2 år

Tänk, 2 år idag. Vårat datum, det var den kvällen när jag kom till Jimmy, han lagade plankstek till oss och vi hade en så jättefin kväll ihop, + att jag träffade hans sprittsprångande nakna systeryster Jennifer aka Ninni då ;) 
Tänk att det är 2 år sedan idag. Idag bor vi ihop i en mysig lägenhet som vi skapat ihop. Den är perfekt bortstätt ifrån att den ligger i prutt Finspång! 
Men iallafall! Tänk så mycket som har hänt, och tänk att man känner att 2 år är så lite, det är så lite, för jag är verkligen inte klar med denna människa, jag längtar efter alla steg att ta ihop med honom, lika mycket som jag bara njuter av att våga kunna vara mig själv med honom. Han är den viktigaste personen i mitt liv. Jag vet inte hur jag skulle orka utan Jimmy, han ger mig så mycket. 
Så, ikväll ska vara vara hemma, laga en god middag och bara njuta av varandra lite extra mycket. 
Imorgon ska vi åka och köpa oss en till liten katt! 
Älskade Jimmusnuff! Tack för att du finns ♥
 

Erkännande

Jag tänkte avslöja en sak, som jag inte har erkänt för allt för många!
Jag har en liten grej för 1D (One Direction)... Vet inte varför för det är inte direkt min stil av musik egentligen.! 
Men dessa grabbar är för charmiga! Och jag kan ju erkänna att jag tycker att de är rättså gölliga att titta på! 


Kolla in dessa vettja! Hur pinsamt det än är så var det himla kul!

Tenhult hösten 2013

Hur gick det igår då? Jo, det ska jag berätta för er! Dagen började ca 04:40, upp och fixa det sista. Packade in Sol och vid 05:00 hämtade Fia upp mig. 
Resan var igång, ett stopp för att möta upp Cattis o Jossan, ett stopp för korv sen bar det iväg, "var ligger landet där man böjer bananerna" strömmade ut ur högtalarna och vi var nära på hesa redan innan vi kommit fram. 
Väl framme så skulle jag prova en ny uppgift. Nämligen poängräkningen! Vilket gick bra! Otroligt mycket o göra men dagen bara flög iväg! Hur gick det med Sol då? Jo hon var i en grupp med 4 djur. Det var jag mot de regade uppfödarna! Så jag tänkte ju att det var helkört! Men icke! Kickan slutade på en 1a plats med det högsta poängen någon av mina chillor fått förut! 85 p och cert! Så otroligt stolt över min kicka! Så för mig var det en otroligt lyckad dag!
Tack alla härliga chillavänner! Ni är fantastiska! Jag är så glad att jag fått lära känna er! 

Här har ni mog, Fia o Cattis när vi fått presenter! Underbara Susanna o Fia är bra roliga ;)

Kattmat

Jag skulle vilja tipsa folk där ute om det är så att eran katt tycker att maten den får inte är något god. 
Så var fallet för våran Wilma, vägrade äta torrfoder så hon levde typ på burkmat, vilket inte alls är bra! Så jag gick till Djurmagasinet i stan och bad om hjälp. 
Han berättade att i de flesta torrfoder för vuxna katter så finns det inte lika mycket smak, protein, så i vissa fall tappade katten matlusten. 
Jag blev inteoducerad för 5 olika sorter med mycket smak och hög köttprocent. Jag fastnade för det ena och köpte en liten påse för att se om Wilma skulle tycka om det! Och visst gjorde hon det! Det är inte bara det att hon tyckte om det, hon har gått upp bra i vikt sedan dess och ser mycket finare ut! 

Så här ser påsen ut och den här lite större påsen ligger på 145:- helt klart värt om man vill ha en välmående katt hemma! Nu får hon ca två potionspåsar med mjukmat i veckan, mest för att det är gott och kan vara på för o vara säker på att ens katt fått i sig rätt mägnd med vatten också!




Dagen idag!

