chinchillorna

Idag flyttade chillorna, det var ett fruktansvärt tungt beslut men som känns rätt, inte just precis nu, just nu gör det bara jätteont. Min älskade lilla Jason, herregud vad jag kommer saknar honom. Hans spralliga sätt men ändå det bandet som jag hade med den där lilla tussen. Han förändrade så mycket. Älskade djur. Fy fan!

livet som bara går och går

Herregud så längesedan det var nu, jag har dåligt samvete o skäms lite, tycker mest det är tråkigt att jag glömmer att skriva ner om våra dagar så att vi kan gå tillbaka och läsa om dem. Plus att jag fått skäll från den ena o den tredje, så förlåt mig! 
Vi är i slutet av juli och jag har knappt haft klänning på mig i sommar, det är en otroligt osomrig sommar iår, men vi har haft fina dagar också, förra veckan var vi hos morfar ons-sön var på kolmården, var till arkösund, vikbolandsstruts, Sala silvergruva. Jo men vi har hunnit med en hel del under Jimmys första och andra semestervecka. Jimmy har kommit in i en fiakeperiod, vilket resulterar i att han gärna åker och fiskar om kvällarna, och jag kom på att det är inte ofta längre som man ligger ensam i soffan och tittar på vad man vill på tvn, man gör det man känner för och det är ju faktiskt inte helt fel att få göra det ibland! 
Idag var vi på kolmården igen och den här gången fick vi med oss Tindra, vi åkte även ihop med Hanna o co. 
En väldigt bra dag måste jag säga, jag är mycket nöjd och väldigt imponerad över barnen hur väl de sköter sig trots långa köer och solen som behagade att dyka upp under dagen.
Efter kolmården åkte jag och Tuva direkt till Anna på lite tjejmys med brudarna, det händer ju inte allt för ofta, så det blev en kväll med spel, mycket skratt och djupa tankar kring onödiga men ack så intressanta teman. 
Nu går ögonen i kors så nu ska här borstas tänderna så återkommer jag! 
Förresten, våren sessa blir för varje dag som går duktigare och duktigare på att gå! Tänk vad tiden går! 

Minen kan ju vara de klockrenaste jag sett! 
Bör väl även nämna att Jimmy, Ninni och Tindra blev storasyskon till en Theo den 13/7, stort grattis och välkommen till världens älskade unge!❤

RSS 2.0