Da chinchillas!

Mina fina luddisar är nu anmälda till utställningen i norrköping den 24 mars. scaf, firar 20 år och vill att så många som möjligt kommer och tittar och en trevlig dag hos oss!:)


Photo

Jag ligger fortfarande i sängen och hittar så mycket roliga appar, foto appar så man kan göra om bilder, jisses så kul ;)


5 månader, jag älskar dig!


Mobilblogg!!!!!!

Hej på er, här sitter jag med min nya mobil och känner att jag älskar den så mycket:$ just nu äter jag en god frukost! Börjar fyra idag så jag ska städa lägenheten idag innan jobbet:) igår fick jag veta att jag fått ett lång vik! Känns grymt, börjar på söndag:) det sträcker sig än så länge till den 23e mars.
Imorgon jobbar jag till ett sen är jag ledig till söndag, ska bli väldigt skönt :) men erftersom att jag laddat hem blogg.se som en app så kan jag blogga när som nu ;) kyss på er!!


did you get my last call

Ligger i min säng och har det skönt, ska fixa mig nu för att åka till jobbet snart. 13-21.15 står på schemat, har legat och haft det skönt idag :)
i helgen har jag haft det bra med min fina prins och med flera. 
I fredags jobbade jag, sen åkte jag till farmor och farfar och åt lite vofflor och hade det lite trevligt, sen åkte jag vidare till svärtinge, där Jimmys familj höll på att flytta in i huset. Jisses vilket hus, det kommer vara najs i sommar, pool och sol, jag längtar! ;) 
vi firade att flytten blev klar med smörgåstårta och alkohol, så det blev en utgång med grabbarna, det var riktigt kul men jag sparade mig till nästa helg, då jäklar! ;) Anna och Sanna fyller på tisdag och utgång är en självklarhet ;) 
på lördagen så hade vi en skön morgon sen åkte vi till stan och träffade erik och acke ett tag, åkte sedan hem till lägenheten och fixade chillorna och fixade oss, Jag klippte jimmy :)sen åkte vi in till stan igen och såg bio, This means war såg vi och den var himla bra! :) 
söndagen bestod av att Emma Anna Sanna och Sofia kom hit och fikade och pratade :) jag klippte Emma och tränade håruppsättning på Sanna, kalas mys :) 
Sen åkte jag och Jimmy till stan och fixade lite födelsedagspresenter :) 
på kvällen fick jag rycka in och jobba, 17-21 :) 
JUST JA! jag beställde hem något igår, ni lär märka snart vad det är ;) 
nu måste jag sätta fart! bye! :)

hjärtat tar sitt sista slag

Livet kommer och går, det är väl det naturligaste som finns, ändå är det så otroligt svårt för oss att förstå. Det är så mycket som har hänt det senaste året, att jobba med gamla innebär att man växer som människa, som person, jag känner mig så gammal idag. Jag känner så mycket och det gör ont i mig av att tänka på allt som finns omkring mig.
Man får lära sig så mycket om döden när man jobbar som man gör idag. Man får lära sig så mycket av att sinnet inte förändras bara för att kroppen gör det, att några människor som älskat varandra i närmare 60 år inte vill vara utan varandra en dag, att se de hand i hand och älska varandra. Att se människor mötas och först vid 97 års ålder träffa sin rätta, att den andra i sin tur är tio år yngre betyder inget, de älskar varandra lika mycket som två 20 åringar älskar varandra, det ända som skiljer det hela åt, är våra kroppar, som inte tillåter dem för plötsligt så stannar det ena hjärtat. Ensam kvar, när man är 97 år så har man förlorat så många, men ingen förlust blir någonsin lätt att bära. Snälla låt dom träffas igen, låt dem leva tillsammans och älska varandra så som de inte kunnat göra i det verkliga livet för att deras kroppar sa emot. 


The Majority Says

Jag har upptäckt något helt otroligt bra! herrejävlar vad jag gillar detta!
detta är ett band vars sångare är ifrån våra trakter, ja tillochmed längre ut i ingenstans än vad jag bodde, i Ljusfall. 
Hanna Antonsson, Dom kan gå långt! riktigt bra är det, titta in och våga inget annat än att gilla! 
Btw, känner ni igen den andra låten?? det borde ni, den är med i en reklam på tvn :)

Cut your Hair!

