dagarna rullar på

hm ja idag blev det skolan, gjorde ett prov och när jag kom hem så satte jag och gjorde klart en uppsats som skulle varit inne för lite väl länge sedan! nu är det "bara" två uppsatser kvar! sen ett prov. sen kanske det äntilgen är över! känns toppen! och det är så skönt att veta att jag har jobb i sommar! och körkort, hoppas även att jag kan köpa mig en bil! skulle vara bra att ha så man kan ta sig dit man vill!
imorgon kommer matilda, blir bra! alltingen blir det stan eller så blir de en skön hemma kväll. på lördag är det valborg och den ska spenderas med mina fina tjejer! först en utflykt på dagen och sen på kvällen blir det grillning :)
fish smile!

Heikie?

jag har blivit med dator på nytt! känns himla bra!
sitter och pillar och kollar runt lite :)
myser med väldens sötaste lilla bebis!
lite bilder kanske inte skadar?
balansgång
'
fina fina du! :)
----
nu ska jag vara duktig och plugga lite,
hööööres!

påsklov och lite annat!

mycket händer, lite uppdatering!
lovet var toppen! hade det skönt och var på bio och annat mysigt, fick mycket godis och gick även och blev mormor åt världens sötaste lilla chilla bebis, det skulle blivit två, men en sån tur fick vi inte tyvärr, så det blev lite begravning.
igår var jag, matilda, mamma och emilia på speedway, toppen bra! lycklig tjej! sen åkte jag ut till åby, mys! (:
-----
dagens citat behövde jag dra känner jag,
ta dig samman och gör något onyttigt!

dålig tjej! men ändå glad!

Det är lov, det r underbart väder ute! har legat ute i min bikini hela dagen och det syns! lycklig!! har fått bekräftat sommarjobb och livet är kanon! imorgon blir det bio med Linnea och förmodligen hämta ut min dator! :)
på onsdag blir det pluggmys med fia, sen i helgen åker jag till paradiset!
hoppas ni alla har det minst lika bra som jag har det just nu!
nu ska jag ut i solen ett tag till :)
PUSS

hälsokväll

åh jäklar så stolt jag är över vårat lilla gäng, så bra allt blev och TACK till alla toppen människor som var med och hjälpte oss att lyckas! Det var så himla kul och jag är så glad att allt gick så himla bra!
tack till härliga sofia som fick oss alla att tänka till och lära oss hur och vad självkänsla är!
tack till frida, evelina, wenche, jennica, matilda, elin, sofia, myrica och jossan. TACK! :)

deprimerad? nää!

känner att jag varit för deppig på sistone, vilket inte är fallet! det är mest så att jag behöver skriva av mig när något väl händer, så just nu är allt bra. lite hungrig är jag men det överlever jag nog! :)
anna och jag har handlat och nu bakat hälften av allt nu som vi ska baka, duktiga är vi, hoppas det blir bra imorgon! :) lite små nervös! men det ska bli så himla kul! :)

hopplöshet.

känner mig som en groda utan ben.. helt jävla hopplös..
jag försöker, men något, alltid något händer som sätter käppar i hjulet. Jag vill klara det, men det går inte, jag klarar det inte. vad ska man göra, jag vet ju hur fel det har blivit, jag borde inte vara just här, det känns så fel, jag kommer alltid ångra mig över ett val som jag gjorde för någon annan, någon annan som inte vill veta av mig längre. Jag har lärt mig att man inte ska göra saker för andra längre, inte på det sättet som jag gjort. Det kan man få ångra i en evighet.

markÄCKELekonomi

Nu sitter jag hos henke, med den här jääävla markekonomin som ska vara inne idag, hur fan tänker man när man ger så stora läxor när det är så fint väder ute? blir deprimerad fan! tur att jag kan låna Henkes dator iaf. annars skulle signe connman vara körd nu...
hm aja vi får se hur det går! önska mig lycka til... kan behöva det..

dagen i ord!

