äventyr

Stallet gick bra, Ida skötte sig så bra så! blev så stolt över henne! Väldigt positiv och lugn och sansad! Idag var det en bra dag för oss! 

Lycklig som jag var över att ridningen hade gått så bra så försvann den lyckan lika snabbt, när jag kliver in inför dörren så upptäcker jag att Sixten är puts väck, jag förstod verkligen inte hur detta kunde ske?! meen så såg jag att ett fönster stod öppet, måste blivit någon miss. Ångesten var total men kände att, han är en katt, han klarar sig ju! men hur F*n hittar man en katt?!
Fick bli ett senare bekymmer då jag hade en liten tjeja här förut som klippte sig! så duktig så! 
Därefter drog jag Jimmy och Sofia ut och letade efter våran äventyrare, Jimmy hittade honom på ett staket, balanserandes och utforskade något kryp eller något. Dumma katt! haha nu ligger han iaf här bredvid mig och har det nog ganska gott! 
men visst är han fin, världens finaste!

Djurliv

Vaknade för ett tag sedan, ganska imponerad över att jag ens kunde somna igår, eftersom att jag jobbat natt lördag och söndag! men det gick, hade kört slut på mig i stallet igår, åkte och red min fina Ida, ska åka snart igen. det är skönt att komma iväg och njuta av henne! Efter ridningen igår åkte vi till skogen och körde lite häst också, avslutade med en bökande fölunge, blev överkörd av vagnen som Akleja drog, men annars gick det bra för hästarna! haha!
Längtar något enormt efter helgen!
Fredag:jobba till halv fyra, sen ska jag hjälpa till med allt som ska till Medevi brunn, där premeringen ska vara. Fest på kvällen med gubbarna och vi! haha
Lördag: prem. på kvällen åker vi till linkg där vi ska se världens bästa Lars Winnerbäck! 
Söndag: blir det att åka till örebros badhus och leka av sig lite! 
åh så kul de ska bli! 

flying like Sixten

Vi har aldrig på stått att han är normal! men vad vi tycker om honom! han passar in så bra i våran lilla familj! älskade lilla toker!

Hästar vid vatten


Rådjuret


Magnus Uggla 24/8-12

I fredags drog vi iväg, jag och pappa.
Vi värmde upp med magnus uggla, på magnusuggla på magnusuggla!
Men när vi närmade oss Stenungsund som var stället vi skulle till, så var det de här med att hitta och att hitta någonstans att sova, men allt löste sig så bra, vi kommer till konsert området och det var inget folk vid scenen! alla var vid baren, så vi tog oss en dricka och ställde oss där, längst fram. 
Först ut var Melodi Club, de var verkligen inte bra live, men det var kul att höra de där låtarna som man växt upp med!
Sen kommer han ut, står med händerna i fickorna och sjunger, den lilla mannen, vilken karaktär det var över honom! och jag stod 1.5 meter ifrån honom! lyckan var total! så otroligt!
Melodi Club, och ursäkta mig, det är bra att vi är olika och så men vi kunde inte sluta fnissa åt hans enorma näsa! helt otroligt!

check this out!

Tjabba tjena hallå!
var ligger landet där man böjer bananerna?!
Har fixat mig nu, om en timme åker vi! och jag har inte packat än, bra signe bra! inte för att jag behöver så värst mycket, biljetter pengar och tandborste, typ! och det har jag ju faktiskt packat, jisses så jag är bra! haha!
okej, jag flummar nu för att jag är lycklig! jag längtar!
ihhh! 
så här ser jag ut! och jag är gladare än vad jag ser ut på bilderna, OK?

I'm living my life

Livet går, det tickar på och jag njuter av nästan varje stund, att sitta på häst ryggen och uppleva naturen på ett helt obeskrivligt sätt. Att sitta hemma och skratta åt sin livliga lilla katt som aldrig får slut på energin. Att åka ner till mitt paradis och bara sitta och lyssna på vågorna när de slår emot land, känna saltvattnets rena doft. njuta av allt det gröna sköna som vi har fått uppleva den här sommaren, även om det har regnat 85% av tiden så gör inte det så mycket, det är tid som går för det, och varför inte njuta av den tiden? 
Vi har hittat på så mycket roliga saker denna sommaren, fått uppleva så mycket nytt. Träffa nya människor. Ta upp kontakten med gamla vänner, livet rullar på, varför ska vattnet från ovan hindra dig från att leva? 
Peace and love kan ha varit det mest vidriga härliga roliga fina underbara jobbigaste tröttsammaste livligaste jag har varit med om i hela mitt liv, men oj vilken upplevelse det var!
Att få åka till Göteborg med mina finaste vänner var som att få vara barn på nytt, när man satt där på Balder och kände paniken precis innan man föll handlös nerför den enorma backen, när man satt på flum ride och tänkte att det här kommer inte sluta bra! 3 liter vatten över oss och vi såg ut som vi lika gärna hade hoppat ur båten, men vad gör det? vi var så lyckliga! Och när jag, lilla jag som aldrig vinner något gick fram och tog en bricka för att fördriva tiden vinner storvinsten på Toblerone stondet!? tänk vad lycklig och speciell man kände sig! 
Eller den kvällen i skiren när vi åt grillat kött och drack lite alkoholhaltiga drycker och såg röken från en cigg stiga ikapp med att solen sjönk allt djupare ner i horisonten. Jag har haft så fina stunder den här sommaren med min andra halva och alla mina vänner, jag känner mig så lycklig. Det bästa är att det tar inte slut här! för ikväll ska jag få uppleva något jag drömt om i hela mitt liv! Jag ska på en Riktig Magnus Uggla konstert, med min fina pappa! bara han och jag! vi har aldrig gjort något sådant förut! det är våran födelsedagsupplevesle! åh så lycklig jag är! jag längtar!
Jag trivs med mitt liv, just nu, precis här!
Det är så ni alla där ute ska tänka, tänk på allt det fina ni har där ute, låt er själva njuta och se till att vara riktiga egoister och gör det NI mår bra av! skit i vad alla tycker, huvudsaken är att DU mår bra! gå in i dig själv och tänk på vad som gör just dig lycklig! Det är ofta det som är gratis som vi uppskattar mest! sån är jag iaf! Ta hand om er och om varandra! älska livet!

life

det ofattbara har slagit till igen, ångesten och frågorna. Varför ska unga friska människor dö, varför ska det ske när de bara råkar göra ett dumt litet misstag. På en sekund kan allt plötsligt förändras. Det otäcka är att det verkligen händer, man anser att det inte händer mig eller de runt om, men under de senaste året inser man att det gör det visst. Jag har så ont i magen, att tänka på hur mycket alla hans nära har att gå igenom, igen, hur ska de orka? hur orkar man ta tag i livet efter att ha förlorat någon man älskar? alla dessa frågor, det kan inte finnas något bra svar, förr trodde jag på orden "allting har en mening" men när unga människor mister sina liv när de lever det som bäst, det är då fan inte rättvist.
Att vardagen var där igår, när man mötte dig på vägen till jobbet, som alltid. Det var igår.
Livet är så skört, njut av varje stund.
Styrketankar och energi till de dina!
bild lånad från: nt.se

18 again?

Känns verkligen som att jag är 18 igen, helt seriöst! är ute hela tiden, känns det som. haha men vad gör man inte? är det sommar så är det! ;) 
nu är det så att igår, gick jag och blev brunett igen, känns.. U N D E R B A R T ! ! !
som jag har saknat mitt bruna hår!!
min snögga!

RSS 2.0