Som ni säkert vet så klipper jag hår, jag älskar det verkligen och det är min stora dröm att en gång få stå där i min salong och ta emot gäster som går ifrån mig med ett leende och ett förtroende om att komma tillbaka, men vägen dit kan bli lång men det hindrar mig inte från att faktiskt klippa redan nu, och de som klippt sig hos mig har blivit nöjda och kommit tillbaka, 
Jag klipper kusiner, morfar, farfar, mormor, kompisar, pojkvän osv osv. 
Så om just du känner att du behöver göra något åt ditt hår så kom till mig så fixar vi till något! 
En klippning kostar 50 Kr
och färgning 100 kr (ni själva står för köpet av färgen)


min fina kusin, nyklippt!

I just wanna feel love


Candle

I väntan på att Jimmy ska komma hem så pysslade jag till det lite, jag älskar ljus, älskar när stearinet rinner iväg och gör det otroligt vackert, så jag skulle fixa en fin vinflaska med ett ljus och stearin som rann nerför, men det satans ljuset rann inte, så jag fick fixa lite själv! ;)
GAH så snyggt!

A drop in the ocean

de nya kläderna,
måste säga att jag ÄLSKAR byxorna! jisses så glad jag är att jag köpte dem :) 

dom är är lite glansiga och ser lite skinnaktiga ut, utan att vara för mycket, jag älskar dom!
tröjan är också perfekt, lagom tjock och nu om vi ska räkna så har jag 16 stickade tröjor... tror jag ska hitta en ny hobby,har inte så mkt plats.. :/

Vreta hela vägen!

Igår åkte jag till vreta, bakade tårta, inte den finaste jag gjort men en av de godaste måste jag nog erkänna! 
borde göra tårta oftare, roligt som tusan! :)
sen brakade det loss och jag fick märka av hur vreta är på riktigt! som jag längtat! Tisdagsfest så att säga! i ett garage, det var nog bland det galnaste jag varit med om, herrejävlar så galet! men himla kul ändå! haha jisses man kan inte låta bli att dra på munnen!
nu sitter jag och bara myser, kollar på vampire diaries. Jimmy kommer äntligen till mig ikväll! som jag längtat! finns inte ord! :') 
Creutz är fotograf!

Happy valentine day

Idag är det alla hjärtans dag, dagen då man ska vara lite extra snäll mot alla, och det kan tyckas överdrivet men jag tycket oxå att det är väldigt fint, det är en dag om året som man låter alla känslor bara släppas ut! 
Idag har jag turen att få jobba på skolan, så när jag väl kom dit.. Jag försovde mig och skulle dessutom ge hästarna mat på emmetorp... hm. men när jag väl kom dit var pysslet i full gång och jag har haft turen att få sitta och pyssla med barnen hela dagen! Barnen uppskattar alla hjärtans dag jätte mycket, man märker då att de faktiskt kan vara väldigt rara och snälla, jag fick ett kort med mig hem från min lilla grabb som jag brukar hjälpa, vi har även gjort ett kompisarmband som vi har på oss nu, ett varsitt! Så jag skulle vilja säga att dagen har varit väldigt bra! 
till att börja med! nu är jag hemma en sväng men ska sätta mig i bilen nu igen och åka ut till emmetorp och pyssla lite med hästarna innan jag åker till matilda, där ska vi baka en tårta och bjuda på. Åh vad mysigt vi ska ha! dagen är bra! och imorgon kväll kommer Jimmy hem! :'D

you make my day

Dagen har bestått av städning av hemmet och sen åkte vi in till stan, skulle ju vara moraliskt stöd för anna men det blev inställt, hennes tatuerares flickvän hade blivit sjuk, sorligt med sant. 
Så vi åkte iaf in och hade det lite trevligt, och gjorde av med lite för mkt pengar! men så kan det få vara ibland! :) 

Dagens köp i bilder, nu ska jag och lejonet kolla på vampyrer! *dreeeegel* hihi!

my week

Veckan är redan planerad, och det innehåller inte allt för mkt jobb, vilket kan vara skönt ibland :) 
Måndag: Städa åt chillorna, åka till stan, vara moraliskt stöd åt Anna som ska tatuera sig :) 
Tisdag: Hästupppassning, då Zarah och pappa åker iväg i några dagar. På eftermiddagen åker jag till världens bästa kusin! för lite alla hjärtansdag mys!
Onsdag: JIMMY KOMMER HEM!!! :'D 
Torsdag: Ha det mysigt med min prins!
Fredag: mys på förmiddagen och på eftermiddagen börjar min jobb helg!
Lördag: Jobb
Söndag: Jobb och fira Zarah som fyller 40 i veckan ;) 
SÅ ser det ut, nu ska jag sova godnatt :)
vi hade det mys med så ska det låta, god mat god dricka och galenskaparna! :) kanon!

