Bengt 50år

Idag var vi och firade våran fina Bengt, och han blev så glad över att vi kom, han fick ett fint album med en massa bilder från våra tonårsår. Texten jag skrev för ett tag sedan om tonår, tog vi också med! Det var så otroligt roligt att träffa alla igen, det var många välkända ansikten och det blev många kramkalas! 
Jag säger det igen, ta mig tillbaka! Åh vad jag saknar freda'kvällarna! 

Toppenfin bild! Verkligen! ;)
 

Kräftskvia och bulor

"Jag ska aldrig mera dricka!" 
Hahah jo tjena... 
Men oj, kräftskivan igår var galet kul. Den var framförallt galen, nattdopp och stora bulor i huvudet fick jag. Det blir plötsligt lite för mycket för min kropp och den svek mig, när jag satt där i en stentrappa, sen låg jag plötsligt längst nere i trappan, men bulor i pannan och oj, ae jag tänker faktiskt inte berätta mer om det. 
Jag berättar hellre om det som hände innan!
Gårdagen bestod av lite pyssel hemma, förberedelser för kvällen, flyttade min bil. Ska lägga ut den på blocket ikväll så får vi se om jag kan bli av med den. 
Gick en långprompa i högt tempo och sen fixade vi oss för att åka på kräftskiva, åt goda kräftor och allt därtill, lekte lekar, vi förlorade stenhårt. Men oj så kul vi hade! 
Sen blev det nattdopp och tillslut gick det utför. 
Inatt ska jag njuta varje sekund av att få sova i våran underbara säng! 
Imorgon är det en ny dag och den ska spenderas på Hällestadgården, första gången på evigheter! Kommer bli intressant!
Här kommer ett gäng med bilder från gårdagen!
 
 

Kräftskiva o nya bilar

Soppdieten är slut, och jag är så lycklig! Helt underbart!
Nu slipper vi den! Jag har slimmat till mig en del sedan jag började med den där förbaskade soppan och jag var seenast ute igår och gick en långpromenad med Sanna. Otroligt skönt i det fina vädret.
Ikväll ska vi på käftskiva, så jag längtar efter kräftor!! Det är helt galet!
Fest för hela slanten blir det, nu ska vi åka till systemet och flytta på Alban för han har bytts ut mot en audi. Tänk att det kan kännas i hjärtat. Att jag ska göra mig av med min trognaa vän som stått upp för mig i vått o tort! Vi har varit med om mycket under dessaa två år tillsammans, men nu är det färdigt för lille Alban, då han läcker olja och för mig blir det för komplicerat att försöka fixa honom!
Så nu har jag hittat en Audi som ska få följa med mig hedan efter på alla våra äventyr!
Det blir nog bra det med!
Nu ska vi dra oss. Hade!

Häör har vi pärlan! Skapligt fiin va?
 

Soppdiet och måne!

Dag 5 av soppdieten. Det är så äckligt med kålsoppa, om ni inte redan visste det. Jag har ont i huvudet och känner bara blä idag! Längtar ihjäl mig efter tacosen ikväll, riktig mat! Men jag ska klara detta! Nu har jag gett mig tusan på att det ska gå och det ska det. Jag märker redan stor skillnad på mig kropp, den är inte alls lika uppsvälld och känner mig redan nöjdare. Men nu är det ju så att jag ska hålla kvar i att vara nyttig, äta bättre och träna mera. Jag behöver det! Men denna soppdiet. Den är tuff! Riktigt tuff!
Jag längtar efter helgen! Jag är tredagars ledig och ska sova och ha det skönt, träna och äta god men nyttig mat. Sen på lördagen ska vi ha kräftskiva ute i Butbro hos Amandas pappa Fredrik, plus att Fredrik och hans tjej Therese ska vara med, med deras vänner, det blir alltså ungdomarna mot "pensionärerna". Vi ska köra 5-kamp och hela köret! Om bara vädret är på våran sida kommer det nog att bli riktigt kul!
Har ni sett förresten vilken enorm och fin måne det var inatt? Många som har svårt att sova när denna enorma måne är framme!
Åh kan inte tänka riktigt! Så nu avslutar jag detta!
Hejdå!
 

