Lien!

Idag har jag haft det skönt med mina tjejor! helt otroligt toppen skönt! och jag börjar bli brun nu faktiskt ;)
känns bra :D jag badade igen ;) rätt stolt! men idag var det betydligt kallare i vattnet! så blev inte lika njutfullt men men ;) 
imorgon åker jag till Åfallet och har det skönt med Ellen och Zarah, Amanda kommer väl senare efter jobbet :) blir nog skönt :)
jag har dock INGEN aning om vad som händer i helgen, ensamhemma och jag MÅSTE vara hemma och passa allt för resten av familjen ska till stockholm på olikka konserter och SJÄLVKLART lämnar dem mig hemma.. morr.. men men ;) Pouss hejdå!
Pigg tjej..?

BAD!

åkte till lien med anna förut, det var himla skönt faktiskt! och vi två som praktiskt taget vuxit upp på den badplatsen fick lite nostalgi när vi låg där och kolla på vollybollspelandet! ;) jag badade för första gången i år och det var faktiskt helt okej! jag tkr inte om att bada i sjöar för jag tkr inte om det bruna vattnet och jag tkr det är riktigt läskigt att inte se mer än en halvmeter ner i vattnet, man vet ju inte vad som döljer sig, stenar, döda djur, ja va fasen som helst! äckligt! jag trivs bäst i att bada hos mormor och morfar, men det är så förbenat kallt! så jag skippar det oftast! ;)
men men! sen kom jaakko och erik förbi och gav oss lite skratt, de var som små pojkar i vattnet och hoppade och konstrade mer än de där små ungarna som precis lärt sig dyka, hahah! sen blev det lite prat, men det var dags att dra sig för anna ska upp och jobba imorgon och jag har nu bajs trist! för jag har då inget att göra! varken nu eller imorgon på dagen! blöööhö! men men! ;)
All natrual ! hoppas folket står ut! ;)

och vi satt på gräset Som växte i takt med himlen

Kom nyss hem från min fina skrutt, mys att få träffa honom, mindre mys att han åker snart igen, och ja jag är förbannat avis på att han åker till p&l... håkan.... :( men men! jag ska ha de så bra här hemma så ;) om bara vädret hänger i sig så klagar jag inte!
ska klippa mamma snart, sen ska jag lägga mig i solen och läsa min bok, jag är så glad att den aldrig tar slut :) drf ja läser liiite lite i taget, för jag vill inte att den ska ta slut! men snart gör den väl det, så då är det väl bara att fortsätta på nästa :) 
senare drar vi till lien och har det skönt, kaaanske bada, lovar inget, jag är en sån himla badkruka så det är ju äckligt åt de! men va faen ja tkr det är äckligt vatten! haha! som mormor säger, vf plåga sig själv när det finns varmvatten? man kan väl säga att i det läget så bor hon ju på fel ställe ;) annars är ju deras ställe mitt paradis! :) 
ae ae sätt fart signe! låt inte solen stråla utan dig!
ha det så bra alla fina! :)

svettigt?

sötaste jag vet är nog jag, hahahaha! fast? näää!
men jag sitter ute i solen, (inte precis exakt nu) och solar och nopprar ögonbryn och har lite ansiktsmask, så mitt liv kunde helt klart varit sämre!

sommar och sol! äntligen!

Min absoluta favorit tjeja kom till mig igår! mycket prat behövde delas med sig! alltid lika kul att höra vad tösen har lyckats med ;)
sen drog vi till firret och köpte oss en korv och kolla runt lite, vidare hem igen och lite mer mys och snack, somnade skapligt och på morgonen insåg både jag och amanda att hon inte kunde jobba idag så hon fick helt enkelt åka hem, hon hade åkt på feber och skit så jag hoppas inte jag oxå får det! de har jag ingen lust med!
så jag var ju redan vaken vid åtta då så jag och mamma åkte faktiskt ner och tränade! kände mig himla duktig! så nu har vi precis käkat lite och solen är framme så jag ska faktiskt lägga mig i solen ett tag! SKÖNT!
hoppas ni andra får en toppen dag idag ni oxå! 
HA DET! 

