min fin fina prins

aaaaw! vad jag tycker om honom!  min söta lilla hårboll!
det blev att dra till gymmet hur som helst och det var himla skönt! är sjukt trött nu och skulle kunna somna stående! men det är skönt att starta veckan på det sättet tycker jag! vi körde lite gympa, Annica kör verkligen skiten ur oss men det är så sjukt skönt och så otroligt roligt! jag peppar mig bäst genom att sjunga med i låtarna ;) haha så folket får stå ut! men då jäklar orkar jag hur mycket som helst! typ.. haha
nu ser jag på lite top model :) sen blir det sängen!

måndag ae..

trött tjej! mamma tycker att jag ska hänga med och träna men aeee.. jag borde verkligen göra min religion! som jag fortfarande inte gjort! men jag fick lite pusch när jag fick veta att jag ligger på ett starkt vg bara jag skriver ett bra arbete nu. så jag får fan bita ihop nu känner jag!
skriver mer sen! känner att jag måste komma igång nu!

en hälsning från Jimmy..................

ba cha cha bloggen ja ser tieep på världens bästigaste film!

glömde en ;)

glömde visa en tröja som jag köpte i fredags! den är från cubus :) enkel men snygg!
och mitt snygga armband som ni såg från outfitbilden :)

mitt rum!

hm tänkte visa hur mitt rum ser ut! :)
vet inte om jag gjort det förut? men aja nu är det ny städat och då tycker jag om det så mycket så jag kan visa några bilder ;)

shopaholic..?

En fin flätad korg från Indiska- den ska jag ha allt mitt smink i! super bra :)
Linne från HM
Bh och trosor från HM
T-shirt från Gina
örhängen från gina, köpte även två par örhängen i fredags också, ett par fjäder örhängen och sen några långa silvriga :) även ett snyggt armband ;)
ja jäklar! haha!

outfit-om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

Tshirt-hm/levis jeansshorts-mammas gamla/strumpbyxor-gina/armband-cubus
Idag blev det stan med mamma, hon behövde komma ut lite tyckte jag! ni får se mina köp i nästa inlägg!

the show must go on

En lördag som jag sett fram emot men som slutade rätt surt, nu sitter jag ändå och myser med mamma och äter lite godis och delar på en cider.
Frågan är vad man ska hitta på imorgon. känner en ångest för skolan på måndag. jag orkar inte...
jag vet att jag är negativ just nu men fan! det är min blogg mitt liv! ni läser det bara om ni vill!

Teater spel !

kom hem från teatern för ett tag sedan, det är riktigt kul faktiskt och idag blev det ännu roligare när de skulle förklara för mig hur jag kommer se ut som lumiéer ;) kommer bli snyggt! haha :)
har precis käkat och nu sitter jag och ser polisskolan 5 ;)

dålig uppdatering, med lev med det!

hähä dålig uppdatering igår! men jag var iaf i stan och hade kul, blev en runda på stan oxå! först såg det ut som att jag skulle få gå hem utan någonting! vilket chockade mig! haha men sån "tur" hade jag inte.. hittade minsann lite smått och gått ändå!
nu ska jag strax iväg på teater träning! ser fram emot det! det är himla kul faktiskt! idag skulle vi komma osminkade och i smidiga kläder. hm, ja någorlunda åt det hållet blev det väl iaf!
nu kommer Emma och hämtar mig strax! vill bara säga GRATTIS i efterskott till världens bästa Maja som fyllde år igår :)

slappisdag

jag älskar slappisdagar! så himla skönt!
imorn efter skolan drar jag till norrköping och shoppar loss, lr det är inte jag som ska shoppa ;)
sen blir det lite filmkväll :)
blir nog jätte trevligt :)

förintelsens minnesdag

förintelsens minnesdag idag och våran braiga linnéa sjöng så fint! vi hade även filosofi, och vi kom fram till att man måste nog ha en skruv lös för att förstår sig på den skiten! hahah usch!
jag är bra stekig! haha! härligt med sol!