Whats makes you beautiful

Ni är dom finaste för mig, älskar er.

light light light

helt otroligt! kl är 17:37 och det är fortfarande inte helt mörkt :)

Och här sitter jag och äter glass!


One thing

Hej hopp gummisnopp!
Igår var en jobbig dag, alltså jag jobbade hela dagen.
kom hem vid halv tio och såg ett avsnitt vampier diaries sen totaldeckade jag.
Vaknade vid halv elva, alltså sovit typ tolv timmar, skönt. 
Mamma kom hit en sväng, mycket prat och allt mellan himmel och jord, sen tog vi en prompa ner till perfect och köpte med oss en varsin sallad och promenerade hem igen, åt sallad och pratade, jag och min mamma kan nog prata i ivigheter, samtidigt som vi bara kan sitta och tänka tysta, det är enkelt helt enkelt! 
vi gjorde lite av mitt tränings schema men när vi väl började så körde vi igenom hela programmet så det kändes bra! :) 
nu ska jag städa hos chillor och diska, sen kommer fia ikv och vi ska se så ska det låta och bara ha det mysigt.
Jimmy ringde förut, jissa om jag blev lycklig, att bara höra hans röst får mig att känna mig trygg, kvittar om han är 5 timmar bort med flyg, han får mig känna mig trygg bara genom hans röst, det är som mamma säger när hon frågar om han är den rätta och jag säger att ja, det är så. hon tycker det är häftigt, för hon själv har aldrig känt det så, och det gör mig så ledsen, för hon är den finaste människan på denna jord, och hon förtjänar det bästa, alltid. 

älskar mitt fönster, älskar att kunna sitta och titta på solnedgången eller som här, se solens strålar lysa upp mitt fina hem!

nails


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Just nu känns det som att jag lever på Kezo, grönsaker, frukt och soppa, och jag gillar det! jag är inte sugen på något annat faktiskt :) Har världens träningsvärk i kroppen fortfarande, men ska försöka köra lite träning nu, sen ska jag hjälpa pappa med lite häst, ikväll ska vi fira Jossan som fyller år, om jag orkar följer jag med ut och dansar någon timme, vi får se hur det blir :) 


Det kan ta slut i morgon eller hålla på för alltid ibland är det så

Dagens köp blev lyckligtvis inte för många, det blev en present till Josefine, som fyller 20 imorgon, 
en alla hjärtans dag present åt J,

sen lite fina saker till lägenheten, jag såg hjärtat och tänkte, att den ska jag ha, till vilket pris som helst, den träffade precis rätt!
hel nöjd, skulle kunna köpt mycket mer, men det går inte an det! 
Nu är iaf amanda här och hon står i duschen, sen blir det bara att se på lite vampyrer, sen sova, båda är helslut och båda har sovmorgon, älskart ;) 
vi hörs imorgon rara läsare! Godnatt på er! :)

kisskiss

Nu blir det staden med min favorit fia! ;)

hope


My new life

Tjoho! här igen! 
jag lever faktiskt! 
igår jobbade jag åkte och klippte Hanna sen åkte jag till Amanda och vi skulle gått på en preomenad, men pga hennes sjukdom så blev det inte så, vi käkade mat och gjorde upp ett tränings schema.
SÅ efter det åkte vi till affären och jag köpte nyttig bra mat. Kom hem hit och slängde allt det onyttiga, okej, nä vi kastade inte godiset, men jag gömde det! :D 
så idag har jag börjat mitt nya liv, nyttig mat och har precis genomfört första träningspasset. Känns hemskt i början måste jag säga, fy fläääen! så otränad jag är! men det ska det bli ändrig på! jag är himla sugen på att få ordning på kroppen! 
ikväll ska jag mysa med Amanda och Sofia, vi ska hitta på något att äta, får se vad det blir :) 
känns bra att Jimmy åkte i morse och jag får panik på att inte få prata med honom. eller kunna.. blä,.
aja! upp med humöret! 
Det ska omvandlas till muskler!