Linneas makeover!

Måste säga att min midsommar kunde inte blivit bättre än vad den var! helt otroligt bra hade vi det och jag har verkligen träningsverk i hela kroppen efter allt skratt och stoj!
jag fick även den stora äran att klippa linneas hår. och inte lite heller! närmare 15 cm rök tror jag det var!
och det blev himla bra faktiskt!
här är en före bild, från när hon var i spanien, lånade den från fb!
och så vart det efter! lånade bilden av Linnea!
vad tycker ni? jag tycker iaf att hon vart skitsnygg ;)

-

Det ska bli skönt att åka iväg ett tag, det blir jobbigare och jobbigare för varje minut som går att veta att något så fruktansvärt faktiskt har hänt. Att läsa det i tidningarna, att se vad alla skriver i hennes logg att inse att ens närmsta gråter sig till söms och klandrar sig själva. 
Jag gråter nästan när jag ser orden "Hejdå Syrran" det är så obeskrivligt, hur man ska kunna hantera en sådan situation, hur ska man kunna förstå att ens syster, barn, barnbarn, vän är död? det är obeskrivligt!
Det snurrar av alla tankar, jag vill stänga av och bara gå dit med en fin ros. skänka en tanke och önska att allt var en dröm. Jag vet att det inte bara är jag som önskar att detta var en dröm, en hemsk mardröm.

Vila i frid

Idag fick vi veta någonting som inte är meningen att det ska hända men ändå inte alls är otroligt att det händer. Det är för overkligt att kunna förstå att någon som man vet ska vara där, som man sett alla dagar i skolan, plötsligt inte finns där längre, någon som man faktiskt sett växa upp, och inom ögonblicket av en sukund inte finns där längre. Det är fel av mig att skriva det här, för jag kände henne inte personligen, men jag vet så många som gjorde det och jag vill skänka en tanke till alla nära och kära.
Vila i frid J.

chillor och shopping!

Idag har jag varit världens elakaste mot mina fina små, har ändrat allt som man tänkas kan ändra för dem, 
Inpulse och Nella har nu flyttat in, i jasons bur, jason har flyttat upp till tamlin och allt har gått kanon! de är för bra mina fina! jag tror att det här kommer bli bra! :) senare kommer tjejerna hit för att planera, så det är bäst att jag sätter fart och städa lite! för det ser ut som ett bombnedslag här hemma! inge bra! har även skjutsat både amanda och simon till finspång, dock två olika ggr.. hm om man skulle börja ta betalt skulle jag bli rik ;) haha!
men men jag gillar att köra! så jag klagar inte!:) får se om det blir utgång ikväll annars en lugn hemma kväll som innehåller packa! för imorgon åker vi! :) hihi jag längtar faktiskt! :)
igår vart det en bra shoppingdag och jag hittade faktiskt ett par skitsnygga jeans! som skulle kostat över tusenlappen men som jag fundade för 650 kr ist! helt okej jätte nöjd! dessutom får jag dom av mami ;) JÄTTENÖJD! sen två toppar och lite smycken :) HÖRS!

Chinchilla byte!

Nu har jag precis varit och lämnat Hulda hos Sofia, skönt att hon ville ha henne, eftersom att det inte funkade för mig med Hulda, så imorgon får jag hem Sofias Inpulse, tanken är att han ska sitta med Nella :) det blir nog bra! men kunde inte ta honom idag för jag ska till stan med Amanda nu som sagt, och så spännande ska vi inte ha att jag släpper ihop dom och sen är inte jag hemma, så det får bli imorgon! :)
Nu ska jag dra mig! :) ha det bra!