Skolor

Tjolahoppsansa!
Dag 2 av soppätandet, eller ska vi säger dag 1 1/2 Ikväll ska jag göra mig en god sallad med vattenmelon, åhhhh så jag längtar!
Just nu sitter jag på jobbet, och oj så segt det är just nu, vi bara väntar på att något ska hända eller att få gå hem vart efter!
Regnet öser ner på oss ibland, himla märkligt väder om du frågar mig!
Och oj vilket meningslöst blogginlägg!
Just nu sitter jag och tänker på att det är många där ute som börjar skolan, tänk att det är tre år sedan jag gick på mitt sista skolår på Bergska, det pirrar nästan till i magen på mig när jag tänker på det! Och oj vad skönt det är att slippa skolan, jag var ju väldigt inne på att börja plugga nu till hösten men jag har verkligen tänkt om nu de sista veckorna, plugga vill jag göra, men jag får nästan panik av tanken på att sätta mig i skolbänken, bland dömande människor. Man måste klä sig snyggt, man måste se bra ut, hår och smink. Det får mig nästan att kräkas, det finns inget skönare än att komma till jobbet, med håret i en knut på huvudet och osminkad, och ändå känna sig fin! För det finns inga som är så duktiga på att ge komplimanger som de gamla.
Nu säger jag inte att alla skolor är så, men det är så jag har upplevt det och även om jag vuxit otroligt på dessa två år som jag varit ifrån skolan så får tanken på att man måste se så himla perfekt ut bara för att man ska gå till skolan att hoppa undan.
Jag är fortfarande väldigt inne på att plugga till våren nu istället. Fridtidspedagog med Bild som inriktning, men också barnpsykologi, för hur många ungar är det inte där ute som har det svårt. Jag vill vara den där läraren som hjälper barn, som får skolan att bli ett kul ställe. Som hjälper och stöttar när det är svårt, vad det än gäller!
Men än så länge är jag inte redo att sätta mig i skolbänken, därför funderar jag väldigt starkt på att plugga distans, och då även jobba på sidan av!
Vi får se, jag ska fundera lite mera. Nu är hösten här och skolorna börjar väldigt snart.Jag längtar efter barnen! Det ska bli kul!
Titt jag fick ju ur mig lite tankar!
Ha de!

Fin bild på vårat fina hem!
 

Kålsoppa

Jag mår bra just nu, det känns trots allt, välldigt bra just nu.
Vårat hem är fint, mina djur mår bra, min kärlek är starkare än någonsin till min Jimmy.
Allt förutom min kropp känns bra. Så nu har jag bett Amanda om hjälp, så det ska se till att hända någonting med latmasken i mig!
Vi har lagt upp ett litet program om vad jag ska göra för träning.
Och igår kom vi överrens om att köra en ränsning på all skit vi sitter inne på i våran kropp, vätska bland annat. Så nu sitter jag här, men en stark och faktiskt riktigt god Kålsoppa, som ska hjälpa mig att starta på riktigt. Den ska jag äta så mycket jag orkar av. Plus en massa frukt och grönt!
Det känns bra! Det ska gå det här! Jag ska minsann hitta tillbaka till en kropp som jag är nöjd över!
Och då pratar jag inte om att gå ner en massa kilo, jag vill bara bli lite mera "Fit". Lite muskler som även hjälper mig i arbetet.
Kom igen nu! Nu kör vi!!

Lånad bild från Google.se
Detta schema går vi efter! Önska oss (mig för Amanda kan, det vet jag redan) lycka till!!

Sorg

Sorgen vägrar släppa våra händer. Idag har vi varit på begravning, sagt hejdå till Olivias pappa Patrik som nu vandrat vidare med dunder och brak. Begravningen var otroligt fin, de spelade musik som var Patrik. Som avslutningsvis så började det åska rakt ovanför oss. Han berättade nog för oss att han kommit fram.
Jag hade ingen relation till Patrik, jag var där för att stötta min fina extra familj. Det var inte meningen att det skulle gå såhär och svårast är att se alla han lämnar efter sig. Vila i frid nu, se efter de dina.
Älskar er <3

Minnen

Nu är vårat lilla hus i Borggård tömt, det är ekande kalt där inne, fina lilla hem, det känns så märkligt, det finns så många minnen.

Puls VIP

I fredags åkte vi till Linnea på förfest. fina vänner och mycket skratt! Vi åkte in till Norrköping, där det var nyöppning av nya Puls, vi var VIP och fick buffé, champagne och två helrör med tillbehör stod på vårat bord uppe på scenen, snacka om att man kände sig speciell ;)
Träffade lillebror o hans vänner och ganska snart blev lillebror lite för onykter, så jag skulle följa med honom hem, snäll som jag är! bussen hade vi dock missat och det var 2 timmar kvar tills nästa buss, jippi... Det fick bli nattmat på max medan vi försökte få tag på skjuts, ingen kunde och klockan gick så långsamt, men tillslut kom vi hem. Det var en händelserik kväll måste jag säga!



bild1 helrör
bild2 fina tjejor
bild3 min prins
bild4 grabbarna bus
bild5 buffé intag

RSS 2.0