Någon som vet, hur man tränar bort lite dubbelhaka?? Kerstin tar för mkt plats!
Här har ni min förebild! Nina Dobrev, Hon är så otroligt vacker, jag kan ju åtminstone försöka komma i hennes form, så får jag väl duga ;)

unreal,

okej, ibland kan det vara kul att fixa bilder liiite för mkt, okej?!
men men, allt bra med mina läsare? jag ligger och har det så stört skönt, ligger och kollar på vampier dairys :) 
jobb ikväll, fyra halv tio :) Vad gör ni?

ah ah amanda!

bild från hotellet, även om du blundar så är du en av de finaste i min värld <3 fina vän!

vampier daiery

hej hej! jobb jobb jobb!
jobbade förmiddag och ska nu tillbaka till jobbet! har käkat och ligger nu och ser lite vampier daiery. beroendeframkallande! jobbigt! 
men nu måste jag åka, bajs bajs sockers

jag vakna upp och höll om en dunk gin men i drömmen jag just drömt höll jag om dig

Tjolahoppsansa!
Idag har jag jobbat som aldrig förr, lr jo det har jag visst, jag har jobbat mycket förut, men jag jobbade iaf.
Sen var det bara att bege sig hemmåt för att byta om och åka till staden till Jimmys fina mamma och äta god mat! helt kanon bra start på kvällen :)
Sen åkte jag och Jimmy och köpte godis och bänkade oss för att kolla på Melodifestivalen.
Jag tyckte att det var helt okej bra startfält för ovanlighetens skull, men Loreen var slående, herrejisses vad jag älskar den människan! är lite små skrytsam över att vi fick se henne i julas på julfesten som vi var på, hon är verkligen helt otroligt duktig!
Imorgon jobbar jag dubbelpass så det blir inte någon sen kväll för mig ikväll inte, men det kan väl vara skönt det med, jag är glad att jag får mysa med mitt hjärta de sista dagarna innan han åker till Egypten, känns inget kul alls att jag får vara kvar i kylan... *SKITSUR* okej nä men ändå :) 

for 1000 years

två olika frisyrer, samma hår, jag älskar det redan !!

i'm coming home

min nya frippa! hörde att det var inne att se ut som sin pojkvän! YAOO!
åh jag älskart! :D

HEEEEY makarema!

Tjollahopp! kl är tjugo över tio och jag har redan hunnit med en massa grejer känns det som! klockan ringde lite för sent så jag och majvor fick skynda oss som bara den! för att hinna ut till åfallet, planen var att vara där lite tidigare så jag och amanda skulle åka och hinna och sola innan hon började vid tio, så jag slängde i mig lite frukost sen bar det av, till våran besvikelse så hade stället vi solar på slutat med sitt erbjudande, bara för att! surt, men det blev tolv minuter iallafall och jag måste säga att det blev himla mkt färg ändå! så jag har släppt av henne nu, och jag ska bädda sängen nu för att sedan åka till frisören! som jag längtat! ska bli himla skönt! och nödvändigt! haha usch, men denna gången blir det en förändring :) det ska bli spännande att se iallafall :) 
ha det så hörs vi sen så ska ni få en bild på resultatet ;) 

hej signe flinto, typ, nä men är man blond egentligen så är man!

flower power

Hej hallåå! 
hoppas allt är bra med er, jisses, som att jag kommer få några svar liksom? nä tänkte väl det!
jaja, depp master no.1 haha närå ;) 
nyligen hemkommen ifrån en händelsegivande dag!
pappa kom och skulle sätta dit nya toaletten, men det blev krongel då vi inte fick tag på han som äger mitt hus, så vi visste inte hur vi skulle göra för att stänga av vattnet ifall det skulle bli nödvändigt, så vi gav oss på tvn och det var ett himla krongel bara det, pappa satt tillslut på taket och koplade antennsladdar hit och dit ;) rolig syn! tur med vädret hade vi iallafall!
sen följde jag med honom och hjälpte till med en av Hingstarna som håller på att få testa nya vingar inom körning, och det gick bra måste jag säga!
väl inne igen så myste vi till det och kollade på lite vampier diaries, det är fängslande, tyvärr! jobbigt! men så är det! jag erkänner, det är bra som fan.
nu är jag hemma och jag var busig och kidnappade en majvor med mig hem från Zarah!
så nu ska jag och jimmy ha det skönt, så hörs vi imorgon!
morgon dagen består av ett besök hos frisören, det ska bli förändring kan ja lova! :)

I whant you tonight


the chinchillas!

Sofia var här för ett litet tag sedan, hon skulle kolla in Chillorna, se vilka som ska med på utställningen den 24 mars, vi kör på alla utom Nella, alltså ska Impulse med för första gången! som jag har honom alltså, men det ska bli spännande! har dessutom städat åt de små raringarna nu, så ska strax bege mig mot coor och plocka upp anna, sen ska vi äta taco, hon jag och fia!! mys!