Pairets eller Priest samma sak? NÄÄ!

Igår åkte jag in till stan och mötte upp fina vännen Jimmie, jag skulle bli bjuden på Pairets of the carabien 4, jag hade längtat jätte mycket efter att äntligen få se den! den skulle börja kvart i nio, så vi gick och käkade först sen gick vi och köpte lite dricka sen när vi stod och väntade på insläppet tyckte vi att det var så konstigt för klockan hann bli kvart i och de hade inte släppt in oss än, så kollar jag upp på skärmarna och ser att det står pairets kvart i tio istället?! och då kollar vi biljetterna och ser att Jimmie har bokat fel biljetter, han hade bokat till någon helt annan film, Priest, oh hjälp, vad var nu detta? jo det visade sig vara den mest kristna film man kunde se ungefär, gud var väl med i varannat ord och så var det äckliga slämmiga vampyrer! de här vampyrerna kunde bara dödas av prästerna som hade några special krafter! ja ni hör ju själva! läskig var den oxå! så jag kan ju dra den slutsatsen att jag har sett bättre filmer helt enkelt! ;) hahah! så vi får väl se när man får se sin efterlängtade pairets då ;)
hahaha!
Idag blir det iallafall staden igen med min fina lilla vän Amanda :) det blir nog toppen! vi har inte umgåts på länge och jag saknar henne grymt mycket kan ja lova!
ae! bäst att jag sätter fart och käkar lite frukost osv! :) HA DE!
VS
ahahha ja du, nästan lika humor :(

Självkänsla rakt igenom!

Hej på er alla fina där ute!
vaknade vid elva idag, känner att jag håller på att vända på dygnet! inget bra! haha men nu är jag upp och har äkat frukost. Nu sitter jag och kollar å Tyra show! det handlar om kvinnor som har någonting som gör att de inte trivs med sig själva. En tjej hade ett födelsemärke på läppen som hon döljt för sin man i över 4 år, han hade alltså inte sett detta märke över huvudtaget, jag tyckte det kändes extremt överdrivet, ja menar ett födelsemärke? det är väl bland det charmigaste man kan ha, enligt mig iallafall, det är något som ingen annan har, det är personligt.
En annan tjej hade en sjukdom som gjorde att hon tappade sitt hår, henne tyckte jag synd om, för hon ville inte gå omkring utan peruk men hon hade inte råd med peruker heller, men hon var stark och visade upp sig utan peruk och det är starkt gjort, hon var väldigt fin utan hår, det blir så äkta då!
Nu handlar det om en tjej som hatar sitt leende, hon har verkligen inte fina tänder, men det handlar fortfarande om charm!
och var och en upplever olika obekvämligheter med sig själva, jag kan erkänna att jag har haft problem med att tycka om mig själv och mitt utseende, det har varit att mina tänder är snea, min vikt har varit låg i många år, ändå tycker jag att mitt ansikte är alldeles för tjcokt eller vad man ska säga, vi har i släkten att ha en tendens till dubbelhaka trots att vi inte är så värst stora i kropsvikten. Jag har alltid tyckt att mina bröst är för små. 
Allt det här måste man lära sig tycka om, för ingen är som du, alla de där felen som man har, varför är de fel? Dom är ju ändå du! ingen är som du, stå upp för det och var stolt över den du är! Det handlar om självkänslan och vetskapen om att du duger för den du är!
Var stolt över dig själv! Du är fin för den du är!

