hur rent och fint det var på festivalen. Det var verkligen barnvänligt och det sköttes mycket snyggt. Festivalen låg precis vid vattnet och det var så mysigt. När vi kom dig gick vi runt och kollade lite, köpte Håkan tröjor och gick sedan ner till stranden som satt ihop med festivalen och satt och njöt och pratade. Visst låter det toppen?

Fint va? 
Vi strövade runt lite och tillslut närmade sig klockan halv elva och vi gick bort till stora scenen där Håkan skulle spela, det var dock en timme kvar men vi ville ju ha bra platser så vi tog plats i tid. Det var många som tänkte likadant.. Och jag har nog aldrig varit med om värre publik faktiskt! Fullkomligt respektlösa! Usch! Och då ska ni tänka på att jag varit på rockkonserter och en hel del konserter, men detta var färdjävligt! Vi fick tillslut backa, och då var det en halvtimme kvar till Håkan skulle på scen! 

Sen stod han plötsligt där! Och körde "Det kommer aldrig va över för mig" som första låt! Det var helt fantastiskt! De snabbaste 1.5 timmarna i mitt liv! Underbara Håkan!
Underbara Håkan! Tack!!
Vägen hem var lång men hem kom vi! Vi kom överrens om att Karlstad kunde vi bo i. Utan tvekan! 
Tack tjejer och Karlstad och hela fredagen för en underbar dag!
 
 
 

Håkan Hellström

Ikväll ska jag få se en gud, en gud för sig! Jag längtar så jag tror jag dör! Älskade Håkan! Ikväll så ses vi! 
Bildkälla:
http://weheartit.com/entry/66070021/via/elvirajosteus

Lägenhets titt

Idag ringde klockan 08:00 och det var dags att gå upp  och göra sig iordning för att åka till stan, möta upp min fina sambo för att åka och kolla på en lägenhet. Vi har planer på att flytta oss mot staden. Blandade känslor för att kolla, nervös och upprymd! Jag är så allergisk mot cement och när jag fick se att det endast fanns cement runt omkring mig där lägenheten låg så ville jag bara gå ut och sätta mig i lägenheten igen. Denna lägenhet var absolut ingenting för oss. Trappuppgången var grisig och det kändes som ett fängesle med en grind in till innergården. Lägenheten hade högt till tak och "fint" parkettgolv. Den kunde ha varit fin. Men nej, det var inte våran lägenhet! Så var det bara! 
Det är bara att leta vidare :) 

Men titta bara här vilken snygging! Man blir ju kär 100 gånger om när man ser honom! 
Och han är bara min! Mums! 
Han har gått och blivit modell nämligen! För Somewear! Så i tisdags var han och fotograferades och här är ena resultatsbilden! Snyggt va?! :) 
 
 

Djupvik minisemester med två tokstollar!

I tisdags åkte jag Linnea och Sofia mot Djupvik efter att ha handlat på oss en massa gott! 
Som vanligt när man är med dessa två brudar så har man träningsverk efter en kvart efter all skratt! 

Vi har haft några toppen dagar och tisdagkvällen bestod av allsång på skansen på tv och tacokväll, mormor och morfar var på teater så vi hade huset för oss själva och njöt av en fin kväll. 
Onsdagen bestod av en madrass på kajen, då solen sken så fint på oss. Hur härligt som helst! Jag var en riktig mes och vågade inte alls hoppa ner i vattnet, det gjorde de andra två. Men som jag sagt förr så är jag inget för att bada ;) 
På em kvällen så käkade vi Grillat och åkte sedan in till Kvarsebo och var med på Allsång på Kajen, oh! De va så bra! Prästen, den mannen alltså! Om alla Präster vore som honom skulle jag inte tveka en sekund till att gå till Kyrkan oftare! Det var en väldigt fin kväll! Den avslutades på altanen med mormor och morfar, en mysig kväll där vi satt och pratade och hade det skönt. 
På Torsdagen packade vi efter frukost och begav vi oss hemmåt . 
På kvällen var vi på Musicquizet i Finspång! Och vi fick "tröst pris" TJOHO! vi hamnade på en 9e plats och det är vi nöjda med, då vi tyckte det var sjukt svårt! 

En himla härlig minisemester och vi har kommit fram till att vi är riktiga proffs på att ha semester!
Här kommer lite galna bilder!
 
 

RSS 2.0