Disney

kom nyss hem och bestämde mig för att sätta mig och se en film, det fick bli Disneys Lejonkungen 3. Det är helt sjukt vad jag älskar disney filmer. jag blir så lycklig av dom, samtidigt så finns det inga filmer som jag gråter så mycket till som jag gör till disney filmer. åhh :') helt underbara!

nästa vecka kommer lars till plura!

LARS LARS LARS LARS!! kan ju knappast bli bättre!!!

onsdag=bra tv kväll!

bra tv kväll! det är både marou och pluras kök sen pacific! super duper bra :)
vad brukar ni se på tv????
-----------------------------
FUNDERAR PÅ EN FRÅGESTUND??

i brist på annat att göra

kan man ju rita?

like a rose


mittendagen av hela veckan!

idag så har jag varit döds trött heela jäkla dagen! sjukt irriterande, men men efter skolan så hämtade världens västa tobias och hämtade mig så åkte vi hem till mig och bakade kladdmuffins och kollade på film sen skulle han plötsligt jobba natt så då fick han helt enkelt åka hem, så nu har jag legat i soffan och degat och känt att jag måste ta tag i min religion, men jag orkar verkligen inte!!! så vi får se vad som händer.. får väl bli i helgen om inte annat :P
hm
kärleksfullt!

Saknar

En saknad är nog det tyngsta man kan bära inom sig, att känna att någonting fattas allt är inte som det ska vara det ska vara någonting mer. Ibland är saknaden liten och då kan man leva med den, det är först när man tänker tillbaka och kommer ihåg hur det brukade vara. Att alltid ha dig runt omkring mig och känna att du älskade mig, du ville alltid vara där jag var. Du var mig så trogen och du fick mig alltid att le. Där jag var där var du. Nu var det så längesedan, det var så längesedan som jag fick lyfta upp dig och hålla dig nära mig. Det var så längesedan som jag fick känna den där lyckan som spred sig inom mig när jag såg dig. När jag ropade ditt namn så kom du, lycklig över att höra min röst. Jag blev alltid så full i skratt när jag hörde dig andas dina tunga stonkande andetag. Det får mig att le av bara tanken på hur du sprang runt allas ben och retade upp dem så de helst av allt bara ville klappa till dig, visst kunde du irritera mig också men inte länge, du gjorde mig alltid på ett så glatt humör du fick allt dåligt att bli bra du och din vän som jag älskar över hela mitt hjärta, jag älskar er två så oerhört mycket mina fina! Bill och Bull ni var alltid där när jag behövde er. Mina fina älskade små vänner vad jag önskar att jag bara kunde få komma bort till er och få höra er lycka över att se mig. Jag blir så stolt över att ha vänner som er, mina fina små vänner. Jag älskar er! Jag hoppas så att ni har det bra. Jag skäms så över att jag inte vågar komma och hälsa på er, ni måste ju undra vad som hände när jag plötsligt inte dök upp längre. Ett tag blev det inget alls sen blev det äntligen lite igen sen försvann jag igen och nu orkar jag inte komma bort, klarar inte möta honom. Jag önskar ni kunde läsa det här men det kan bli lite svårt. Ni förstår ju inte många ord av de jag säger men jag hoppas ni förstått från mitt kroppsspråk vad jag känner för er mina små hjältar. Älskade vänner, det fanns inget bättre än att få bära omkring på er och visa upp vilka fina prinsar vi har. Jag önskar och hoppas att vi snart ses igen Tobbe och Ronny, mina fina älskade.


om man har en Bäjliz så har man allt man behöver!

den här katten har allt, han älskar mat (vilket syns) han är en sån där som myser när han har lust med det (ganska ofta) han har ett humör som ingen kan kontrollera, han är bra hårig men ser ändå bra ut, tja vad mer kan man önska sig?
åh så kära vi är!