Toppen dagar!

i fredags åt vi en massa god glass, sen åkte vi till donken efter, inte smart, jisses så mätta vi vart! haha! så sen på kvällen åkte vi iallafall hem och på kvällen kom Rasmus, blev lite film, lite te sen sova för han skulle vara tråkig och åka och jobba på morgonen, så det vart en skapligt tidig morgon för mig oxå. men tog det mest lugnt hela dagen, sen bestämde sig sanna sofia och jag oss för att åka till Mäseln och mysa lite, vi köpte med oss en sallad var och satt och kollade på solnedgången och snackade skit, men vi blev galna på alla knot så vi gick och satte oss i bilen igen och då började det precis regna! tajming kallar jag det ;) så vi åkte ist hem till sanna och körde Alias, tänk att ett spel kan vara så sjukt kul! 
Klockan blev endel och jag skjutsade hem flickorna sen åkte jag hem en timme för att sedan vända tillbaka och åka in till stan och hämta upp en onykter rasmus ;) åkte ut till åby och sooov! någon gnällde så dant om att det snurrade så dant i huvudet! buhuu ;)
Idag har vi sett film och varit allmänt lata! tillslut tog vi tag i oss och jag åkte hem och var kattvakt åt lilla fulsteve! gick ju bra, både jag och katten totaldeckade i soffan! men det var ju skönt!
nu har jag skjutsat på lillebror och oscar och har just bestämt mig för att det blir en tidig kväll ikväll! imorgon blir det bio på kvällen med en fin vän! :)
Hoppas ni har det lika bra som jag har det trots att solen inte skiner! 
ibland är man seriös..
ibland är man lite för sööt! hihi!

Ziperall!

många studentbilder nu jag vet, men jag är glad!
jag är glad över att jag fick hem något riktigt mysigt igår med :)
min alldeless egna Ziperall! :)
jag är glad för att jag har så många som jag tycker så mycket om och för att min plutt är den finaste som bara gör mig jätte glad! :)
Jag är glad över hur min midsommar kommer bli med de bästa tjejerna!
Ha det så bra alla fina! :)

texter och tankar

Jag bara jobbar nu tror väl ni! men icke!
jag har gjort massa under några dagar! jag har planerat mitt liv under midsommar och det kommer bli kanon, även om jag är delad på hur jag hade velat göra så blir det lättast såhär! 
jag sofia och linnea åker ner till mormor och morfar och bor där i några dagar och firar och mår allmänt bra! bara komma bort ett tag kan vara skönt! :) 
sen har jag varit i åby och så har jag varit på utbildningar osv!
igår var jag i lien med mina finaste! drog hem snart och då kom grabbarna grus och kollade på film med mig! efter det var det bara att krypa ner och sova för mig för jag hade varit vaken sen kl fem! skönt att sova! :) 
idag ska vi till sörping och äta glass men vädret verkar inte tycka som vi! så vi får väl se vad som händer!
ha det bra allihopaaa! :*
just ja! kolla vilken fin jag fick av söt i studentpresent! han har gjort den själv och är sur för att ena ögat vart dåligt, vad gör det tänker jag? :)
och lillbebis, Tamlin, växer massor och blir bara finare och finare :)
vi ska sälja Hulda inom kort och så får vi oss en ny hane åt Nella, vet inte om jag känner mig redo att "ersätta" Dumpe, det kommer vi aldrig göra, men han var ändå Nellas, och Nella var hans, så det känns lite märkligt att låta en ny chilla flytta in hos henne. Men det är bäst såhär, för hulda kan vi inte ha kvar, hon tycker inte om mig och jag tycker inte om henne och då funkar det inte!

Jobb

nää bäst att sätta fart och duscha för att dra sig till jobbet! vi hörs senare! HA DE!

Just idag är jag glad!

Trots att det regnar ute så är jag så glad! 
jag är så glad för så otroligt mycket just nu :) 
det blev just bestämt vad som händer på midsommar, hoppas det kommer bli helt grymt för jag åker med mina fina tjejer och min sötsak och många mer till öland, FEST!
på söndag bokar vi resan till spanien, hur underbart är inte det? jag längtar så otroligt mycket!
på fredag åker jag, bror, emeli och kanske rasmus till sörping och går upp några kilo på skräpmat och glass!
ikväll ska jag jobba och efter det ska jag hämta mina fina vänner som har dansat loss! :)
Idag är jag glad! :)

för mycket på en gång!