Udag har det varit en skön dag, jag mår bättre idag, så idag har jag till och med fått lite gjort! 
Jag har städat och fixat. Chillaburarna är städade, de vägdes igår och rollades idag, även en massa mys! Underbara djur! 
Sen har jag lagat en god middag, kycklinggryta och glasnudlar med en stor god sallad! Det gick verkligen hem. 
Nu sitter jag här och kollar runt lite på datorn, med tända ljus och TLC i bakgrunden. En bra onsdagskväll måste jag säga. 
Imorgon ska jag och Fia på lite äventyr! Som jag saknat dem! Så det ska bli himla kul! Sen ska jag jobba kvällen, back to tha hemtjänst! 
På lördag åker jag på chillautställning!


Justja! Det blev ingen Gret, så vi letar vidare efter en rar liten fluffkompis till Wilma! 
Den rätta lilla tösen finns nog där ute någonstans!
På lördag åker jag och denna lilla sötnos och ser vad domarna tycker om henne!

Lilla hjärtat!

Åhhh så underbar katt vi har! Älskade lilla tussa! 
Varning för sliten matte!


Bläää



Här ligger jag, med huvudvärk, snuva, extremt rinniga ögon, ont kroppen. Yey! Jag har verkligen inte tid med att vara sjuk.. Jag önskar det fanns en knapp som gjorde att chillaburarna blev städade, lägenheten städad och tvätten tvättad, åh vad jag önskar att den knappen fanns just nu! 

Underbara lilla Greta

Imorgon ska vi åka och hälsa på en liten kattunge, som kanske ska få följa med oss hem. Vi vill ha en liten kompis till Wilma och vi ska se om denna lilla Greta är hennes nya bästis! Problemet är ju namnet, jag älskar namnet Greta, på en katt. MEN, min fina lilla vän Sofia har ju en liten skelande Greta hemma hos henne, som till 86% kallas för Babo, men ändå! Hm! 
Så här underbart söt är "min" lilla Greta iallafall!
Hon är hälften bondkatt, en fjärde del, Maine coon och en fjärdedel Norsk skogskatt. Hon har ju alltså gener till att kunna bli ganska bauta stor! Men vi får väl se! Jag tycker hon är bedårande! 
Lånade bilden ifrån hennes Blocket anons.

Feberyra

Kroppen har visst sagt ifrån nu! Feber och en kropp som en 90 åring.. Jo men tack för den... Fick gå hem från jobbet. Så nu ligger jag i soffan, men en värmekudde också kallad Wilma, tätt intill mig under filten, men trots det fryser jag! Jahaja, vad gör ni då? 


Country och slöhet

Igår åkte vi som sagt på en äkta country kväll i Kvarsebo. Riktigt lyckad! Vi fick med oss Sofia och Micke. Vi kom dit och där hade de styrt upp med lassokastning, luftgevär och alla var festligt utklädda, plötsligt hade vi hamnat i en aningen kallt Texas, typ. Det blev linedance och härlig musik. Alltid lika trevligt folk och Sofia tog hem titeln bästklädda kvinna! Woho! Förstå så bra det var! 
Idag ringde klockan halv nio och då var det bara att gå upp och släppa ut hästarna, vi sov hos morbror och "moster", de var inte hemma så då fick jag ansvar över storhäst och putthäst. In och utsläpp, himla knas hästar de där! Men det gick det med, sen åkte vi hem för att svira om till kalaskläder, men vi hamnade i soffan, och ingen av oss orkade över huvudtaget! Det gick bara inte! Så det fick blir en riktig slappdag idag istället!
Outfit, tjaa, inte så country, men man tager vad man haver!
 Puben i Kvarsebo: Sofia, Micke, Albin och två okända 
Jag är fasiken en baddare på luftgevär!

