Frågestund!!!!

Tänker mig att någon som läser min blogg ibland, kanske har någon fråga om något mellan himmel och jord! Så jag tycker vi kör en liten frågestund! Fråga vad ni vill så ska jag svara så bra jag bara kan! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad fick er att bestämma er för att skaffa barn?

Hur tycker tycker du att livet har förändrats sedan ni fick barn?

Vad är det bästa och mest positiva med livet nu, jämfört med innan ert barn, respektive mest negativa?

Hur var reaktionerna när ni berättade att du var gravid?


Svar: * Jag har alltid velat bli ung mamma, alltid känt att livets mening var att bilda familj, när vi för några år sedan plusade på stickan så var det dock inte vad vi hade planerat, dessutom var det något fel så vi valde att avbryta. Så när vi började prata om barn kom vi överens om att jag skulle sluta med ppiller och så fick vi se, blev det så blev det, det tog närmare 1 år innan det blev ett plus.

Klart att livet har förändrats, det är ju helt annorlunda från innan Tuva kom. Vi kan inte bara åka och kolla bio hur som helst, inte gå ut och dricka, inte vara vakna länge om kvällarna för att man inte vet om man kommer få sova om natten, man glider ifrån från sina vänner men träffar också nya vänner, familjen är det viktigaste och man prioriterar en mysig hemmakväll med mor/farföräldrarna istället för en vild utekväll, detta är saker som har förändrats men absolut inget som jag saknar! Det är inga tråkiga uppoffringar utan det är livet som har bytt blad helt enkelt, och det ända som är tråkigt är väl att man glider ifrån med sina vänner, men om man är medveten om det så kan man också jobba på att få tillbaka det.

Det positiva är allt med livet, man uppskattar allt så mycket mer, ett leende från Tuva lyser upp hela min värld, min och Jimmys relation har blivit så oerhört mycket starkare och vi är verkligen ett team. Kärleken spirar och livet med barn är underbart, det negativa är väl att jag inte fått sova en hel natt på snart 1 år (pga graviditeten och den minimala kissblåsan) men det är sånt som är oviktigt, en dag så får vi sova en hel natt igen och allt kunde varit så mycket värre.

Nästan alla reagerade med glädje och lyckotårar. Det var nog bara min pappa och min farmor som inte hoppade av lycka, pappa har jag i dagsläget ingen kontakt med och farmor tog strax efter sin inte så glada reaktion och vände det till något positivt och idag älskar hon Tuva!
Signe Connman

2014-12-21 @ 15:54:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0