HAHAH älskar dess grabbar, deras uttryck alltså, ohh <3

Nella :)
Impulse :)

im too fat for you!

Har ni hört det senaste, inte för att jag följer alla bloggar som skrivs i denna värld, men jag gillar att kolla runt lite, och jag hamnade på Gossips, ett enkelt sätt att ha koll på alla bloggare och deras desperata sätt att få synas överallt, en av dem har börjat gå lite väl långt tycker jag själv, det råkar vara en han och han går under namnet DennisM vet ni vem han är ? han är bög och tror han äger världen, sanningen är att han inte är så mycket annat än bög och bloggare och jävligt patetisk, han svarade på en fråga en läsare hade ställt honom, frågan löd : Hur ser man på en tjej att den är fet.
Dennis svar blev, när låren går ihop då kan man se sig själv som fet.
MAN BAH WHAAAAT?! otränad kanske men fet!?! ditt jäkla psykbryt vad har du för syn på samhället? ska alla gå omkring och se ut som svampbob elleR?!

sexigt ;) 
det jag säger är att det är snyggt med vältränade kroppar, men det är fortfarande människokroppar?! levande ting och alla ser olika ut? att dra alla över en kant och säga att du är fet om dina lår går ihop. Ni förstår vilken stackars kille det här är? 
jag trotsar det lilla fan och visar hur fet jag är! hej hopp! egoina.se you rock!

you, you are my one and only!

När man vet, när man känner det i hela kroppen, att man har hittat hem, när alla misslyckanden i livet inte alls blir lika stora, för jag vet att jag aldrig mer är ensam om att bära det svåra, jag vet att jag har hittat min vän här i livet, som jag vill leva med, som jag vill uppleva saker med, jag kan vara mig själv och jag behöver inte vara kalasglad hela tiden, jag får gråta och skrika och vara arg, jag får låta mina tårar rinna öppet för jag vet att han älskar mig för den jag är, i alla lägen, och jag älskar honom, så det gör ont i kroppen på mig, andningen nästan täpper till och jag vet knappast var jag ska ta vägen, jag blir så otroligt lycklig över att få hålla just honom i min hand, känna min hand i hans. 
Innan det blev Jimmy och jag, på riktigt, så hade vi redan varit kompisar i ungefär 1 och ett halvt år, och under den tiden bråkade vi så att jag trodde att vi skulle slå ihjäl varandra om vi kom för nära varandra då, men ändå höll vi ihop, alltid, vi gled inte isär, och när någon av oss hade det svårt så fanns den andra där, jag minns att jag kunde skrika på honom för att jag ville att han skulle förstå vad jag menade, han kunde ignorera mig men sedan inse att det jag sa var sant, vi var så ärliga och det var nog det som grunda det, det var inget konstigt, vi var ju näst in till bästa vänner redan från start. 
Jimmy får mig att känna mig trygg, med mig själv och med mitt liv, allt är så mycket lättare när man är två om allt. 
jag skulle bara vilja avsluta med att Tack älskade du, för att du hjälpt mig upp på fötter, jag vill vandra mitt liv, med dig, hand i hand längs hela vägen. 4 månader  och två dagar, wihu! det är så mycket kvar! :')


it's my turn

Jag är här, jag lever, men det har varit en jobbigt period just nu i mitt liv, så jag har helt enkelt valt att inte skriva. Jag har inte haft någon som helst lust till det för den delen heller!
Och jag tänker inte prata om det heller, sååå.. Jag börjar om på nytt! 
jag blev uppringd i natt av två fans som ville att jag skulle börja blogga mera, de känner att livet inte har någon mening när de inte kan få läsa om mitt fantastiska liv! så sant så sant!
HM! vi ska se vad som har hänt utöver allt. Jag har krachat med Alban, han fick en buckla i rumpan men annars klarade han sig bra, jag också, och de som åkte med. Jimmy krachade sin bil natten efter, kalasbra! eller nått! 
jag har fått två nya stolar till mitt bord, så nu kan jag ha lite fler personer på besök, och de slipper sitta på golvet och äta ;)
så himla fint blev det! 
öhm, jaha,
nää jag kan ju berätta vad jag ska göra idag!
Idag ska jag städa åt chillorna, de ska få det fint, jag ska vika tvätt som jag tvättade så fint igår, och så ska jag diska! sen i eftermiddag ska jag och sofia till anna på lite taco mys, det blir trevligt som tusan ska ni se! :) 
jag får se om jag kommer på att skriva om något mer senare, annars skulle jag uppskatta som fan att ni berättar vad ni vill höra om??

RSS 2.0