Jens Hult

Följer ni idol nu? Jag har hittat min idol iallafall! Jens Hult, för det första är han sjukt snygg, med det lite lockiga håret, de där ögonen som man bara smälter för, och dessutom.... den rösten gaaah! Mamma mia! Dialekten är rättså het den med ;)


Här är hans audtion! Kolla ögonen, 

Country tema

Ikväll ska vi på fest, til puben i kvarsebo. Det är country tema och självklart ska man klä sig efter temat, så ikväll blir det boots, sen funderar jag på om man ska ha klänning och jeans väst, eller jeans och skjorta! Ska fundera på den lite! 
Alltingen eller känner jag, hmm.. Vad tycker ni?? 
Bilderna är lånade från Google.se

The heat

En riktigt bra film! Det var längesedan jag sett en sådan bra film! Alla i biosalongen skrattade högt den största drlen av filmen! 
Har ni inte sett den då rekomenderarar jag den varmt! 

Bio-dejt

Nu har vi gjort oss iordning och ska strax åka in till stan för att se "The Heat" Har någon av er sätt den? Hört att den ska vara rättså skoj! Innan det blir det "finmiddag" på subway! Det är ju så förbannat gott där så har man vägarna förbi så tar man gärna det! 
Hej det ballade ur nyss, leka med cam, ja det blir man visst aldrig för gammal för! ;)
 
 

förändringarna som man vill slippa

Jag har nästan lite ångest här hemma.. 
Sitter och kollar igenom min blogg och inser hur jäkla ful jag blivit senaste åren.. Eller ful är väl fel att säga, men åh vad jag ångrar att jag klippte av mig håret! Hur korkad får man bli.... 
Suck!! 
Jag vill ha mitt långa hår tillbaka, jag vill ha min mer tränade kropp tillbaka, jag vill ha min braiga hy tillbaka! 
Upp och ned med allt...

Var är denna bruttan liksom?? 
Skrämmande
 

Fredagsmys

Här ligger vi och myser, jag nyss hemkommen från jobbet! 
Ikväll är planen att vi ska på bio, käka gott och så, mysigt :) vad har ni gjort idag hittills? Och vad ska ni göra ikväll? :) 



Lockar i rött




Skogsmulle


Kjol och en stor stickad tröja, det kan knappast bli bättre!
 

Det är insidan som räknas

 

Torsdagsmiddag!

Godmiddag! 
Koka pastan, häll av vattnet och i med pastasåsen och räkor, servera! Gärna med lite ost på! 

Sänghäng

Att ligga onödigt länge i sängen, bara få ligga och inte göra något. Vilken terapi det är! Det är så otroligt skönt. Vad gör ni idag? 
Ikväll ska vi till svärfar, tina och tindra, lite mys med sötungen, kolla idol. Det blir bra!





Wilma 1 år

Åh mitt lilla hjärta! Tänk så glad jag är i dig! I helgen fyllde hon hela 1 år!  Igår för ett år sedan var första gången som jag fick se den lilla råttan! Hon var ca 8 cm och pep och pep, hon var den kaxigaste av de tre små, hon frästa och fräste när inte saker och ting dög. Hon utvecklades först och växte snabbast, hon var så förbannat smart också så jag minns att jag inte ville ha in henne till oss då hon förmodligen skulle riva allt hon kom över. Jag fick även för mig att hon säkert skulle försöka rymma! Men efter mycket om och men så var det ju hon som skulle följa med oss hem, den 30 november 2012, och jo, galen är hon, många gånger har jag blivit riktigt förbannad över vad hon lyckats med, riva sönder toarullar, osv! Men hon är våran lilla prinsessa, och jag vet att Jimmy älskar henne, det är våran bebis. Hon pratar med oss, sover med oss, hon är med mig när jag hålls med chillorna, ja hon är med oss hela tiden. 


Just nu
 
 

kläder & hår





Haha! Det är helt sjukt! Detta inlägg låg kvar under utkast, och nu hittade jag det! Detta är nästan 4 år gammalt! Väldigt roligt måste jag säga! Det är jag och min kära lilla kusin, Maja!