öppet hus? hm..

okej, åkte in på öppet hus. fixade allt och ställde upp allt till vårat projekt.
här har ni oss iaf!
jag annut och vicklichius ;)
det som var trist var att det inte var något folk alls.. jätte tråkigt!!
inget givande alls och så oplanerat! ae dåligt..
vi bjöd på godis iaf!
vicki och sofia ;)
anna visar!
snyggkusin kom iaf!
sen även hennes snygga vän maria!
några var väl lite väl små för att få gå på Bergska, men om några år så ;)
det var som sagt inte så värst givande, hade hoppats på att få göra mycket reklam för vårat fina projekt men ikke! ajja! vi får väl hoppas att det kommer lite folk på våran myskväll :) vi har iaf fått tag på en föreläsare nu så nu är det bara ett datum som saknas så är det bara att tuta och köra! :)
nu ska jag äta något sen ska jag plugga lite sen så kommer jag nog sova gott!

brutal väckning

hade ju sovmorgon hur länge jag ville imorse, trodde jag! hm en timme innan klockan skulle ringa så väcks jag av elsa råttan som kom med mormor och morfar och var rätt lycklig över att någon faktiskt låg i sängen när hon hoppade upp.. hm.. haha men men nu har jag fikat/käkat frukost med mormor, morfar och clas. så nu sitter jag och ska plugga lite medan mormor sitter och klipper sönder någon dyr päls! haha så ska de va! "kan ju bli en fin kudde eller något istället" söt dam!
osminkad och lagom pigg men men ;)

tandborsten rätt i mun! eller?

börjar inte förs två imorgon med öppethus så det är soft! har precis borstat tänderna och ska lägga mig och läsa nu! idag har det varit en bra dag!
godnatt på er!

måndag ingen! jippie..

skolan idag ska man väl inte klaga på direkt!
har även förberett för öppet hus så allt är klart för morgondagen!
ska försöka plugga lite på svenskan och religionen.

Bruno hund!

idag skulle denna björn få bli några kilo lättare genom att raka bort all hans päls så här är en förebild
(jag vet att han är ful så det behöver vi inte nämna! ;) )
han gick och blev korthårig, när vi ändå höll på så märkte vi att han var en hejjare på att böja på nacken så vi tänkte pröva hur långt han kom. först en bild på hur han såg ut när han bara kollade ner på en godis som låg på golvet
ser ni godisen?
han har seriöst huvudet mellan benen? dumma hund! ahaha!
han skulle nog kunna lära sig att slå en kullebytta!
hahahah!
ae nu sover jag! godnatt!

Speedway

åhhh! fick nyss veta en super kul grej, (för mig iaf)
clas berättade att speedwayen börjar den 3 maj. hur taggad är man inte liksom? :) kommer bli sjukt kul!
åhh vad jag längtar!!
har ni varit på någon speedway match någon gång?

cha cha bloggen!

sverige vann nyss mot kroatien i handboll, bra jobbat!
måste plugga innan solsidan börjar! sen blir det att sova! är så sjuukt trött!
tränade teater förut, det var himla kul faktiskt! kommer nog bli super bra!
helgen har varit helt okej bäst :)

boom boom boom boom

ja jäkar! fy fasen så kul vi hade igår!
böev att komma till sofia och hjälpa anna att bli lite party snygg sen blev det present öppning och soffis verkade himla nöjd :) sen blev det god mat! lite lekar och vi vann så klart ;) efterrätt och massa godis och snacks! massa dans och lite tigerjakt! haha spelade in så får se om jag kan lägga in den sen! för övrigt så blev det inte så många bilder med min kamera så det kommer nog sen :) blev utgång efter lite krångel med buss osv men det var det verkligen värt! sjukt kul där inne och det var himla bra musik igen! tack alla!
nu ska jag fixa mig för att sedan dra iväg och spela lite teater! efter det måste jag plugga en massa! suck! jag orkar inte!
snygg bild på mina fina :)

creutzarna!

mina kusiner kan ingen slå, ja jäklar! jag ska göra ett kollage imorgon så ska ni nog få se vad jag menar! sötnosar de där!
varit sönder stressad hela eftermiddagen men NU är allt klart! och jag börjar tagga som tusan inför en härlig kväll med världens bästa tjejer!
torsten katt i bakgrunden
jag vet några som kommer tycka att den här bilden är kul.. eftersom att det råkar se ut som att jag har världens största underbett!

