one direction

Ni som läst min blogg ett tag vet ju att jag gick och kärade ner mer i grabbarna i one direction, under min graviditet, jag kollade klipp jämt, kunde plötsligt låtar utantill, drömde våta drömmar om dem och ja, ärligt talat så skulle jag väl helt enkelt få klassas som ett 1D fan.. Detta maniska beteende som jag hade ett tag, försvann ganska snart, men de har ändå rullat med, de är himla roliga, de är charmiga,har bra och som jag kallar det "gladmusik" vilket gör att jag gärna lyssnar på dem mellan all Håkan och Guns n Roses, man måste ju testa alla smaker innan man dött;) 
Hur elr hur, jag och Amanda kom överens om att vi skulle gå, för länge sedan, hon var fortfarande i Australien, och snart kom beskedet att hon inte skulle hinna hem till när de skulle spela på Ullevi, så då blev det så att jag och Zarah bokade biljetter och sa att vi skulle gå. För en v sedan, sent den 15/6 landar världens bästa vän på svensk mark igen, hon står utanför och plingar på våran dörr, den 16/6 kl 8:30. 
Igår var jag på one direction med min bästaste vän i hela världen, hoppandes och dansandes, alldeles förälskade i dessa grabbar som gör sin grej och som har miljontals flickors hjärtan. Det var riktigt bra, faktiskt! Riktigt imponerad! 
De skojade och busade, pratade och sjöng, helt otroligt bra! 
Jag är så glad som fått uppleva denna kväll, ihop med Amanda, 1,5 år har vi varit utan varandra, nu stod vi där igen, gjorde vad vi älskar mest, i publikhavet hoppandes och dansandes tills fötterna värker och ryggen är nära att gå av! 
Nu ligger jag i ett rum, i Göteborg, ihop med Amanda som sover fortfarande, jag har sovit utan Tuva och Jimmy för första gången och det har gått bra! Jag längtar efter min familj nu, men jobb väntar ikväll så bäst är nog att inte visa mig än för Tuva, de blir nog mest smärtfritt för henne att jag inte kommer hem för att sen åka igen. Älskade flickan min ❤

1 år

Det är svårt att förstå att för ett år sedan satt vi hemma, vi skulle ha varit på kalas men jag kände mig inte kalasig, kroppen sa ifrån, så vi var hemma och bara myste ihop, spelade spel och jag gick och la mig med ett lugnt i hela kroppen. Imorgon kl 05:30 kommer det vara 1 år sedan jag fick min första värk, imorgon kl 12:57 har våran prinsessa funnits hos oss i 1 år, 365 dagar, det är helt otroligt vad detta år har gått fort! Min älskade unge! Vad var jag innan du kom? Klyschigt kanske, man ack så sant! Du är det bästa som hänt oss ❤ 
Idag hade vi kalas för släkten, tårta och hemmabakad fika, tuva glufsade i sig tårta och vattenmelon så hennes nya klänning är hemkörd.. Men vad gör väl det? Fantastiska unge vad du är bra!

Tyras dop

Fina lilla Tyra hade ställt till med dop dagen i ära, duktiga lilla unge! Det var superfint och maten och fikat var supergott! 
Nu är vi hos mamma som fyllde år igår, pizzakväll, majgad va gott!

sjung om studentens lyckliga dar

Tänk att nu är vi här igen, varje år är det annorlunda, men ändå detsamma, man träffas, firar och är lyckliga! Den här gången var det min fantastiska lilla Emilia, min lilla underbara kusin som tar världen med storm varje steg hon tar. Hon är så otroligt mogen i sig själv och står verkligen upp för vem hon är! 
Jag är stolt, stolt som avlägsen syster, stolt som får vara del av hennes liv. Jag önskar och hoppas att jag kommer kunna uppfostra min flicka till att bli en lika trygg individ som Emilia och hennes syster är. 
Min lilla tjej, som snart är ett år. Ett helt år, och jag tycker att vi gjort ett förjävla bra jobb hittills måste jag säga, jag och min karl! Ikväll är jag så tacksam för så mycket! Underbara sommar! Kom  och ta oss med storm!

RSS 2.0