Ideal

Jag har tänkt på en sak, våra ideal nu för tiden, allt ska vara extremt, tex. Ska man träna ja då ska man fan bara träna, och ska man banta då ska man göra det tills det inte finns en enda fettcell kvar i kroppen, ska man sola så ska man se ut som en sönderbränd morrot, ska man köpa kläder så ska det vara det mest extrema, ska man ha ögonbryn ska de vara enorma. Ska man skryta då ska man göra det extremt! Allt är extremt! Det är ju kalassorgligt! Haha ae jag ska nog umgås med fia ett tag nu, sen ikv kommer min bästastebästa!


Ibland rinner tårarna för sorg men idag är det endast lyckotårar!

Idag har jag varit i stallet hela dagen, likaså igår, har gett mig in på att jag ska rida in Teias dotter Ida, det är märkligt vilket band man får, att det fortfarande nästan kväver mig av tankarna på Teia, jag saknar henne, så otroligt!
Men iaf så satt jag på henne idag för första gången medan pappa ledde henne runt. Det gick bra och det känns bra! Hon är en nervpanna men det ska nog bli häst av henne med snart:)
Sen blev det en fölunge hemma hos pappa inatt! Fina Spira fick sitt 4e stoföl i rad! Jätte rar!
Sen fick jag veta glada nyheter om min älskade mormor! Alldeless nyss! En klump blev till bara hälften så stor!
Imorgon kommer min kärlek hem, min andra halva! Åh lycka! Nu ska jag diska, duscha och ha liten signetid! Ciao!


Sämst!

Haha så sämst jag är! Jag glömde visst publicera nattens inlägg;) men iaf! Nu är det uppe och här kommer ett till! Tänkte ta upp ett het ämne, vad tycker ni om plastikoperationer? Jag kan tycka att det är helt okej om man har några komplex! Tex en missbildning etc. Men att gå och förändra utseendet fullatändigt, hur tänker man då? Man föds med ett utseende, kan man inte vara nöjd med det då? Vrför ska man i dagens samhälle se ut som en barbie? Hur naturligt är det? Stora läppar stora bröst, stor röv men sen ska man vara så jävla dyng spinkig så att det skallrar när man går, vad är det för ideal?! Det är ju sorgligt! Gör vad ni kan utan ingrepp, träna ät rätt och njut av din kropp som den är! Vi föds med ett eget utseende, varför vill man se ut som alla andra för då!? Kom igen nu! Som alla säger, det är 2012, ska vi inte vara tillräckligt självsäkra för att kunna se ut som vi ska? Detta är vad jag tycker. Punkt. Nu ska jag till jobbet! Bye!


Nu sitter jag här igen!

Hej hopp! Kl är 04.08 och jag sitter på jobbet igen, hyffsat pigg för jag lyckades sova från halv åtta igår morse till halv fyra på dagen! Måste ju säga att det är godkänt?? Det är segt idag, men skönt att de sover! Hellre det! Såg nyss på högklackat, nått program på ettan, herregud så värdelöst! Den där petra mede skulle jag gärna slippa. Usch så pinsam!
Går sista natten imorgon sen så! Ska jag lyckas vända tillbaka dygnet! Blir spännande!


I'm alive

Hej hopp! Sitter på jobbet! Jag jobbar natt inatt, imorgon natt och en natt till, om det blir söndag natt eller måndag natt återstår att se, än så länge går det faktiskt helt okej! Inte farligt trött och jag sov gott innan på dagen! Men ögonen börjar sticka nu, fyra timmar var ungefär tills jag får åka hemåt mot min sköna säng! Dock så har jag ingen fin pojkvän som väntar på mig där hemma, han är iväg och jobbar i älmhult! Kommer först hem på onsdag, men det får gå, jag saknar honom varje sekund han inte är hos mig, men att få sakna är nyttigt också! Man uppskattar varandra på ett helt annat sätt än när man är tillsammans dygnet om, även om jag skulle mer än gärna bara umgås med Jimmy hela tiden, vi har kul ihop och hittar på saker som vi gör ihop:) i onsdags var jag fia och indira ute! Första gången för mig på en och en halv månad och då slog vi på stort och började med tt bowla efter maten som vi hade ätit uppe på oleryes med anna mia och amanda oxå, sen åkte vi tre in till hugo och skakade loss! Det var skönt och roligt att få umgås! Igår efter jobbet åkte jag och umgicks med frugan, sov där och hade en "mysig" morgon i all snöblask! Men vi slapp stallet iaf! Så man får vara glad för det lilla! Ae jag kan hålla på att skriva i en evighet känns det som, bara för att få tiden att gå liiiite fortare! Aja! Ni ska slippa läsa en hel roman! Vi höres!


tankar som snurrar runt

Tänker lite extra på min fina Mormor dessa tider, älskar dig!

Bal och klipp

Jobbade till halv två, hem och fixa lite, sen kom Sanna och cc, cc blev klippt och jag tränade balfrisyr på Sanna! Blev riktigt bra den här gången!:) snart kommer älsklingen hem, så ska diska och städa chillaburar, men innan ska jag spela lite sims^^ helt såld! Så där som man blir ibland :)


Förlorare,

för er som Vill veta, vi förlorade! Men kan sätta något på att det andra laget hade gjort upp en deal med domaren! Men vad gör det om hundra år? Nu ska jag åka till jobbet! I em kommer Sanna, så ska vi träna balfrisyrer!:)


Jobb och lek

Jobbade till halv två!
Sen åkte vi och lekte lekar i åfallet, nu blir det grillat, jäklar vilket liv det blev!! Kul som faaan! Hahah
Jag hoppas fan att vi vinner! Får veta snart!


Sleeping in my car

Nu ligger jag i min säng, ensam! Vet inte hur länge sedan det var sen jag sov helt själv! Längesedan iaf! Skönt och jobbigt! Hatar att sova själv men det kan nog vara skönt ikv har jag kommit fram till :) Jimmy är ute och roar sig, tycker jag känns bra! Han behöver sina grabbar ibland :)
Och jag hr haft en skön kväll med Maja! Min fina kusin som jag så sällan får se! Så det var himla trevligt! Nu ska jag sova! Imorgon blir det jobb! På eftermiddagen blir det mys i åfallet :) natti!


Påsk!

Min påsk har varit kalas bra! God mat, massa godis! Underbara människor!
Min app har varit konstig igen!


Linköping (jätte konstig är min app!!)

Idag åkte vi till linköping, biltema och ikano! Vi fick med oss lite skoj hem!:)
En tröja och en väst fick jag av babe! Sen köpte jag fondation, två bikinis, två mobilskal, ett åt mig och ett åt Jimmy :) Jimmy köpte två t-shirts och extra lysen till sin bil! :) en lagom dag på stan, kalas mys :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1674990/images/2012/pic_196329857.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1674990/images/2012/pic_196329857.jpg" class="image">


RSS 2.0