Into the wild



Filmmys med en favorit

My b-day

Lite efter sissodär. 
Men tänkte berätta lite om min födelsedag och dagarna jag firades!
Det började på fredagen, då min pappa, Zarah, Lisa, Tobias, Aron, Emma, Knut och Therese kom till mig under eftermiddagen, lite babyboom då båda Aron och Knut var med, mysiga ungar! 
Det är lite kul att se dem tillsammans då de är nästan lika gamla och ändå så olika! 
Tårtbaket som jag hade lyckats med lite tidigare på dagen blev uppskattat, vilken lättnad! 
När de hade begett sig hemåt igen var det bara att spackla på sig lite extra smink och fram med rosévinet! Skålade lite snabbt med bror min sen kom tjejerna en efter en. Vi begav oss mot Hugo Finspång, där väntade det en trerätters för mig som gick som födelsedagsbarn. Toppen mat och alla var så nöjda! Jag fick en brinnande shot som framkallade en "Kallsup" och tårar längs kinderna! (Nej jag är verkligen inte bra på att shota, speciellt inte efter att maten står mig upp i halsen!) Men kul hade vi! Killarna från högstadiet kom också vart efter och oj så kul vi hade. Det var en riktigt lyckad kväll! 
Lördag och min födelsedag, den började med frukost på sängen av mitt hjärta. 
Upp och baka tårta till våra gäster som skulle komma. Fia och Micke kom vart efter och tanken var att vi skulle på fest på kvällen men ingen av oss var speciellt sugna på det, så vi bestämde att en middag på Texas och lite finbilar i stan var en perfekt kväll för oss. Sagt och gjort. Det blev en lyckad kväll med mera god mat och streetrace! 
Söndagen, då kom mormor och morfar, Jeanette och Olivia, Bosse, Tina och Tindra. Mer fika och mer tårta. Ni kan ju jissa på att man var trött på tårta efter denna helg! 
Men en himla lyckad helg, med fina människor och fina presenter! 
Tack alla inblandade! 
Nu är jag 21 och gammal! Herregud så tiden går!
Födelsedagsoutfit!

Långklänning


Tro det eller ej, men jag har införskaffat mig en långklänning, jag trodde väl då aldrig att jag skulle kunna passa i en långklänning, men faktum är, att jisses så skönt det är! Den åker ner i resväskan när det blir dags att packa väskan!

Bildbomb, genom tiderna, profilbilder


2009

2009

2009

2010 (äldre bild dock)

2010

2010

2010

2010

2010

2010/11

2011

2011

2011

2011

2011

2011

2011

2011

2011

2011

2011

2011

2011

2011

2012

2011

2011

2012

2012

2012

2013

2012

2012

2012

2012
2012

2013

2013

2013

2013
 

Håkan min lilla Håkan

Tänk, ikväll är jag så lycklig! Vi, jag och mina brudar har precis bokat biljetter till Håkan Hellström! 
Maha! 
Funderade på en sak när jag åkte hem ifrån jobbet ikväll, jag vill göra en text, en tatuering, med en liten rad ifrån Håkan, "Ge ingen tid till ånger, det blir bra vad som än kommer" BaAAM slog den mig i ansiktet första gången jag hörde det! Så himla klockrent! 
Den mannen är klockren!
 