början

dåligt med uppdatering idag och det är som sagt för min dumma mage som har gjort ont för länge nu men fick ett tips om vad jag skulle drick så jag testade och det funkade! tack linnéa! :)
så dagen har bestått av en bok och ett mysigt täcke, vilket det blir nu med! 
Godnatt mina fina!

ooont

vakna, somna om, vakna, somna om. så har min natt sett ut och min morgon och min dag. har ont, det är okej när jag ligger ner men även då gör det ont. jag blir sur och irriterad när jag har ont. skönt att amanda kom en sväng så man fick prata av sig. hoppas jag kan sova ikväll så jag kan åka till mina fina kusiner imorgon och ha det mysigt och prata lite till.
förlåt söta vänner för att jag är en liten bitterfitta idag. jag älskar er iaf!
dum mage sluta göra ont. blir dusch sen något snällt att äta sen sova.
måste bli frisk till lördag! jag har ju längtat så!
Grattis till bästa soffis som fyller 19 år idag!

sötaste sötet!

.

Du är ingenting för mig längre.
Jag klarar mig så mycket bättre utan dig.
vill inte du ha mig för den jag är så ska jag ge dig en god nyhet. Du slipper!

mina fina

åh vad jag tycker om er :)

x-tra allt!

rätt lång dag idag! 8-15 har nog blivit bortskämd för så långa dagar hade jag jämt förut, nu är det inte riktigt så länge dagar, ändå klagar jag! Skärpning Signe!
men hade första rättskunskaps lektionen och där skrämde nästan livet ur oss men det var så korkat så jag inte gick på det iaf! haha men det var bra gjort!
sen hade vi svenska, somnade nästan!
sen lite samhäll sen blev det att fixa inför öppethus den 25 så blev att sitta och rita skyltar. helt okej :)
just nu sitter jag och kollar på störda family guy :D haahha! klockrent! blir att plugga nu :)
bye!

positiv tjej

YES! klar med samhällen! imorgon måste jag göra svenska och religion. men just idag orkar jag verkligen inte!! haha helt död är jag! men jag är klar med samhällen och det känns skönt! har även skissat på min balklänning (a) hihi hoppas verkligen de blir bra! :)
sött!

negativ tjej!

plugg plugg plugg och mera plugg, fyyy så jag längtar efter att slippa alla läxor, komma hem från ett jobb och känna sig färdig med dagen! helt sjukt vad trött jag är på skiten just nu.. skulle kunna skrika rakt ut! GAH!

naglar

fick tråkigt igår! dock ångrar jag att jag gjorde prickarna men det är sent nu! får se om jag gör om dom sen igen :)

helt okej skönt!

Vaknar upp arg och trött men pallrar mig upp och gör mig i ordning för skolan. precis innan bussen kommer får vi sms om att läraren inte är i skolan och lektionen är inställd! sköönt! blir att vara hemma och "mysa" med läxor istället! helt okej skönt ändå! :)
blev en mys outfit idag med, med pippi tröja och mina mys strumpor!
/pippi tröja-mormors verk!/ /jeansleggins-vero moda/ /strumpisar-cubus/

Dagens shopping och klipp!

Tröja från Gina på rean! super nöjd :)
fick klippa sönder mammas jeans! :)
nytt linne :)
det blev även nagellack och strumpbyxor :)
super nöjd och haft en kanon dag med sanna-hund :)

mamma älskar mig....

så här söt tkr min mamma att jag är, hon tycker att folk bör slippa se mig! tack!!

Amanda 18 juuu!!

det här härliga gänget har gjort min kväll! satan så kul jag haft!! men nu är jag trött så får se vad jag hittar på :)
Tack Amanda för en super härlig kväll! bäst är du!!

partey!


färgifärgifärg! klippklippklipp

har precis klippt håret! nu sitter jag med brun hårfärg i hårbottnen och väntar...
håret vart himla kort! men det behövdes!
erkänn det finaste ni sett på länge!!