vaknade vid halv nio och gick upp och käkade frukost och såg en film! sen bakade jag och sophie lite mockakakor! super goda vart dom! :)
sen färgade jag sophies hår som ni redan fått se :)
sen blev de lite mat sen kom släkten, eller ja, morbror med familj :) det var kul att träffa dem. Fick ta och visa upp mina luddtussar och till och med hulda som mest legat och gömt sig idag har varit framme och hälsat :)
sen klippte jag olle och det blev snyggt det ;) så nu har jag tjänat lite pengar, aldrig fel! :)
har kommit fram till att 50 kr för varje klippning inte är allt för dyrt! och så fick jag dricks :)
efter det har jag städat och nu har jag precis varit ute med Bruno och små tränat lite, gick himla bra faktiskt ! :)
han är duktig när han väl lyssnar ;)
nu blir det att bara ta det himla lugnt så man laddar upp ordentligt inför skolveckan och inför hälsokvällen!
är det så himla konstigt att han blev utsedd till dagens cooling va? ;) näää precis!

sophies makeover!


chinchilla utställning

Igår packade vi allt och stoppade ner min lilla cooling i en liten resebur, han var inte världens lyckligaste chilla just då men han tyckte ändå att det var himla spännande. väl framme var det dags att plocka fram honom och stoppa in honom i sin utställningsbur. där var han inte lika lycklig! men han skötte sig galant och dagen blev lång, men tillslut fick vi veta att min lilla prins är en toppen chilla som nådde upp till 83,5 poäng och det ledde till ett cert och han var även dagens cooling så vi gick därifrån med massa fina priser! :)
världens finaste pojke har jag och jag är så stolt över honom!
Sen fick vi ju även hem våran lilla nya Hulda! toppen fin var hon och jag tror det kommer bli jätte bra! :)
det gick jätte bra att sätta ihop dom! :)
han blev inte jätte lycklig över blixten ;)
gulle framme hos dommaren! :)
här har vi våran fina nya pärla!:)
snygg tjeja! :)
vissa hade stilen ;) haha
åh vilken toppen dag vi hade igår! :) sophie och jag total deckade vid elva tiden!

lite av alla bilder vi tagit! :)

idag har jag hunnit med en del faktiskt!
har klippt sanna och sophie och varit ute med bruno och busat som bara den så nu ska jag packa till imorgon!
ni får lite söta bilder här!

galen hund!

förebild på sophie!

efterbild!


hmmmmmmm

idag är jag glad! för igår bokade jag halkan och stadskörningen, snart snart snart (a) hihi
sen så har jag fått beställa hem mina fina kläder som jag drömt om så länge nu!
ska klippa sanna idag och hoppas jag hinner så jag kan följa med mamma in till stan för att hämta Sophie och för att hitta en resebur till Hulda imorgon! :) hihi spännande! :)
så i morgon är det Jasons stora dag! :)
varför jag är så dålig på att uppdatera är för att jag inte har någon dator för tillfället! vilket är mycket irriterande! men hoppas på att få tillbaka den snart!
HM HM allt bra med er?
vad ska ni göra i helgen? :) berätta för mig!


Guns n' roses


här bjuder jag på världens bästa musik! lyssna, se och njut!

Smile n' Shine


Projekt gruppen Smile n' shine anordnar en hälsokväll för alla, unga som gamla i Bergska skolans aula.

Kvällen kommer att bjuda på en föreläsning om självkänsla mm. av Sofia Eklund samt mingel i cafeterian där det bjuds på fika och där bland annat frisörer, massör och make up-artist kommer visa och berätta om hur man sköter sitt yttre på bästa sätt!

Biljetter finns att köpa på På Håret, Smink Shopen, Hårslingan samt hos oss, Anna Pettersson, Signe Connman och Viktoria Karlsson från SP3. De kostar 50 kr st (fika ingår)

Ta med alla du känner och vi hoppas att ni får en trevlig kväll!

dålig update!

HEJHEJ! jag lever! vill jag väl börja med att säga! jag lever på som vanligt och i helgen jobbade jag och hjälpte mormor på marknad, det var slitsamt men samtidigt så är det ju våran tradition, vi räknade ut att jag varit och hjälpt till där i 8 år! det är ju rätt bra gjort, eller hur? inte fel med lite pengar heller ;)
igår åkte jag till henke och sov där tills idag så då orkade jag heller inte uppdatera! så jag hoppas inte ni gråter allt för mycket ;) haha men idag blir det mys med min söta lilla Anna, var länge sedan nu! typ en vecka.. inte bra! men jaa nu känner jag mig uppdaterad! ska lägga in ett till inlägg strax ;) det är ett MÅSTE att kolla in!

RSS 2.0