vimmel

I fredags firade vi som sagt Amanda! 
vi råkade också fastna på lite vimmelbilder!
Bilderna är lånade från Nkpgbynight.se

my paradise

Idag vaknade vi upp till ett strålande väder, lyckan är total när man märker att solen sipprar in mellan persienerna, så jag ringde till mormor och morfar och frågade om vi fick komma ner och ha det skönt över dagen! 
sagt och gjort. Fick bli en promenad  först med Sixten, han börjar bli riktigt duktig att gå i selen nu, vi gick faktiskt en bra bit idag! haha måste se roligt ut!
Sen begav vi oss till Djupvik, kameran fick också följa med, så det kommer lite fina bilder nu!

på promenad, med en katt!

Han är så söt och dutti vår lilla tisse, men han kan vara lite korkad ibland! just nu är han snäll när han ligger och sover på soffan!

en kväll att minnas!

Amanda fyllde 18 igår, det har vi väntat på länge nu! och så var dagen äntligen här! 
Jimmy och jag gjorde det fint hemma, med ballonger och grejer! allt blev så bra! överraskning på överraskning! hihi så kul!
Vi åkte in till stan och dansade hela kvällen lång! amanda fick känna på nattlivets hårda stunder! ;) hahah nä! men oj så kul vi hade! det var riktigt bra!

våra fina!


Tamlin & Jason

Exina

Tula & Villemo

Impulse

Petronella

Sixten

party like a rockstar!

I fredags, jag vaknade med feber, igen! jävla sjuka som aldrig ger sig! iaf, jag tog en tablett och gick till jobbet, på kvällen åkte jag till gäddvägen, det var ungefär exakt 10 månader sedan jag var där senast! hur underbart som helst! hennes underbara familj!
Iallafall, lite fix och trix så var vi redo för fest, vi satte oss och åt korv med bröd och sen rullade vännerna in en efter en. musiken och känslan, back on track! vid tio dog vi bussen in och det var ju inte fredag den 13e för inget, sinnes vilken dramatik det blev ett tag, men det hör väl till, vi hade kul efter! Blev ändå en tidig hemgång pga att febern gjorde sig påtaglig! 
Tack för en härlig kväll fina vänner!
Igår blev det en slappis dag, allt för att försöka få tillbaka min röst som hade smitit ifrån mig, men den fanns ingenstans! vid sju drog vi oss mot åfallet där en otålig amanda satt och väntade på oss, det blev taco och spelkväll + två filmer! vid fyra imorse åkte vi hemåt!
Nu har vi städat hela lägenheten och sitter och kollar på vampire diaries. Jimmys syster kommer förmodligen hit sen. + att det är söndag = pizza mys! punkt!
:)

nytt till lägenheten!


new in

Idag fick jag massa kläder av min fina mormor, som dessutom har varit inne på sin andra cellgifts behandling idag, älskade du <3
men bla en jätte söt liten blus/t-shirt blev helt förälskad!
och en blå klänning! vi ska se om jag kanske kan bära upp den någon gång! den var från Paris så det var väl värt att spara kände jag! :)
här kommer en bild på blusen!

Jag är lycklig här och nu!

Idag har jag haft en helt fantastisk dag med mina vänner! 
Vaknade utvilad men lite förtvivlad, hade nämligen glömt att fylla på parkeringstiden kvällen innan men jag hade sluppit böter iallafall! Sen upptäcker jag att Sixten har haft sönder en vas, våran finaste vas.. blev verkligen ledsen över det, dumma katt! 
Städade lite och sen åkte jag till Sofia och åt frukost med Linnea, det blev scones och te, jordgubbar och mjölk och medan vi njöt av frukosten så såg vi Avatar, herrejisses vilken fantasi man måste ha för att komma på allt de har skapat i den filmen, man blir lika farsinerad varje gång, men roligaste var ödlorna! hahah!
Sen begav sig jag och Sofia in till stan, jag ville få insperation till våran lägenhet och det slutade med att jag fick med mig lite roliga saker hem!
Imorgon åker jag och Jimmy in och kollar lite möbler! se om vi får hem något! det är roligt när man kommit igång! sen gäller det att tänka ekonomiskt! satan så pengarna kan gå åt snabbt! 
thats life!
Nu åkte precis Anna och Sofia, vi har ätit god mat och haft det mysigt!
Som sagt, jag är nöjd med min lediga dag!
Imorgon jobbar jag, men bara ett kort pass!
Jag längtar så mycket till Fredag! helt otroligt! åh så roligt det ska bli!
Ljusstaken, Ljuslyktan och "boken" är nya! jag är otroligt nöjd! fick med mig lite mer saker men ni får nöja er med denna fina bild!

En sommarkväll i Juli

Här sitter jag, ensam för första gången på väldigt länge! 
Idag blev det jobb, till halv fyra. Idag var det hiiimla tungt, så det ska bli så skönt att vara ledig imorgon! 
Påvägen hem hämtade jag upp Emeli och Simon, Emeli ville se våran lägenhet. 
Hon var till stor hjälp och gav mig en massa tips på hur vi kunde göra med det och det, så nu ska jag till stan imorgon med Fia och kolla lite saker :)
Nu har jag lagat mat och avnjuter ett glas rött till Allsång på skansen!
finns nog inget program som jag blir så lycklig av! sommarkänslan är på topp! underbart!
Imorgon ska jag ha morgon date med Sofia och Linnea, äta frukost och se Avatar, sen staden med Fia och slutligen ha kvällsdate med Anna och Sofia! en kompisdag imorgon, som jag behöver det!
ha det så bra och ha en skön kväll fina ni där ute!
kom ihåg att just du är bra!
fina ni!