Magic magic magic, aaauuuh! i've got the magic in me!

nu taggar vi järnet!
det blev lite bild och sen ett prov sen åkte jag mia och soffis och handlade lite presenter och jag handlade hårfärg och hårspray! sen åkte vi och käkade. jag och soffis gick till banken sen sprang vi på anna och eva och då hängde jag med dem och fixade lite, hamnade på sminkshoppen och jag råkade shoppa loss lite, ehe! men det var nödvändigt! så nu ska jag färga håret sen vid kvart i sex drar jag till soffis och nisan sen vidare till svärtinge sen stan och dansar röven av mig med världens bästa tjejer!! :)

Han har stilen


mmmmmh! träningsvärk!

det är förbannat skönt det!
idag är det ingen skola, skönt med slappis vecka!! har haft tre lektioner på hela veckan tror jag ;)
ae men jag är duktig för det! ska sätta mig med samhällen nu och få klart den! sen ska jag plugga psykologi sen måste jag börja plocka ner mitt tomteland som är så fint! men men!
lika bra att sätta fart!
måste bara berätta att jag hade världens mysigaste dröm inatt! en bebis! åhh kan det bli mysigare:) ur gullig var den lilla saken :) och jätte liten:o det är märkligt för varje gång jag drömmer om bebisar så är det just det här barnet jag drömmer om och hon är så liten och söt, inte mer än 40 cm lång. tänk om det är mitt framtida barn :o coolt isf! rätt ointressant för er kanske men måste ändå få skriva ner mina tankar ;)
nu blir det plugg!
poppis är jag oxå...

Jason!

idag fick jag hem Jasons stamtavla! så nu blir det utställning framöver och annat spännande :) och nu är han min! bara min (a) jag blir så glad :D
hihi

Studentklänning

hm jag vet inte om jag kommer ångra att jag visar min studentklänning nu men va fasen :) större chans att ingen köper likdan kanske ;) ahah! :)
här kommer den iaf!
säg vad ni tycker :)

pluggis...


plugg plugg plugg? hm eller?

joo jag pluggar och jag kämpar, vi pluggar och vi kämpar men det är märkligt hur lätt det är att glida in på något annat att prata om istället för internationella relationer? haha ojoj bra tjejer har jag iaf!
nu blir det lite mer plugg, sen lite till.. sen ska jag nog gå och dö!
haha !
bye.

..... ........!

Djur har inte valt oss men vi har valt dom, då får man FAN se till att ta hand om dom oxå!
att glömma diska eller hänga tvätten är en sak men att inte kunna ge hunden mat eller eller släppa ut den så den får göra vad den måste, det är fan inte okej någon jävla stans!
jag var arg innan träningen men det är inget emot vad jag är nu!
USCH!

The show must go on

Idag började skolan, usch!! jag orkar verkligen inte! men hade en lektion, där vi inte gjorde någonting? hm och ändå så är jag helt död nu, ne men det kan vara ansträngande det med har jag hört! haha! blev att vara kvar i skolan lite för länge ändå bara för att vi var så himla bra på att plugga! :) sen om det blev så mkt plugg.. det är inte det viktiga! haha!
ändå skönt att få träffa alla igen :) är sugen på fredag! och lördag! :)
men som sagt, som en smart vän sa, tänk att snart är det onsdag och då har halva veckan gott! peppande!
nu har jag precis ätit lite så ska packa tränings väskan och bege mig till gymmet med mor och annut!
fan vad jag ska komma i form nu!
sen blir det nog att plugga, himmel vad jag älskar att gå i skolan...
favorit i repris? hmmm.. ja ja, du ska veta att jag finns för dig gumman <3

Flicka 2

Ligger nu äntligen i min säng och ser en helt underbar film som jag såg med kusin igår, kunde inte låta bli utan jag laddade även hem den till mig själv och nu sitter jag och njuter för fulla muggar! 
Det handlar om hästar och om en stor Ranch.
Det är nog min största dröm, att besöka en ranch. leva där och bara leva med djuren. Det skulle vara så himla underbart!
åhh
Det här är film nummer två och ettan är lika bra den!
fy så jag älskar de här filmerna! naturen och hela livet!
UUUUnderbar!
efter filmen blir det att sova, skola imorgon, inte ett dugg sugen!