Jag har lyckats ta körkort, ta studenten och börja jobba under samma vecka! känner mig helt okej duktig! och sliten! fy faen! 

sov hos rasmus igår till idag så fick gå upp vid fem och åka hem för att cykla ner till jobbet, kan väl inte påstå att jag sovit jätte mycket de senaste veckorna, och min kropp kräver att jag sover, så till en början gick det bra, men så skulle vi ta insolinspruta, och de som känner mig vet att jag är himla sprut rädd sen är jag dessutom jätte känslig för insolinlukten, jag klarar inte av den! så jag vart rättså jätte dålig och det slutade med att jag fick gå och lägga mig och sova en halvtimme, men efter det så vart det bättre och vi kämpade på! Det var väldigt kul för övrigt :) men jag är himla trött så jag sa försöka sova nu efter att jag hängt lite tvätt! :)

Snart är det min tur?

Imorgon smäller det. imorgon är det min tur att springa ut och skrika FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN! FY FAN VAD JAG ÄR BRA!
Det är först nu, kvällen innan som jag inser att det snart är slut, att jag snart inte ska få träffa dessa underbara människor mer, att jag inte kommer ha den här självklara kontakten som jag har med alla varje dag.
Imorgon är slutet på ett kapitel och början på ett annat. Det är nu jag äntligen efter alla år ska få gå min egen väg och välja mina egna beslut där INGEN ska bestämma över mig, jag längtar, samtidigt som jag får ångest av tanken på att inte ha någon trygghet kvar, att inte veta, det är nog det som skrämmer oss alla mest, att inte veta vad morgondagen har att bjuda på. 
Men jag ser fram emot den morgondagen, jag är redo att ta det steget! jag vill se vad världen har att visa mig! 
FÖR IMORGON ÄR DET JAG OCH MINA UNDERBARA VÄNNER OCH MÅNGA FLER SOM SÄGER TACK OCH HEJ FÖR ALLTID TILL BERGSKA SKOLAN!
från förra året, bilden lånad av bergskas fb!

student middag

Hemma igen, maten var toppen och det var en servitör som jag tyckte var lite extra söt! hihi
nu har jag precis städat rummet klart och ska nu gå upp och hjälpa mamma med allting! shet! det är krävande det här! längtar väldigt mkt efter en riktig slappardag! åh vad skönt det vore!!  men men bara bita ihop!
POUSSPOUSS

Sista "skoldagen"

nu åker vi till skolan på avslutningsmiddag och plockar ur det sista ur skåpen! HA DE GÖTT!

KÖRKORT!

Jag skulle här med vilja säga som så här att igår tog jag äntligen mitt efterlängtade körkort!
FY FAN VAD JAG ÄR BRA!
så istället för att dricka igår så var jag fyllechaffis för första gången! även om jag var med på festen såklkart! och jeeeflar så kul vi hade! i början var det lite segt men en redig dans styrde upp allting! ;) haha!
Imorgon är också en stoooor dag! imorgon är dagen då jag bevisar att jag klarat skolan. Efter 13 år så är det äntligen slut!
det känns så overkligt och samtidigt så otroligt sorgligt för bara under den här veckan som vi har firat så har jag lärt känna så många nya människor så det kommer bli så otroligt sorgligt att gå ifrån alla, och även om man säger att man ska hålla kontakten så vet man innerst inne att man inte kommer träffas alls lika mycket eller över huvud taget igen. DET känns, det är riktigt jobbigt. 
Igår var iaf en toppen dag, idag blir det mycket förberedelser och imorgon tar jag studenten! JO. livet kunde varit sämre :)

Dagen efter!

känner att det var längesedan jag var så här seg! herrejesus! blää hahah! men men det är det värt! har suttit och läst och läst och läst! så nu ska jag göra lite sysslor, typ duscha och packa lite för att sen åka till åby!
vi höres! POUSSPOUSS
duktiga kusin! tänk om man kunde vara så skicklig! :)

