Turkiets första dagar

I måndags begav vi oss till Tinas föräldrar utanför Stockholm för att övernatta. Kl halv fem ringde klockan för att ta sig upp och åka mot flygplatsen, väl där åt vi en svindyr frukost och jag satt och snorade och kände paniken komma inför flygningen. Tillslut satt vi på planet, och snart var vi också uppe i luften, det gick faktiskt väldigt bra, skönt! Flygningen gick fin fint och när vi sen skulle landa blev det lite besvärligt, men verkligen inte så att man inte kunde stå ut! Bussen till Alanya togevigheter! Men då passade vi på att sova lite. Vid fyra tiden var vi äntligen framme och inflyttade på hotellet, vi låg på stranden någon timme men resan hade tagit musten ur oss fullständigt! Så vi beställderoomservice, åt på rummen och låg i sängen redan vid sju tiden, sov som stockar vid nio! 
Otroligt skönt och vakna och känna sig helt utvilad, vid nio snåret på morgonen, upp och klä på sig, sen gick vi på frukost jakt! 
Frukost på ballkongen och sen har vi befunnit oss på stranden hela dagen! Nu ligger vi i sängen och har precis duschat, latar oss lite innan vi ska gå och käka och kolla in lite marknader! 
Hoppas ni har det bra där hemma! 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0