fy helvete!!

jäklar så trött jag är! kunde inte sova inatt. låg och vände och vred på mig fram till fem eller nått då sov ja att tag men vaknade av att jag drömt något sjukt. ae usch!
blir att packa färdigt och fixa sig och käka sen åker jag! fasen så skönt det ska bli.
ha de bra! bye.

just nu.

sitter jag i soffan och har kollat på let's dance men mamma och lisa, himla skönt att bara sitta och mysa med lite natur godis och chips!
vart ju stan idag men blev väl inte som jag tänkt mig, vi kom in och då drog mamma med mig till någon garn affär.. hm.. men men, vidare till stan och fixa gympa dojjor till simon sen gick vi och käkade det var ju det jag sett fram emot så jag är ändå super nöjd ;) sen var väl inte mitt humör på topp! men alla har såna dagar med så ingen klandrade mig för det :) så blev det att handla mat och SEN fick vi kolla i lite kläd affärer och jag fick med mig en sån munk tröja som jag köpte förra veckan fast en rosa/orange :) och ett par örhängen. sen fick jag även hämta ut mitt hm paket så det blev ju en hel del iaf ;) dock så var bikinin alldeles för stor :( men men! nån gång kanske de växer i fatt! haha ;) vi får se! jag är iaf nöjd med dagen och att jag fick lätta på trycket lite, du är fin!
nu ska jag packa för djupvik imorgon, bussen går 11 så blir ingen vidare sovmorgon! men då packar jag idag så slipper jag det imorgon tänker jag;) smart tjej! tack ja vet!
oj vad mycket det blev nu! men men godnatt på er!! :)
ni ser lite av min nya klänning/t-shirt :)

man har inte roligare än vad man gör sig.


nu drar jag till stan! Pouss!

åhhh lycklig!

idag när jag vaknade så var det så fint väder ute så att jag höll på att börja gråta! jag hoppas det är lika fint imorgon också när jag ska till mormor och morfar! åhh jag längtar så sjukt till sommaren! värme och fina sommar kläder!
aja, idag så ska jag till stan sen efter det så får vi se vad som händer.
tänk att vädret kan göra så att man glömmer alla sina bekymmer, så himla härligt! :)

jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

seg dag har det varit, men ändå skön. Jag skulle ha åkt skridskor först, men så blev det inget, så då skulle jag åka skidor med mamma men så ville det snöa i evigheter så då blev det inget. så det blev att skotta snö ist! men det är träning det men kan jag lova!
imorgon blir det staden med mamma och simon, får se om jag hittar något, jag borde inte det! har inte råd egentligen men vi får se! jag följer mest med för att få käka kyckling kebab, åhh längtar! hahah :)
nä, nu är klockan mycket och jag ska nog lägga mig och läsa några sidor i min braiga bok! för er som undrar så läser jag lite isfolket fortfarande, tar den jag känner för :) kan inte släppa dom! underbara!
-
lät du henne komma närmre?
är hon vackrare än mig?
det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig.
det är inte mig du ser.
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

tankar!

diskuterar klänningar och skor med sofia ;) hon tr vi ska köra på foppatofflor, snyggare finns ju inte?
hahah!
längtar till lördag, då åker jag till mormor och morfar och träffar kusin lite, var längesen och det ska bli skönt att komma bort ett tag.
hjälpte mamma precis lite ute! och då kom jag på att man borde ju faktiskt lyssna på sommar låtar på vintern och vinterlåtar på sommaren, för vi är ju aldrig nöjda med hur det är :o har jag fel? ;)
nu sitter jag med en tjock katt i knät och kollar på king kong!

studentklänning uppdatering

klickade nyss hem klänningen, åh så spännande! kanske dags att börja räkna ner snart? åhh! längtar så sjukt!