Framtiden

 I några dagar nu så har jag varit väldigt nere, trött o hängig och inte känt för att göra någonting, men igår, då tog jag tag i saken och åkte och träffade min älskade fina mamma, min klippa i livet. 
Vi gick runt på Ingelsta en sväng, mormor o morfar var också med. Jag hittade en grå munkjacka, en svart långklänning!! Helt överlycklig är jag! En klänning, en långklänning! Jag har aldrig hittat en klänning som jag passat i förut! Så det var ett fynd! Lite nagellack o presenter hittade jag också! Kattmat, något topp topp som ska vara bra för våran lilla råtta som inte är allt för glad i mat! Men det var uppskattat. 
Sen åkte vi ut till ö-ryd, där de bor nu, mamma och Classe, Simon med, när han inte är hos oss.
Där fick jag mina presenter, blommor och biljetter till Peter Jöback! Så glad blev jag! En fin upplevelse ihop med mamma! 
Sen berättade jag hur jag känt mig de senaste dagarna o att jag bara vill åka iväg på en skön semester med sol o bad. 
Mamma sa till på skarpen att jag minsann skulle åka hem och boka en resa ihop med Jimmy. Hm, ja, slut på ursäkter, vi har ju råd! Så idag åkte vi in till stan och fick hjälp med att boka en toppenresa! Den 15 okt åker jag och Jimmy till Turkiet, och till Alanya, ni som följt mig länge vet att jag var i Alanya med mina brudar för två år sedan, jag var så nöjd med den resan så det känns toppen! 
Sen i morgon åker vi till kvarsebo o umgås med familj o släkten, så toppenskönt!
Sista helgen i september åker vi till Öland, på skördefesten. Som vi var på förra året. Det var en sådan toppen helg och det kommer bli toppenskönt i komma bort!
Sen den 10e okt åker jag och mamma och ser Peter Jöback som sagt! 
Så mycket att se fram emot, det behöver man ibland! 
 

Ett erkännande

Jag har ett erkännande att dela med er. Till er som verkligen känner mig visste det redan, men här kommer det.
Jag är så otroligt förtjust i tecknade filmer, det finns inga bättre filmer än Disney. Där man får följa en vilsen varelse i sitt letande efter sitt rätta jag, genom alla livets svårigheter, oftast tillsammans med en person som plötsligt dykt upp i karaktärens liv, som plötsligt är en av de viktigaste i livet. De går genom eld o vatten för att kunna vara tillsammans, kärleken som utspelar sig i dessa filmer är så otroligt vackert att få ta del av, o det härligaste av allt är att jag bara flyter med och tänker mig in och känner med dessa varelser som om det vore jag som var den där vilsna lilla flickan som sökte efter svar. Och det bästa av allt, är att i sagornas värld finns det alltid ett lyckligt slut, hur overkligt o svårt livet just varit för dem, kan de se det ljusa och ett lyckligt slut kommer alltid.
Det är väl likadant med en bra bok, har jag hittat en bra bok kan jag omöjligt lägga ner den, då bryts ju bandet som jag byggt upp med denna karaktär, som är jag, just då. Det är jag som jagar den där mystiske mannen som har svaret på så många frågor i mitt liv, som då egentligen är någon annans.
Frågan är, är det så fel? Att vilja fly undan verkligheten ibland, jag menar, ibland är ju faktiskt verkligheten bättre än vad den är i sagornas värld, då får man njuta av det, och då njuter man alltid lite extra. T.ex. När man kan få krypa upp i sin säng, där ens finaste skatt befinner sig, tittandes på ett värdelöst tvprogram med telefonen i handen letandes efter nya bildelar. Men trots det, så gör man det med ett leende på läpparna, för i min saga så älskar jag de stunderna. Det lugnet jag känner när jag kan vara mig själv, med en person som har hoppat på mitt tåg och jag hans, mitt i livet. Det är värt allt.
Undra vada våran film skulle heta?

Frukost

Här ligger jag, om en timme ska jag till kommunhuset o visa upp mig för min nya chef! Sen ska jag åka o jobba 13-19. Jag har precis ätit en smarrig grötfrukost! Faktiskt, jättegod!
Jag har aldrig klarat av havregrynsgröt, verkligen avskytt det, slemmigt o äckligt! Men råggryn, det var annat det! Lite smak o inte så slemmigt! Dessutom har jag i kanel och salt. Och på det sen mjölk och hallonsylt! Möms! Nej nu ska jag sätta fart!
Ha det bra!


21

Nästa helg fyller jag 21 och jag känner inte för att göra någon stor grej av det överhuvudtaget. bjuda mina nära o kära på lite god fika, en fest med mina brudar är planerat och sen hoppas jag på att få uppleva lite rockabilly på lördagskvällen! 
Jag återkommer om det! Tillsvidare får de som tappert håller i, ha det så himla bra så hörs vi snart igen!
 

RSS 2.0