Bal 2011- lite bilder

min dag har varit underbar och ingen är lyckligare än jag! :) idag har jag varit en prinsessa!
nu ska jag ta ner mitt hår som inte alls är så fint längre, men som ändå gjorde massor, jag är så nöjd!
jag är så nöjd med min fina klänning och jag är så nöjd över min amanda! :)
nöjd tjej går och lägger sig och hoppas på att få sova gott!

förberedelser för Bal 2011

Naglarna check!

nu blir det snart att ta med sig allt och bege sig till finspång, kl tolv blir det att fixa håret,
därefter blir det att införskaffa sig nya lösfransar sen åka till amanda och fixa smink och klä sig,
jag är ärligt talat nervös! jag har sett fram emot den här dagen så otroligt länge! det kommer bli så bra! :)
om ni vill komma och kolla så är det i bruksparken kl 15.30. om det regnar är det i Bergskas gympasal!
Nu ska jag bege mig! :)
på bilden är den inte uppsydd ner till och inte strykt så nu är den ännu finare! om det äns är möjligt! hihi glad tjej! 
Önska oss lycka till! :)

Fotografi

Sophie kom hit, trodde  vi skulle ha lite myskväll men icke! de var bara att dra på sig lite smink och göra det bästa med att se fin ut och gå ut och lägga sig och hoppa och jag vet inte allt framför kameran!
hon ville ha en bild till hennes projekt i skolan! så det var första fotograferingen av tre ;) spännande det här och hon är faktiskt himla duktig!
vad tycker ni? :D

Lasse B och lite åby

Hm jo igår blev det siemens fest, måste säga att det var himla härligt! och helt otroligt vilken känsla att se den gamle farbrorn som man sett upp till sen man kröp omkring i blöja, stå där framför en och sjunga just den låt som får mig att minnas mitt paradis och mina bästa nere i djupvik! att se honom stå, mitt framför oss tusentals människor som samlats på slottet i finspång och sjunga en kväll i juni, det var mäktigt! ni får säga vad ni vill, men lasse berghagen, det är inte många som slår honom! kanske morfar! ;)
sen att se Joakim och alla andra artister som kommit dit för våran skull och göra kvällen oförglömlig, det var helt klart toppen! jag hade otroligt kul!
Efter det var tanken att vi skulle på dubbeln, jag anna och några av mina bästa tjejer, men så fick jag ett telefonsamtal och blev efter ett tag hämtad för att åka till åby till min sötkorv, det var mys, vi drog oss på lite festligheter där och satt ute och blev uppätna av mygg, romantiskt va?
det var toppen, finns inget bättre än att få vara med någon man tycker om! det mår jag bra av :) otroligt bra!
kom hem för ett tag sedan och firat min fina mamma som fyller år idag, vi slog till med en pizza! bra där! nu får jag inte äta mer förs imorgon kväll så jag fortfarande kommer i min fina klänning imorgon, för det är imorgon som det är dags! då ska vi bli finast! :)
mycket text men kan avsluta med att:
Jag är lycklig, jag mår bra! solen skiner och om några dagar tar jag studenten!
just idag är jag en vinnare!

Kvällstankar

Ensam hemma, sitter och funderar på att gå en promenad, men trist utan bruno. skulle kunna vilja träffa någon, men jag är för trött, men jag är för pigg för att sova, hmmmmm!
deprimerad tjej? absolut inte! jag är nog lite av den lyckligaste tjejen i världen just nu :)
jag hoppas ni ser oss, med våra fina mössor! fasen så härligt det var!
nu är jag varm, ska bli skönt att sova i ett mörkt och kyligt rum ikv! jag älskar mitt rum på sommaren!
inatt var det allt för varmt, och lite mycket musik! men jag klagar ändå inte! :) mys till 1000