Gröna hissen!

säger bara HAHAHAHAHAHAHA
fy så underbart!

IR plugg!

nu kommer snart tjejerna! jag ska ta och hoppa i duschen sen blir det lite tagg för plugg :)
pouss!
-
Grattis till världens bästa Lejbro idag som blir stor idag!! :)

Pacific

Sitter och kollar på Pacific, uppföljaren av Band of brothers! Jag älskar verkligen Band of brothers, får aldrig nog och nu har även Pacific börjat gå på tvn, hej och hå vad glad jag blev!
Det handlar om Andra Världskriget och egentligen är det bara hemskt men jag är ändå intresserad av det, har alltid varit. Man skäms som människa när man tänker på hur människor blev behandlade!

studentklänning

hittade den här underbaringen! åhh jag längtar så sjukt till studenten!!

träff!

Idag blev det att träffa Zarah, vi drog och käkade på viberga resturangen, de har buffé och grejer, det var super gott faktiskt!
Det blev mycket prat, som vanligt, det känns skönt att få prata av sig om precis allt!
När jag kom hem så hade det kommit lite för mycket snö och jag kände att jag behövde frisk luft så nu har jag skottat snö o en timme! bra av mig.
Imorgon kommer tjejorna så ska vi plugga på det sista internationella relationer provet. mysigt :)
på torsdag blir det nog skridskor! haha det kan bli spännande :)
haha!

så himla dyng pigg!!

hej hopp! vaknade vid halv elva! nu ringde zarah så nu drar jag!
vi hörs!
piggaste tjejen i stan!

hockey, Jason och jobb!

kollar på himla hockeyn och Sverige ligger under! inte okej, jag går och lägger mig och kollar simpsons istället!
tjockis bebis! :)
råååtta ;)
sötjason vad jag tkr om den lilla saken :)
-
Just de! idag har jag sökt en massa jobb! på kolmården! åhh jag hoppas verkligen! det skulle vara så sjukt kul och en himla bra upplevelse, det bästa av allt är att då får jag bo nere hos mormor och morfar, KAN INTE BLI BÄTTRE?? :'o åhh! längtar :) hoppas!!
men!
Godnatt!

skönhetsoperationer

sitter och kollar på skönhetsoperationer och jag vet inte varför! de slipar på näsor och knäcker och det rinner blod och jag svimmar nästan, lite dum är jag nog, men jag är ändå intresserad av att se det? trög trög trög!
ibland föreställer jag mig hur det skulle vara att tex operera brösten men no way! man bör vara nöjd med hur man ser ut och det finns ju faktiskt ingen som du, du är fin för den du är! kom ihåg det! :)
hm nää..
sen dömer jag inte dem som känner att det är rätt för dem, jag vet bara att det inte är det rätta för mig.

död katt och blöt hund

krullpudel!
död katt!

H&M

Idag blev jag väckt av mamma som undrade ifall elektrikern varit och det hoppas ja inte för då har jag missat honom! men nej jag trodde inte det. sen badade jag min fula hund så nu stinker han blöt hund och ser ut som ett får! gulligt.. sen kom det en gubbe och ville prata om livets stora fråga.. hm, jag svarade att jag lever nu och inte funderat på om jag hamnar i helvetet eller var jag nu hamnar, jag fick en blankett sen skulle han komma tillbaka?! hm hoppas ja inte..
iaf, hamnade i soffan med datorn i knät och pratade lite med sophie som endast varit borta i en vecka.. suck bara 8 kvar.. råkade klicka in på hm och klickade hem lite saker. en bikini bland annat! får se hur den blir!
den blev det, dock hel svart.
bh och trosor!
klänning
solglasögon, hm JA jag längtar till sommaren...