Finaste vän!

Igår kom även Linnea hit, vi bjöd henne på plankstek, måste säga att det blev KALAS! med en stor tumme upp!
efter det hade vi super mys, så som bara hon och jag kan, älskade vän! visst kan hon vara en duracell-kanin ibland, men vi kan mysa helt galet! åh så jag saknat det lilla trollet! vi såg även Braking Dawn, de är ju ingen ordning på spanjorer så hon hade inte sett den än! lätt ordnat! :) 
Jag är illafall jätteglad att hon äntligen är hemma! efter 9.5 månader! 
min fina lilla Nisan!
Nu ska jag och Jimmy hitta på något att äta... vad nu det ska bli..! hmmm...
Imorgon är det lördag och då blir det fotboll och brännboll för hela slanten!
(Bild lånad från Linneas fb)

Wild horse

Idag, blev det stallet, tredje gången den här veckan, det känns underbart! 
men idag var det kvaft, massa äckliga djur och Ida hade lite för kul, så det slutade med att jag satt på backen kämpande för att få luften tillbaka! Men bra gick det ändå! det var HIMLA länge sedan som jag flög av en häst nu! jisses! får se hur kroppen mår imorgon ;)
Jag och Ella tog lite fina bilder i onsdags! 
Here you go!
(ja jag vet att hon har fått lite mycket för det goda, men hon tycker helt enkelt om mat)

Sixten

Vi har fått en ny familjemedlem, eller ja idag kom en till!
men vi börjar med Sixten! en fin 1 åring som behövde komma till ett nytt hem. Han är otroligt fin och mysig! 
Det började dock tufft för honom idag, han fick följa med till Emmetorp, där vetrinären skulle vara idag, så blev han av med sina kulor... haha men han är återställd nu, klippte hans klor även, löjligt kanske, men det var verkligen klor, och han trampar verkligen! helt otroligt mycket! och det gör förbannat ont, så så fick det bli och det gick bra det med! Han är en duktig liten pojk :) Vi kommer nog trivas ihop, våran lilla familj :)
Nu till den andra nya familjemedlemen, Exina, en liten fin Chilla som jag blev helt förälskad i, så nu har vi sammanlagt 7 st, det kan låta sjukt, jag förstår det. men det går inte låta bli, jag älskar de små djuren över hela mitt hjärta! och jag ser fram emot att lära känna dem tre senaste :) Exina, Tula och Villemo.
Här kommer lite bilder på Sixten!

run, run with the wind in your hair!

var som sagt i stallet igår, tänk så härligt det var, att bara få umgås med den "lilla" råttan, hon skötte sig galant! bortsätt från att hon har fått för sig att det går jätte bra att äta samtidigt som vi travar och försöker jobba lite, ser nog hiiimla kul ut. Haha, men annars är hon så snäll! 
Börjar fyra idag så jag ska rida idag med, ska rida med Ellapella idag med, det är skönt att slippa rida ensam. Bortsätt från det så tror jag min hals håller på att lägga av fullständigt! satan så ont och täpt det är!! jag låter som en kråka!
Men nu ska jag se färdigt vampier diaries, städa åt chillorna. Sen blir det stallet! :)

fredochkärlek2012

here you go!
åter igen, veckan har varit så otroligt bra! Men imorgon ska jag äntligen åka till stallet och mysa galet med Ida, ta en härlig ridtur, även om det regnar! fina kickan!

vårat hem

vardagsrummet, vi är på jakt efter ett annat soffbord :)
vardagsrummet
köket
köket, köksbordet ska bli vitt vart efter :)
chillarummet
sovrummet, långt ifrån klart, men jag älskar det ändå!
vårat fina hem! jag bara älskar det! det är så fint :)

im hoooome!

Denna vecka har varit sjuk! helt sjuk! Det var helt klart en upplevelse! 
första natten var helt och hållet vidrig och jag låg och grät över hur mkt jag bara ville hem att det inte var värt det att ligga i ett kallt tält och frysa sönder, inte heller ligga där med feber och vara orolig över att bli bara sjukare och sjukare! men på onsdagen ryckte jag upp mig, tog en ipren och åt lite soppa, sen var det back on track och jag gav mig tusan på att göra min semester oförglömlig! onsdagen var oslagbar! vi hade så kul och jag fick se mina två stora idoler! Magnus Uggla och Lars Winnerbäck! vilken känsla! jag var så lycklig att jag trodde att jag skulle spricka! Uggla var heeelt oslagbar! så klockren! 
Lars är vad lars alltid är! så otroligt mysig och man bara älskar hans blyga leende som lyser i hela ansiktet när alla vrålar åt honom hur bra han är! fina fina Lars! Där stod vi, jag Amanda och var så lyckliga!
nätterna blev även dem lättare, inte lika kallt och man lärde kroppen att slappna av så pass att man kunde somna, vi hade bra kläder och man vaknade upp utvilade, vilket var skönt! vi såg så många olika band och vi drack för mycket ibland, men vårat gäng var helt oslagbara! herregud så kul vi hade! träningsvärken i magen sitter fortfarande i! jag ska visa så många bilder! men jag var små klantig och glömde den i min bil och jag orkar inte hämta den just nu! tänkte lägga upp lite bilder på lägenheten istället :)

RSS 2.0