ÄNDRADE PLANER

Igår drog jag in rätt skapligt till finspång och pratade med jennica om min balfrisyr, kommer bli toppen! :) sen så gick jag till sanna, men hon var sen så jag gick en sväng till, så sen kom hon och då fixa hon sig och sen kom sophie och vi drog oss mot vibjörnsparken! där blev det lite dricka och massa prat med trevligt folk! sen så blev det att vi drog oss in till stan mot puls, jag ville ha revanch för i onsdags, och idag var det ingen kö ;) haha! glad tjej! 
så vi drog in och släppte loss som aldrig förr ;) haha! riktigt kul hade vi! sen kom min sötkorv, då blev kvällen bara ännu bättre, så ist för att åka hem följde jag med R och S hem till S, bara det att det tog ungefär 2 timmar att komma hem ;) blir så när vissa är översociala! men men! det var trevligt! inte överdrivet mycket sömn men mycket mys på morgonen med en söt kattunge, glad! kom hem för ett tag sedan och ikväll blir det bara lungt, kan jag behöva! imorgon blir det allsång på simens! spännande! men det återkommer jag om!
nu ska jag snart dra mig över till grannen och planera lite roliga saker till mina vänner som ska förkröka för hassel ikv! ;)
hahaha jag hoppas ni ser jossan i bakgrunden ;)

VA GÖR VI? NU KöR VI!

Taggad tjej punkt se
Seriös tjej punkt se

Studentveckor med sol, uuunderbart!

Pga. det varma vädret så får det bli lättklätt idag! skönt!
har tagit det lugnt och solat lite med körkortsboken, han börjar ramla sönder nu så jag hoppas jag slipper honom snart!
annars så har jag busat med mina fina små hårbollar och beslutat att Hulda inte är min chilla, utan vi ska försöka hitta en ny ägare till henne, hon och jag passar inte ihop och jag känner att hon inte är den fina lilla flicka som jag är ute efter till min lilla prins!
men men! nog om det!
här är dagens klädsel, nu ska jag sminka mig för att sedan dra in till finspång och bestämma baluppsättning med Jennica! sen vidare för lite brännboll och vin! toppen!
älska vädret!

BILDBOMB

Lite bilder under de senaste dagarna som mina fina vänner har lyckats knäppa vid de rätta tillfällena! idag har jag haft det mys med mina tjejor! mycket skratt och mycket galenskap! det är så det ska vara! men nu är jag himla trött så nu ska jag ta med mig Slash och sova! Godnatt!

Studenveckodag nr 2 GRILLMYS

Idag har jag.. hm inte gjort mer än att lagat mat! dagen efter ångesten har lagt sig och jag har precis piffat till mig lite så man kan visa sig för folk igen! blir grillmys hos jossan! rätt lugnt, längtar, ska bli mys!

möss-på-tagnings-fest

Hela gårdagen var inte min dag! men det var ändå mösspåtagning, så det var bara att bita ihop och göra det bästa av det hela! och det kunde helt klart blivit mycket sämre!
väl vid vibjörnsparken så var det toppen! det var riktigt kul! att vi sedan drog in till stan och hugo var ett stort misstag! för där fick vi bara stå i kön när det tillslut var våran tur att gå in så var det för fullt. riktigt surt! men som sagt! det kunde helt klart varit mycket värre! så ikväll blir det lite fest hos grannen! imorgon fest hos Erika! blir bra! 
NU ÄR VI IGÅNG!

Student tankar

Det är idag det händer, det är idag det är MIN tur! det är idag det är VÅRAN tur att ta på oss den vita mössan som symboliserar att jag är klar med gymnasiet! klar med hela skolan faktiskt, det är otroligt att det är klart, att jag har klarat det! det går inte beskriva med ord hur bra det känns! 
JAG SKA TA STUDENTEN!

RSS 2.0