års resumé 2

trotsade som sagt all min rädsla och gick ner och tog hål på min navel!
jag tyckte det gjorde förbannat ont men det är inte alla som tycker så jag är väl en mes ;) men jag gjorde det!
Oktober

jag visade min kunskap i matlagning! haha!
vi körde lite party här och var oxå!
hösten kom
och var rätt så fin!
November
hur mycket som helst hände här känner jag! mycket kul och mycket tråkigt!
jag var ett spöke för en dag!
December

det var partyn och maskerader jag var pippi för en kväll och fick även fira nyår med de bästa människorna!
ett år går rätt så fort ändå!
jag kan inte påstå att 2010 har varit ett toppen år för det har det inte, det har varit både bra och väldigt dåliga stunder. jag har träffat nya människor som kommer att betyda mycket för mig i resten av mitt liv och vissa stunder vill jag minnas med ett leende på läpparna, vissa människor har satt sig i mitt hjärta och jag blir varm av att tänka på dom, ni vet vilka ni är! ni är värda ett stort TACK tack för att ni gjorde mitt år!
nu vandrar vi vidare till 2011 och hoppas på att det blir ett toppen år! jag tar ju för sjutton studenten så det borde bli grymt bra!

års resumé

tänkte lägga ut några bilder för varje månad. så kul har jag just nu ;)
Januari
hade vi bland annat fjollträff med fjollsen
tog kort på ridning med amanda! på kvällen brände jag mig lite lagom gulligt på spisen! ärret finns kvar än, mums!
Februari
i februari hände det mycket! både jossan och sofia fyllde 18 och det var party och fika och sen var det maskerad på skolan, jag fick även mina glasögon som jag inte använder nu iaf..
jossan blev 18 :)
jossan och sofia hade deras 18 års fest!
även Anna fyllde 18 och hennes fest hade hon i mars ;)
Mars
jag hjälpte pappa att skjutsa på vuxna och barn borta vid hällestad skolan
sen fick vi hem våra små sötnosar :)
Anna hade sin 18 års fest och Sanna hade sin 17 års fest :)
Matilda sötroumpa fyllde 15 och vi åkte och red tur ridning!
våren gav sig äntligen till känna!
April
jag var på min första chinchilla utställning
amanda och jag var normala som vanligt!
Maj
föddes lilla jason:)
Juni
jag slutade tvåan, jag fick gå på mitt sista sommarlov, jag gjorde mitt livs misstag som jag ångrar varje dag.
jag firade midsommar med familjen jag önskar jag klarade av att träffa mer än vad jag gör nu.
Jag var på min andra Winnebäcks konsert. Det var en av mina bästa upplevelser i hela mitt liv!
har inga bilder från den tyvärr. kameran dig precis när han klev ut på scen!
Studentbollen-skyddspatrullen!
Dåligt med bilder från juni tyvärr!
och inga bilder från juli..
men då jobbade jag nästan hela månaden nere på hällesta gården och även hemma hos pappa.
Augusti
då åkte jag och hämtade lite kattungar ;) han tog två och jag en! han skulle få bo hos pappa och jag döpte honom till Teodor, dock så tror jag inte han kallas det längre, jag vet inte. är ju inte hos pappa något längre så jag har inte så stor koll mer än att jag vet att han har det bra :)
sen var vi självklart på en massa speedway matcher under hela sommaren! bättre finns ju inte, vi åkte bland annat till västervik för att kolla på våra vargar, det var grymt härligt och en härlig match!
ingen bild från just speedwayen men det får bli en bild på söta olle :) 
Jag började även sista året på gymnasiet.
September
jag bler 18!!
jag trotsar min rädsla och går och sticker hål på min navel.
lite av alla presenter :)

nyårs outfit!


Jason maj-november

kolla vad jag hittade!!
han har blivit så stor :'o

söndag!

Det är 2011, det känns härligt! äntligen är 2010 blott ett minne! vaknade sent idag men det var skönt att sova ut. Har precis hängt tvätt och snart blir det middag, mormor och morfar är här oxå, gubbarna hålls uppe på övervåningen och renoverar, mamma har precis färgat mormors hår :) mysig stämning här hemma och det är skönt att känna att vi har en till vecka att njuta av lovet!

nyår 2010/11

lite bilder från nyår! kommer nog flera sen :) de här bilderna är från sannut :)

RSS 2.0