Regn och akuten

Igår var det bra väder till en början, men det märks tyvärr att det inte är sommar än! Det blåste rättså kallt så fort solen gick i moln! Vi hade det trevligt ändå. Wilma fick vara med ute i koppel och det gick riktigt bra! Elsa (mormor och morfars hund) var väl den enda som störde henne, hon kunde absolut inte låta bli Wilma, men förutom det så gick det bra! 
Vi åt grillat på kvällen och det var som att komma till himmelriket! Herreguud så gott det är med grillat alltså! 
Vi såg Eurovision och det var väl redan klart innan vem som skulle vinna, så det var ju inte sådär jätte skoj! Men vi var envisna och såg det iallafall, jag och Jimmy iallafall! 
Idag var det grått och efter middagen började vi packa oss hemmåt, väl hemma så åkte vi och lämnade mammas bil och när vi kom till Borggård, tyckte vi att det var lite konstigt att inte Simons bil stod parkerad (han köpte ny i onsdags). När vi kom in satt Simon vid datorn och vi frågade var bilen var. "Den är krockad" åhhhh.. Det visade sig också att han hade känningar i nacken så jag sa åt honom att klä sig för vi skulle till sjukan och se till att allting var bra. Vi åker in och när vi väl får komma in så visar det sig snart att han har muskelvärk, så lite panodil och lite yoga så ska han förhoppningsvis vara i toppform snart igen, kändes hur eller hur bra att han kollade upp det, ifall det blir komplikationer i framtiden! Hans fina bil är tyvärr skrot. Det är ju lite typiskt, men inte mycket att göra åt. 
Det var inte Simon som körde bilen, då han inte tagit sitt körkort än, bilen var för att han skulle få lite extra motivation till att göra färdigt det där förbaskade körkortet! 
Nu sitter jag nydushad och myser, Wilma har sovit sen vi kom hem! Och Jimmy ska snart få håret klippt! Vi har haft en bra helg, trots allt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0